To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2014-07-14
Białystok: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych, obsługę konferencji i spotkań roboczych oraz zapewnienie cateringu na organizowanych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 233924 - 2014; data zamieszczenia: 14.07.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 21092 - 2014r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Doradztwa Metodycznego, ul. Poleska 27, 15-476 Białystok, woj. podlaskie, tel. 85 6642351, 869 12 50, faks 85 664 23 51 wew. 15.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych, obsługę konferencji i spotkań roboczych oraz zapewnienie cateringu na organizowanych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 3.1.1. Część I - Dostawa do siedziby 52 placówek oświatowych, w których realizowany jest przedmiotowy projekt (wykaz znajduje się w Załączniku nr 4 do SIWZ) artykułów spożywczych na poczęstunek kawowy do dnia 15.02.2014 r. Zakres zamówienia obejmuje: 3.1.1.1. Kawa rozpuszczalna, 100 % kawy naturalnej, op.- słoik szklany, waga kawy w słoiku: 200 g - 104 szt. (2 szt./placówkę) 3.1.1.2. Kawa rozpuszczalna, 100 % kawy naturalnej, z naturalną kawową pianką, op.- słoik szklany, waga kawy w słoiku: 200 g - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.3. Kawa drobno mielona w opakowaniu 500g - 156 szt. (3 szt./placówkę) 3.1.1.4. Herbata ekspresowa, czarna, liść, bez dodatków, w op. 200g, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką - 104 szt. (2 szt./placówkę) 3.1.1.5. Herbata ekspresowa zielona, liść, bez dodatków, w op. 20szt. x 2 g, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą) - 104 szt. (2 szt./placówkę) 3.1.1.6. Herbata ekspresowa owocowa o smaku czarna porzeczka w opakowaniu 25 okrągłych torebek po 2 g - 156 szt. (3 szt./placówkę) 3.1.1.7. Pierniki w kształcie serca nadziewane masą o smaku owocowym, w polewie czekoladowej 2,5 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.8. Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku malinowym (min. 52%), oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g - 260 szt. (5 szt./placówkę) 3.1.1.9. Wafle z kremem orzechowym w polewie czekoladowej opakowanie 2,30 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.10. Ciasteczka z nadzieniem o smaku wiśniowym pakowane po 160 g - 104 szt. (2 szt./placówkę) 3.1.1.11. Herbatniki w polewie kakaowej, opakowanie 1,7 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.12. Ciasteczka z orzechami i słonecznikiem, op. 300 g - 156 szt. (3 szt./placówkę) 3.1.1.13. Herbatniki z kremem o smaku kokosowym oraz kuwerturą czekoladową opakowanie 770 g - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.14. Herbatniki korzenne, opakowanie 2.5 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.15. Pierniki precle w czekoladzie (czekolada min, 17%), opakowanie 1 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.16. Kubki termiczne jednorazowe 250 ml ,opakowanie po 25 szt. - 260 szt. (5 szt./placówkę) 3.1.1.17. Cukier w saszetkach w opakowaniu zbiorczym 200 x 5g w opakowaniu 1 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.18. Śmietanka do kawy, sypana w opakowaniu 100 saszetek w opakowaniu - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.1.19. Mieszadełka plastikowe w opakowaniu 1000 szt. - 52 szt. (1 szt./placówkę) 3.1.2. Część II - Obsługa czterech konferencji/spotkań roboczych polegająca na zapewnieniu sali konferencyjnej (wyposażonej w min. rzutnik multimedialny, tablicę flipchart, stoły i krzesła) dla minimum 80 osób na terenie miasta Białegostoku (w granicach administracyjnych) w miesiącach: luty, czerwiec, wrzesień 2014 r., oraz czerwiec 2015r.) oraz zapewnienie uczestnikom lunchu w postaci bufetu szwedzkiego obejmującego minimum: 3.1.2.1. kanapki wykwintne z łososiem, tatarem, salami i jajem przepiórczym160 szt. 3.1.2.2. słone ciasteczka francuskie z łososiem i warzywami 80 szt. 3.1.2.3. tartinki z pastami: serowo - koperkową, paprykową, szynkową 160 szt. 3.1.2.4. pikantne babeczki z pastą serową, z szynką i z oliwkami, z jajkiem przepiórczym 160 szt. 3.1.2.5. pikantne babeczki z kaparami 80 szt. 3.1.2.6. krakers z grillowanymi krewetkami 80 szt. 3.1.2.7. koreczki serowo - oliwkowe 160 szt. 3.1.2.8. sałatka z kurczakiem na kruchych babeczkach 80 szt. 3.1.2.9. sałatka gyros 4000g 3.1.2.10. sałatka grecka 4000g 3.1.2.11. roladki z szynki z musem chrzanowym 80 szt. 3.1.2.12. rolada z kurczaka z orzechami 1600g 3.1.2.13. pasztet z królika z jajem przepiórczym 1600g 3.1.2.14. terrina z łososia dwukolorowa 1600g 3.1.2.15. jaja faszerowane w trzech smakach (z oliwkami, z papryką, żółte) 80 szt 3.1.2.16. pieczywo mieszane 3.1.2.17. ciasta, ciasteczka, babeczki 8000 g 3.1.2.18. soki owocowe 16 l 3.1.2.19. woda mineralna z cytryną w dzbankach 16 l 3.1.2.20. kawa/herbata. Termin realizacji: Zamawiający przekaże Wykonawcy informację na temat terminu, godzin i liczby uczestników na siedem dni przed realizacją zamówienia. 3.1.3. Część III - Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli (52 grupy szkoleniowe x 10-25osób x 3 dni szkoleniowe) polegająca na zapewnieniu: Obiadu dwudaniowego podanego w pełnej zastawie według poniższej gramatury posiłków: Zupa (pomidorowa, grzybowa, jarzynowa) - minimum 300g/osobę. Drugie danie wybrane spośród: makaron penne ze szpinakiem, kurczakiem, z suszonymi pomidorami, kurczak z pieca , pierogi różne - porcje po 200 g) , mięso, ryba- porcje minimum 150g do 170g. Surówka- minimum 140 g/osobę. Dodatki skrobiowe(ziemniaki w formie frytek, cząstek ziemniaków - minimum 200 g/osobę). Podany posiłek musi być gorący. Owoców: Owoce sezonowe min. 3 rodzaje - 400 g na osobę Napojów zimnych: woda mineralna gazowana min. 500 ml na osobę, woda mineralna niegazowana min. 500 ml na osobę Napojów gorących: kawa rozpuszczalna min. 450 ml/osobę, herbata czarna min. 450 ml/osobę, mleko do kawy min. 50 gram na osobę ( mleko w kartonie), cytryny świeże (pokrojone w plastry) min 2 plasterki/osobę, cukier min. 10 gr. Bufetu deserowego: ciasteczka mini francuskie z owocem - jabłko min 1 szt. na osobę x gramatura min 50g, ciasteczka mini francuskie z owocem - wiśnia min 1 szt. na osobę x gramatura min. 50g, pączki, drożdżówki min. 1 szt. na osobę waga produktu min 60 g, ciasteczka kruche deserowe - mieszanka koktajlowe min. 10 dag na osobę. Zamawiający nie dopuszcza podawania obiadów w pojemnikach/na talerzach jednorazowych z tworzyw sztucznych. Wykonawca odpowiedzialny będzie również za przygotowanie dekoracji stołów (obrusy i serwetki w uzgodnionych kolorach), dowóz na miejsce spotkania i obsługę (przygotowanie i sprzątnięcie). Zamawiający udostępni wykonawcy pomieszczenia wyposażone m.in. w stoły, w których organizowane będzie zamówienie. Zamówienie zostanie zrealizowane w siedzibach 52 placówek oświatowych zlokalizowanych na terenie Miasta Białegostoku. Zamawiający przekaże Wykonawcy, na siedem dni przed, informację o terminie, godzinach, miejscu, a na 3 dni przed również liczbę uczestników, na rzecz których będzie realizowane zamówienie. Zamawiający zastrzega możliwość realizacji zamówienia w tym samym czasie w więcej niż jedna placówkach oświatowych. Do obliczenia ceny ofertowej należy przyjąć średnią liczbę uczestników na dzień szkoleniowy: 20 os. a obliczenia wykonać według wzoru: 20os./gr. x 3 dni szkoleniowe x 52 grupy x cena ofertowa za os. = cena ofertowa za realizację zamówienia. 3.2. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na 3 części. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną, kilka lub wszystkie części. 3.3. W przypadku udzielenia zamówienia Wykonawcy, o których mowa w art. 23 ust. 1 ustawy, Zamawiający przed podpisaniem umowy wymaga złożenia umowy regulującej współpracę Wykonawców; 3.4. Klasyfikacja przedmiotu zamówienia według Wspólnego Słownika Zamówień(CPV): 55520000-1 Usługi dostarczania posiłków 55120000-7 Usługi hotelarskie w zakresie spotkań i konferencji 15800000-6 Różne produkty spożywcze.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.12.00.00-7, 15.80.00.00-6.
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: tak, projekt/program: Projekt Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola jest współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Kapitał Ludzki, Priorytet III - Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół.
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 1
Nazwa: Dostawa do siedziby 52 placówek oświatowych, w których realizowany jest przedmiotowy projekt artykułów spożywczych na poczęstunek kawowy
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Przedsiębiorstwo Handlowo-Usługowe ADAX Adam Szymański, ul. Lipowa 12, 15-427 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 16910,57 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 19999,00
Oferta z najniższą ceną: 19999,00 / Oferta z najwyższą ceną: 33080,00
Waluta: PLN.
Część NR: 2
Nazwa: Obsługa czterech konferencji/spotkań roboczych polegająca na zapewnieniu sali konferencyjnej dla minimum 80 osób na terenie miasta Białegostoku (w granicach administracyjnych) w miesiącach: luty, czerwiec, wrzesień 2014 r., oraz czerwiec 2015r.) oraz zapewnienie uczestnikom lunchu w postaci bufetu szwedzkiego
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PROBART Sp. z o.o., ul. Włókiennicza 5, 15-464 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7609,76 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 11520,00
Oferta z najniższą ceną: 11520,00 / Oferta z najwyższą ceną: 21600,00
Waluta: PLN.
Część NR: 30
Nazwa: Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 11.02.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 11.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PROBART Sp. z o.o., ul. Włókiennicza 5, 15-464 Białystok, kraj/woj. podlaskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 78536,59 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 46488,00
Oferta z najniższą ceną: 46488,00 / Oferta z najwyższą ceną: 156000,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Dostawa mebli biurowych do Zakładu Biochemii Lekarskiej Uniwersytetu Medycznego w Białymstoku
- Dostawa materiałów eksploatacyjnych oraz tuszy i tonerów do Oddziału Regionalnego KRUS w Białymstoku i podległych placówek terenowych KRUS
- Dostawa wraz z rozładunkiem, wniesieniem, montażem wyposażenia meblowego.
- Zaprojektowanie i wybudowanie tężni solankowej w parku miejskim przy ul. A. Fredry na działce nr geod. 597/4, obr. Nr 16 Wygoda w Białymstoku w ramach Budżetu Obywatelskiego 2022
- Usługi sukcesywne informatyczno-graficznego opracowania materiałów e-learningowych
- Dostawa, montaż oraz konfiguracja dwóch serwerów z oprogramowaniem na potrzeby Białostockiego Ośrodka Sportu i Rekreacji
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki Bursy Szkolnej Zespołu Placówek Oświatowych w Słupsku od 1 września 2024 do 31 sierpnia 2025
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 10 "Przedszkola na każdą pogodę" WE WROCŁAWIU
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 17 w Chorzowie, ul. Łagiewnicka 18 - I/2024
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia dzieci uczęszczających do Publicznego Przedszkola i Publicznego Żłobka w Łubiance
- Dostawy żywności dla Przedszkola Publicznego Nr 3 w Radlinie, w okresie sierpień-grudzień 2024 roku, z podziałem na 6 zadań
- Sukcesywne dostawy różnych artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Gębarzewie
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.