eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Sanniki › "Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2023/2024"



Ogłoszenie z dnia 2023-08-09


Powiązane ogłoszenia:

Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia
„Zakup i dostawa artykułów spożywczych do stołówki Szkoły Podstawowej im. Fryderyka Chopina w Sannikach i Przedszkola Samorządowego w Sannikach w roku szkolnym 2023/2024”

SEKCJA I - ZAMAWIAJĄCY

1.1.) Nazwa zamawiającego: Miasto i Gmina Sanniki

1.3.) Krajowy Numer Identyfikacyjny: REGON 611015916

1.4.) Adres zamawiającego:

1.4.1.) Ulica: Warszawska 169

1.4.2.) Miejscowość: Sanniki

1.4.3.) Kod pocztowy: 09-540

1.4.4.) Województwo: mazowieckie

1.4.5.) Kraj: Polska

1.4.6.) Lokalizacja NUTS 3: PL923 - Płocki

1.4.7.) Numer telefonu: 24 277 78 10

1.4.8.) Numer faksu: 24 77 78 15

1.4.9.) Adres poczty elektronicznej: sekretariat@sanniki.pl

1.4.10.) Adres strony internetowej zamawiającego: www.sanniki.bip.org.pl

1.5.) Rodzaj zamawiającego: Zamawiający publiczny - jednostka sektora finansów publicznych - jednostka samorządu terytorialnego

1.6.) Przedmiot działalności zamawiającego: Ogólne usługi publiczne

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

2.1.) Numer ogłoszenia: 2023/BZP 00348080

2.2.) Data ogłoszenia: 2023-08-09

SEKCJA III ZMIANA OGŁOSZENIA

3.2.) Numer zmienianego ogłoszenia w BZP: 2023/BZP 00340020

3.3.) Identyfikator ostatniej wersji zmienianego ogłoszenia: 01

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA II – INFORMACJE PODSTAWOWE

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

2.9. Numer planu postępowań w BZP

Przed zmianą:
2023/BZP 00023891/08/P

Po zmianie:
2023/BZP 00023891/09/P

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA IV – PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 1)

Przed zmianą:
Mięso produkty mięsno -wędliniarskie i drób
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 schab bez kości 29 kg
2 schab z kością 10 kg
3 pachwina wędzona 10 kg
4 łopatka z kością 15 kg
5 łopatka bez kości 25 kg
6 żeberka 53 kg
7 wołowina rosołowa 4 kg
8 golonka 2 kg
9 mięso mielone 20 kg
10 mięso na gulasz 12 kg
11 boczek surowy 2 kg
12 boczek wędzony 5 kg
13 wołowina bez kości 7 kg
14 polędwica sopocka 3 kg
15 kiełbasa podwawelska 10 kg
16 kiełbasa biała surowa 17 kg
17 kiełbasa śląska 2 kg
18 szynka z indyka 12 kg
19 szynka 2 kg
20 udziec z kurczaka 45 kg
21 porcje rosołowe 107 kg
22 skrzydełka 30 kg
23 filet z kurczaka 42 kg
24 wątróbka drobiowa 8 kg
25 podudzie z kurczaka 40 kg
26 mięso mielone z indyka 500g Dubimex lub równoważne 4 kg
27 polędwiczki wieprzowe 12 kg
28 karkówka 12 kg
29 indyk faszerowany 2 kg
30 szynka swojska 1 kg
31 polędwica miodowa 3 kg
32 polędwica z warzywami 2 kg
33 kurczak gotowany Dubimex lub równoważna 3 kg
34 kiełbasa krakowska podsuszana 1 kg
35 parówki „Berlinki” lub równoważne 8 kg
36 pasztet „Podlaski” (puszka) 155g lub równoważny 6 kg
37 filet z indyka 12 kg
38 boczek wędzony 1 kg
39 szynkówka”Peklimar” lub równoważna 2 kg
40 szynka gotowana Peklimar lub równoważna 3 szt
41 kiełbasa golonkowa 2 kg
42 szynka konserwowa Peklimar lub równoważna 2 kg

Po zmianie:
Mięso produkty mięsno -wędliniarskie i drób
Lp. Nazwa produktu stołówka szkolna stołówka przedszkolna zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 schab bez kości 29 kg
2 schab z kością 10 kg
3 pachwina wędzona 10 kg
4 łopatka z kością 15 kg
5 łopatka bez kości 25 kg
6 żeberka 53 kg
7 wołowina rosołowa 4 kg
8 golonka tylna 2 kg
9 mięso mielone 20 kg
10 mięso na gulasz 12 kg
11 boczek surowy 2 kg
12 boczek wędzony 5 kg
13 wołowina bez kości 7 kg
14 polędwica sopocka Peklimar lub równoważna 3 kg
15 kiełbasa podwawelska 10 kg
16 kiełbasa biała surowa 17 kg
17 kiełbasa śląska 2 kg
18 szynka z indyka 12 kg
19 szynka 2 kg
20 udziec z kurczaka 45 kg
21 porcje rosołowe 107 kg
22 skrzydełka 30 kg
23 filet z kurczaka 42 kg
24 wątróbka drobiowa 8 kg
25 podudzie z kurczaka 40 kg
26 mięso mielone z indyka 500g Dubimex lub równoważne 4 szt
27 polędwiczki wieprzowe 12 kg
28 karkówka 12 kg
29 indyk faszerowany JBB lub rownoważny 2kg
30 szynka swojska 1 kg
31 polędwica miodowa JBB lub rownoważna 3kg
32 polędwica z warzywami JBB lub równoważna 2kg
33 kurczak gotowany Dubimex lub równoważna 3kg
34 kiełbasa krakowska podsuszana Peklimar lub równoważna 1 kg
35 parówki „Berlinki” lub równoważne 8 kg
36 pasztet „Podlaski” (puszka) 155g lub równoważny 6 szt
37 filet z indyka 12 kg
38 szynkówka”Peklimar” lub równoważna 2 kg
39 szynka gotowana Peklimar lub równoważna 3 kg
40 kiełbasa golonkowa Danko lub równoważna 2 kg
41 szynka konserwowa Peklimar lub równoważna 2 kg
RAZEM: 587

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 2)

Przed zmianą:
Mleko i przetwory mleczne
Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
ser biały – półtłusty 45 kg
mleko w butelce 3,2% 200 litr
śmietana 30% (0,5l) 81 szt.
masło śmietankowe z Ostrołęki – 200g lub równoważne 138 szt.
serek "Danio" lub równoważny – 150g 60 szt.
serek „Twój smak” lub równoważny - 200g 6 szt.
ser żółty Gouda lub równoważny 5 szt
jogurt smakowy Polskie smaki 130g Bakoma lub równoważny 20 kg
jogurt naturalny 370g Zott lub równoważny 8 szt.
jogurt naturalny typu greckiego 440 g Bakoma kub równoważny 20 szt.
jogurt smakowy 150g Jogobella lub równoważny 20 szt.
masło roślinne w kubku -250 g 37 szt.
śmietana 18% 400g Piątnica lub równoważna 40 szt
jogurt mały (115g) Danone Gratka lub równoważny 40 szt.
serek topiony 100g Hochland lub równoważny 13 szt.
serek feta 270 g Mlekowita lub równoważny 10 szt.
ser mascarpone 250 g 2 szt.
maślanka 750g Łowicz lub równoważna 8 szt
lody w kubku 280 ml „Olka” lub równoważne 15 szt.
serek homogenizowany Rolmlecz 150g lub równoważny 20 szt.
jogurt Piątuś 125g Piątnica 20 szt.
serek Bakuś Puszysty 90g lub równoważny 20 szt.
mleczko kokosowe puszka 1 szt.

Po zmianie:
Mleko i przetwory mleczne
Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
Lp. Nazwa produktu stołówka szkolna stołówka przedszkolna jednostki
1 ser biały – półtłusty 45 kg
2 mleko w butelce 3,2% Mlekovita lub równoważne 200 litr
3 śmietana 30% (0,5l) 81 szt.
4 masło śmietankowe z Ostrołęki – 200g lub równoważne 138 szt.
5 serek "Danio" lub równoważny – 150g 60 szt.
6 serek „Twój smak” lub równoważny - 200g 6 szt
7 ser żółty Gouda lub równoważny 5 kg
8 jogurt smakowy Polskie smaki 130g Bakoma lub równoważny 20 szt.
9 jogurt naturalny 370g Zott lub równoważny 8 szt.
10 jogurt naturalny typu greckiego 440 g Bakoma kub równoważny 20 szt.
11 jogurt smakowy 150g Jogobella lub równoważny 20 szt.
12 masło roślinne w kubku 250 g 37 szt.
13 śmietana 18% 400g Piątnica lub równoważna 40 szt
14 jogurt mały (115g) Danone Gratka lub równoważny 40 szt.
15 serek topiony 100g Hochland lub równoważny 13 szt.
16 serek feta 270 g Mlekovita lub równoważny 10 szt.
17 ser mascarpone 250 g 2 szt.
18 maślanka 750g Łowicz lub równoważna 8 szt
19 lody w kubku 220 ml Pyszne lub równoważne 15 szt
20 serek homogenizowany Łowicz 180g lub równoważny 20 szt
21 jogurt Piątuś 125g Piątnica 20 szt
22 serek Bakuś Puszysty 90g lub równoważny 20 szt
23 mleczko kokosowe puszka 400 g GOONG lub równoważne 1 szt.
RAZEM: 829

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 3)

Przed zmianą:
Przetwory owocowe i owoce
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 jabłka 80 kg
2 cytryny 12 kg
3 banany 47 kg
4 dżem truskawkowy 280g Łowicz lub równoważny 42 szt.
5 dżem brzoskwiniowy 280g Łowicz lub równoważny 4 szt.
6 dżem wiśniowy 280 g Łowicz lub równoważny 4 szt.
7 truskawki mrożone 450g Unifreeze lub równoważne 38 szt.
8 wiśnie mrożone 450g Unifreeze lub równoważne 33 szt
9 czarna pożeczka mrożona 450g Unifreeze lub równoważne 9 szt.
10 mandarynki 12 kg
11 truskawki (produkty sezonowe) 12 kg
12 gruszki 10 kg
13 winogrono 8 kg
14 kiwi 30 kg
15 syrop owocowy 400g Łowicz lub równoważny 36 kg
16 śliwki 3 kg
17 arbuz 6 kg

Po zmianie:
Przetwory owocowe i owoce
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 jabłka 80 kg
2 cytryny 12 kg
3 banany 47 kg
4 dżem truskawkowy 280g Łowicz lub równoważny 42 szt.
5 dżem brzoskwiniowy 280g Łowicz lub równoważny 4 szt.
6 dżem wiśniowy 280 g Łowicz lub równoważny 4 szt.
7 truskawki mrożone 450g 38 szt.
8 wiśnie mrożone 450g 33 szt.
9 czarna pożeczka mrożona 450g 9 szt.
10 mandarynki 12 kg
11 truskawki (produkty sezonowe) 12 kg
12 gruszki 10 kg
13 winogrono 8 kg
14 kiwi 30 szt
15 syrop owocowy 400g Łowicz lub równoważny 36 szt
16 śliwki 3 kg
17 arbuz 6 kg

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 4)

Przed zmianą:
warzywa i przetwory warzywne
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 ziemniaki 750 kg
2 ziemniaki młode 100 kg
3 marchew 59 kg
4 pietruszka 27 kg
5 por 60 kg
6 pieczarki 16 kg
7 pomidory 13 kg
8 ogórki świeże 20 kg
9 groch połówki 400g Kupiec lub równoważny 8 szt.
10 koper 26 p
11 natka pietruszki 16 p
12 cebula 19 kg
13 cebula czerwona 2 kg
14 kapusta pekińska 13 kg
15 kapusta biała 12 kg
16 kapusta młoda w sezonie 7 szt.
17 kapusta kwaszona 29 kg
18 seler 22 kg
19 fasola szparagowa świeża 7 szt
20 fasola biała drobna 500g Kupiec lub rówmoważna 2 szt.
21 kalafior mrożony 450 g 19 szt.
22 szpinak mrożony 450g Hortex lub równoważny 1 szt.
23 fasola szparagowa mrożona 450g Unifreeze lub równoważna 14 szt.
24 sałata zwykła 15 szt.
25 sałata lodowa 10 szt.
26 koncentrat pomidorowy 30% 190g Łowicz lub równoważny 44 szt.
27 rzodkiewka 7 p
28 chrzan biały w słoiku 200g Victus lub równoważny 2 szt
29 kapusta czerwona 5 kg
30 ogórki konserwowe Urbanek 0,92l lub równoważne 16 szt
31 ogórki kwaszone 15 kg
32 kapusta włoska 1 szt.
33 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200g 18 szt.
34 barszcz ukraiński 400g Unifreeze lub równoważny 20 szt
35 mieszanka 7-mio sładnikowa Unifreeze lub równoważna 10 szt.
36 buraki ćwikłowe 33 kg
37 groszek zielony mrożony - 450 g Hortex lub równoważny 1 szt.
38 kukurydza w puszce 400g Kwidzyn lub równoważna 4 szt.
39 groszek zielony w puszce 450g Kwidzyn lub równoważny 6 szt
40 marchewka z groszkiem 450g Unifreeze lub równoważna 10 szt
41 brokuł świeży 1 szt
42 szczypiorek 8 p
43 papryka surowa 4 kg
44 czosnek 4 szt.
45 soczewica czerwona 350g Sante lub równoważna 1 kg
46 marcheweczki mini mrożone 450g Unifreeze lub równoważne 10 szt.
47 bukiet warzyw 450g Unifreeze lub równoważny 6 szt
48 brokuł mrożony 450g Unifreeze lub równoważny 6 szt.
49 sałatka szwedzka Urbanek 360g lub równoważna 8 szt
50 pomidory koktajlowe cherry 250g 8 szt.

Po zmianie:
warzywa i przetwory warzywne
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 ziemniaki 750 kg
2 ziemniaki młode 100 kg
3 marchew 59 kg
4 pietruszka 27 kg
5 por 60 szt
6 pieczarki 16 kg
7 pomidory 13 kg
8 ogórki świeże 20 kg
9 groch połówki 400g 8 szt
10 koper 26 p
11 natka pietruszki 16 p
12 cebula 19 kg
13 cebula czerwona 2 kg
14 kapusta pekińska 13 kg
15 kapusta biała 12 kg
16 kapusta kwaszona 29 kg
17 seler 22 kg
18 fasola szparagowa świeża zielona 7 kg
19 fasola biała drobna 500g Kupiec lub rówmoważna 2 szt
20 kalafior mrożony 450 g 19 szt.
21 szpinak mrożony 450g 1 szt.
22 fasola szparagowa mrożona zielona 450g Unifreeze lub równoważna 14 szt.
23 sałata zwykła 15 szt.
24 sałata lodowa 10 szt.
25 koncentrat pomidorowy 30% 190g Łowicz lub równoważny 44 szt.
26 rzodkiewka 7 p
27 chrzan biały w słoiku 200g Victus lub równoważny 2 szt.
28 kapusta czerwona 5 kg
29 ogórki konserwowe Urbanek 0,92l lub równoważne 16 szt
30 ogórki kwaszone 15 kg.
31 kapusta włoska 1 szt.
32 przecier szczawiowy siekany w słoiku 200g Urbanek lub równoważny 18 szt.
33 barszcz ukraiński 400g Unifreeze lub równoważny 20 szt.
34 mieszanka 7-mio sładnikowa Unifreeze lub równoważna 10 szt
35 buraki ćwikłowe 33 kg
36 groszek zielony mrożony - 450 g Hortex lub równoważny 1 szt.
37 kukurydza w puszce 400g Kwidzyn lub równoważna 4 szt
38 groszek zielony w puszce 450g Kwidzyn lub równoważny 6 szt
39 marchewka z groszkiem 450g Unifreeze lub równoważna 10 szt
40 brokuł świeży 1 szt
41 szczypiorek 8 p
42 papryka surowa czerwona 4 kg
43 czosnek 4 szt.
44 soczewica czerwona 350g Sante lub równoważna 1 kg
45 marcheweczki mini mrożone 450g Unifreeze lub równoważne 10 szt.
46 bukiet warzyw 450g Unifreeze lub równoważny 6 szt.
47 brokuł mrożony 450g Unifreeze lub równoważny 6 szt
48 sałatka szwedzka Urbanek 360g lub równoważna 8 szt
49 pomidory koktajlowe cherry 250g 8 szt
RAZEM: 1 508

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 5)

Przed zmianą:
Przyprawy, makarony, mąki, kasze
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 mąka szymanowska lub równoważna typ 480 23 kg
2 mąka pszenna „Basia” typ 500 lub równoważna 10 kg
3 mąka ziemniaczana Kupiec lub równoważna 1 kg
4 ciasto francuskie 5 szt.
5 makaron świderki 400g Lubella lub równoważny 105 szt.
6 makaron rosołowy 400g Vela lub równoważny 52 szt.
7 makaron krajanka 400g Vela lub równoważny 51 szt.
8 makaron wieloziarnisty świderki Lubella 400g lub równoważny 8 szt.
9 makaron spaghetti 400g Lubella lub równoważny 21 szt.
10 makaron pióra 400g Lubella lub równoważny 6 szt.
11 makaron kokardki mini 400g Lubella luz równoważny 18 szt.
12 makaron gwiazdki 250g Czaniecki lub równoważny 12 szt.
13 makaron wstążaka średnia 500g 11 szt.
14 ryż w saszetkach Kupiec 400g lub równoważny 22 szt.
15 ryż 1kg Kupiec lub równoważny 16 szt.
16 kasza manna 1kg Kupiec lub równoważna 1 kg
17 kasza jęczmienna 400g Kupiec lub równoważna 17 szt.
18 kasza gryczana jasna w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 4 szt.
19 kasza bulgur 400g Melvit lub równoważna 8 szt
20 kasza kus-kus 400 g 4 szt
21 płatki owsiane 400g Kupiec lub równoważne 3 szt.
22 cukier 88 szt.
23 cukier waniliowy 16g Delecta lub równoważny 19 szt.
24 sól 3 szt
25 sól alpejska 9 szt.
26 sól peklowa 1 szt.
27 kwasek cytrynowy 50g Winiary lub równoważny 9 szt
28 liść laurowy Apetitta lub równoważny 9 szt
29 keczup łagodny w tubie 480g Włocławek lub równoważny 4 szt.
30 keczup 900g 4 szt
31 przyprawa vegeta Podravka 200g lub równoważna 58 szt
32 zupa pieczarkowa Winiary 45g lub równoważna 12 szt
33 barszcz biały 165g Winiary lub równoważny 39 szt
34 majeranek 20g Cykoria lub równoważny 13 szt
35 papryka słodka mielona 20g Apetitta lub równoważna 9 kg
36 pieprz mielony 20g Prymat lub równoważny 16 szt.
37 kurkuma 20g Prymat lub równoważna 2 kg
38 tymianek 10g Apetitta lub równoważny 2 szt.
39 zioła prowansalskie 10g Apetitta lub równoważne 4 szt.
40 rozmaryn 15g Kamis lub równoważny 1 szt.
41 gałka muszkatułowa mielona 15 g Appetita lub równoważna 1 szt.
42 oregano 10g Apetitta lub równoważna 1 szt
43 bazylia 10g Apetitta lub równoważna 1 szt
44 ziele angielskie 20g Prymat lub równoważne 4 szt.
45 słonecznik łuskany 1 szt.
46 bulion warzywny 1 szt.
47 płatki kukurydziane Corn Flakes 600g lub równoważne 5 szt.
48 jajka duże 480 szt
49 smalec wieprzowy 200g 9 szt.
50 olej uniwersalny 1l Kujawski lub równoważny 55 szt
51 oliwa z oliwek 0,5 l Bulerias lub równoważna 1 szt.
52 majonez pomorski Ocetix 620g lub równoważny 7 szt
53 Ocet 0,5 l 10% 1 szt.
54 Żurek 05 litra 3 szt.
55 cynamon 15g Apetitta lub równoważny 1 szt.
56 pieprz w ziarnach 20g 11 szt
57 budyń 64g Delecta lub równoważny 16 szt.
58 Kisiel 58 g Delecta lub równoważny 16 szt.
59 galaretka Delecta 75 g lub równoważna 43 szt
60 herbata ekspresowa 50 torebek Lipton lub równoważna 2 szt.
61 herbata ekspresowa owocowa 25 torebek Saga lub równoważna 8 szt
62 herbata granulowana Lipton 90g lub równoważna 5 szt.
63 mięta w saszetkach 30g Herbapol lub równoważna 10 szt
64 kawa inka 4 szt.
65 kakao granulowane Puchatek 350g lub równoważne 7 szt.
66 musztarda sarepska 280g Kamis w tubie lub równoważna 1 szt.
67 musztarda francuska 280g Kamis lub równoważna 1 szt
68 miód naturalny wielokwiatowy Baśniowa Pasieka 350g lub równoważny 1 szt
69 miód naturalny wielokwiatowy 950g 8 szt
70 sos spaghetti Łowicz 350 g lub równoważny 30 szt
71 sos sałatkowy Knorr 9 g lub równoważny 5 szt.
72 sos buraczany 200 g 5 szt.
73 koncentrat buraczany Krakus 200 g 2 szt
74 sos grzybowy 40 g Winiary lub równoważny 8 szt
75 sos pieczarkowy 35 g Winiary lub równoważny 3 szt
76 sos słodko-kwąsny 350 g Łowicz lub równoważny 80 szt
77 fix spaghetti 4 sery z brokułami Knorr 48 g lub równoważny 5 szt
78 krem czekoladowy Nutella 350g lub równoważny 4 szt.
79 zacierki 250g Abak lub równoważny 4 szt.
80 woda niegazowana 1,5l Cisowianka lub równoważna 120 szt.
81 filiżanki jednorazowe 200 szt 1 szt.

Po zmianie:
Przyprawy, makarony, mąki, kasze
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 mąka szymanowska lub równoważna typ 480 23 kg
2 mąka pszenna „Basia” typ 500 lub równoważna 10 kg
3 mąka ziemniaczana Kupiec lub równoważna 1 kg
4 ciasto francuskie Henglein lub rownoważne 5 szt.
5 makaron świderki 400g Lubella lub równoważny 105 szt.
6 makaron rosołowy 400g Vela lub równoważny 52 szt.
7 makaron krajanka 400g Vela lub równoważny 51 szt.
8 makaron wieloziarnisty świderki Lubella 400g lub równoważny 8 szt.
9 makaron spaghetti 400g Lubella lub równoważny 21 szt.
10 makaron pióra 400g Lubella lub równoważny 6 szt
11 makaron kokardki mini 400g Lubella luz równoważny 18 szt
12 makaron gwiazdki 250g Czaniecki lub równoważny 12 szt
13 makaron wstążaka średnia 500g 11 szt.
14 ryż biały w saszetkach Kupiec 400g lub równoważny 22 szt.
15 ryż biały1kg Kupiec lub równoważny 16 szt.
16 kasza manna 1kg Kupiec lub równoważna 1 kg
17 kasza jęczmienna 400g Kupiec lub równoważna 17 szt
18 kasza gryczana jasna w saszetkach 400g Kupiec lub równoważna 4szt.
19 kasza bulgur 400g Melvit lub równoważna 8 szt
20 kasza kus-kus 400 g MELVIT lub równoważna 4 szt
21 płatki owsiane 400g Kupiec lub równoważne 3 szt
22 cukier 88 kg
23 cukier waniliowy 16g Delecta lub równoważny 19 szt.
24 sól 3 kg
25 sól alpejska 9 kg
26 sól peklowa 1 kg
27 kwasek cytrynowy 50g Winiary lub równoważny 9 szt.
28 liść laurowy 6g Apetitta lub równoważny 9 szt.
29 keczup łagodny w tubie 480g Włocławek lub równoważny 4 szt.
30 przyprawa vegeta Podravka 200g lub równoważna 58 szt
31 zupa pieczarkowa Winiary 45g lub równoważna 12 szt
32 barszcz biały 165g Winiary lub równoważny 39 szt.
33 majeranek 20g Cykoria lub równoważny 13 szt.
34 papryka słodka mielona 20g Apetitta lub równoważna 9 szt.
35 pieprz mielony 20g Prymat lub równoważny 16 szt.
36 kurkuma 20g Prymat lub równoważna 2 szt.
37 tymianek 10g Apetitta lub równoważny 2 szt
38 zioła prowansalskie 10g Apetitta lub równoważne 4 szt.
39 rozmaryn 15g Kamis lub równoważny 1 szt.
40 gałka muszkatułowa mielona 15 g Appetita lub równoważna 1 szt.
41 oregano 10g Apetitta lub równoważna 1 szt.
42 bazylia 10g Apetitta lub równoważna 1 szt.
43 ziele angielskie 20g Prymat lub równoważne 4 szt.
44 słonecznik łuskany 100g 1 szt.
45 bulion warzywny 120g 1 szt.
46 płatki kukurydziane Corn Flakes 600g lub równoważne 5 szt
47 jajka duże 480 szt.
48 smalec wieprzowy 200g 9 szt
49 olej uniwersalny 1l Kujawski lub równoważny 55 szt.
50 oliwa z oliwek 0,5 l Bulerias lub równoważna 1 szt
51 majonez pomorski Ocetix 620g lub równoważny 7 szt.
52 Ocet 0,5 l 10% 1 szt
53 Żurek 05 litra 3 szt.
54 cynamon 15g Apetitta lub równoważny 1 szt.
55 pieprz w ziarnach 20g 11 szt.
56 budyń 64g Delecta lub równoważny 16 szt
57 Kisiel 38 g Delecta lub równoważny 16 szt
58 galaretka Delecta 75 g lub równoważna 43 szt
59 herbata ekspresowa 50 torebek Lipton lub równoważna 2 szt
60 herbata ekspresowa owocowa 20 torebek Saga lub równoważna 8 szt.
61 herbata granulowana Lipton 90g lub równoważna 5 szt.
62 mięta w saszetkach 30g Herbapol lub równoważna 10 szt.
63 kawa inka 150g GRANA lub rownoważna 4 szt
64 kakao granulowane Puchatek 350g lub równoważne 7 szt
65 musztarda sarepska 280g Kamis w tubie lub równoważna 1 szt
66 musztarda francuska 280g Kamis lub równoważna 1 szt.
67 miód naturalny wielokwiatowy Baśniowa Pasieka 350g lub równoważny 1 szt.
68 miód naturalny wielokwiatowy 950g 8 szt.
69 sos spaghetti Łowicz 350 g lub równoważny 30 szt.
70 sos sałatkowy Knorr 9 g lub równoważny 5 szt.
71 koncentrat buraczany Krakus 300 g lub równoważny 2 szt.
72 sos grzybowy 40 g Winiary lub równoważny 8 szt.
73 sos pieczarkowy 35 g Winiary lub równoważny 3 szt.
74 sos słodko-kwąsny 350 g Łowicz lub równoważny 80 szt.
75 fix spaghetti 4 sery z brokułami Knorr 48 g lub równoważny 5 szt.
76 krem czekoladowy Nutella 350g lub równoważny 4 szt
77 zacierki 250g Abak lub równoważny 4 szt.
78 woda niegazowana 1,5l Cisowianka lub równoważna 120 szt
79 filiżanki jednorazowe 200 szt 1 szt
RAZEM: 1 662

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

4.2.2. Krótki opis przedmiotu zamówienia (Część zamówienia nr 7)

Przed zmianą:
Pieczywo
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 chleb pełnoziarnisty krojony 6 szt.
2 chleb krojony Słubicki smak 120 szt.
3 bułka grahamka 40 szt.
4 bułka poznańska 45 szt.
5 bułka kajzerka 120 szt.
6 bułka tarta 28 szt.
7 bułka słodka z kruszonką 30 szt.
8 bułka słodka z budyniem 25 szt.
9 rogale z jabłkiem 25 szt.
10 bułeczki mleczne 400g Dan Cake lub równoważne 16 szt.
11 pączki 1 szt.
12 placek drożdżowy mały foremka 8 szt.
13 chałka 16 szt.

Po zmianie:
Pieczywo
Lp. Nazwa produktu zapotrzebowanie na m-c jednostki
1 chleb pełnoziarnisty krojony 0,55 kg 6 szt
2 chleb krojony 0,60 kg Słubicki smak lub równoważny 120 szt
3 bułka grahamka 0,06 kg 40 szt.
4 bułka poznańska duża 0,09 kg 45 szt.
5 bułka kajzerka 0,05 kg 120 szt.
6 bułka tarta 0,5 kg 28 szt.
7 bułka słodka z kruszonką 0,15 kg 30 szt.
8 bułka słodka z budyniem 0,08 kg 25 szt.
9 rogale z jabłkiem 0,08 kg 25 szt
10 bułeczki mleczne 400g Dan Cake lub równoważne 16 szt
11 pączki 0,08 kg 1 szt
12 placek drożdżowy mały foremka 0,3 kg 8 szt
13 chałka 0,30 kg 16 szt
RAZEM: 480

3.4.) Identyfikator sekcji zmienianego ogłoszenia:

SEKCJA VIII - PROCEDURA

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.1. Termin składania ofert

Przed zmianą:
2023-08-11 10:00

Po zmianie:
2023-08-17 11:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.3. Termin otwarcia ofert

Przed zmianą:
2023-08-11 11:00

Po zmianie:
2023-08-17 12:00

3.4.1.) Opis zmiany, w tym tekst, który należy dodać lub zmienić:

8.4. Termin związania ofertą

Przed zmianą:
2023-09-09

Po zmianie:
2023-09-15

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.