eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sanniki › "Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2023/2024"



Ogłoszenie z dnia 2023-08-16


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
„Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2023/2024”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Miasto i Gmina Sanniki

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 611015916

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Warszawska 169

1.4.2.) Miejscowość: Sanniki

1.4.3.) Kod pocztowy: 09-540

1.4.4.) Województwo: mazowieckie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL923 - Płocki

1.4.7.) Numer telefonu: 24 277 78 10

1.4.8.) Numer faksu: 24 77 78 15

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@sanniki.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanniki.bip.org.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00355116

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-08-16

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00340020

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 1)

Przed zmianą:
Mięso produkty mięsno -wędliniarskie i drób
Lp. Nazwa produktu stołówka szkolna stołówka przedszkolna zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 schab bez kości w klasie I bez tłuszczu zewnętrznego 29 kg
2 schab z kością w klasie I bez tłuszczu zewnętrznego 10 kg
3 boczek wędzony, parzony 10 kg
4 łopatka z kością w klasie I 15 kg
5 łopatka bez kości w klasie I 25 kg
6 żeberka wieprzowe w klasie I 53 kg
7 wołowina rosołowa, w klasie I 4 kg
8 golonka tylna w klasie I 2 kg
9 mięso mielone z łopatki, min. 88% mięsa wieprzowego 20 kg
10 mięso na gulasz w klasie I bez tłuszczu 12 kg
11 boczek surowy w klasie I 2 kg
12 wołowina bez kości w klasie I 7 kg
13 polędwica sopocka, produkt wieprzowy, wędzony, parzony, mięso wieprzowe nie mniej niż 75% 3 kg
14 kiełbasa podwawelska, produkt wieprzowo-wołowy, średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, mięso wieprzowe nie mniej niż 77%, mieso wołowe nie mniej niż 8% 10 kg
15 kiełbasa biała surowa w klasie I 17 kg
16 kiełbasa śląska, produkt wieprzowy, średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, mięsa wieprzowego nie mniej niż 75% 2 kg
17 szynka w klasie I 2 kg
18 polędwiczki wieprzowe klasa I 12 kg
19 karkówka wieprzowa klasa I 12 kg
20 szynka swojska wieprzowa, mięso wędzone, parzone min. 95% mięsa z szynki 1 kg
21 polędwica z warzywami z mięsa drobiowo-wieprzowego i warzyw, min. 26% mięsa z kurczaka 2 kg
22 kiełbasa krakowska, mięso wieprzowe grubo rozdrobnione, parzone, wędzone, miesa wieprzowego min. 89% 1 kg
23 kiełbasa szynkowa wieprzowa, grubo rozdrobniona z dodatkiem mięsa szynki min. 37% 2 kg
24 szynka wieprzowa gotowana, min. 57% mięsa z szynki 3 kg
25 kiełbasa golonkowa, parzona, wędzona, gruborozdrobiona, min. 20% mięsa z golonki 2 kg
26 szynka konserwowa wieprzowa,min. 65% mięsa wieprzowego 2 kg
27 parówki delikatesowe wieprzowe w osłonce niejadalnej, min. 71% mięsa wieprzowego 8 kg
28 wątróbka drobiowa klasa I 8 kg
29 szynka z indyka, produkt parzony, zawartość mięsa z indyka min. 90% 12 kg
30 udziec z kurczaka klasa I 45 kg
31 porcje rosołowe klasa I 107 kg
32 skrzydełka z kurczaka klasa I 30 kg
33 filet z kurczaka, bez kości i skóry klasa I 42 kg
34 podudzie z kurczaka klasa I 40 kg
35 mięso mielone z pierści indyka, min. 95% mięsa z piersi indyka 4 szt
36 filet z kurczaka faszerowany indyk z dodatkiem suszonych warzyw, min. 45% filetu z kurczaka i min. 10% filetu z indyka 2 kg
37 pierś z kurczaka gotowana, min. 75% mięsa z kurczaka 3 kg
38 pasztet drobiowy w puszce 155g zawartość surowców z kurczaka, min. 38% 6 szt
39 filet z indyka w klasi I 12 kg
40 polędwica z warzywami z mięsa drobiowego, min. 26 % mięsa z kurczaka 3 kg
RAZEM: 582

Po zmianie:
Mięso produkty mięsno -wędliniarskie i drób
Lp. Nazwa produktu stołówka szkolna stołówka przedszkolna zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 schab bez kości w klasie I bez tłuszczu zewnętrznego 29 kg
2 schab z kością w klasie I bez tłuszczu zewnętrznego 10 kg
3 boczek wędzony, parzony 10 kg
4 łopatka z kością w klasie I 15 kg
5 łopatka bez kości w klasie I 25 kg
6 żeberka wieprzowe w klasie I 53 kg
7 wołowina rosołowa, w klasie I 4 kg
8 golonka tylna w klasie I 2 kg
9 mięso mielone z łopatki, min. 88% mięsa wieprzowego 20 kg
10 mięso na gulasz w klasie I bez tłuszczu 12 kg
11 boczek surowy w klasie I 2 kg
12 wołowina bez kości w klasie I 7 kg
13 polędwica sopocka, produkt wieprzowy, wędzony, parzony, mięso wieprzowe nie mniej niż 75% 3 kg
14 kiełbasa podwawelska, produkt wieprzowo-wołowy, średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, mięso wieprzowe nie mniej niż 77%, mięso wołowe nie mniej niż 8% 10 kg
15 kiełbasa biała surowa w klasie I 17 kg
16 kiełbasa śląska, produkt wieprzowy, średnio rozdrobniony, wędzony, parzony, mięsa wieprzowego nie mniej niż 75% 2 kg
17 szynka w klasie I 2 kg
18 polędwiczki wieprzowe klasa I 12 kg
19 karkówka wieprzowa klasa I 12 kg
20 szynka swojska wieprzowa, mięso wędzone, parzone min. 95% mięsa z szynki 1 kg
21 polędwica z warzywami z mięsa drobiowo-wieprzowego i warzyw, min. 26% mięsa z kurczaka 2 kg
22 kiełbasa krakowska, mięso wieprzowe grubo rozdrobnione, parzone, wędzone, mięsa wieprzowego min. 89% 1 kg
23 kiełbasa szynkowa wieprzowa, grubo rozdrobniona z dodatkiem mięsa szynki min. 37% 2 kg
24 szynka wieprzowa gotowana, min. 57% mięsa z szynki 3 kg
25 kiełbasa golonkowa, parzona, wędzona, gruborozdrobiona, min. 20% mięsa z golonki 2 kg
26 szynka konserwowa wieprzowa,min. 65% mięsa wieprzowego 2 kg
27 parówki delikatesowe wieprzowe w osłonce niejadalnej, min. 71% mięsa wieprzowego 8 kg
28 wątróbka drobiowa klasa I 8 kg
29 szynka z indyka, produkt parzony, zawartość mięsa z indyka min. 90% 12 kg
30 udziec z kurczaka klasa I 45 kg
31 porcje rosołowe klasa I 107 kg
32 skrzydełka z kurczaka klasa I 30 kg
33 filet z kurczaka, bez kości i skóry klasa I 42 kg
34 podudzie z kurczaka klasa I 40 kg
35 mięso mielone z pierści indyka, min. 95% mięsa z piersi indyka 4 szt
36 filet z kurczaka faszerowany indyk z dodatkiem suszonych warzyw, min. 45% filetu z kurczaka i min. 10% filetu z indyka 2 kg
37 pierś z kurczaka gotowana, min. 75% mięsa z kurczaka 3 kg
38 pasztet drobiowy w puszce 155g zawartość surowców z kurczaka, min. 38% 6 szt
39 filet z indyka w klasi I 12 kg
40 polędwica z warzywami z mięsa drobiowego, min. 26 % mięsa z kurczaka 3 kg
RAZEM: 582

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 2)

Przed zmianą:
Mleko i przetwory mleczne
Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
Lp. Nazwa produktu stołówka szkolna stołówka przedszkolna jednostki
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 ser biały – półtłusty 45 kg
2 mleko UHT 3,2 % 1 litr 20 litr
3 mleko świeże w butelce 3,2 % 1 litr 180 litr
4 śmietana 30% (0,5l) 81 szt.
5 masło śmietankowe kostka 200g, zawartośc tłuszczu min.82% 138 szt.
6 serek waniliowy o pojemności od 140-150 g bez syropu glukozowo--fruktozowego, maksymalnie 10g cukru w produkcie 60 szt.
7 serek twarogowy typu almette o pojemności 125-135g 6 szt
8 twarożek odtłuyszczony, poszysty, opakowanie min. 90 g 5
9 ser żółty Gouda niedopuszczalny wyrób seropodobny, podpuszczkowy, dojrzewający z mleka pasteryzowanego o zawartości tłuszczu niewiększej niż 27g/100g produktu 5 kg
10 jogurt naturalny z owocami o pojemności od 120-150g bez syropu glukozowo-fruktozowego maksymalnie 10g cukru 20 szt.
11 jogurt naturalny typu greckiego opakowanie o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 2-2,5% 28 szt.
12 jogurt naturalny typu greckiego o smaku waniliowym,opakowanie o pojemności 120g 10 szt.
13 deser o smaku truskawkowym z mleka, min. 33% mleka odtłuszczonego, opakowanie 115 g 10 szt.
14 masło roślinne w kubku 250 g 37 szt.
15 śmietana 18% 400g 40 szt
16 serek topiony 100g 13 szt.
17 serek feta 270 g 10 szt.
18 ser mascarpone 250 g 2 szt.
19 maślanka owocowa 1 litr 8 szt
20 serek homogenizowany 180g 20 szt
21 mleczko kokosowe puszka 400 g 1 szt.
RAZEM: 739

Po zmianie:
Mleko i przetwory mleczne
Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
Lp. Nazwa produktu stołówka szkolna stołówka przedszkolna jednostki
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 ser biały – półtłusty 45 kg
2 mleko UHT 3,2 % 1 litr 20 litr
3 mleko świeże w butelce 3,2 % 1 litr 180 litr
4 śmietana 30% (0,5l) 81 szt.
5 masło śmietankowe kostka 200g, zawartośc tłuszczu min.82% 138 szt.
6 serek waniliowy o pojemności od 140-150 g bez syropu glukozowo--fruktozowego, maksymalnie 10g cukru w produkcie 60 szt.
7 serek twarogowy typu almette o pojemności 125-135g 6 szt
8 twarożek odtłuyszczony, poszysty, opakowanie min. 90 g 5
9 ser żółty Gouda niedopuszczalny wyrób seropodobny, podpuszczkowy, dojrzewający z mleka pasteryzowanego o zawartości tłuszczu niewiększej niż 27g/100g produktu 5 kg
10 jogurt naturalny z owocami o pojemności od 120-150g bez syropu glukozowo-fruktozowego maksymalnie 10g cukru 20 szt.
11 jogurt naturalny typu greckiego opakowanie o pojemności 400g, zawartość tłuszczu 2-2,5% 28 szt.
12 jogurt naturalny typu greckiego o smaku waniliowym, opakowanie o pojemności 120g 10 szt.
13 deser o smaku truskawkowym z mleka, min. 33% mleka odtłuszczonego, opakowanie 115 g 10 szt.
14 masło roślinne w kubku 250 g 37 szt.
15 śmietana 18% 400g 40 szt
16 serek topiony 100g 13 szt.
17 serek feta 270 g 10 szt.
18 ser mascarpone 250 g 2 szt.
19 maślanka owocowa 1 litr 8 szt
20 serek homogenizowany waniliowy 180g 20 szt
21 mleczko kokosowe puszka 400 g 1 szt.
RAZEM: 739

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 3)

Przed zmianą:
Przetwory owocowe i owoce
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 jabłka (marzec-czerwiec) 40 kg
2 jabłka (wrzesień luty) 40 kg
3 cytryny 12 kg
4 banany 47 kg
5 dżem truskawkowy, brzoskiwniowy, wiśniowy niemniej niż 80% owoców w dżemie, słoik 280g 50 szt.
6 syrop owocowy 400 ml 36 szt
7 mandarynki 12 kg
8 truskawki (produkty sezonowe, maj-czerwiec) 12 kg
9 gruszki (marzec-czerwiec) 2 kg
10 gruszki (czerwiec-wrzesień) 8 kg
11 winogrono (wrzesień-listopad) 4 kg
12 winogrono (grudzień-czerwiec) 4 kg
13 kiwi 30 szt
14 śliwki sezon 3 kg
15 arbuz 6 kg
16 truskawki mrożone 450g 38 szt.
17 wiśnie mrożone 450g 33 szt.
18 czarna porzeczka mrożona 450g 9 szt.
19 lody w kubku 220 ml 15 szt
RAZEM: 401

Po zmianie:
Owoce i przetwory owocowe
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 jabłka 40 kg
2 cytryny 12 kg
3 banany 47 kg
4 dżem truskawkowy, brzoskwiniowy, wiśniowy niemniej niż 80% owoców w dżemie, słoik 280g 50 szt.
5 syrop owocowy 400 ml 36 szt
6 mandarynki 12 kg
7 gruszki 8 kg
8 winogrono 4 kg
9 kiwi 30 szt
10 arbuz 6 kg
11 truskawki mrożone 450g 38 szt.
12 wiśnie mrożone 450g 33 szt.
13 czarna porzeczka mrożona 450g 9 szt.
14 lody w kubku 220 ml 15 szt

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 4)

Przed zmianą:
warzywa i przetwory warzywne
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 ziemniaki 750 kg
2 ziemniaki młode (maj- czerwiec) 100 kg
3 marchew młoda (maj-czerwiec) 37 kg
4 marchew 22 kg
5 pietruszka (maj-czerwiec) 14 kg
6 pietruszka 13 kg
7 por młody (maj-czerwiec) 33 szt
8 por 27 szt
9 pieczarki 16 kg
10 pomidory młody (kwiecień-czerwiec) 6 kg
11 pomidory 7 kg
12 ogórki zielony (kwiecień-czerwiec) 10 kg
13 ogórki zielone (sezon) 10 kg
14 koper 26 p
15 natka pietruszki 16 p
16 cebula młoda (maj - czerwiec) 9 kg
17 cebula 10 kg
18 cebula czerwona 2 kg
19 kapusta pekińska 13 kg
20 kapusta biała młoda (maj-czerwiec) 4 kg
21 kapusta biała 2 kg
22 kapusta kwaszona 29 kg
23 seler młody (maj-czerwiec) 11 kg
24 seler 11 kg
25 fasola szparagowa (czerwiec-wrzesień) 7 kg
26 sałata zwykła 15 szt.
27 sałata lodowa 10 szt.
28 rzodkiewka 7 p
29 kapusta czerwona 5 kg
30 ogórki kwaszone 15 kg.
31 kapusta włoska 1 szt.
32 burak czerwony (maj-czerwiec) 15 kg
33 burak czerwnony 14 kg
34 brokuł duży 1 szt
35 szczypiorek 8 p
36 papryka czerwona,żółta (wrzesień- październik) 2 kg
37 papryka czerwona, żółta (listopad-czerwiec) 2 kg
38 czosnek 4 szt.
39 pomidory koktajlowe cherry 250g 8 szt
40 kalafior mrożony 450 g 19 szt.
41 szpinak mrożony 450g 1 szt.
42 fasola szparagowa mrożona 450g 14 szt.
43 mieszanka 7-mio sładnikowa 450g 10 szt
44 marcheweczki mini mrożone 450g 10 szt.
45 brokuł mrożony 450g 6 szt
46 groszek zielony mrożony - 450 g 1 szt.
47 barszcz ukraiński mrożony opakowanie 400g 3 szt.
48 marchewka z groszkiem 450g 10 szt
49 groch suchy łuskany połówki 400g 8 szt
50 fasola biała drobna 500g 2 szt
51 koncentrat pomidorowy 30% 190g 44 szt.
52 chrzan biały w słoiku 200g 2 szt.
53 ogórki konserwowe 0,92l 16 szt
54 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200g 18 szt.
55 kukurydza w puszce 400g 4 szt
56 groszek zielony w puszce 450g 6 szt
57 soczewica czerwona 350g 1 kg
58 sałatka szwedzka 360g 8 szt
1 475

Po zmianie:
warzywa i przetwory warzywne
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 ziemniaki 750 kg
2 marchew 22 kg
3 pietruszka 13 kg
4 por 27 szt
5 pieczarki 16 kg
6 pomidory 7 kg
7 ogórki zielone 10 kg
8 koper 26 p
9 natka pietruszki 16 p
10 cebula 10 kg
11 cebula czerwona 2 kg
12 kapusta pekińska 13 kg
13 kapusta biała 2 kg
14 kapusta kwaszona 29 kg
15 seler 11 kg
16 sałata zwykła 15 szt.
17 sałata lodowa 10 szt.
18 rzodkiewka 7 p
19 kapusta czerwona 5 kg
20 ogórki kwaszone 15 kg.
21 kapusta włoska 1 szt.
22 burak czerwony 14 kg
23 brokuł duży 1 szt
24 szczypiorek 8 p
25 papryka czerwona 1 kg
26 papryka żółta 1 kg
27 czosnek 4 szt.
28 pomidory koktajlowe cherry 250g 8 szt
29 kalafior mrożony 450 g 19 szt.
30 szpinak mrożony 450g 1 szt.
31 fasola szparagowa mrożona 450g 14 szt.
32 mieszanka 7-mio sładnikowa 450g 10 szt
33 marcheweczki mini mrożone 450g 10 szt.
34 brokuł mrożony 450g 6 szt
35 groszek zielony mrożony - 450 g 1 szt.
36 barszcz ukraiński mrożony opakowanie 400g 3 szt.
37 marchewka z groszkiem mrożona 450g 10 szt
38 groch suchy łuskany połówki 400g 8 szt
39 fasola biała drobna 500g 2 szt
40 koncentrat pomidorowy 30% 190g 44 szt.
41 chrzan biały w słoiku 200g 2 szt.
42 ogórki konserwowe 0,92 l 16 szt
43 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200g 18 szt.
44 kukurydza w puszce 400g 4 szt
45 groszek zielony w puszce 400g 6 szt
46 soczewica czerwona 350g 1 kg
47 sałatka szwedzka 360g 8 szt

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5)

Przed zmianą:
Przyprawy, makarony, mąki i kasze
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 mąka typ 480 23 kg
2 mąka pszenna typ 500 10 kg
3 mąka ziemniaczana 1 kg 1 kg
4 ciasto francuskie 5 szt.
5 makaron świderki 400g 105 szt.
6 makaron rosołowy 400g 52 szt.
7 makaron krajanka 400g 51 szt.
8 makaron pełnoziarnisty świderki 400g 8 szt.
9 makaron spaghetti 400g 21 szt.
10 makaron pióra 400g 6 szt
11 makaron kokardki mini 400g 18 szt
12 makaron gwiazdki 250g 12 szt
13 makaron wstążaka średnia 500g 11 szt.
14 ryż biały w saszetkach 400g 22 szt.
15 ryż biały 1kg 16 szt.
16 kasza manna błyskawiczna 400g 1 kg
17 kasza jęczmienna 400g 17 szt
18 kasza gryczana jasna w saszetkach 400g 4 szt.
19 kasza bulgur w saszetkach 400g 8 szt
20 kasza kus-kus 400 g 4 szt
21 płatki owsiane błyskawiczne 400g 3 szt
22 cukier 88 kg
23 cukier waniliowy 16g 19 szt.
24 sól 3 kg
25 sól alpejska 9 kg
26 kwasek cytrynowy 50g 9 szt.
27 liść laurowy opakowanie 20g 9 szt.
28 keczup łagodny w tubce o minimalnej zawartości pomidorów 160g/100g opakowania o pojemnośco 480g 4 szt.
29 przyprawa warzywna do potraw bez glutaminianu sodu 200g 58 szt
30 zupa pieczarkowa w proszku 45g 12 szt
31 barszcz biały w proszku 65g 39 szt.
32 majeranek 20g 13 szt.
33 papryka słodka mielona 20g 9 szt.
34 pieprz mielony 20g 16 szt.
35 kurkuma 20g 2 szt.
36 tymianek 10g 2 szt
37 zioła prowansalskie 10g 4 szt.
38 rozmaryn 15g 1 szt.
39 gałka muszkatułowa mielona 15 g 1 szt.
40 oregano 10g 1 szt.
41 bazylia 10g 1 szt.
42 ziele angielskie 20g 4 szt.
43 słonecznik łuskany 100g 1 szt.
44 bulion warzywny 120g 1 szt.
45 płatki kukurydziane z witaminami i żelazem 600g 5 szt
46 jajka klasa A, rozmiar L, waga 50-60g 480 szt.
47 smalec wieprzowy 200g 9 szt
48 olej rzepakowy, rafinowany 1 l 55 szt.
49 oliwa z oliwek 0,5 l 1 szt
50 majonez 620g 7 szt.
51 Ocet spirytusowy 0,5 l 10% 1 szt
52 Żurek zakwas 0,5 litra 3 szt.
53 cynamon 15g 1 szt.
54 pieprz w ziarnach 20g 11 szt.
55 budyń waniliowy i śmietankowy 64g 16 szt
56 Kisiel (wiśniowy, truskawkowy, malinowy, agrestowy, cytrynowy, pomarańczowy) 38 g 16 szt
57 galaretka 75 g (wiśniowa, truskawkowa, malinowa, agrestowa, cytrynowa, pomarańczowa) 43 szt
58 herbata ekspresowa 100 torebek 2 szt
59 herbata ekspresowa owocowa 20 torebek 8 szt.
60 herbata granulowana 90g 5 szt.
61 mięta w saszetkach 30g 10 szt.
62 kawa zbożowa inka 150g 4 szt
63 kakao granulowane 350g 7 szt
64 musztarda sarepska 280g 1 szt
65 musztarda francuska 280g 1 szt.
66 miód pszczeli wielokwiatowy prawdziwy, opakowanie o pojemności 370g 9 szt.
67 sos spaghetti 350 g 30 szt.
68 sos sałatkowy 9 g 5 szt.
69 koncentrat buraczany 300 g 2 szt.
70 sos grzybowy 40 g 8 szt.
71 sos pieczarkowy 35 g 3 szt.
72 sos słodko-kwąsny 350 g 80 szt.
73 fix spaghetti 4 sery z brokułami 48 g 5 szt.
74 krem czekoladowy 350g 4 szt
75 zacierki babuni 250g 4 szt.
76 woda niegazowana 1,5l 121 szt
77 Pierogi z serem 35 kg
78 Pierogi z truskawkami 12 kg
79 Pierogi z mięsem i kapustą 30 kg
80 Pierogi ruskie 30 kg
81 Pierogi z serem i szpinakiem 30 kg
82 Kluski śląskie 30 kg
RAZEM: 1828

Po zmianie:
Przyprawy, makarony, mąki i kasze
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 mąka typ 480 23 kg
2 mąka pszenna typ 500 10 kg
3 mąka ziemniaczana 1 kg 1 kg
4 ciasto francuskie 5 szt.
5 makaron świderki 400g 105 szt.
6 makaron rosołowy 400g 52 szt.
7 makaron krajanka 400g 51 szt.
8 makaron pełnoziarnisty świderki 400g 8 szt.
9 makaron spaghetti 400g 21 szt.
10 makaron pióra 400g 6 szt
11 makaron kokardki mini 400g 18 szt
12 makaron gwiazdki 250g 12 szt
13 makaron wstążka średnia 500g 11 szt.
14 ryż biały w saszetkach 400g 22 szt.
15 ryż biały 1kg 16 szt.
16 kasza manna błyskawiczna 400g 1 kg
17 kasza jęczmienna 400g 17 szt
18 kasza gryczana jasna w saszetkach 400g 4 szt.
19 kasza bulgur w saszetkach 400g 8 szt
20 kasza kus-kus 400 g 4 szt
21 płatki owsiane błyskawiczne 400g 3 szt
22 cukier 88 kg
23 cukier waniliowy 16g 19 szt.
24 sól 3 kg
25 sól alpejska 9 kg
26 kwasek cytrynowy 50g 9 szt.
27 liść laurowy opakowanie 20g 9 szt.
28 keczup łagodny w tubce o minimalnej zawartości pomidorów 160g/100g opakowania o pojemnośco 480g 4 szt.
29 przyprawa warzywna do potraw bez glutaminianu sodu 200g 58 szt
30 zupa pieczarkowa w proszku 45g 12 szt
31 barszcz biały w proszku 65g 39 szt.
32 majeranek 20g 13 szt.
33 papryka słodka mielona 20g 9 szt.
34 pieprz mielony 20g 16 szt.
35 kurkuma 20g 2 szt.
36 tymianek 10g 2 szt
37 zioła prowansalskie 10g 4 szt.
38 rozmaryn 15g 1 szt.
39 gałka muszkatułowa mielona 15 g 1 szt.
40 oregano 10g 1 szt.
41 bazylia 10g 1 szt.
42 ziele angielskie 20g 4 szt.
43 słonecznik łuskany 100g 1 szt.
44 bulion warzywny 120g 1 szt.
45 płatki kukurydziane z witaminami i żelazem 600g 5 szt
46 jajka klasa A, rozmiar L, waga 50-60g 480 szt.
47 smalec wieprzowy 200g 9 szt
48 olej rzepakowy, rafinowany 1 l 55 szt.
49 oliwa z oliwek 0,5 l 1 szt
50 majonez 620g 7 szt.
51 Ocet spirytusowy 0,5 l 10% 1 szt
52 Żurek zakwas 0,5 litra 3 szt.
53 cynamon 15g 1 szt.
54 pieprz w ziarnach 20g 11 szt.
55 budyń waniliowy i śmietankowy 64g 16 szt
56 Kisiel (wiśniowy, truskawkowy, malinowy, agrestowy, cytrynowy, pomarańczowy) 38 g 16 szt
57 galaretka 75 g (wiśniowa, truskawkowa, malinowa, agrestowa, cytrynowa, pomarańczowa) 43 szt
58 herbata ekspresowa 100 torebek 2 szt
59 herbata ekspresowa owocowa 20 torebek 8 szt.
60 herbata granulowana 90g 5 szt.
61 mięta w saszetkach 30g 10 szt.
62 kawa zbożowa inka 150g 4 szt
63 kakao granulowane 350g 7 szt
64 musztarda sarepska 280g 1 szt
65 musztarda francuska 280g 1 szt.
66 miód pszczeli wielokwiatowy prawdziwy, opakowanie o pojemności 370g 9 szt.
67 sos spaghetti 500 g 30 szt.
68 sos sałatkowy 9 g 5 szt.
69 koncentrat buraczany 300 g 2 szt.
70 sos grzybowy 40 g 8 szt.
71 sos pieczarkowy 35 g 3 szt.
72 sos słodko-kwaśny 500 g 80 szt.
73 fix spaghetti 4 sery z brokułami 48 g 5 szt.
74 krem czekoladowy 350g 4 szt
75 zacierki babuni 250g 4 szt.
76 woda niegazowana 1,5 l 121 szt

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 6)

Przed zmianą:
Ryby
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki

1 ryba mrożona - filet z dorsza b/s SHP 230-280 10-20% glazury 25 kg
2 ryba mrożona - filet z miruny ze skórą, SHP 170-227 40 kg
3 makrela wędzona klasa I 1 kg
4 tuńczyk - puszka 170g, w sosie własnym, kawałki, zawartość ryby w opakowaniu min. 70% 3 szt
RAZEM: 69

Po zmianie:
Ryby
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki

1 ryba mrożona - filet z dorsza b/s SHP 230-280 10-20% glazury 25 kg
2 ryba mrożona - filet z miruny ze skórą, SHP 170-227 40 kg
3 makrela wędzona klasa I 1 kg
4 tuńczyk - puszka 170g, w sosie własnym, kawałki, zawartość ryby w opakowaniu min. 70% 3 szt

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7)

Przed zmianą:
Pieczywo
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki

1 chleb pełnoziarnisty krojony 0,55 kg 6 szt
2 chleb pszenny zwykły krojony 0,60 kg 120 szt
3 bułka grahamka 0,06 kg 40 szt.
4 bułka poznańska duża 0,09 kg 45 szt.
5 bułka kajzerka 0,05 kg 120 szt.
6 bułka tarta 0,5 kg 28 szt.
7 bułka słodka z kruszonką 0,15 kg 30 szt.
8 bułka słodka z budyniem 0,08 kg 25 szt.
9 rogale z jabłkiem 0,08 kg 25 szt
10 bułeczki mleczne 400g 16 szt
11 pączki 0,08 kg 1 szt
12 placek drożdżowy mała foremka 0,3 kg 8 szt
13 chałka drożdżowa 0,30 kg 16 szt
RAZEM: 480

Po zmianie:
Pieczywo
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki

1 chleb pełnoziarnisty krojony 0,55 kg 6 szt
2 chleb pszenny zwykły krojony 0,60 kg 120 szt
3 bułka grahamka 0,06 kg 40 szt.
4 bułka poznańska duża 0,09 kg 45 szt.
5 bułka kajzerka 0,05 kg 120 szt.
6 bułka tarta 0,5 kg 28 szt.
7 bułka słodka z kruszonką 0,15 kg 30 szt.
8 bułka słodka z budyniem 0,08 kg 25 szt.
9 rogale z jabłkiem 0,08 kg 25 szt
10 bułeczki mleczne 400g 16 szt
11 pączki 0,08 kg 1 szt
12 placek drożdżowy mała foremka 0,3 kg 8 szt
13 chałka drożdżowa 0,30 kg 16 szt

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA V - KWALIFIKACJA WYKONAWCÓW

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.6. Wykaz podmiotowych środków dowodowych na potwierdzenie niepodlegania wykluczeniu

Przed zmianą:

Po zmianie:
Zamawiający nie żąda podmiotowych środków dowodowych w zakresie braku podstaw do wykluczenia

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

5.11. Wykaz innych wymaganych oświadczeń lub dokumentów

Przed zmianą:
1) Pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę - jeżeli uprawnienie do podpisu nie wynika bezpośrednio z załączonych dokumentów.
2) W przypadku złożenia oferty wspólnej – pełnomocnictwo udzielone liderowi.
3) Zobowiązanie podmiotu udostępniającego zasoby – Załącznik Nr 3 lub inny podmiotowy środek dowodowy potwierdzający, że wykonawca realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów. /jeżeli dotyczy/
4) Oświadczenie z art. 117 ust. 4 Pzp - Wykonawcy wspólnie ubiegającego się o udzielenie
zamówienia – Załącznik Nr 4./jeżeli dotyczy/
5) Kalkulacja cenowa – załącznik nr 7.

Po zmianie:
1) Pełnomocnictwo osoby lub osób podpisujących ofertę - jeżeli uprawnienie do podpisu nie wynika bezpośrednio z załączonych dokumentów.
2) W przypadku złożenia oferty wspólnej – pełnomocnictwo udzielone liderowi.
3) Zobowiązanie podmiotu udostępniającego zasoby – Załącznik Nr 3 lub inny podmiotowy środek dowodowy potwierdzający, że wykonawca realizując zamówienie, będzie dysponował niezbędnymi zasobami tych podmiotów. /jeżeli dotyczy/
4) Oświadczenie z art. 117 ust. 4 Pzp - Wykonawcy wspólnie ubiegającego się o udzielenie zamówienia – Załącznik Nr 4./jeżeli dotyczy/
5) Kalkulacja cenowa – załącznik nr 7.

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2023-08-18 11:00

Po zmianie:
2023-08-21 11:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2023-08-18 12:00

Po zmianie:
2023-08-21 12:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2023-09-16

Po zmianie:
2023-09-19

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.