eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania wigilijnego

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-13

Białystok: Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania wigilijnego
Numer ogłoszenia: 424042 - 2011; data zamieszczenia: 13.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 376118 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: tak.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Białystok, ul. Słonimska 1, 15-950 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas spotkania wigilijnego.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Świadczenie usług cateringowych podczas: I. Spotkania wigilijnego pracowników Urzędu Miejskiego w dniu 20.12.2011 r. (wtorek) od godz. 16:00, w Sali Ogrodowej i Trejażowej Pałacyku Gościnnego, przy ul. J. Kilińskiego 6 w Białymstoku, 1. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 100 osób. 2. Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczenia:- stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, liczba stołów musi być dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości sal Pałacyku Gościnnego,- stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). 3. Wymagania dotyczące obsługi: - 4 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (biała koszula, biała kurtka, czarne pantofle, mucha, białe rękawiczki), w przypadku kobiet (biała koszula z czarną kamizelką oraz czarna spódnica), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 4. Dnia 20 grudnia 2011 roku Wykonawca zobowiązuję się do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu do Pałacyku Gościnnego. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (godz. 15:30.; czas trwania - do ostatniego Gościa). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie i nakrycie stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sal po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 7. Posiłki dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy, bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 8. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 9. Posiłki urozmaicone, o wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 10. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku nieusunięcia zgłoszonych wad, Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 umowy. 12. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne zbierane po zakończeniu uroczystości. 13. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 14. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez świadczenie usługi cateringowej Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym w SIWZ. 15. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania na gorąco: Sandacz pieczony lub smażony, Pierogi świąteczne, Barszcz czerwony z pasztecikiem, (Dania po 90 g/os.) Dania na zimno: Pstrągi z dymu, Szczupak w galarecie Śledź w śmietanie, Śledź tatarski, Sałatka wigilijna, Ryba w pomidorach, Kutia, Pierożki z makiem, Kulebiak, Krojony karp w galarecie, Łazanki, (Dania po 30-50 g/os) Ciasta: Sernik, Keks domowy, Makowiec, (Ciasta po 90 g/os) Napoje zimne: Kompot z suszu i kisiel w dzbanach szklanych (1l/os), Sok jabłkowy i pomarańczowy (0,5 l/os.). (Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach). Napoje gorące: Kawa, Herbata (po 200 ml na osobę). Cukier, Śmietanka do kawy, Cytryna do herbaty. II. Spotkania opłatkowego Rady Miejskiej w dniu 16.12.2011 r. (piątek) od godz. 14:00, w Sali Ogrodowej i Trejażowej Pałacyku Gościnnego, przy ul. J. Kilińskiego 6 w Białymstoku. 1. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 35 osób. 2. Zamawiający wymaga od Wykonawcy dostarczenia: - stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, liczba stołów musi być dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości sal Pałacyku Gościnnego, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sal oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). 3. Wymagania dotyczące obsługi: - 2 kelnerów posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (biała koszula, biała kurtka, czarne pantofle, mucha, białe rękawiczki), w przypadku kobiet (biała koszula z czarną kamizelką oraz czarna spódnica), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy. 4. Dnia 16 grudnia 2011 roku Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków własnym środkiem transportu do Pałacyku Gościnnego. Pełna gotowość wymagana jest najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (godz. 13:30; czas trwania - do ostatniego Gościa). 5. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie i nakrycie stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sal po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 6. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 7. Posiłki dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy, bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. 8. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 9. Posiłki urozmaicone, o wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 10. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nieusunięci zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 umowy. 12. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne zbierane po zakończeniu uroczystości. 13. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 14. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. 15. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania na gorąco: Łosoś pieczony lub smażony, Pierogi z kapustą i grzybami, Barszcz z pasztecikiem, Kapusta z grzybami (Dania po 90 g/os.) Dania na zimno: Tatar z łososia, Śledź w śmietanie, Śledź tatarski, Karp w galarecie, Ryba w sosie greckim, Pieczarki faszerowane, Sałatka jarzynowa, Sałatka ze świeżych warzyw, Kulebiak (Dania po 30-50 g/os) Ciasta: Kutia, Sernik, Makowiec (Ciasta po 90 g/os) Napoje zimne: Kompot z suszu w dzbanach szklanych (1l/os) Sok jabłkowy i pomarańczowy (0,5 l/os.) (Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach) Napoje gorące: Kawa, Herbata (po 200 ml na osobę) Cukier, Śmietanka do kawy, Cytryna do herbaty..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 13.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU ALICJA Skurski Tomasz, ul. Rzemieślnicza 40, 15-773 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 12752,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 9400,00

  • Oferta z najniższą ceną: 7965,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9400,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.