eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gnojno › Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2015-11-26

Gnojno: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach
Numer ogłoszenia: 320362 - 2015; data zamieszczenia: 26.11.2015
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa w Raczycach , Raczyce 64, 28-114 Gnojno, woj. świętokrzyskie, tel. 41 3532085, faks 41 3532038.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Szkoła.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: Część I zamówienia obejmuje - mięso i produkty mięsne Część II zamówienia obejmuje - pieczywo, wyroby piekarskie i ciastkarskie Część III zamówienia obejmuje - artykuły mleczarskie Część IV zamówienia obejmuje - artykuły spożywcze suche i inne Część V zamówienia obejmuje - warzywa i owoce Poszczególne części obejmują dostawę następujących produktów: CZĘŚĆ I - MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE 1. Boczek wędzony parzony kg 50 2. Kiełbasa cienka schabowa I klasa (80% mięsa wieprzowego na 100g) - produkt polski kg 1000 3. Łopatka bez kości I klasa- produkt polski kg 500 4. Filet ( piersi) z kurczaka I klasa- produkt polski kg 600 5. Korpusy drobiowe I klasa produkt polski kg 300 6. Kostka rybna panierowana kg 800 7. Słonina kg 15 8. Parówki śniadaniowe (mięso z szynki ok. 90%, 0% MOM) kg 500 9. Smalec kg 30 10. Karczek bez kości kg 800 11. Udka z kurczaka, ćwiartka tylna bez grzbietu kg 900 12. Szynka mięso kg 800 13. Udziec z indyka świeży kg 300 14. Żeberka wieprzowe kg 200 CZĘŚĆ II - PIECZYWO, WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE 1. Chleb wiejski 0,6 kg szt. 3500 2. Bułka zwykła (pszenna) szt. 1600 CZEŚĆ III - ARTYKUŁY MLECZARSKIE 1. Śmietana kremówka 30% tłuszczu 0,5 l szt. 500 2. Ser biały (półtłusty) kg 350 3. Masło extra 200g zawartość tłuszczu 82% szt. 400 4. Mleko 3,2 % 1l l 50 5. Serki homogenizowane 150g szt. 1600 6. Śmietana w kubku 400 ml 18% szt. 100 7. Ser żółty kg 50 CZĘŚĆ IV - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE I INNE 1. Barszcz biały w butelkach 0,5 l szt. 400 2. Bazylia 10g szt. 150 3. Buraczki słoik 340g szt. 600 4. Cukier 1 kg kg 200 5. Czosnek granulowany 20g szt. 500 6. Jajka kl. L szt. 6000 7. Kwasek cytrynowy 20g szt. 60 8. Przyprawa warzywna sypka bez glutaminianu sodu, konserwantów i barwników 150g szt. 800 9. Kalafior mrożony 400g szt. 150 10. Kostka mięsna 80g szt. 50 11. Koncentrat pomidorowy 30% 200g słoik szt. 500 12. Ketchup łagodny 500g szt. 80 13. Koper suszony 6g szt. 40 14. Kasza jęczmienna saszetki 4 x100g (opakowanie) opak. 1000 15. Liść laurowy 10g szt. 80 16. Magii 1l L 30 17. Majeranek 10g szt. 150 18. Makaron różny z wysoką zawartością pszenicy durum 0,5 kg szt. 2200 19. Mąka typ 500 1kg kg 250 20. Musztarda słoik 190 g szt. 20 21. Ogórki kiszone 0,5kg (torebki) szt. 250 22. Olej z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno ( butelka 3l) szt. 180 23. Pieprz mielony prawdziwy 15g szt. 80 24. Pieprz mielony ziołowy 30g szt. 400 25. Pierogi różne (paczka 1kg) kg 800 26. Przyprawa do kurczaka 30g szt. 100 27. Przyprawa do karkówki 20g szt. 50 28. Pietruszka suszona 6g szt. 100 29. Papryka słodka 20 g szt. 80 30. Papryka ostra 20g szt. 80 31. Przecier ogórkowy w słoiku 340g szt. 300 32. Ryż saszetki 4x100g opakowanie 400g opak. 300 33. Rosołki wołowe 80g szt. 100 34. Rosołki drobiowe 80g szt. 100 35. Sól morska o obniżonej zawartości sodu z potasem i magnezem 350g szt. 300 36. Soda 50g szt. 50 37. Susz warzywny w torebkach 100g szt. 50 38. Ocet 0,5l szt. 50 39. Sos spaghetti w słoikach 520g szt. 500 40. Warzywa mrożone 7-składnikowe 450g szt. 250 41. Ziele angielskie 12g szt. 100 42. Brokuły mrożone 450g szt. 250 43. Soki owocowe w kartoniku 200ml szt. 800 44. Bułka tarta 0,5kg szt. 200 45. Liść lubczyka susz 10g szt. 100 46. Majonez bez substancji konserwujących 1 l l 60 47. Groszek konserwowy 400ml szt. 50 48. Fasola konserwowa biała 400ml szt. 50 49. Fasola konserwowa czerwona 400ml szt. 50 CZĘŚĆ V - WARZYWA I OWOCE 1. Buraki czerwone kg 600 2. Cebula biała kg 90 3. Cytryny kg 10 4. Kapusta kiszona 1 kg kg 400 5. Marchew kg 500 6. Kapusta pekińska kg 250 7. Por kg 50 8. Seler korzeń kg 50 9. Groch łuskany połówki 0,5kg szt. 100 10. Kapusta biała kg 80 11. Jabłka kg 150 12. Ziemniaki kg 5500 13. Kapusta czerwona kg 80 14. Pietruszka korzeń kg 50 15. Koperek świeży (pęczek) szt. 100 16. Fasola biała 0,5kg szt. 100 17. Mandarynki kg 100 18. Gruszki - kg 200 19. Kiwi (koszyk) kg 100 20. Ogórek świeży kg 150 21. Szczypiorek (pęczek) szt. 50 22. Czosnek świeży (główka) szt. 200 23. Pieczarki kg 200.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.10.00.00-9, 15.80.00.00-6, 15.30.00.00-1, 15.50.00.00-3, 15.81.00.00-9.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 5.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2016.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 Pzp

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 Pzp

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 Pzp

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 Pzp

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek ten zostanie spełniony, jeśli Wykonawca złoży oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu z art. 22 ust. 1 Pzp Wykonawca może polegać na wiedzy i doświadczeniu, potencjale technicznym, osobach zdolnych do wykonania zamówienia lub zdolnościach finansowych innych podmiotów, niezależnie od charakteru prawnego łączących go z nimi stosunków. Wykonawca w takiej sytuacji zobowiązany jest udowodnić zamawiającemu, iż będzie dysponował zasobami niezbędnymi do realizacji zamówienia, w szczególności przedstawiając w tym celu pisemne zobowiązanie tych podmiotów do oddania mu do dyspozycji niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonaniu zamówienia. 4. Jeżeli podmiot, o którym mowa w ust. 3 jest równocześnie podwykonawcą w rozumieniu art. 36 b ustawy pzp, w przypadku zmiany lub rezygnacji z takiego podwykonawcy wykonawca jest obowiązany wykazać zamawiającemu, iż proponowany inny podwykonawca lub wykonawca samodzielnie spełnia warunki udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 w stopniu nie mniejszym niż wymagany w trakcie postępowania o udzielenia zamówienia Zamawiający dokona oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu na podstawie oświadczeń i dokumentów, o których mowa w Rozdziale VI siwz, na zasadzie: spełnia- nie spełnia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Formularz ofertowy, Formularz asortymentowo - cenowy, pełnomocnictwo - jeżeli dotyczy

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

  • 1 - Cena - 98
  • 2 - Termin płatności faktury - 2

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Za zgodą Zamawiającego dopuszcza się możliwość wprowadzenia pisemnych zmian postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty na podstawie które dokonano wyboru Wykonawcy na podst. art. 144 ust. 1 ustawy w przypadku wystąpienia poniższych okoliczności: a) zmiana obowiązującej stawki podatku VAT, spowodowana zmianą przepisów, - zmiana umowy w tym zakresie może być wprowadzona tylko na wniosek Wykonawcy. Jednocześnie Wykonawca zobowiązuje się do przedstawienia Zamawiającemu podstawy prawnej do podwyższenia lub obniżenia cen towarów np. rozporządzenie, obwieszczenie, ustawa lub innej podstawy do zmiany cen - zmiany umowy.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.bip.gminy.com.pl/gnojno/
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Urząd Gminy Gnojno, Gnojno 145, 28-114 Gnojno.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 04.12.2015 godzina 09:30, miejsce: Urząd Gminy Gnojno, Gnojno 145, 28-114 Gnojno, pokój nr 11 sekretariat.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Mięso i produkty mięsne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: CZĘŚĆ I - MIĘSO I PRODUKTY MIĘSNE 1. Boczek wędzony parzony kg 50 2. Kiełbasa cienka schabowa I klasa (80% mięsa wieprzowego na 100g) - produkt polski kg 1000 3. Łopatka bez kości I klasa- produkt polski kg 500 4. Filet ( piersi) z kurczaka I klasa- produkt polski kg 600 5. Korpusy drobiowe I klasa produkt polski kg 300 6. Kostka rybna panierowana kg 800 7. Słonina kg 15 8. Parówki śniadaniowe (mięso z szynki ok. 90%, 0% MOM) kg 500 9. Smalec kg 30 10. Karczek bez kości kg 800 11. Udka z kurczaka, ćwiartka tylna bez grzbietu kg 900 12. Szynka mięso kg 800 13. Udziec z indyka świeży kg 300 14. Żeberka wieprzowe kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 98
    • 2. Termin płatności faktury - 2

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Pieczywo, wyroby piekarskie i ciastkarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: CZĘŚĆ II - PIECZYWO, WYROBY PIEKARSKIE I CIASTKARSKIE 1. Chleb wiejski 0,6 kg szt. 3500 2. Bułka zwykła (pszenna) szt. 1600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 98
    • 2. Termin płatności faktury - 2

CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: CZEŚĆ III - ARTYKUŁY MLECZARSKIE 1. Śmietana kremówka 30% tłuszczu 0,5 l szt. 500 2. Ser biały (półtłusty) kg 350 3. Masło extra 200g zawartość tłuszczu 82% szt. 400 4. Mleko 3,2 % 1l l 50 5. Serki homogenizowane 150g szt. 1600 6. Śmietana w kubku 400 ml 18% szt. 100 7. Ser żółty kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 98
    • 2. Termin płatności faktury - 2

CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Artykuły spożywcze suche i inne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: CZĘŚĆ IV - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE SUCHE I INNE 1. Barszcz biały w butelkach 0,5 l szt. 400 2. Bazylia 10g szt. 150 3. Buraczki słoik 340g szt. 600 4. Cukier 1 kg kg 200 5. Czosnek granulowany 20g szt. 500 6. Jajka kl. L szt. 6000 7. Kwasek cytrynowy 20g szt. 60 8. Przyprawa warzywna sypka bez glutaminianu sodu, konserwantów i barwników 150g szt. 800 9. Kalafior mrożony 400g szt. 150 10. Kostka mięsna 80g szt. 50 11. Koncentrat pomidorowy 30% 200g słoik szt. 500 12. Ketchup łagodny 500g szt. 80 13. Koper suszony 6g szt. 40 14. Kasza jęczmienna saszetki 4 x100g (opakowanie) opak. 1000 15. Liść laurowy 10g szt. 80 16. Magii 1l L 30 17. Majeranek 10g szt. 150 18. Makaron różny z wysoką zawartością pszenicy durum 0,5 kg szt. 2200 19. Mąka typ 500 1kg kg 250 20. Musztarda słoik 190 g szt. 20 21. Ogórki kiszone 0,5kg (torebki) szt. 250 22. Olej z pierwszego tłoczenia, filtrowany na zimno ( butelka 3l) szt. 180 23. Pieprz mielony prawdziwy 15g szt. 80 24. Pieprz mielony ziołowy 30g szt. 400 25. Pierogi różne (paczka 1kg) kg 800 26. Przyprawa do kurczaka 30g szt. 100 27. Przyprawa do karkówki 20g szt. 50 28. Pietruszka suszona 6g szt. 100 29. Papryka słodka 20 g szt. 80 30. Papryka ostra 20g szt. 80 31. Przecier ogórkowy w słoiku 340g szt. 300 32. Ryż saszetki 4x100g opakowanie 400g opak. 300 33. Rosołki wołowe 80g szt. 100 34. Rosołki drobiowe 80g szt. 100 35. Sól morska o obniżonej zawartości sodu z potasem i magnezem 350g szt. 300 36. Soda 50g szt. 50 37. Susz warzywny w torebkach 100g szt. 50 38. Ocet 0,5l szt. 50 39. Sos spaghetti w słoikach 520g szt. 500 40. Warzywa mrożone 7-składnikowe 450g szt. 250 41. Ziele angielskie 12g szt. 100 42. Brokuły mrożone 450g szt. 250 43. Soki owocowe w kartoniku 200ml szt. 800 44. Bułka tarta 0,5kg szt. 200 45. Liść lubczyka susz 10g szt. 100 46. Majonez bez substancji konserwujących 1 l l 60 47. Groszek konserwowy 400ml szt. 50 48. Fasola konserwowa biała 400ml szt. 50 49. Fasola konserwowa czerwona 400ml szt. 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 98
    • 2. Termin płatności faktury - 2

CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej w Raczycach z podziałem na 5 części: CZĘŚĆ V - WARZYWA I OWOCE 1. Buraki czerwone kg 600 2. Cebula biała kg 90 3. Cytryny kg 10 4. Kapusta kiszona 1 kg kg 400 5. Marchew kg 500 6. Kapusta pekińska kg 250 7. Por kg 50 8. Seler korzeń kg 50 9. Groch łuskany połówki 0,5kg szt. 100 10. Kapusta biała kg 80 11. Jabłka kg 150 12. Ziemniaki kg 5500 13. Kapusta czerwona kg 80 14. Pietruszka korzeń kg 50 15. Koperek świeży (pęczek) szt. 100 16. Fasola biała 0,5kg szt. 100 17. Mandarynki kg 100 18. Gruszki - kg 200 19. Kiwi (koszyk) kg 100 20. Ogórek świeży kg 150 21. Szczypiorek (pęczek) szt. 50 22. Czosnek świeży (główka) szt. 200 23. Pieczarki kg 200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2016.
  • 4) Kryteria oceny ofert: cena oraz inne kryteria związane z przedmiotem zamówienia:

    • 1. Cena - 98
    • 2. Termin płatności faktury - 2

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.