eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świdnica › Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świdnicy na rok 2017

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-11-22

Ogłoszenie nr 348993 - 2016 z dnia 2016-11-22 r.

Świdnica: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świdnicy na rok 2017
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dzienny Dom "Senior-WIGOR", krajowy numer identyfikacyjny 36234409300000, ul. Ul. Saperów  27, 58100   Świdnica, woj. dolnośląskie, państwo Polska, tel. 74 640 73 65; 74 853 87 70, e-mail , faks 74 640 73 65.
Adres strony internetowej (URL): http://www.ddp.swidnica.bip-gov.info.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

nie
http://www.ddp.swidnica.bip-gov.info.pl


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

nie
http://www.ddp.swidnica.bip-gov.info.pl


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
nie
Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
tak
Inny sposób:
Składanie ofert odbywa się za pośrednictwem operatora pocztowego, osobiście lub za pośrednictwem posłańca. Oferty należy złożyć w pok. 106 ,w siedzibie Dziennego Domu "Senior-WIGOR" ul. Saperów 27 w Świdnicy.
Adres:
58-100 Świdnica, ul.Saperów 27


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR w Świdnicy na rok 2017
Numer referencyjny: DDSW.2300.1.2016
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

nie


II.2) Rodzaj zamówienia: dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem niniejszego zamówienia jest dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Dziennego Domu Senior-WIGOR wraz z dostawą i rozładunkiem. Miejsce dostaw: 58-100 Świdnica, ul. Saperów 27. 1. Dostawa artykułów żywnościowych przeznaczona będzie do przygotowania obiadów oraz zajęć kulinarnych, imprez okolicznościowych w Dziennym Domu Senior-WIGOR. 2. Przedmiot zamówienia został podzielony na 7 pakietów określonego rodzaju. Zestawienie pakietów żywnościowych od nr 1 do nr 7 zawiera załącznik Nr 2. 3. Harmonogram dostaw poszczególnych pakietów : 2 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty w godzinach od 7:30 do 10:00 ) dla pakietu: nr 3 Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich o 3 razy w tygodniu (w poniedziałki, środy, piątki w godzinach od 7:30 do 10:00 ) dla pakietu: nr 1 Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i podrobów nr 2 Dostawa drobiu i podrobów o 5 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty w godzinach od 7:30 do 10:00 ) dla pakietu: nr 5 Dostawa ryb i warzyw mrożonych nr 6 Dostawa warzyw, owoców i przetworów nr 7 Dostawa jaj i pozostałych artykułów spożywczych o 6 razy w tygodniu (od poniedziałku do soboty od 7:30 do 10:00 ) dla pakietu: nr 4 Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich W przypadku, gdy w/wymienionym terminie przypada dzień świąteczny, dostawa będzie realizowana w dniu wcześniejszym. 4. Wykonawca zobowiązany jest dostarczać towar I klasy jakości, świeży, spełniający normy jakościowe (PN) dla danego asortymentu, wysokiej jakości sensorycznej i mikrobiologicznej. 5. Każdy produkt musi być dopuszczony do obrotu i sprzedaży zgodnie z obowiązującymi przepisami, oraz z warunkami określonymi w SIWZ, musi posiadać aktualny termin przydatności do spożycia. 6. Wykonawca zobowiązuje się do bezpłatnego dowozu towaru (transportem spełniającym wymogi sanitarno-techniczne do przewozu żywności) oraz rozładunku w miejscu dostawy i wniesieniu do magazynów. 7. Wykonawca zobowiązany jest do ponoszenia odpowiedzialności prawnej i materialnej wobec organów kontroli (stacji sanitarno-epidemiologicznej i innych instytucji kontroli) w zakresie jakości i transportu towarów. 8. Wykonawca zabezpieczy należycie towar na czas przewozu (opakowania, pojemniki przystosowane do przewozu danego asortymentu). 9. Wykonawca bierze na siebie odpowiedzialność za braki i wady powstałe w czasie transportu oraz ponosi z tego tytułu wszelkie skutki prawne.

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne
Dodatkowe kody CPV:15111000-9, 15112000-6, 15500000-3, 15810000-9, 15300000-1, 15200000-0, 03142500-3, 15800000-6
II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: nie
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

data rozpoczęcia: 02/01/2017


II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków: Wykonawca wykaże, że posiada decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzającą zakład, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność.
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków: Wykonawca wykaże, że: -a) w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie; wykaże co najmniej 3 pozycje odpowiadające swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, o wartości nie mniejszej niż 10 000,00 zł brutto każda, z podaniem podmiotów na rzecz których dostawy zostały wykonane (załącznik Nr 8 do SIWZ). Wykonawca - dysponuje pojazdem do przewozu żywności - posiada decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zgodnie z przepisami ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia. Wykonawca oświadczy, że osoby , które będą realizowały dostawy posiadają stosowne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno - epidemiologicznych o braku przeciwwskazań do wykonywania prac przy wykonywaniu, których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia.
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: nie
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp tak
Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 2 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 3 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 4 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 5 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 6 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 7 ustawy Pzp)
(podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp)

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

W celu potwierdzenia braku podstaw do wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu: 1) oświadczenie , że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, 2) oświadczenie, że wykonawca nie zalega z opłacaniem składek na ubezpieczenia społeczne lub zdrowotne, 3) odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw wykluczenia na podstawię art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp; 4) oświadczenie wykonawcy o braku wydania wobec niego prawomocnego wyroku sądu lub ostatecznej decyzji administracyjnej o zaleganiu z uiszczaniem podatków, opłat lub składek na ubezpieczenie społeczne lub zdrowotne albo - w przypadku wydania takiego wyroku lub decyzji - dokumentów potwierdzających dokonanie płatności tych należności wraz z ewentualnymi odsetkami lub grzywnami lub zawarcie wiążącego porozumienia w sprawie spłat tych należności; 5) oświadczenie wykonawcy o braku orzeczenia wobec niego tytułem środka zapobiegawczego zakazu ubiegania się o zamówienie publiczne; 6) oświadczenie wykonawcy o braku wydania prawomocnego wyroku sądu skazującego za wykroczenie na karę ograniczenia wolności lub grzywny w zakresie określonym przez zamawiającego w oparciu o art.24 ust. 5 i 6 ustawy Pzp; 7) oświadczenie wykonawcy o braku wydania wobec niego ostatecznej decyzji administracyjnej o naruszeniu obowiązków wynikających z przepisów prawa pracy, prawa ochrony środowiska lub przepisów o zabezpieczeniu społecznym w zakresie określonym przez zamawiającego w oparciu o art.24 ust. 5 i 7 ustawy Pzp.

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:
W celu potwierdzenia spełniania przez Wykonawcę warunków udziału w postępowaniu: 1) decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzający zakład, który produkuje lub wprowadza do obrotu żywność, 2) decyzję lub inny dokument Państwowego Powiatowego Inspektora Sanitarnego zatwierdzający środek transportu zgodnie z obowiązującymi przepisami, 3) wykaz wykonanych dostaw w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie; wykaże co najmniej 3 pozycje odpowiadające swoim rodzajem dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, o wartości nie mniejszej niż 10 000,00 zł brutto każda, z podaniem podmiotów na rzecz których dostawy zostały wykonane ( załącznik Nr 8 do SIWZ). 4) dowody, czy dostawa została wykonana lub jest wykonywana należycie, są to dokumenty wystawione przez podmiot, na rzecz którego dostawy były wykonywane. Dowodami, o których mowa powyżej są: - referencje - powinny być wydane nie wcześniej niż na trzy miesiące przed upływem terminu składania ofert, - oświadczenie wykonawcy - jeżeli z uzasadnionej przyczyny wykonawca nie jest w stanie uzyskać tych dokumentów W przypadku, gdy Zamawiający jest podmiotem, na rzecz którego usługi zostały wskazane w wykazie usług, zostały wcześniej wykonane, wykonawca nie ma obowiązku przedkładania dowodów, o którym mowa powyżej. 5) Oświadczenie wykonawcy - że osoby , które będą realizowały dostawy posiadają stosowne orzeczenie lekarskie dla celów sanitarno - epidemiologicznych o braku przeciwwskazań do wykonywania prac, przy wykonywaniu, których istnieje możliwość przeniesienia zakażenia.
III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

1. Formularz ofertowy 2. Zestawienie kosztów pakietów żywnościowych ( tabele 1 - 7 ), 3. Oświadczenie Wykonawcy dotyczące przesłanek wykluczenia z postępowania , 4. Oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu 5. Oświadczenie o niezaleganiu z opłacaniem składek ZUS , 6. Oświadczenie o niezaleganiu z opłacaniem podatków w Urzędzie Skarbowym 7. Informacja o przynależności do tej samej grupy kapitałowej 8. Wykaz wykonanych dostaw , 9. Wzór umowy

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

nie


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

nie


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej
nie
Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:
nie


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:
nie
Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:
nie
Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:
nie
Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:
nie


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) nie
Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:
nie
Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:

Aukcja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria

KryteriaZnaczenie
Cena100


IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji nie
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: nie
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: nie
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:
nie
Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Licytacja wieloetapowa

etap nrczas trwania etapu

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu: nie

Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający przewiduje zmianę umowy w następujących przypadkach: a) Jeżeli zmiana umowy jest korzystna dla Zamawiającego (korzyść ekonomiczna, techniczna, eksploatacyjna); b) Jeżeli wystąpiły okoliczności, których przy dołożeniu należytej staranności strony na dzień podpisania umowy przewidzieć nie mogły, a wynikające ze zmian przepisów prawa, które nastąpiły w czasie realizacji zamówienia. c) Zmiany do umowy mogą być wprowadzone tylko w formie pisemnej - aneksem zaakceptowanym przez obie strony.
IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 05/12/2016, godzina: 12:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):
nie
Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
>
IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
IV.6.5) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, jeżeli środki służące sfinansowaniu zamówień na badania naukowe lub prace rozwojowe, które zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostały mu przyznane nie
IV.6.6) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

Część nr: 1    Nazwa: Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, produktów mięsnych

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Antrykot z kością kg 50 Boczek wędzony kg 70 Łopatka bez kości kg 1500 Karczek wieprzowy b/k kg 700 Kiełbasa Krakowska sucha drobiowa kg 5 Kiełbasa Krakowska sucha wieprzowa kg 5 Kiełbasa podwawelska min. 94 % mięsa 150 Kiełbasa śląska (mięso wieprzowe min. 72%) kg 250 Kiełbasa zwyczajna (mięso wieprzowe min. 64%, mięso wołowe min. 8%) 50 Polędwica wędzona drobiowa kg 5 Schab z kością kg 440 Słonina bez skóry kg 100 Szynka wieprzowa b/k kg 500 Szynka wieprzowa wędzona wiejska kg 20 Wątroba wieprzowa kg 150 Wołowina Extra pieczeniowa kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2    Nazwa: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Filety z kurczaka - piersi bez kości i skóry kg 620 Filet z piersi indyka kg 100 Flaki wołowe krojone luz - blanszowane kg 200 Porcja rosołowa ze skrzydłami kg 1200 Udko z kurczaka świeże (waga 1 szt.250-300 g) kg 850 Wątroba drobiowa kg 60
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15100000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3    Nazwa: Dostawa mleka i wyrobów mleczarskich

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Drożdże piekarskie 10g szt. 30 Jogurt naturalny opak. od 100-150g kg 50 Jogurt naturalny opak. od 300-400g kg 60 Jogurt owocowy od 100-150g kg 50 Kefir opak. od 100-150 g kg 25 Kefir opak. od 300-400 g kg 30 Margaryna 80% tluszczu 250g kg 120 Masło Extra 200g zaw.tł.82% kg 26 Maślanka naturalna w opakowaniu o poj.1 litr l 15 Mleko 2% w woreczku l 110 Mleko UHT, zawartość tłuszczu 2% w opakowaniu kartonowym 1 l z zamknięciem plastikowym szt. 145 Mleko zagęszczone 7,5%tł. niesłodzone; w opakowaniu kartonowym 500g z zamknięciem plastikowym szt. 10 Ser biały półtłusty kg 310 Ser biały ziarnisty opak.kubek 200g kg 6 Ser mozzarella w zalewie typ kulka,45% tł. masa netto sera 100-125g kg 2 Ser pleśniowy błękitny, opak. 100-120g kg 2 Ser pleśniowy camembert, opak. 100-120g kg 2 Ser topiony kremowy, śmietankowy ( ser 28%, masa netto 100g) kg 5 Ser typu Feta sałatkowo-kanapkowy 18% tł. W opakowaniu kartonowym waga 270g-300 g kg 3 Ser żółty Masdamer zawartośc tłuszczu 25-30% kg 5 Ser żółty Pełnotłusty Gouda zawartość tłuszczu 25-30% kg 5 Ser żółty Salami zawartość tłuszczu 25-30% kg 5 Serek homogenizowany naturalny kg 5 Śmietana 30 % w opakowaniu od 250 - 375 ml kg 3 Śmietana kremowa 18% opak. od 350 - 400g kg 700 Twaróg śmietankowy mielony waga od 200- 250g kg 20
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15500000-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4    Nazwa: Dostawa pieczywa i wyrobów ciastkarskich

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bułka słodka nadziewana 80 g szt. 600 Bułka zwykła 100g szt. 720 Bułka zwykła 50g szt. 200 Chleb żytni - razowy 0,50 kg krojony szt. 50 Chleb wiejski pytlowy 0,60 kg, krojony 12/13 mm kromka, pakowany w folię szt. 6000 Pączki nadziewane 60g szt. 600
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15810000-9
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5    Nazwa: Dostawa ryb i warzyw mrożonych

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Brokuł mrożony, op. 2 kg kg 115 Brukselka mrożona, op. 2,5 kg kg 40 Fasola szparagowa mrożona zielona, op. 2,5 kg kg 120 Fasolka szparagowa mrożona żółta, op. 2,5 kg kg 50 Groszek mrożony, op. 2,5 kg kg 180 Kalafior mrożony, op. 2,5 kg kg 200 Maliny mrożone, op. 2,5 kg kg 5 Marchewka mrożona mini op. 2,5 kg kg 25 Mieszanka kompotowa op. 2,5 kg kg 40 Ryba mrożona Dorsz SHP (filet) rozmiar 16-32 kg 120 Ryba mrożona Morszczuk SHP (filet) argetyński produkcja morska kg 150 Ryba mrożona Mintaj SHP (filet) kg 120 Ryba łosoś norweski płat ponad 2kg kg 30 Ryba mrożona Miruna 220-440g (filet) produkcja morska kg 120 Szpinak liście mrożony, op. 2,5 kg kg 200 Śledź po wiejsku w wiaderkach do 4kg kg 70 Truskawka mrożona, op. 2,5 kg kg 50 Włoszczyzna 4-skł. Mrożona, op. 2,5 kg kg 180 Zupa jarzynowa 6-skł. Mrożona, op. 2,5 kg kg 210
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15200000-0
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6    Nazwa: Dostawa warzyw , owoców i przetworów

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Ananas w puszce - plastry w syropie; op. 565g kg 5 Banany kg 10 Bakłażan kg 5 Biała rzodkiew kg 280 Botwinka pęczek 110 Brzoskwinie w puszce - połówki w zalewie; op. 850g kg 10 Buraki czerwone kg 650 Cebula kg 650 Cebula biała (czosnkowa) kg 15 Cebula czerwona kg 15 Chrzan konserwowy masa netto min.280 g kg 14 Chrzan korzeń kg 2 Cukinia w sezonie kg 10 Cytryna kg 20 Czereśnie kg 20 Czosnek kg 3 Daktyle suszone, drylowane opak. od 100-200g kg 1 Dynia kg 30 Dżem niskosłodzony masa netto 280g ( truskawkowy, wiśniowy, brzoskwiniowy ) kg 14 Fasola sucha 'Jaś" kg 155 Fasolka szparagowa w sezonie ( żółta, zielona) kg 30 Grejpfrut kg 10 Groch suchy łuskany połówki kg 60 Groszek konserwowy masa netto min.400g kg 40 Gruszka kg 10 Grzyby suszone kg 3 Jabłka kg 400 Kabaczek kg 5 Kalafior świeży ( bez liści ochronnych)min.śr.20 cm szt. 60 Kapusta biała kg 350 Kapusta biała w sezonie szt. 300 Kapusta czerwona kg 140 Kapusta kwaszona (pakowana w wiaderka ) kg 850 Kapusta pekińska kg 255 Kapusta włoska szt. 55 Ketchup łagodny, pikantny (pomidory zawartość min. 190 g na 100 g ketchupu), kg 10 Kiwi kg 10 Kompot aronia masa netto 900g szt. 160 Kompot czarna porzeczka masa netto 900g szt. 120 Kompot śliwka masa netto 900g szt. 260 Kompot truskawka masa netto 900 g szt. 450 Kompot wiśnia masa netto 900g szt. 350 Konfitura niskosłodzona masa neto 240g ( z malin, moreli, owoce leśne ) kg 20 Koncentrat barszczu czerwonego 300ml, zagęszczony sok z buraków min 59% litr 15 Koncentrat pomidorowy 0.2 litra; 30% kg 15 Koncentrat pomidorowy 0.9litra; 30% kg 310 Koper świeży pęczek 670 Kukurydza konserwowa masa netto min.400 g kg 60 Mandarynki kg 15 Marchew kg 1810 Musztarda ( delikatesowa, sarepska masa netto 180 g) kg 10 Nektar jabłkowy, pomarańczowy ; min 50% soku; opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 40 Nektar wiśniowy, min.35% soku opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 20 Nektar z czarnej porzeczki min. 25% soku, opakowanie kartonowe z zamknięciem plastikowym litr 40 Nektarynki kg 40 Ogórek świeży gruntowy/ szklarniowy dl.15-25 cm. kg 480 Ogórki kiszone kg 300 Ogórki konserwowe masa netto 900 g kg 225 Oliwki zielone z papryką masa netto od 200-350g kg 10 Oliwki czarne drylowane masa netto 200-350g kg 10 Owoce suszone kg 15 Papryka konserwowa masa netto 900 g kg 85 Papryka świeża (czerwona, żółta, zielona) kg 120 Patison konserwowy masa netto 900 g kg 25 Pestki dyni łuskane, opak. od 100-200g kg 1 Pieczarki kg 270 Pieczarki marynowane, masa netto od 250-400g kg 5 Pietruszka korzeń kg 290 Pietruszka zielona pęczek 490 Pomarańcze kg 50 Pomidor kg 190 Pomidor w sezonie kg 200 Pomidory koktajlowe kg 5 Pomidory w puszce, całe bez skórki, opak. od 400-425g kg 4 Pomidory suszone w oleju, opak. od 100-250g kg 2 Por kg 220 Powidła śliwkowe węgierkowe masa netto 290g kg 5 Rabarbar kg 20 Rodzynki kg 1 Rukola świeża op. 100g op. 10 Rzodkiewka w sezonie pęczek 235 Sałata głowiasta masłowa szt. 280 Sałata lodowa szt. 20 Seler korzeń kg 425 Seler naciowy kg 30 Słonecznik łuskany, opak. od 100-200g kg 2 Syropy owocowe ; poj. od 430 do 450 ml o smaku truskawkowym, malinowym, pomarańczowym,żurawinowym, czarnej porzeczki kg 50 Szczaw konserwowy poj.250 ml kg 20 Szczaw konserwowy poj. 900ml kg 10 Szczaw liść świeży pęczek 40 Szczypior pęczek 645 Śliwka kalifornijska suszona kg 3 Śliwki węgierki kg 20 Truskawki świeże kg 25 Winogron biały kg 40 Winogron czerwony kg 30 Wiśnie świeże kg 30 Ziemniaki kg 9250 Ziemniaki młode w sezonie kg 3280
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 15300000-1
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 7    Nazwa: Dostawa jaj i pozostałych artykułów spożywczych

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Bazylia suszona, opakowanie 100 g kg 1 Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku malinowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g kg 5 Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku pomarańczowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g kg 5 Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku wiśniowym, oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g kg 5 Bita śmietana w sprayu, 250 ml l 1 Budyń smietankowy, waniliowy b/c opak.40g kg 30 Bułka tarta luksusowa 500g szt. 415 Ciasteczka z ciasta ptysiowego w kształcie słomki, op. min. 250 g kg 5 Ciastka kruche o smaku maślanym z marmoladą o smaku wiśniowym, op. 2 kg kg 20 Ciastka kruche z galaretką opak 2 kg kg 10 Ciastka kruche z nadzieniem kokosowym lub adwokat oblane czekoladą, op. min. 1000 g kg 15 Ciastka z ciasta francuskiego z masłem w kształcie precla, posypane cukrem, op. min. 294 g kg 15 Ciastka z kawałkami czekolady oraz orzechami laskowymi, op. min. 135 g kg 5 Cukier kryształ 1kg kg 300 Cukier puder 0.5 kg szt. 30 Cukier trzcinowy drobny nierafinowany op. 500g szt. 4 Cukier waniliowy 32g kg 4 Cukierki czekoladowe (michałki, trufle) kg 5 Cukierki owocowe nadziewane opakowania max.2 kg kg 5 Cukierki - galaretka w czekoladzie (różne smaki) kg 5 Czekolada mleczna, kakao min. 30% op.100g szt. 150 Czekolada mleczna z kawałkami orzechów laskowych, kakao min. 30%, kawałki orzechów laskowych 9% op.100g szt. 150 Cynamon mielony, opak. 20g kg 2 Czosnek granulowany, opak.100g kg 10 Galaretka owocowa (wiśnia, truskawka, brzoskwinia, cytyna, agrest) opak.75g-100g kg 5 Goździki opak. 20g kg 1 Herbata ekspresowa w saszetkach w kształcie piramidki ze sznurkiem i zawieszką (etykietą), różne smaki, min. 6 smaków: żurawina-porzeczka, grejpfrut-pomarańcza, malina-wiśnia, limonka-cytryna, melisa-gruszka, melisa-pomarańcza, op. 20 szt. x 2 g. Zamawiający zastrzega sobie wybór wariantów smakowych w ramach realizacji umowy, szt. 10 Herbata ekspresowa, czarna, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą), w opakowaniu 100 szt. x 2 g szt. 15 Herbata expresowa owocowa opak.20 saszetek szt. 15 Herbata expresowa (50 saszetek) 100g szt. 4 Herbatniki z cukrem kg 20 Jaja kurze klasa wagowa M klasa jakości A szt. 5200 Jarzynka 200g kg 40 Kakao naturalne waga 150 g kg 5 Kasza gryczana kg 50 Kasza jęczmienna średnia kg 100 Kasza manna błyskawiczna 500g kg 60 Kardamon mielony, op 10g kg 1 Kawa palona mielona do parzenia metodą tradycyjną; 100%kawy naturalnej Arabica, pakowana próżniowo, opakowania 250g szt. 25 Kawa rozpuszczalna , 100% kawy naturalnej Arabica ,w szklanym opakowaniu, waga kawy netto 200g szt. 15 Kawa ziarnista ,100% kawy naturalnej , opakowania 0,5 kg szt. 5 Kawa ziarnista ,100% kawy naturalnej , opakowania 1kg szt. 5 Kisiel owocowy b/c (Żurawina, cytryna, malina, wiśnia) opak.60g kg 10 Kminek ziarno , opak.50g kg 1 Koperek suszony, op. 6g kg 1 Krakersy super, op. 180g kg 5 Kruche wafle przekładane kremem o smaku kakaowym, op. min. 500 g kg 5 Kruche wafle przekładane kremem o smaku śmietankowym, op. min. 500 g kg 5 Kwasek cytrynowy 50g kg 1 Liść laurowy 6g kg 1 Maggi w płynie masa netto 960g szt. 160 Majeranek suszony, opak.50g kg 7 Majonez 0.9 l l 10 Mak niebieski, mielony op.od 100-250g kg 1 Makaron opak. do 1kg (świder, nitka, kolanka, muszelka, pióra) kg 350 Makaron zacierka 4 jajeczny 250g szt. 350 Mąka krupczatka typ 450 kg 30 Mąka poznańska 1 kg kg 900 Mąka pszenna z pełnego przemiału 1kg kg 20 Mąka ziemniaczana 1kg kg 50 Mąka żytnia 1 kg kg 10 Miód pszczeli naturalny l 10 Ocet spirytusowy 10% opak.0,5l l 45 Ocet winny z białego wina poj.250 ml l 3 Olej rzepakowy 1 l szt. 455 Oregano suszone, opak.50g kg 1 Paluszki słone 300 g kg 3 Paluszki z sezamem 300 g kg 3 Papryka mielona ostra 25g kg 3 Papryka mielona słodka 25g kg 6 Pieprz mielony naturalny 20g kg 5 Pietruszka suszona, op. 6g kg 1 Płatki owsiane górskie, op. 500g szt. 10 Posypka do ciast, maczki kolorowe i czekoladowe,opak.200g kg 8 Proszek do pieczenia 30g kg 2 Przyprawa do drobiu, 100 g kg 3 Przyprawa do flaków, 100 g kg 6 Przyprawa do gyrosa, 30 g kg 2 Przyprawa do mięsa, 200 g kg 25 Przyprawa do piernika, op. 25g kg 1 Rozmaryn suszone listki, waga 100 g kg 1 Ryż biały długo-ziarnisty kg 225 Sezam łuskany, op. od 100-280g kg 1 Soda oczyszczona opak.min.60g kg 2 Sos grzybowy w proszku opak.min.33g szt. 160 Sos myśliwski w proszku 33 g szt. 290 Sos pieczeniowy w proszku 33g Szt. 170 Sól spożywcza jodowana kg 210 Tortilla wraps, opakowanie 4 sztuki waga od 250-300g op. 10 Tymianek suszony waga 100 g kg 1 Wiórki kokosowe, op. od 100-200g kg 1 Woda mineralna gazowana poj.0,5 l szt. 150 Woda mineralna gazowana poj.1,5l szt. 250 Woda mineralna niegazowana poj.0,5 l szt. 150 Woda mineralna niegazowana poj.1,5l szt. 250 Ziele angielskie całe 15g kg 1 Zioła prowansalskie 100g kg 1 Zupa w proszku ogonowa 40g szt. 310 Zupa w proszku barszcz biały 66g szt. 250 Zupa w proszku barszcz czerwony 60g szt. 100 Zupa w proszku grzybowa opak. 48 g szt. 150 Zupa w proszku pieczarkowa 45g szt. 110 Żurek w szklanych butelkach l 40
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8, 03142500-3
3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


4) Czas trwania lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 02/01/2017
5) Kryteria oceny ofert:

KryteriaZnaczenie
cena100
6) INFORMACJE DODATKOWE:


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.