eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Wrocław › Świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków profilaktycznych dla pracowników i policjantów Wydziału Ruchu Drogowego KWP we Wrocławiu, w dwóch okresach zimowych2015/2016, 2016/2017

Poręczenia kontraktowe dla firm startujących w przetargach publicznych


To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2015-12-02

Wrocław: Świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków profilaktycznych dla pracowników i policjantów Wydziału Ruchu Drogowego KWP we Wrocławiu, w dwóch okresach zimowych: 2015/2016, 2016/2017
Numer ogłoszenia: 177199 - 2015; data zamieszczenia: 02.12.2015
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 146765 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Komenda Wojewódzka Policji we Wrocławiu, ul Podwale 31-33, 50-040 Wrocław, woj. dolnośląskie, tel. (071) 340 38 00, faks (071) 782 41 71.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja rządowa terenowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków profilaktycznych dla pracowników i policjantów Wydziału Ruchu Drogowego KWP we Wrocławiu, w dwóch okresach zimowych: 2015/2016, 2016/2017.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest świadczenie usług przygotowywania i wydawania posiłków profilaktycznych dla pracowników i policjantów Wydziału Ruchu Drogowego KWP we Wrocławiu, w dwóch okresach zimowych: 2015/2016, 2016/2017 w ilości 1810 sztuk. 2. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia Wykonawca będzie zobowiązany do: a) do sporządzania posiłków profilaktycznych wg receptur Instytutu Żywienia i Żywności o zawartości około 1000 kcal zgodnie z Rozporządzeniem Rady Ministrów z dnia 25.05.1996 r. w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów (Dz. U. Nr 60 poz. 279 z dnia 30.05.1996 r. § 2 ust. 1) oraz zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (tekst jednolity Dz. U. z 2010 r. Nr 136 poz. 914 ze zmianami) oraz aktów wykonawczych, b) wydawania posiłków przez 7 dni w tygodniu, lub co najmniej w dni robocze w godzinach: 07:00-22:00 na podstawie bonów żywnościowych ostemplowanych pieczęcią jednostki Policji oraz datą realizacji bonu (słownie: dzień, miesiąc i rok) z czytelnym podpisem wystawiającego i pobierającego bon. c) Miejsce spożywania posiłków profilaktycznych winno: - znajdować się do 1 000 m w linii prostej od miejsca rozpoczynania i zakończenia służby, tj. obiektów policyjnych przy ul. Połbina 1, - posiadać: salę restauracyjną/stołówkę/pomieszczenie z odpowiednim wyposażaniem (stoły, krzesła z oparciem), które pomieści jednorazowo min. 4 osoby (jednorazowy zasiad - pozwalający na podanie posiłku w jednym czasie), stoły min. 4 - osobowe, dostęp do światła dziennego, - spełniać wszelkie wymogi bezpieczeństwa przewidziane przepisami BHP i PPOŻ oraz SANEPID-u, - wymagania dotyczące stałych miejsc parkingowych: wykonawca winien posiadać lub zapewnić parking dla 2 samochodów policyjnych z możliwością całodobowego, bezpłatnego parkowania, a w szczególności w godzinach wydawania posiłków; parking winien zlokalizowany być przy punkcie żywienia - maksymalnie do 100 m w linii prostej. 3. Szczegółowy opis przedmiotu i realizacji zamówienia zawarty został w istotnych postanowieniach umowy, stanowiącym załącznik nr 5 do SIWZ. 4. W ramach realizacji przedmiotu zamówienia strony zobowiązują się do respektowania wszystkich postanowień opisanych w załączniku nr 5 do SIWZ. 5. Zamawiający nie dopuszcza składania ofert częściowych, wymaga się złożenia oferty obejmującej wykonanie całości przedmiotu zamówienia. 6. Wykonawca winien dysponować stosownym lokalem gastronomicznym (opisanym powyżej) wraz z odpowiednim zapleczem kuchennym/gastronomicznym oraz posiadać uprawnienia do wykonania określonej umową działalności, a pracownicy Wykonawcy wymagane doświadczenie, umiejętności oraz aktualne zaświadczenia do celów sanitarno-epidemiologicznych.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.10.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • DGP Catering Partner sp. z o.o., ul. Najświętszej Marii Panny 14 lok. 1, 59-220 Legnica, kraj/woj. dolnośląskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 10022,04 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 10715,20

  • Oferta z najniższą ceną: 10715,20 / Oferta z najwyższą ceną: 10715,20

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.