To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2016-06-04
Warszawa: Usługa przygotowania i dostarczania posiłków
Numer ogłoszenia: 69759 - 2016; data zamieszczenia: 04.06.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 35782 - 2016r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Komenda Stołeczna Policji, ul. Nowolipie 2, 00-150 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 6038608. 6037691, faks 22 6037642.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa przygotowania i dostarczania posiłków.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa przygotowania i dostarczania posiłków w zakresie dziennego wyżywienia osób zatrzymanych umieszczonych w Pomieszczeniach Dla Osób Zatrzymanych (PDOZ) zlokalizowanych na terenie Komend Powiatowych Policji zwanych dalej Komendami, podległych Komendantowi Stołecznemu Policji, zwana w dalszej części usługą. 2. Wykaz Komend do których dostarczane będą posiłki stanowi załącznik nr 1A do dokumentacji przetargowej zamieszczonej na stronie internetowej Zamawiającego. 3. Wykonawca zobowiązany będzie do świadczenia usługi dla każdej z Komend 2 razy w ciągu każdego miesiąca obowiązywania umowy, zgodnie z zapotrzebowaniem Zamawiającego. 4. Osoby upoważnione przez Zamawiającego, 1-ego i 15-ego dnia każdego miesiąca, do godziny 8:30 będą telefonicznie zgłaszać Wykonawcy zamówienie, w którym określone zostaną ilości posiłków tj. obiadów, kolacji oraz śniadań. Zamówienie telefoniczne potwierdzone będzie pisemnie drogą faksową. 5. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia zawiera załącznik nr 1 do dokumentacji przetargowej. 6. Wykonawca w ramach przedmiotu zamówienia zobowiązany będzie do dostarczania: a) posiłków w tym: obiadu składającego się z co najmniej z zupy typu instat z makaronem suchym, tak aby możliwe było jej przygotowanie po zalaniu gorącą wodą, bez gotowania lub innej obróbki (w przypadku, gdy zupa nie będzie posiadała wymaganej dla obiadu wartości energetycznej musi być uzupełniona suchym prowiantem do wymaganej wartości energetycznej), napojów w celu zaspokojenia pragnienia w postaci minimum 2 saszetek herbaty, kolacji w formie suchego prowiantu oraz śniadania w formie suchego prowiantu na dzień następny dla osób zatrzymanych w PDOZ. Pod pojęciem suchy prowiant Zamawiający rozumie produkty, których gramatura i sposób opakowania stanowią jedną porcję dla jednej osoby, np.: serek topiony, serek homogenizowany, pasztet w aluminiowym opakowaniu. Nie dopuszcza się paczkowanych wędlin, chyba że paczka stanowi jedną porcję dla jednej osoby. Suchy prowiant musi posiadać minimum 14 dniowy termin ważności. Wartość energetyczna napoju nie może być doliczana do wartości energetycznej posiłku. b) posiłków - w pojemnikach/opakowaniach spełniających wymagania zawarte w ustawie z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, (t.j. Dz. U. z 2015 r., poz. 594 ze zm.), Rozporządzeniu (WE) Parlamentu Europejskiego i Rady Nr 1935/2004 z dnia 27 października 2004 r. w sprawie materiałów i wyrobów przeznaczonych do kontaktu z żywnością oraz uchylającym dyrektywy 80/590/EWG i 89/109/EWG (Dz.U.UE.L z 2004 r. Nr 338 poz. 4 ze zm.) oraz Rozporządzeniu (WE) Parlamentu Europejskiego i Rady Nr 852/2004 z dnia 29 kwietnia 2004 r. w sprawie higieny środków spożywczych (Dz.U.UE.L z 2004 r., Nr 139 poz. 1 ze zm.)., c) pieczywa o minimum 14 dniowym terminie ważności, d) przy każdej dostawie pisemnej informacji o ilości, wadze i składzie dostarczonych posiłków wraz ze wskazaniem ich wartości kalorycznej - w rozbiciu na obiad, kolację i śniadanie, e) odpowiedniej ilości naczyń jednorazowych w postaci kubków do napojów gorących, miseczek do zupy, łyżek, talerzy płaskich. Przedmioty te nie mogą posiadać ostrych krawędzi lub zakończeń, f) posiłków przy użyciu pojazdów przystosowanych do przewożenia żywności.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 02.03.2016.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Impel Catering Company Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp. k., ul. Ślężna 118, 53-111 Wrocław, kraj/woj. dolnośląskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 415465,18 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 446433,68
Oferta z najniższą ceną: 446433,68 / Oferta z najwyższą ceną: 446433,68
Waluta: PLN .
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Modernizacja budynku Przychodni nr 1, Samodzielnego Zespołu Publicznych Zakładów Lecznictwa Otwartego Warszawa Rembertów, ul. Zawiszaków 23
- Międzyrzecz, ul. Malczewskiego klatki 4 G i H - remont podestów wejściowych
- Usługa napraw, konserwacji i przeglądów samochodów służbowych należących do OR AMW Bydgoszcz, oraz wymiana i naprawa opon
- REZERWACJA POŁĄCZEŃ LOTNICZYCH ORAZ SPRZEDAŻ BILETÓW LOTNICZYCH NA PRZEWOZY PASAŻERSKIE NA TRASACH KRAJOWYCH I ZAGRANICZNYCH W KLASIE BUSINESS I/LUB KLASIE EKONOMICZNEJ, ORAZ Z ICH DOSTARCZENIEM.
- Świadczenie usług konserwacyjno - utrzymaniowych instalacji klimatyzacji, klimatyzatorów i instalacji wentylacji mechanicznej wraz z usuwaniem awarii i wykonywaniem wszelkich niezbędnych napraw
- Sukcesywne dostawy mydła, past i kremów do rąk dla Szkoły Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie przez okres 18-tu miesięcy.
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Zapewnienie sali szkoleniowej i wyżywienia podczas 5 spotkań Interesariuszy programu RENEWAT
- Świadczenie usług cateringowych realizowanych na potrzeby premier spektakli i innych wydarzeń organizowanych lub współorganizowanych przez Teatr Śląski im. Stanisława Wyspiańskiego w Katowicach"
- Świadczenie usług cateringowych dla Centrali Krajowego Ośrodka Wsparcia Rolnictwa
- Kompleksowa usługa polegająca na zabezpieczeniu cateringu i wynajęciu sal konferencyjnych podczas dwóch spotkań - jednego na terenie Wrocławia i jednego na terenie Wałbrzycha.
- Organizacja i przeprowadzenie pikniku dla pracowników i emerytów Uniwersytetu w Siedlcach
- Świadczenie usług cateringowych na rzecz Samorządu Województwa Małopolskiego
więcej: Usługi dostarczania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.