Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2014-01-19
Białystok: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych, obsługę konferencji i spotkań roboczych oraz zapewnienie cateringu na organizowanych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki
Numer ogłoszenia: 21092 - 2014; data zamieszczenia: 19.01.2014
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Miejski Ośrodek Doradztwa Metodycznego , ul. Poleska 27, 15-476 Białystok, woj. podlaskie, tel. 85 6642351, 869 12 50, faks 85 664 23 51 wew. 15.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.modm.bialystok.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę artykułów spożywczych, obsługę konferencji i spotkań roboczych oraz zapewnienie cateringu na organizowanych formach doskonalenia nauczycieli realizowanych w ramach projektu Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola współfinansowanego przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.
II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I - Dostawa do siedziby 52 placówek oświatowych, w których realizowany jest przedmiotowy projekt (wykaz znajduje się w Załączniku nr 4 do SIWZ) artykułów spożywczych na poczęstunek kawowy do dnia 15.02.2014 r. Zakres zamówienia obejmuje: Kawa rozpuszczalna, 100 % kawy naturalnej, op.- słoik szklany, waga kawy w słoiku: 200 g - 104 szt. (2 szt./placówkę) Kawa rozpuszczalna, 100 % kawy naturalnej, z naturalną kawową pianką, op.- słoik szklany, waga kawy w słoiku: 200 g - 52 szt. (1 szt./placówkę) Kawa drobno mielona w opakowaniu 500g - 156 szt. (3 szt./placówkę) Herbata ekspresowa, czarna, liść, bez dodatków, w op. 200g, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką - 104 szt. (2 szt./placówkę) Herbata ekspresowa zielona, liść, bez dodatków, w op. 20szt. x 2 g, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą) - 104 szt. (2 szt./placówkę) Herbata ekspresowa owocowa o smaku czarna porzeczka w opakowaniu 25 okrągłych torebek po 2 g - 156 szt. (3 szt./placówkę) Pierniki w kształcie serca nadziewane masą o smaku owocowym, w polewie czekoladowej 2,5 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku malinowym (min. 52%), oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g - 260 szt. (5 szt./placówkę) Wafle z kremem orzechowym w polewie czekoladowej opakowanie 2,30 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Ciasteczka z nadzieniem o smaku wiśniowym pakowane po 160 g - 104 szt. (2 szt./placówkę) Herbatniki w polewie kakaowej, opakowanie 1,7 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Ciasteczka z orzechami i słonecznikiem, op. 300 g - 156 szt. (3 szt./placówkę) Herbatniki z kremem o smaku kokosowym oraz kuwerturą czekoladową opakowanie 770 g - 52 szt. (1 szt./placówkę) Herbatniki korzenne, opakowanie 2.5 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Pierniki precle w czekoladzie (czekolada min, 17%), opakowanie 1 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Kubki termiczne jednorazowe 250 ml ,opakowanie po 25 szt. - 260 szt. (5 szt./placówkę) Cukier w saszetkach w opakowaniu zbiorczym 200 x 5g w opakowaniu 1 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Śmietanka do kawy, sypana w opakowaniu 100 saszetek w opakowaniu - 52 szt. (1 szt./placówkę) Mieszadełka plastikowe w opakowaniu 1000 szt. - 52 szt. (1 szt./placówkę) Część II - Obsługa czterech konferencji/spotkań roboczych polegająca na zapewnieniu sali konferencyjnej (wyposażonej w min. rzutnik multimedialny, tablicę flipchart, stoły i krzesła) dla minimum 80 osób na terenie miasta Białegostoku (w granicach administracyjnych) w miesiącach: luty, czerwiec, wrzesień 2014 r., oraz czerwiec 2015r.) oraz zapewnienie uczestnikom lunchu w postaci bufetu szwedzkiego kanapki wykwintne z łososiem, tatarem, salami i jajem przepiórczym160 szt. słone ciasteczka francuskie z łososiem i warzywami 80 szt. tartinki z pastami: serowo - koperkową, paprykową, szynkową 160 szt. pikantne babeczki z pastą serową, z szynką i z oliwkami, z jajkiem przepiórczym 160 szt. pikantne babeczki z kaparami 80 szt. krakers z grillowanymi krewetkami 80 szt. koreczki serowo - oliwkowe 160 szt. sałatka z kurczakiem na kruchych babeczkach 80 szt. sałatka gyros 4000g sałatka grecka 4000g roladki z szynki z musem chrzanowym 80 szt. rolada z kurczaka z orzechami 1600g pasztet z królika z jajem przepiórczym 1600g terrina z łososia dwukolorowa 1600g jaja faszerowane w trzech smakach (z oliwkami, z papryką, żółte) 80 szt pieczywo mieszane ciasta, ciasteczka, babeczki 8000 g soki owocowe 16 l woda mineralna z cytryną w dzbankach 16 l kawa/herbata. Termin realizacji: Zamawiający przekaże Wykonawcy informację na temat terminu, godzin i liczby uczestników na siedem dni przed realizacją zamówienia. Część III - Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli (52 grupy szkoleniowe x 10-25osób x 3 dni szkoleniowe) polegająca na zapewnieniu: Obiadu dwudaniowego podanego w pełnej zastawie według poniższej gramatury posiłków: Zupa (pomidorowa, grzybowa, jarzynowa) - minimum 300g/osobę. Drugie danie wybrane spośród: makaron penne ze szpinakiem, kurczakiem, z suszonymi pomidorami, kurczak z pieca , pierogi różne - porcje po 200 g) , mięso, ryba- porcje minimum 150g do 170g. Surówka- minimum 140 g/osobę. Dodatki skrobiowe(ziemniaki w formie frytek, cząstek ziemniaków - minimum 200 g/osobę). Podany posiłek musi być gorący. Owoców: Owoce sezonowe min. 3 rodzaje - 400 g na osobę Napojów zimnych: woda mineralna gazowana min. 500 ml na osobę, woda mineralna niegazowana min. 500 ml na osobę Napojów gorących: kawa rozpuszczalna min. 450 ml/osobę, herbata czarna min. 450 ml/osobę, mleko do kawy min. 50 gram na osobę ( mleko w kartonie), cytryny świeże (pokrojone w plastry) min 2 plasterki/osobę, cukier min. 10 gr. Bufetu deserowego: ciasteczka mini francuskie z owocem - jabłko min 1 szt. na osobę x gramatura min 50g, ciasteczka mini francuskie z owocem - wiśnia min 1 szt. na osobę x gramatura min. 50g, pączki, drożdżówki min. 1 szt. na osobę waga produktu min 60 g, ciasteczka kruche deserowe - mieszanka koktajlowe min. 10 dag na osobę. Zamawiający nie dopuszcza podawania obiadów w pojemnikach/na talerzach jednorazowych z tworzyw sztucznych. Wykonawca odpowiedzialny będzie również za przygotowanie dekoracji stołów (obrusy i serwetki w uzgodnionych kolorach), dowóz na miejsce spotkania i obsługę (przygotowanie i sprzątnięcie). Zamawiający udostępni wykonawcy pomieszczenia wyposażone m.in. w stoły, w których organizowane będzie zamówienie. Zamówienie zostanie zrealizowane w siedzibach 52 placówek oświatowych zlokalizowanych na terenie Miasta Białegostoku. Zamawiający przekaże Wykonawcy, na siedem dni przed, informację o terminie, godzinach, miejscu, a na 3 dni przed również liczbę uczestników, na rzecz których będzie realizowane zamówienie. Zamawiający zastrzega możliwość realizacji zamówienia w tym samym czasie w więcej niż jedna placówkach oświatowych. Do obliczenia ceny ofertowej należy przyjąć średnią liczbę uczestników na dzień szkoleniowy: 20 os. a obliczenia wykonać według wzoru: 20os./gr. x 3 dni szkoleniowe x 52 grupy x cena ofertowa za os. = cena ofertowa za realizację zamówienia. Zamawiający podzielił przedmiot zamówienia na 3 części. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną, kilka lub wszystkie części..
II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1, 55.12.00.00-7, 15.80.00.00-6.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.
II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.2) ZALICZKI
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia (Załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia (Załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia (Załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia (Załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
Na podstawie oświadczenia (Załącznik nr 2 do SIWZ). Zamawiający nie wyznacza szczegółowego warunku w tym zakresie.
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
- aktualny odpis z właściwego rejestru lub z centralnej ewidencji i informacji o działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub ewidencji, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych
Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:
III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:
- nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej
- lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.modm.bialystok.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Miejski Ośrodek Doradztwa Metodycznego
ul. Poleska 27, 15-476 Białystok.
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.01.2014 godzina 15:00, miejsce: Miejski Ośrodek Doradztwa Metodycznego ul. Poleska 27, 15-476 Białystok w sekretariacie Zamawiającego, II piętro, pok. nr 1.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Projekt Doskonalenie nauczycieli ukierunkowane na sukces szkoły/przedszkola jest współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki.
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawa do siedziby 52 placówek oświatowych, w których realizowany jest przedmiotowy projekt (wykaz znajduje się w Załączniku nr 4 do SIWZ) artykułów spożywczych na poczęstunek kawowy.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zakres zamówienia obejmuje: Kawa rozpuszczalna, 100 % kawy naturalnej, op.- słoik szklany, waga kawy w słoiku: 200 g - 104 szt. (2 szt./placówkę) Kawa rozpuszczalna, 100 % kawy naturalnej, z naturalną kawową pianką, op.- słoik szklany, waga kawy w słoiku: 200 g - 52 szt. (1 szt./placówkę) Kawa drobno mielona w opakowaniu 500g - 156 szt. (3 szt./placówkę) Herbata ekspresowa, czarna, liść, bez dodatków, w op. 200g, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką - 104 szt. (2 szt./placówkę) Herbata ekspresowa zielona, liść, bez dodatków, w op. 20szt. x 2 g, w saszetkach ze sznurkiem i zawieszką (etykietą) - 104 szt. (2 szt./placówkę) Herbata ekspresowa owocowa o smaku czarna porzeczka w opakowaniu 25 okrągłych torebek po 2 g - 156 szt. (3 szt./placówkę) Pierniki w kształcie serca nadziewane masą o smaku owocowym, w polewie czekoladowej 2,5 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Biszkopty okrągłe z galaretką o smaku malinowym (min. 52%), oblane czekoladą od strony galaretki, op. min. 294 g - 260 szt. (5 szt./placówkę) Wafle z kremem orzechowym w polewie czekoladowej opakowanie 2,30 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Ciasteczka z nadzieniem o smaku wiśniowym pakowane po 160 g - 104 szt. (2 szt./placówkę) Herbatniki w polewie kakaowej, opakowanie 1,7 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Ciasteczka z orzechami i słonecznikiem, op. 300 g - 156 szt. (3 szt./placówkę) Herbatniki z kremem o smaku kokosowym oraz kuwerturą czekoladową opakowanie 770 g - 52 szt. (1 szt./placówkę) Herbatniki korzenne, opakowanie 2.5 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Pierniki precle w czekoladzie (czekolada min, 17%), opakowanie 1 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Kubki termiczne jednorazowe 250 ml ,opakowanie po 25 szt. - 260 szt. (5 szt./placówkę) Cukier w saszetkach w opakowaniu zbiorczym 200 x 5g w opakowaniu 1 kg - 52 szt. (1 szt./placówkę) Śmietanka do kawy, sypana w opakowaniu 100 saszetek w opakowaniu - 52 szt. (1 szt./placówkę) Mieszadełka plastikowe w opakowaniu 1000 szt. - 52 szt. (1 szt./placówkę).
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 15.02.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Obsługa czterech konferencji/spotkań roboczych.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Obsługa czterech konferencji/spotkań roboczych polegająca na zapewnieniu sali konferencyjnej (wyposażonej w min. rzutnik multimedialny, tablicę flipchart, stoły i krzesła) dla minimum 80 osób na terenie miasta Białegostoku (w granicach administracyjnych) w miesiącach: luty, czerwiec, wrzesień 2014 r., oraz czerwiec 2015r.) oraz zapewnienie uczestnikom lunchu w postaci bufetu szwedzkiego obejmującego minimum: kanapki wykwintne z łososiem, tatarem, salami i jajem przepiórczym160 szt. słone ciasteczka francuskie z łososiem i warzywami 80 szt. tartinki z pastami: serowo - koperkową, paprykową, szynkową 160 szt. pikantne babeczki z pastą serową, z szynką i z oliwkami, z jajkiem przepiórczym 160 szt. pikantne babeczki z kaparami 80 szt. krakers z grillowanymi krewetkami 80 szt. koreczki serowo - oliwkowe 160 szt. sałatka z kurczakiem na kruchych babeczkach 80 szt. sałatka gyros 4000g sałatka grecka 4000g roladki z szynki z musem chrzanowym 80 szt. rolada z kurczaka z orzechami 1600g pasztet z królika z jajem przepiórczym 1600g terrina z łososia dwukolorowa 1600g jaja faszerowane w trzech smakach (z oliwkami, z papryką, żółte) 80 szt pieczywo mieszane ciasta, ciasteczka, babeczki 8000 g soki owocowe 16 l woda mineralna z cytryną w dzbankach 16 l kawa/herbata. Termin realizacji: Zamawiający przekaże Wykonawcy informację na temat terminu, godzin i liczby uczestników na siedem dni przed realizacją zamówienia..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.12.00.00-7.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2015.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Obsługa cateringowa w ramach organizowanych form doskonalenia nauczycieli (52 grupy szkoleniowe x 10-25osób x 3 dni szkoleniowe) polegająca na zapewnieniu: Obiadu dwudaniowego podanego w pełnej zastawie według poniższej gramatury posiłków: Zupa (pomidorowa, grzybowa, jarzynowa) - minimum 300g/osobę. Drugie danie wybrane spośród: makaron penne ze szpinakiem, kurczakiem, z suszonymi pomidorami, kurczak z pieca , pierogi różne - porcje po 200 g) , mięso, ryba- porcje minimum 150g do 170g. Surówka- minimum 140 g/osobę. Dodatki skrobiowe(ziemniaki w formie frytek, cząstek ziemniaków - minimum 200 g/osobę). Podany posiłek musi być gorący. Owoców: Owoce sezonowe min. 3 rodzaje - 400 g na osobę Napojów zimnych: woda mineralna gazowana min. 500 ml na osobę, woda mineralna niegazowana min. 500 ml na osobę Napojów gorących: kawa rozpuszczalna min. 450 ml/osobę, herbata czarna min. 450 ml/osobę, mleko do kawy min. 50 gram na osobę ( mleko w kartonie), cytryny świeże (pokrojone w plastry) min 2 plasterki/osobę, cukier min. 10 gr. Bufetu deserowego: ciasteczka mini francuskie z owocem - jabłko min 1 szt. na osobę x gramatura min 50g, ciasteczka mini francuskie z owocem - wiśnia min 1 szt. na osobę x gramatura min. 50g, pączki, drożdżówki min. 1 szt. na osobę waga produktu min 60 g, ciasteczka kruche deserowe - mieszanka koktajlowe min. 10 dag na osobę. Zamawiający nie dopuszcza podawania obiadów w pojemnikach/na talerzach jednorazowych z tworzyw sztucznych. Wykonawca odpowiedzialny będzie również za przygotowanie dekoracji stołów (obrusy i serwetki w uzgodnionych kolorach), dowóz na miejsce spotkania i obsługę (przygotowanie i sprzątnięcie). Zamawiający udostępni wykonawcy pomieszczenia wyposażone m.in. w stoły, w których organizowane będzie zamówienie. Zamówienie zostanie zrealizowane w siedzibach 52 placówek oświatowych zlokalizowanych na terenie Miasta Białegostoku. Zamawiający przekaże Wykonawcy, na siedem dni przed, informację o terminie, godzinach, miejscu, a na 3 dni przed również liczbę uczestników, na rzecz których będzie realizowane zamówienie. Zamawiający zastrzega możliwość realizacji zamówienia w tym samym czasie w więcej niż jedna placówkach oświatowych. Do obliczenia ceny ofertowej należy przyjąć średnią liczbę uczestników na dzień szkoleniowy: 20 os. a obliczenia wykonać według wzoru: 20os./gr. x 3 dni szkoleniowe x 52 grupy x cena ofertowa za os. = cena ofertowa za realizację zamówienia..
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00-1.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 30.06.2014.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z BIAŁEGOSTOKU
- Modernizacja instalacji elektrycznych w obiektach oświatowych: VIII LO - część I SP Nr 6 - część II PS Nr 65 - część III SP Nr 20 - część IV
- Dostawa odczynników i drobnego sprzętu niezbędnego do realizacji programu pozaustrojowego zapłodnienia do Kliniki Rozrodczości i Endokrynologii Ginekologicznej USK w Białymstoku
- Naprawa 4 sztuk drycoolerów
- Dostawa obiadów do stołówki szkolnej w roku szkolnym 2024 - 2025
- Budowa Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej w Białymstoku - etap III
- Dostawa endoprotez kolana
więcej: przetargi w Białymstoku »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Świadczenie usług żywienia na potrzeby: Szkoły Podstawowej nr 1 z Oddziałem Przedszkolnym, Szkoły Podstawowej nr 3 oraz Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Lidzbarku Warmińskim
- Całodniowe świadczenie usług w zakresie przygotowywania posiłków w pomieszczeniach wydzierżawionych przez Zamawiającego i dystrybucji posiłków do stołówki Domu Pomocy Społecznej w Pucku.
- "Dostawa artykułów spożywczych"(12.2024.)
- Świadczenie usług gastronomicznych dla Domu Pomocy Społecznej "Ostoja" w Gdańsku
- Dostawa żywności do stołówki internatu przy Zespole Szkół im . Wincentego Witosa w Zarzeczu - II połowa 2024 r. - postępowanie powtórzone
- DOSTAWA PRZETWORÓW, PRZYPRAW I RÓŻNYCH PRODUKTÓW SPOŻYWCZYCH
więcej: Różne produkty spożywcze »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.