eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Dzierżoniów › Dostawa artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-09-12

Dzierżoniów: Dostawa artykułów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 215703 - 2008; data zamieszczenia: 12.09.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy , ul. Ząbkowicka 53, 58-200 Dzierżoniów, woj. dolnośląskie, tel. 074 8324850, fax. 074 8324852.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa centralna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 155 CPV Część I: 1.Ser topiony - 1 500 kg* 2.Serek homogenizowany - 3 700 kg* 3.Ser twardy - 1 000 kg* 4.Serek wiejski - 350 kg* 5.Twaróg - 3 500 kg* 6.Śmietana - 2 800 * w grupie 151 CPV Część II: WĘDLINY DROBNO ROZDROBNIONE 1.Parówki cienkie - 1 300 kg* 2.Kiełbasa parówkowa - 1 000 kg* 3.Mortadela - 2 800 kg* WĘDLINY ŚREDNIO ROZDROBNIONE 4.Zwyczajna - 2 200 kg* 5.Jarmarczna - 3 400 kg* 6.Podwawelska - 1 100 kg* 7.Metka łososiowa - 1 300 kg* 8.Kiełbasa biała surowa - 100 kg* WĘDLINY GRUBO ROZDROBNIONE 9.Zielonogórska - 1 400 kg* 10.Golonkowa - 1 500 kg* 11.Żywiecka - 1 100 kg* 12.Szynkowa - 900 kg* 13.Krakowska parzona - 700 kg* WĘDZONKI 14.Szynka wędzona - 50 kg* WĘDLINY PODROBOWE 15.Salceson włoski - 500 kg* 16.Kaszanka czarna popularna - 1 100 kg* 17.Pasztetowa - 1 100 kg* WĘDLINY DROBIOWE 18.Rolada z kurcząt - 1 200 kg* 19.Śląska drobiowa - 1 000 kg* 20.Kurczak faszerowany - 900 kg* 21.Polędwica kanadyjska - 500 kg* 22.Szynka drobiowa mielona - 1 600 kg* 23.Parówki drobiowe - 700 kg* WĘDLINY W BLOKACH 24.Szynka (mielonka) tyrolska - 1 300 kg* 25.Pieczeń rzymska - 1 300 kg* MIĘSO 26.Półtusza wieprzowa - 9 800 kg* 27.Wołowina b/k - 3 000 kg 28.Filet z kurczaka -150 kg* w grupie 011 CPV Część III: 1.jabłka - 7 000 kg* 2.pomidory - 6 700 kg* 3.kapusta biała - 13000 kg* 4.kapusta pekińska - 1 200 kg* 5.marchew - 16 000 kg* 6.pietruszka korzeń - 3 300 kg* 7.seler korzeń - 2 700 kg* 8.ziemniaki - 100 000 kg* 9.pieczarki - 2 000 kg* 10.fasola sucha - 1 000 kg* 11.banany - 400 kg* 12.mandarynki - 200 kg* 13.ogórki kiszone - 3 800 kg* 14.kapusta kiszona - 3 700 kg* 15.ogórki konserwowe - 2 000 kg* 16.groch suchy - 600 kg* 17.buraki czerwone - 7 500 kg* 18.cebula - 8 500 kg* 19.sałata zielona głowiasta - 200 kg* 20.ogórki zielone - 5 600 kg* 21.kalafior - 1 300 kg* 22.fasola szparagowa - 400 kg* 23.papryka - 1 300 kg* 24.koperek - 100 kg* 25.pietrszka zielona (nać) - 120 kg* *) podane ilości są szacunkowe.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.54.22.00 - Ser miękki Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.22.00 - Ser miękki Oryginalny kod CPV: 15.54.40.00 - Ser twardy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.40.00 - Ser twardy Oryginalny kod CPV: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Kod CPV wg słownika 2008: 15.54.21.00 - Ser twarogowy Oryginalny kod CPV: 15.51.20.00 - Śmietana Kod CPV wg słownika 2008: 15.51.20.00 - Śmietana Oryginalny kod CPV: 15.11.33.00 - Tusze wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.11.00 - Wołowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.11.00 - Wołowina Oryginalny kod CPV: 15.13.13.10 - Pasztety Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.10 - Pasztety Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny 01.11.21.00 - 01.11.21.00 01.12.11.11 - 01.12.11.11 01.12.11.12 - 01.12.11.12 01.12.11.13 - 01.12.11.13 01.12.14.10 - 01.12.14.10 01.13.13.21 - 01.13.13.21 01.12.12.40 - Pomidory .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, liczba części: 3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 18.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: Nie jest wymagane

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Warunkiem przystąpienia do przetargu jest spełnienie przez oferentów wymogów wyszczególnionych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia i określonych w art. 22 ustawy prawo zamówień publicznych oraz nie podlegających wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego na podstawie art.24 ust.1 pkt. 1-9 i ust. 2 pkt.1-3 ustawy prawo zamówień publicznych. Ocena spełnienia wymaganych warunków udziału w postępowaniu bedzie dokonana przez zamawiającego na zasadzie spełnia- nie spełnia w oparciu o informacje w dokumentach i oświadczeniach złożonych przez wykonawców..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Warunki wymagane od oferentów: W przetargu mogą wziąć udział oferenci, którzy: 1. Spełniają następujące warunki: 1) Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 Ustawy Prawo zamówień publicznych. W celu potwierdzenia spełniania wymaganych warunków oferenci obowiązani są złożyć następujące dokumenty: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpi­sie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wyma­gają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodar­czej. Kserokopia potwierdzona (za zgodność z oryginałem ) przez Wykonawcę..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT


IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specyfikacja istotnych warunków zamówienia jest do odbioru nieodpłatnie w sekretariacie AŚ Dzierżoniów..

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.09.2008 godzina 11:00, miejsce: Sekretariat AŚ Dzierżoniów, ul. Ząbkowicka 53..

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Artykuły mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 155 CPV Część I: 1.Ser topiony - 1 500 kg* 2.Serek homogenizowany - 3 700 kg* 3.Ser twardy - 1 000 kg* 4.Serek wiejski - 350 kg* 5.Twaróg - 3 500 kg* 6.Śmietana - 2 800 * *) podane ilości są szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.51.20.00-0, 15.54.21.00-0, 15.54.40.00-3, 15.54.22.00-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 151 CPV Część II: WĘDLINY DROBNO ROZDROBNIONE 1.Parówki cienkie - 1 300 kg* 2.Kiełbasa parówkowa - 1 000 kg* 3.Mortadela - 2 800 kg* WĘDLINY ŚREDNIO ROZDROBNIONE 4.Zwyczajna - 2 200 kg* 5.Jarmarczna - 3 400 kg* 6.Podwawelska - 1 100 kg* 7.Metka łososiowa - 1 300 kg* 8.Kiełbasa biała surowa - 100 kg* WĘDLINY GRUBO ROZDROBNIONE 9.Zielonogórska - 1 400 kg* 10.Golonkowa - 1 500 kg* 11.Żywiecka - 1 100 kg* 12.Szynkowa - 900 kg* 13.Krakowska parzona - 700 kg* WĘDZONKI 14.Szynka wędzona - 50 kg* WĘDLINY PODROBOWE 15.Salceson włoski - 500 kg* 16.Kaszanka czarna popularna - 1 100 kg* 17.Pasztetowa - 1 100 kg* WĘDLINY DROBIOWE 18.Rolada z kurcząt - 1 200 kg* 19.Śląska drobiowa - 1 000 kg* 20.Kurczak faszerowany - 900 kg* 21.Polędwica kanadyjska - 500 kg* 22.Szynka drobiowa mielona - 1 600 kg* 23.Parówki drobiowe - 700 kg* WĘDLINY W BLOKACH 24.Szynka (mielonka) tyrolska - 1 300 kg* 25.Pieczeń rzymska - 1 300 kg* MIĘSO 26.Półtusza wieprzowa - 9 800 kg* 27.Wołowina b/k - 3 000 kg 28.Filet z kurczaka -150 kg* *) podane ilości są szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.11.00-0, 15.11.33.00-6, 15.13.11.35-0, 15.13.11.30-5, 15.13.13.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Owoce i warzywa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: w grupie 011 CPV Część III: 1.jabłka - 7 000 kg* 2.pomidory - 6 700 kg* 3.kapusta biała - 13000 kg* 4.kapusta pekińska - 1 200 kg* 5.marchew - 16 000 kg* 6.pietruszka korzeń - 3 300 kg* 7.seler korzeń - 2 700 kg* 8.ziemniaki - 100 000 kg* 9.pieczarki - 2 000 kg* 10.fasola sucha - 1 000 kg* 11.banany - 400 kg* 12.mandarynki - 200 kg* 13.ogórki kiszone - 3 800 kg* 14.kapusta kiszona - 3 700 kg* 15.ogórki konserwowe - 2 000 kg* 16.groch suchy - 600 kg* 17.buraki czerwone - 7 500 kg* 18.cebula - 8 500 kg* 19.sałata zielona głowiasta - 200 kg* 20.ogórki zielone - 5 600 kg* 21.kalafior - 1 300 kg* 22.fasola szparagowa - 400 kg* 23.papryka - 1 300 kg* 24.koperek - 100 kg* 25.pietrszka zielona (nać) - 120 kg* *) podane ilości są szacunkowe.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 01.11.21.00-6, 01.12.11.11-2, 01.12.11.12-9, 01.12.11.13-6, 01.12.14.20-1, 01.13.13.21-0.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 18.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.