eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Brzeźnica › Dostawy żywności

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-03-05

Brzeźnica: Dostawy żywności
Numer ogłoszenia: 44913 - 2008; data zamieszczenia: 05.03.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, Brzeźnica 78, 57-256 Brzeźnica, woj. dolnośląskie, tel. 0-74 8170918, fax 0-74 8170918.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.biuletyn.abip.pl/dps.brzeznica

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka organizacyjna samorządu powiatowego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy żywności.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówieniaa są dostawy żywności na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Brzeźnicy: 15100000-9- Mięso i produkty mięsne w kg: kiełbasa biała 8,boczek wędzony 45,boczek po węgiersku 11,boczek tortowy 6, boczek wędzony b/ż 5, flaki wołowe 36,5, golonka wp tylna 66, golonka w galarecie 4, kaszanka 19, kiełbasa biała parzona 13, kiełbasa kanapkowa 10, kiełbasa rawska 115, śląska 55, zwyczajna 249, żywiecka 54,kolanka wieprzowe 9,5, kości wieprzowe 90, krakowska parzona 10, krakowska podsuszana 10, lanszmit 132, łopatka wiprzowa b/k 419, łopatka wołowa b/k 213, mortadela 85, mielonka wieprzowa 65, parówka wieprzowa 233, pasztet z wkładem 87,pasztet pieczony 41, pieczeń rzymska 107, pieczeń staropolska 4 polędwica drobiowa 85, porcje rosołowe 740, przysmak myśliwski 116, saceson wiejski 124, schab z/k 258, smalec 198, szynka delikatesowa 4,szynka łopatkowa 24, szynka śniadaniowa 66, szynka tyrolska 131,szynka wieprzowa 194,szynkowa wiprzowa 95,szynka z indyka 37,szynka z liściem 59,uda drobiowe 648,wątroba wieprzowa 58,wędzonka krotoszyńska 4,żołądki drobiowe 100,mięso wp gulaszowe 100,karczek wieprzowy b/k100,schab b/k 100 15300000-1- owoce,warzywa i produkty podobne: brokuły 32szt,buraki czerwone 716kg,cebula752kg,czosnek 11kg,fasola szparagowa 67kg,kalafior mrożony 144szt,kalafior świeży 353szt,kapusta biała 700kg,kapusta biała 153szt,kapusta szatkowana 350kg,kapusta czerwona116kg,kapusta czerwona 9szt,kapusta pekińska227kg,koper 528 pęcz,marchew 1676kg,natka 595pęcz,ogórek świeży 189kg,papryka śweża 8kg,pietruszka 162kg,pomidory 625kg,por 161szt, por 151 kg,rzodkiew biała 74kg,rzodkiewka 165 pęcz,sałata zielona 342 szt, swler 506kg,szczypior 137 szt.ziemniaki 9654 kg, sałata lodowa 120szt, szczaw świeży 25 kg, brukselka 50kg, kapusta włoska 100kg, pieczarka 70kg, banany 522kg,brzoskiwnie 48kg, czereśnie 20kg,cytryny 125kg, jabłka 1711kg,mandarynki 100kg, nektaryny 47kg, porzeczka czarna 178 kg,śliwki 105kg,wiśnie 60kg, pomarańcze 120kg,gruszki 120kg, winogrona 120kg 15810000-9 -pieczywo: bułka kroissant 130g-7szt,foremka pszenna(400g)6897szt, bułka słodka 911szt, chleb razowy(0,5)1958 szt, chleb(0,8)2402szt, ciastko francuski 130 g-64 szt, makowiec zawijany-35kg, mini pączek 5kg,rogal wyborowy 525szt, rogaliki nadziewane 64kg, strucla makowa(0,35) 14szt, piernik (0,30) 50szt, paluch(100g) 100szt, pizzerka(150g) 850 szt, pączek nadziewany 200szt, ciasto jogurtowe (0,30) 50szt, chałka (0,5)50szt, babka piaskowa 210kg 15800000-6 - różne produkty spożywcze: aromaty15g 160szt,barszcz biały 1kg-35szt,brzoswinie w puszce820g-10szt, budyń -1kg-74 szt,budyń40g-83szt, czrzan 300g-28szt, cukier 2100kg, cukier puder 9kg, cukier waniliowy 16g-341 szt, cynamon20g-103szt, delikat 75g-69szt, drożdże-10kg, dżem w/słodz.260g- 264szt, fasola sucha drobna-42kg, galaretka owocowa80g-666szt, galaretka owocowa 1kg-3szt, gałka muszkatałowa15g- 7szt, groch suchy cały 25kg, groszek konserwowy 400g- 500szt, gulasz angielski300g-176szt, herbata-35kg, jabłka susz-4kg, jaja średnie-16400szt, kakao-10kg, kasza gryczana-105kg, kasza jęczmienna-115kg, kasza manna-175kg, kawa zbożowa- 162kg, kisiel 1kg-59szt, kisiel 40g-718 szt, kisiel z cukrem 1kg- 5szt, kminek20g- 43szt, koncentrat pomidorowy 200g-280szt, koncentrat pomidor 800g-6szt, konserwa turystyczna 300g-82 szt, kukurydza konserwowa400g- 160szt, kwasek cytrynowy20g-82szt, liść laurowy8g- 120szt, majeranek10g-38szt,majonez300g-147 szt,majonez3000ml-51szt, mak-22kg, makaron różny 618kg, marmolada400g-20szt, mąka pszenna 892kg, mąka ziemniaczana-144 kg, miód prawdziwy-72kg, musztarda200g -462szt, ocet0,5l- 104szt, ogórek konserwowy 0,9l-638 szt, olej 1l-204szt, olej 3l-1 szt, orzechy włoskie 100g-51 szt, papryka konserwowa 900g-79szt, papryka mielona 20g-43szt, pieprz oryginalny20g-167 szt, pieprz ziołowy-1kg-1szt,płatki jęczmienne 400g-198szt, płatki kukurydziane 250g-70szt, płatki owsiane -121kg, płatki ryżowe 400g- 185szt, podgrzybek suszony-3kg, prince polo38g- 1204szt, proszek do pieczenia 18g-174szt, przecier ogórkowy 300g-61szt, przyprawa do piernika20g-13szt, przyprawa do zup 5l -2szt, przyprawa kucharek 200g-40szt, przyprawa stołowa 1l -73szt, przyprawa warzywna 1kg- 3szt, przyprawa Vegeta 250g-32 szt, rodzynki-8kg, ryż-341 kg, ryż w saszetkach 400g- 146szt, soda oczyszczona 50g-6szt, sos grzybowy 40g-146 szt, sól- 314kg, suchary 300g-237szt, syrop wieloowocowy 330g -417 szt, szczaw konserwowy 300g- 67szt, śliwka suszona 300g - 8szt, wafle Grześki b/czekol.38g- 78szt, wiórka kokosowe 60g -76szt, ziele angielskie 15g -134szt, zupa ogonowa 1kg - 17szt, zupa pieczarkowa 1kg- 22szt, żelatyna spożywcza 30g -50szt, żelatyna 1kg- 7szt, krakersy 250g -100szt, herbatniki b/cukru 250g -50szt, wafle Grześki w czekol 38g -850 szt, płatki kukurydziane 1kg- 50szt, ciastka różne 3kg -50szt, pasztet z drobiu 160g - 472 szt, pieprz ziołowy 20g -100szt 15500000-3 produkty mleczarskie margaryna mleczna -216 kg, masło śmietankowe- 1017kg, ser topiony krążki Hochland - 146kg, ser zółty plastry ZOTT 150g - 979 szt, serek homogenizowany 150g - 1166 szt, serek wiejski 150g - 1143szt, śmietana 12% 450g - 1364 szt, twaróg półtłusty- 674kg, ser żółty typu salami- 100kg, jogurt owocowy 150g - 800szt, jogurt owocowy 115g - 296 szt, ser fetta 250g - 85 szt 15510000-6 mleko pełne: 14560 litrów 15200000-0 - ryby przetworzone i konserwowane: filet rybny z morszczuka - 100kg, filet rybny z pangi 79kg, karp żywy 50kg, śledż w sosie pomidorowym 310g - 417szt, wędzona tusza z makreli - 144 kg, paprykarz szczeciński 260g - 157 szt, delikatesowa pasta z makreli 16 kg, śledż po gdańsku 175g - 2-370 szt, filet firmowy w oleju 4.5 kg - 30szt, sałatka bałkańska 150g - 850 szt, śledż po giżycku 4,5kg - 30szt,

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie Oryginalny kod CPV: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane Kod CPV wg słownika 2008: 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 7.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki: -posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności zgodnie z wymaganiami ustawowymi -posiuadaja niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a talże dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia -znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia - nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -Oświdaczenie o spełnianiu warunków -art.22.1.ustawy -dostarczenie odpisu z właściwego rejestru albo aktualne zaswiadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarcze, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.biuletyn.abip.pl/dps.brzeznica

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej Brzeźnica 78 57-256 Bardo.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 13.03.2008 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej Brzeźnica 78 57-256 Bardo.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: opis znajduje się w częsci głownej.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Opis znajduje się w części głownej ogłoszenia.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.