eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Białystok › Świadczenie usługi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta Białegostoku

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-01-19

Białystok: Świadczenie usługi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta Białegostoku
Numer ogłoszenia: 18794 - 2012; data zamieszczenia: 19.01.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 437556 - 2011r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Miasto Białystok, ul. Słonimska 1, 15-950 Białystok, woj. podlaskie, tel. 085 869 60 02, faks 085 869 62 65.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usługi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta Białegostoku.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Świadczenie usługi cateringowej podczas Spotkania Noworocznego organizowanego przez Prezydenta Miasta z przedstawicielami białostockich środowisk naukowych, kulturowych, gospodarczych, a także ze wszystkimi, których działania wpływają na rozwój miasta, w Auli Magna Pałacu Branickich przy ul. J. Kilińskiego 1 w Białymstoku, w dniu 21.01.2012 r. (sobota) godz. 20:00. 2. Przewidywana liczba uczestników spotkania - 250 osób. 3. Zamawiający wymaga dostarczenia: - stołów szwedzkich okrągłych o średnicy min. 150 cm w ilości 10 sztuk, na których rozstawione zostaną potrawy, - stołów prostokątnych min. 6 szt., które ustawione zostaną wzdłuż ścian, do wydawania posiłków gorących,- stoły powinny być nakryte białymi obrusami, zastawą składającą się z porcelany gastronomicznej, z czystego białego szkła, bez napisów oraz udekorowane żywymi kwiatami (kolorystyka dobrana do wnętrza Sali oraz zaakceptowana przez Zamawiającego). 4. Wymagania dotyczące obsługi: - 20 kelnerów z przewagą mężczyzn posiadających doświadczenie w zawodzie, ubranych w jednolite stroje (białe kurtki, białe koszule z długim rękawem, czarne muchy, czarne spodnie, czarne pantofle, białe rękawiczki), w przypadku kobiet (biała koszula z czarną kamizelką oraz czarna spódnica), - cechy charakterystyczne kelnerów: wysoka kultura osobista, sprawność, uprzejmość, minimum 2 letnie doświadczenie w zawodzie, znajomość dwóch języków obcych (język angielski i inny obcy minimum w stopniu średnim), - wykluczone jest palenie papierosów przez kelnerów w czasie realizacji zamówienia nawet podczas przerwy. 5. Dnia 21 stycznia 2012 roku Wykonawca zobowiązuje się do dostarczenia posiłków oraz stołów własnym środkiem transportu na miejsce wskazane przez Zamawiającego najpóźniej na 30 min. przed rozpoczęciem spotkania (pełna gotowość wymagana jest na godz. 19:30). 6. Wykonawca odpowiada za przygotowanie spotkania zgodnie z ustalonym menu, rozstawienie własnych stołów, nakrycia, obsługę uroczystości oraz uprzątnięcie sali po zakończeniu spotkania w ciągu 1 godziny. 7. Wykonawca zapewnia naczynia, sztućce, termosy, podgrzewacze oraz inne narzędzia i przedmioty niezbędne do wykonania zamówienia. 8. Posiłki muszą być bezwzględnie świeże i przyrządzone w dniu dostawy, dostarczone w termosach i szczelnych pojemnikach, własnym transportem Wykonawcy. Wykonawca odpowiada za właściwy stan dostarczonych posiłków. 9. Dania na ciepło powinny być gorące (min. 85 stp. C). 10. Posiłki muszą być urozmaicone, wysokiej jakości zarówno co do wartości odżywczej, gramatury jaki i estetyki ich podania i wykonania. 11. W razie stwierdzenia wad w realizacji usługi Zamawiający niezwłocznie poinformuje o ich zaistnieniu Wykonawcę. Wykonawca jest zobowiązany do usunięcia wad niezwłocznie po otrzymaniu zgłoszenia. W przypadku ich nieusunięcia Zamawiający ma prawo do dochodzenia odszkodowania zgodnie z zapisami w § 6 wzoru umowy. 12. Do obowiązków Wykonawcy należy: odbiór pojemników i odpadów pokonsumpcyjnych niezależnie od ich ilości. Pojemniki oraz odpady pokonsumpcyjne będą zbierane po zakończeniu uroczystości. 13. Stan posiłków i sposób dowożenia musi spełniać wymogi Państwowej Stacji Sanitarno- Epidemiologicznej. 14. Wykonawca zobowiązany jest do przygotowania posiłków o najwyższym standardzie, na bazie produktów najwyższej jakości i bezpieczeństwem zgodnie z normami HACCP. Przez świadczenie usługi cateringowej Zamawiający rozumie usługę przygotowania, dostarczenia i podawania cateringu zgodnie z menu podanym poniżej. 15. Menu na jedną osobę powinno zawierać: Dania na gorąco: Kołduny z majerankiem w rosole, Cielęcina nadziewana podgrzybkami w śmietanie duszona, Gulasz z dzika, Naleśniki cannelloni na beszamelu, (Dania na gorąco po 80-100 g/os) Dodatki do dań gorących: Ziemniaki gratin, Warzywa z pary, (Dodatki po 80-100 g/os) Dania na zimno: Szczupak faszerowany, Jesiotr z sosem chrzanowo jabłkowym, Roladki z łososia i sera, Sałatka z wędzonej makreli na jajkach podana, Gałeczki rybne w warzywnym auszpiku, Tatar z tuńczyka na cytrynie, Koszyczki serowe z sałatką z tuńczyka, Cielęcina na zimno w sosie musztardowym, Deska pasztetów z ćwikłą domową, Rolada z kurczaka z pistacjami zawijana, Piersi gęsie wędzone w plastry siekane, Półmisek wędzonej dziczyzny, Polędwiczki ze śliwkami i sosem żurawinowym, Klopsiki z królika podane na ogórku, Boczek na zimno w cebuli balsamicznej, Tatar, Rostbef na pestkach dyni i pomidorach, (Dania na zimno po 30-50 g/os) Dodatki: Sałatka łososiowa, Sałatka krabowa, Sałatka polska, Sałatka chłopska z fetą, Sałatka włoska z grillowanym kurczakiem, Półmiski warzyw, Chrzan tarty na śmietanie, Grzybki marynowane, Ogórki korniszonki, Sos tatarski, Chleby wiejskie, (Dodatki po 30-50 g/os) Ciasta: Sernik, Strucla, Szarlotka, Patery owoców, Deserki (truskawkowy, waniliowy), (Ciasta w wadze 100 g/os) Napoje zimne: Woda gazowana i niegazowana (1l/os), Sok jabłkowy, pomarańczowy, z czarnej porzeczki (1l/os), Napoje serwowane w szklanych naczyniach i szklankach). Bar kawowy: Kawa, Herbata (po 400 ml na osobę), Cukier w kostkach, Śmietanka do kawy,Cytryna do herbaty.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.30.00.00 - Usługi restauracyjne i dotyczące podawania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.01.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PHU ALICJA Skurski Tomasz, ul. Rzemieślnicza 40, 15-773 Białystok, kraj/woj. podlaskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 28163,58 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 29990,00

  • Oferta z najniższą ceną: 29990,00 / Oferta z najwyższą ceną: 29990,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.