eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Zakup sprzętów AGD oraz urządzeń kuchennego ciągu produkcyjnego dla obiektów Kancelarii Prezydenta RP

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2011-12-28

Warszawa: Zakup sprzętów AGD oraz urządzeń kuchennego ciągu produkcyjnego dla obiektów Kancelarii Prezydenta RP
Numer ogłoszenia: 346505 - 2011; data zamieszczenia: 28.12.2011
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 366046 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Obsługi Kancelarii Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, ul. Wiejska 10, 00-902 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 695 21 30, faks 22 695 21 33.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Administracja Publiczna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Zakup sprzętów AGD oraz urządzeń kuchennego ciągu produkcyjnego dla obiektów Kancelarii Prezydenta RP.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest zakup sprzętów AGD oraz urządzeń kuchennego ciągu produkcyjnego dla obiektów Kancelarii Prezydenta RP. 2. Zgodnie z art. 29 ust. 3 oraz art.30 ust.4 ustawy Zamawiający - w przypadku przedmiotu zamówienia opisanego za pomocą znaków towarowych, patentów lub pochodzenia - dopuszcza składanie ofert równoważnych o parametrach jakościowych (technologicznych) nie gorszych niż podane w załączniku nr 2 do SIWZ - opisie przedmiotu zamówienia. 3. Zamówienie jest podzielone na pięć poniżej opisanych części: a) część I - Różny sprzęt AGD; b) część II - Profesjonalny sprzęt gastronomiczny; c) część III - Profesjonalny sprzęt czyszczący; d) część IV - Ekspresy do kawy dla gastronomii; e) część V - Urządzenia kuchennego ciągu produkcyjnego. 4. Zakres dostaw z wyszczególnieniem pozycji tworzących zamówienie, wymagania Zamawiającego dotyczące parametrów technicznych i wymaganej ilości, określa szczegółowy opis przedmiotu zamówienia - załącznik nr 2 do SIWZ. 5. Oferowany przez Wykonawcę sprzęt musi być fabrycznie nowy, wolny od wad i praw osób trzecich. 6. Sprzęt musi być objęty okresem gwarancji zgodnie z wymogami producenta. 7. Wykonawca wraz ze sprzętem dostarczy listę numerów seryjnych dostarczonego sprzętu. 8. Wykonawca ponosi koszty transportu, koszty ubezpieczenia oraz opakowania sprzętu na czas trwania transportu do miejsca dostarczenia. 9. Wykonawca zapewni dostawę sprzętu na własny koszt i ryzyko. 10. Wykonawca, którego oferta zostanie wybrana dołączy do umowy karty gwarancyjne z wykazem punktów serwisowych oraz szczegółowe instrukcje obsługi i konserwacji w języku polskim dla każdego dostarczonego sprzętu. 11. Sprzęt wymieniony w części I przeznaczony jest do użytku biurowego i będzie eksploatowany w sposób ciągły. 12. Sprzęt wymieniony w części II, IV i V przeznaczony jest do wykorzystania w usługach gastronomicznych. 13. Sprzęt wymieniony w części III przeznaczony jest do sprzątania dużych powierzchni. 14. Wykonawca zobowiązany jest do pierwszego uruchomienia sprzętu w miejscu instalacji oraz do przeszkolenia użytkowników, co zostanie potwierdzone w protokole odbioru. 15. Przedmiot zamówienia musi odpowiadać parametrom ilościowym i jakościowym (znak bezpieczeństwa CE) określonym przez Zamawiającego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 39.70.00.00 - Sprzęt gospodarstwa domowego 39.71.10.00 - Elektryczny sprzęt gospodarstwa domowego do użytku ze środkami spożywczymi 39.71.32.10 - Pralki i suszarki 39.71.12.00 - Roboty kuchenne 39.71.11.00 - Chłodziarki i zamrażarki 39.71.13.10 - Elektryczne zaparzacze do kawy 39.71.13.62 - Kuchenki mikrofalowe 39.71.12.11 - Miksery kuchenne 39.71.31.00 - Zmywarki do naczyń 39.71.34.30 - Odkurzacze 39.71.35.00 - Żelazka elektryczne 39.71.14.20 - Płyty grzewcze (AGD) .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 5   

Nazwa: Urządzenia kuchennego ciągu produkcyjnego

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 06.12.2011.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 2.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • GASTROMEDIA Sp. z o.o., ul. Henryka Dembińskiego 8, 01-644 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 249675,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 154500,00

  • Oferta z najniższą ceną: 148000,00 / Oferta z najwyższą ceną: 160519,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.