eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań okolicznościowych organizowanych przez Prezydenta Miasta Białegostoku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-09-03

Białystok: Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań okolicznościowych organizowanych przez Prezydenta Miasta Białegostoku
Numer ogłoszenia: 326542 - 2012; data zamieszczenia: 03.09.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 280880 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Białystok, ul. Słonimska 1, 15-950 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług cateringowych podczas spotkań okolicznościowych organizowanych przez Prezydenta Miasta Białegostoku.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Zadanie I: Spotkanie okolicznościowe z uczestnikami konferencji organizowanej przez Archidiecezjalne Wyższe Seminarium Duchowne w Białymstoku. Spotkanie odbędzie w dniu 17 września 2012 r., o godz. 20:30 się w Sali Wielkiej Pałacyku Gościnnego, ul. J. Kilińskiego 6 w Białymstoku. 1) Liczba uczestników - 70 osób 2) Zamawiający wymaga dostarczenia: - stołów cateringowych w ilości i formie niezbędnej do organizacji spotkania, dostosowanych do wielkości Sali Wielkiej w której zostaną ustawione i obsługi uczestników spotkania, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka kwiatów zaakceptowana przez Zamawiającego), 3) Wymagania dotyczące obsługi: - 7 kelnerów posiadających minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (koszula z długim rękawem, mucha, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), w przypadku kobiet biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan, - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, uprzejmość, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy, 4) Dnia 17 września 2012 r. Wykonawca zobowiązuję się do dostarczenia posiłków oraz stołów własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na godzinę przed rozpoczęciem spotkania (pełna gotowość wymagana jest na godz. 20:00; czas trwania - do ostatniego Gościa). 5) Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie Sali Wielkiej, po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 6) Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 7) Posiłki dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy. Wykonawca zadba o właściwy stan dostarczonych posiłków. 8) Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 9) Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki. 10) W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. 11) Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 12) Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 13) Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i normami bezpieczeństwa zgodnymi ze standardami HACCP. 14) Menu zamówienia powinno zawierać: Dania gorące, Przystawki zimne, Sałatki, Dodatki do dań zgodne z menu, Desery, Napoje gorące, Napoje zimne (Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach). Zadanie II: Spotkanie okolicznościowe z uczestnikami Zgromadzenia Ogólnego Konferencji Peryferyjnych Regionów Nadmorskich Europy w dniu 05 października 2012 r., o godz. 20:00 w Auli Wielkiej Pałacu Branickich ul. J. Kilińskiego 1 w Białymstoku. 1) Liczba uczestników - 150 osób. 2) Zamawiający wymaga dostarczenia: - stołów szwedzkich, na których rozstawione zostaną potrawy, wielkość i ilość stołów dostosowana do obsługi ilości uczestników spotkania oraz do wielkości Auli Wielkiej, - stoły nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka kwiatów zaakceptowana przez Zamawiającego), 3) Wymagania dotyczące obsługi: - 15 kelnerów posiadających minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (koszula z długim rękawem, mucha, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), w przypadku kobiet biała koszula z długim rękawem oraz czarna spódnica do kolan, - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, dyskrecja, sprawność, uprzejmość, - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet w czasie przerwy, 4) Dnia 5 października 2012 r. Wykonawca zobowiązuję się do dostarczenia posiłków oraz stołu własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na godzinę przed rozpoczęciem spotkania (pełna gotowość wymagana jest na godz. 19:30; czas trwania - do ostatniego Gościa). 5) Wykonawca odpowiada za przygotowanie posiłków na identycznych zasadach opisanych w Zadaniu I - w punktach od 5) do 6) Menu zamówienia powinno zawierać: Dania gorące, Przystawki zimne, Sałatki, Dodatki do dań zgodne z menu, Desery, Napoje gorące, Napoje zimne (Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach).

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg ograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 29.08.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • P.H.U. ALICJA Skurski Tomasz, Rzemieślnicza 40, 15-773 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 27592,40 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16900,00

  • Oferta z najniższą ceną: 16900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 20440,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.