eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Trzebinia › Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - nr procedury DKw 220/01/2011

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-03-07

Trzebinia: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - nr procedury DKw 220/01/2011
Numer ogłoszenia: 37086 - 2011; data zamieszczenia: 07.03.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 15106 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny, ul. Słowackiego 70, 32-540 Trzebinia, woj. małopolskie, tel. 032 6121374 w. 45, faks 032 6121551.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini - nr procedury DKw 220/01/2011.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia publicznego są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych sklasyfikowanych w grupach cpv: CPV 151, CPV 152, CPV 153, CPV 154, CPV 155, CPV 156, CPV 158 dla potrzeb Zakładu Karnego w Trzebini. 2.Przedmiot zamówienia podzielony został odpowiednio na pakiety: PAKIET I Konserwy i przetwory z mięsa konserwa mięsna wieprzowa z samootwieraczem ilość: 690 kg pasztet drobiowy alupak ilość: 1014 kg paprykarz szczeciński z samootwieraczem ilość: 759 kg szprot w oleju z samootwieraczem ilość: 759 kg szprot w pomidorach z samootwieraczem ilość: 759 kg sałatka rybna z makreli z samootwieraczem ilość: 759 kg PAKIET II Ryby mrożone i przetworzone filet mrożony z soli ilość: 1380 kg filet mrożony z pangi białej ilość: 1380 kg sałatka jarzynowa ze śledziem ilość: 690 kg sałatka jarzynowa z dorszem ilość: 690 kg PAKIET III Produkty jednoporcjowe dżem owocowy 20g ilość: 132,480 kg dżem owocowy 4200g ilość: 676,200 kg dżem owocowy dla diabetyków bez cukru 20g ilość: 23,040 kg mus owocowy 100g ilość: 110,400 kg herbata rozpuszczalna 20g ilość: 96 kg PAKIET IV Oleje i tłuszcze margaryna jadalna do smarowania pieczywa ilość: 3760 kg masło roślinne jadalne do smarowania pieczywa ilość: 640 kg olej roślinny jadalny ilość: 1620 l PAKIET V Produkty mleczarskie ser twaróg półtłusty ilość: 780 kg ser topiony ilość: 780 kg ser fromage ilość: 780 kg serek kanapkowy ilość: 1170 kg serek homogenizowany naturalny ilość: 168 kg jogurt naturalny ilość: 168 kg śmietana 12 % ilość: 368 kg mleko w proszku odtłuszczone granulowane ilość: 300 kg PAKIET VI Artykuły sypkie cukier biały kryształ ilość: 1600 kg kasza jęczmienna wiejska ilość: 920 kg ryż biały długoziarnisty ilość: 920 kg mąka pszenna ilość: 1620 kg płatki owsiane ilość: 150 kg płatki jęczmienne ilość: 150 kg kasza manna ilość: 230 kg mąka ziemniaczana ilość: 230 kg makaron ilość: 3000 kg PAKIET VII Koncentraty spożywcze i przyprawy barszcz biały w proszku ilość: 120 kg barszcz czerwony w proszku ilość: 120 kg zupa brokułowa w proszku ilość: 120 kg zupa grzybowa w proszku ilość: 120 kg zupa jarzynowa w proszku ilość: 120 kg zupa kalafiorowa w proszku ilość: 120 kg zupa ogonowa w proszku ilość: 120 kg zupa pieczarkowa w proszku ilość: 120 kg zupa porowa w proszku ilość: 120 kg zupa szczawiowa w proszku ilość: 120 kg żurek śląski w proszku ilość: 120 kg zupa selerowa w proszku ilość: 120 kg zupa szparagowa w proszku ilość: 120 kg zupa krupnik w proszku ilość: 120 kg sos boloński ilość: 120 kg sos myśliwski ilość: 120 kg sos węgierski ilość: 120 kg sos grzybowy ilość: 120 kg pieprz czarny mielony ilość: 50 kg pieprz ziołowy ilość: 50 kg kminek ilość: 50 kg majeranek ilość: 50 kg ziele angielskie ilość: 50 kg liść laurowy ilość: 50 kg sól warzona ilość: 640 kg ocet spożywczy 10% ilość: 138 kg przyprawa do zup w płynie ilość: 640 l herbata granulowana ilość: 480 kg majonez ilość: 400 kg musztarda ilość: 400 kg koncentrat pomidorowy 30% z samootwieraczem ilość: 310,50 kg.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: PAKIET I Konserwy i przetwory z mięsa

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • KONSHURT, ul. Korfantego 26, 42-202 Częstochowa, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28141,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24928,20

  • Oferta z najniższą ceną: 24928,20 / Oferta z najwyższą ceną: 53706,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: PAKIET II Ryby mrożone i przetworzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • LEHNER, ul. Szpitalna 80, 32-500 Chrzanów, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 33810,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 33616,80

  • Oferta z najniższą ceną: 33616,80 / Oferta z najwyższą ceną: 44539,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: PAKIET III Produkty jednoporcjowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AG FOODS, ul. Grażyńskiego 53, 43-300 Bielsko-Biała, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 23211,48 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24564,13

  • Oferta z najniższą ceną: 10774,08 / Oferta z najwyższą ceną: 24564,13

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: PAKIET IV Oleje i tłuszcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 24.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • ANDERSEN POLAND, ul. Kolbego 13, 32-600 Oświęcim, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 30026,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 28183,20

  • Oferta z najniższą ceną: 28183,20 / Oferta z najwyższą ceną: 31230,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: PAKIET V Produkty mleczarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 25.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • RABAT SERVICE, ul. Półłanki 82, 30-740 Kraków, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 45715,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 40389,04

  • Oferta z najniższą ceną: 40389,04 / Oferta z najwyższą ceną: 46343,70

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: PAKIET VI Artykuły sypkie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • EKKA, ul. Czerniejewska 2b, 62-300 Września, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 24997,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 25092,40

  • Oferta z najniższą ceną: 22906,00 / Oferta z najwyższą ceną: 29965,70

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: PAKIET VII Koncentraty spożywcze i przyprawy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 23.02.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • MR COOK, ul. Panewnicka 87, 40-761 Katowice, kraj/woj. śląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28596,50 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 24276,67

  • Oferta z najniższą ceną: 24276,67 / Oferta z najwyższą ceną: 27252,32

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.