eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Garwolin › Dostawa żywności na potrzeby kuchni dla SP ZOZ Garwolin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2013-03-22

Garwolin: Dostawa żywności na potrzeby kuchni dla SP ZOZ Garwolin
Numer ogłoszenia: 43901 - 2013; data zamieszczenia: 22.03.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej , ul. Lubelska 50, 08-400 Garwolin, woj. mazowieckie, tel. 25 6844700 w.619; 684 37 08, faks 25 6844700 w.619; 684 37 08.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności na potrzeby kuchni dla SP ZOZ Garwolin.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest dostawa artykułów spożywczych, przypraw, warzyw i owoców, mięs i wędlin, artykułów piekarniczych, nabiału, ryb wędzonych i mrożonych oraz tłuszczy roślinnych, serów, przetworów mlecznych i odżywek dla Kuchni Szpitala Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Garwolinie przy ul. Lubelskiej 50 w okresie 12 miesięcy. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych, gdzie część (zadanie) stanowi: Zadanie nr 1 - Nabiał; Zadanie nr 2 - Pieczywo; Zadanie nr 3 - Mrożonki; Zadanie nr 4 - Mięso i wędliny; Zadanie nr 5 - Warzywa i owoce; Zadanie nr 6 - Artykuły spożywcze; Zadanie nr 7 - Przyprawy; Zadanie nr 8 - Ryby mrożone i wędzone; Zadanie nr 9 - Tłuszcze roślinne, sery i przetwory mleczne oraz odżywki. 3. Części (zadania) nie mogą być dzielone przez Wykonawców, nie dopuszcza się składania ofert na poszczególne, wybrane pozycje z zadania. Oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia określonego w zadaniu częściowym zostaną odrzucone. 4. Szczegółowy asortyment, wymagania, ilości zawiera Formularz asortymentowo - cenowy stanowiący załącznik nr 2 do Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia. 5. Oferta powinna obejmować kompletną (z punktu widzenia celu, któremu ma służyć) realizację zamówienia. 6. Zamawiający wymaga utrzymania stałości cen ofertowych przez cały okres trwania umowy - dotyczy zadania nr 1, 2, 3, 4, 6, 7, 8, 9. Natomiast odnośnie do zadanie nr 5 (warzywa i owoce) - wysokość cen każdorazowo ustalana będzie na podstawie przeciętnych notowań z Warszawskiego Rynku Rolno - Spożywczego (BRONISZE) z dnia roboczego bezpośrednio poprzedzającego dostawę. Do każdej faktury Wykonawca zobowiązany będzie do przedstawienia jako załącznika wydruku notowań cen w/w giełdy, na podstawie którego nastąpiło wyliczenie cen. 7. Termin dostawy - dnia następnego po złożeniu zamówienia. 8. Wykonawca dostarczy zamawiane artykuły na własny koszt i ryzyko do Kuchni Szpitala w Garwolinie ul. Lubelska 50, przy zachowaniu odpowiednich reżimów sanitarnych, wymaganych dla przewozu żywności. 9. Do każdej dostawy (dotyczy mięsa, drobiu, jaj i nabiału) Wykonawca zobligowany będzie dostarczyć Zamawiającemu dokument HDI. 10. Każdy dostarczony produkt spożywczy musi być zaopatrzony w czytelne etykiety z opisem składu tegoż produktu, terminem spożycia i numerem partii. 11. Zamawiający dopuszcza możliwość, że waga oferowanych artykułów spożywczych i przypraw może wahać się w granicach +/-10%. Jednak w sytuacji gdy Wykonawca zaoferuje artykuł o większej dopuszczalnej wadze cena tego artykułu pozostanie adekwatna do wymaganej wagi określonej w formularzu asortymentowo-cenowym (dotyczy zadania nr 6 i 7). 12. Dostawy artykułów spożywczych, przypraw, warzyw i owoców, tłuszczy roślinnych, serów, przetworów mlecznych i odżywek, mięs i wędlin, artykułów piekarniczych, nabiału oraz ryb i produktów mrożonych odbywać się będą sukcesywnie, na podstawie zamówień składanych przez upoważnionych pracowników SP ZOZ Garwolin, określających rodzaje i ilości zamawianych artykułów. 13. Oferowany asortyment musi posiadać termin ważności do spożycia gwarantujący jego właściwe i racjonalne wykorzystanie..

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2, 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.22.00-5, 15.33.11.70-9, 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1, 15.30.00.00-1, 15.87.00.00-7, 15.87.12.00-6, 15.89.15.00-5, 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7, 15.41.22.00-1.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 9.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający w niniejszym postępowaniu nie żąda wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie. Ocena spełnienia warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana przez Komisję Przetargową wg formuły (spełnia - nie spełnia), w oparciu o dokumenty/ oświadczenia przedłożone przez Wykonawcę zgodnie z wymaganiami Zamawiającego, określonymi w pkt. VI SIWZ na potwierdzenie warunków określonych powyżej.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, lub zaświadczenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualne zaświadczenie właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzające, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia zdrowotne i społeczne, lub potwierdzenie, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • aktualną informację z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawioną nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3.2)

  • zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • zaświadczenie niezależnego podmiotu uprawnionego do kontroli jakości potwierdzającego, że dostarczane produkty odpowiadają określonym normom lub specyfikacjom technicznym;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1. Formularz OFERTA - załącznik nr 1 do SIWZ. 2. Formularz asortymentowo-cenowy - załącznik nr 2 do SIWZ. 3. Oświadczenie Wykonawcy o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu - załącznik nr 3 do SIWZ. 4. Oświadczenie Wykonawcy o braku podstaw do wykluczenia - załącznik 4 do SIWZ. 5. W przypadku osób fizycznych składających oświadczenie z zakresu art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, oświadczenie Wykonawcy wskazujące osobę upoważnioną w do występowania i składania oferty w jej imieniu. - wzór stanowi załącznik nr 5 do SIWZ. 6. Wykaz podwykonawców - załącznik nr 6 do SIWZ. 7. Parafowany na każdej stronie formularz umowy - załącznik nr 7 do SIWZ. 8. Ewentualne pełnomocnictwo, jeśli uprawnienie do reprezentowania Wykonawcy nie wynika z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę. 9. W przypadku złożenia oferty przez kilka podmiotów występujących wspólnie (konsorcjum), należy złożyć pełnomocnictwo zawierające oświadczenia woli wszystkich członków konsorcjum, wskazujące na osobę umocowaną (np. lider, radca prawny, etc.) do reprezentowania przedsiębiorców w udziale w określonym postępowaniu o zamówienie publiczne i do ich podpisywania w jego imieniu umów. Dokument niniejszy winien wyliczać wszystkich Wykonawców wraz z ich podpisami. Oferta konsorcjum winna zawierać dokumenty, o których mowa w pkt. VI SIWZ każdego z członków konsorcjum osobno.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Strony dopuszczają możliwość zmiany niniejszej umowy w przypadku: a) zmiany stawki podatku VAT, przy czym zmianie ulegnie wyłącznie cena brutto, cena netto pozostanie bez zmian, b) zmian stawek celnych wprowadzonych decyzjami odnośnych władz, c) zmiany adresu siedziby Wykonawcy lub Zamawiającego, d) zmiany nazwy Wykonawcy, e) zmiany osób reprezentujących strony, f) zmiany przepisów prawnych mających wpływ na treść niniejszej umowy, g) zmiany producenta oferowanego asortymentu. 2. Powyższe zmiany nastąpią w formie pisemnego aneksu.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spzozgarwolin.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Garwolinie, ul. Lubelska 50, 08-400 Garwolin, I piętro, pok. 136.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 03.04.2013 godzina 09:00, miejsce: Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Garwolinie, ul. Lubelska 50, 08-400 Garwolin, II piętro, Sekretariat Dyrekcji..

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: NABIAŁ.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mleko spożywcze 2% folia, litr 18 000; 2. Mleko spożywcze 2% karton, litr 4 000; 3. Ser biały (klinek, pergamin), kg 1300; 4. Masło śmietankowe 200g, kg 1200; 5. Śmietana 18% 400g, szt. 1 000; 6. Śmietana 12% 400g, szt. 200; 7. Serek waniliowy kubek 200g, szt. 900; 8. Serek truskawkowy kubek 200g, szt. 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3, 15.51.00.00-6, 15.54.21.00-0, 15.53.00.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: PIECZYWO.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Chleb krojony 0,50kg szt.13000, 2 Chleb wieloziarnisty krojony 0,40kg szt. 600 3 Bułka długa krojona 0,40kg szt. 12 000 4 Bułka tarta szt. 450 5 Bułeczki drożdżowe szt. 3 500 6 Jagodzianki szt. 600 7 Chałka szt. 100 8 Pączki szt. 700 9 Pączki liliputki kg 30 10 Kuleczki serowe kg 25 11 Makowiec szt. 50 12 Sernik kg 20 13 Pączki z musem jabłkowym kg 50 14 Piernik kg 20 15 Bułki długie szt. 50 16 Babki cytrynowe,czekoladowe, piaskowe szt. 80 17 Szarlotka kg 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9, 15.81.11.00-7, 15.81.14.00-0, 15.81.22.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Brokuły mrożone kg 800 2 Kalafior mrożony kg 800 3 Szpinak mrożony liście kg 150 4 Fasolka szparagowa mrożona kg 200 5 Marchew mrożona kostka kg 100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MIĘSO I WĘDLINY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Schab środkowy bez kości kg 900 2 Schab karkowy bez kości kg 600 3 Szynka surowa bez kości kg 1 000 4 Łopatka wieprzowa bez kości kg 1 600 5 Smalec kg 30 6 Udka drobiowe kg 1 500 7 Filet z kurczaka kg 900 8 Słonina kg 20 9 Paszteciki drobiowe (0,10) szt. 600 10 Przysmak z indyka w galarecie kg 100 11 Porcje rosołowe paczkowane (korpusy) kg 700 12 Polędwica sopocka kg 400 13 Szynka wędzona kg 400 14 Kiełbasa szynkowa kg 350 15 Kiełbasa krakowska kg 100 16 Schab pieczony kg 300 17 Karczek pieczony kg 200 18 Baleron kg 100 19 Kiełbasa mielonka tyrolska kg 300 20 Pieczeń wiedeńska kg 130 21 Parówki odtłuszczone kg 400 22 Pasztet drobiowy kg 200 23 Pasztetowa drobiowa kg 150 24 Biała kiełbasa drobiowa parzona kg 100 25 Fantazja drobiowa kg 250 26 Filet drobiowy kg 100 27 Szynka drobiowa kg 300 28 Polędwica drobiowa kg 300 29 Szynka z piersi indyka kg 200 30 Kiełbasa śląska / toruńska kg 130 31 Serdelki kg 350 32 Schab drobiowy w majeranku kg 300 33 Polędwica kurpiowska kg 350.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.11.20.00-6, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: WARZYWA I OWOCE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Kapusta biała główka kg 400, 2 Kapusta biała główka szt. 300, 3 Kapusta czerwona główka kg 300, 4 Kapusta pekińska kg 400, 5 Kapusta włoska szt. 100, 6 Kapusta kiszona kg 900, 7 Ziemniaki kg 32 200, 8 Pietruszka świeża kg 200, 9 Marchew świeża kg 3 000, 10 Buraki czerwone kg 1 300, 11 Cebula żółta kg 600, 12 Pieczarki świeże kg 400, 13 Seler świeży kg 400, 14 Jabłka kg 500, 15 Ogórki kiszone kg 500, 16 Fasola biała kg 100, 17 Sałata zielona szt. 600, 18 Sałata lodowa szt. 400, 19 Botwinka szt. 100, 20 Ogórki zielone świeże kg 500, 21 Koper szt. 350, 22 Natka pietruszki szt. 350, 23 Pory szt. 150, 24 Rzodkiewka szt. 200, 25 Czosnek szt. 100, 26 Pomidory kg 600, 27 Papryka świeża kg 100, 28 Szczypiorek szt. 250, 29 Groch łupany kg 100, 30 Banany op..16kg op. 18, 31 Truskawki świeże kg 60, 32 Owoce sezonowe, arbuz, gruszki, śliwki kg 50, 33 Brzoskwinie, nektarynki (sezonowo) kg 50, 34 Seler konserwowy szt. 80, 35 Fasola konserwowa czerwona szt. 80, 36 Kukurydza konserwowa szt. 50, 37 Groszek konserwowy szt. 80..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ciastka biszkopty op. 80,00 2 Jaja szt. 26 000,00 3 Budyń (różne smaki) szt. 200,00 4 Mąka pszenna kg 1000,00 5 Kasza manna kg 300,00 6 Ryż kg 450,00 7 Cukier kg 2300,00 8 Makaron łazanka kg 150,00 9 Makaron świderki kg 300,00 10 Makaron wstążka kg 300,00 11 Makaron krajanka kg 300,00 12 Sól drobna jodowana kg 900,00 13 Płatki owsiane szt. 300,00 14 Płatki jęczmienne błyskawiczne szt. 300,00 15 Płatki ryżowe szt. 450,00 16 Herbata granulowana typu saga szt. 1 100,00 17 Herbata granulowana typu lipton szt. 200,00 18 Kawa inka szt. 200,00 19 Mąka ziemniaczana kg 100,00 20 Chrzan konserwowy szt. 100,00 21 Chrupki kukurydziane szt. 400,00 22 Koncentrat pomidorowy 30% szt. 700,00 23 Olej uniwersalny litr 400,00 24 Kisiel różne smaki szt. 200,00 25 Szczaw konserwowy szt. 100,00 26 Galaretka owocowa różne smaki szt. 200,00 27 Kasza jęczmienna kg 350,00 28 Dżemy różne smaki szt. 600,00 29 Herbatniki paczkowane szt. 100,00 30 Cukier waniliowy szt. 100,00 31 Ketchup szt. 50,00 32 Musztarda szt. 100,00 33 Majonez szt. 350,00 34 Syrop owocowy 5l litr 50,00 35 Ciastka kruche (różne rodzaje) kg 100,00 36 Cukierki czekoladowe kg 5,00 37 Batoniki (różne smaki) szt. 100,00 38 Wafelki (op. 2 kg) kg 50,00 39 Misie lubisie szt. 400,00 40 Ocet winny szt. 10,00 41 Koncentrat barszcz czerwony w płynie szt. 50,00 42 Kwasek cytrynowy szt. 100,00 43 Kasza gryczana kg 100,00.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: PRZYPRAWY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Rosołek drobiowy (typu winiary, prymat lub inne podobne) szt. 6 2 Przyprawa szefa kuchni (typu kucharek,wegeta) szt. 12 3 Sosy do mięs (typu myśliwski , grzybowy pieczeniowy) szt. 12 4 Przyprawa w płynie typu magii litr 30 5 Sosy do sałatek typu koperkowy, ogrodowy szt. 15 6 Rosołek wołowy szt. 5 7 Rosołek o smaku wędzonki szt. 5 8 Przyprawa do mięs (typu delikat) szt. 10 9 Przyprawa do drobiu szt. 10 10 Przyprawa do ryb szt. 6 11 Zupa żurek szt. 5 12 Tymianek szt. 30 13 Pieprz naturalny mielony szt. 15 14 Papryka mielona szt. 3 15 Ziele angielskie szt. 10 16 Majeranek szt. 10 17 Marynata do wieprzowiny na bazie soli morskiej szt. 14 18 Przyprawa do bigosu szt. 100 19 Zioła w oleju typu zioła włoskie szt. 10 20 Oregano szt. 30 21 Liście laurowe szt. 300 22 Barszczyk czerwony szt. 3 23 Zupa Brokułowa szt. 8.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.12.00-6, 15.89.15.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 8 NAZWA: RYBY MROŻONE I WĘDZONE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Tilapia kg 300 2 Miruna kg 600 3 Makrela wędzona kg 120.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.22.10.00-3, 15.23.40.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 9 NAZWA: TŁUSZCZE ROŚLINNE, SERY I PRZETWORY MLECZNE ORAZ ODŻYWKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Mleko Bebiko szt 150 2 Margaryna kg 100 3 Ser topiony bloczki 100g szt 1000 4 Ser kanapkowy szt 380 5 Ser żółty kg 200 6 Serki owocowe (typu danio, danonki, bakusie) szt 1100 7 Jogurty owocowe ( typu bakoma, danon, zott) szt 1100 8 Krem czekoladowy typu nutella szt 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.41.22.00-1, 15.43.11.00-9, 15.54.10.00-2, 15.54.40.00-3, 15.55.13.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.