eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Popów › Dotawa artykułów spożywczych.

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-01-13

Popów: Dotawa artykułów spożywczych.
Numer ogłoszenia: 14173 - 2012; data zamieszczenia: 13.01.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach , Kule 2, 42-110 Popów, woj. śląskie, tel. 034 3104030, faks 034 3103653.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dotawa artykułów spożywczych..

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy na potrzeby Ośrodka Szkolenia Służby Więziennej w Kulach artykuły spożywcze. Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę zadań. - zadania od 1 -3. Zadanie nr 1 dostawy produktów zbożowych, zadanie nr 2 dostawy innych artykułów spożywczych, zadanie nr 3 dostawy warzyw i owoców przetworzonych..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4, 15.00.00.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiada uprawnienia do wykonania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiada wiedzę i doświadczenie do realizacji zamówienia.

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Dysponuje odpowiednim potencjałem technicznym.

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiada osoby zdolne do wykonywania zamówienia.

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
  • III.4.3.2) zaświadczenie właściwego organu sądowego lub administracyjnego miejsca zamieszkania albo zamieszkania osoby, której dokumenty dotyczą, w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert - albo oświadczenie złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio miejsca zamieszkania osoby lub kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, jeżeli w miejscu zamieszkania osoby lub w kraju, w którym wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się takiego zaświadczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

1.Wypełniony i podpisany formularz ofertowy, którego wzór stanowi załączik do SIWZ 2.Wypełniony i podpisany formularz cenowy, którego wzór stanowi załączik do SIWZ

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: W siedzibie Zamawiającego Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach, Kule 2, 42-110 Popów, pokój nr 3 Dział Kwatermistrzowski..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 23.01.2012 godzina 11:00, miejsce: W siedzibie Zamawiającego Ośrodek Szkolenia Służby Więziennej w Kulach Kule 2, 42-110 Popów Pokój nr 3 sekretariat (pawilon Liswarta).

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Dostawy produktów zbożowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: p> 1. Bułka tarta 15894000-1 Bułka tarta o barwie jasnej, sypka, bez grudek, powstała ze starcia bułki pszennej wraz ze skórką, nadająca się do panierek, bez skłonności do przypalania się. Zapach swoisty bez obcych zapachów. Smak charakterystyczny dla suszonego pieczywa pszennego, bez obcych posmaków. Surowiec krajowy. Op. jedn. 400- 500g PN-A-74113 kg 260 2. Kasza jęczmienna 15613100-9 Kasza jęczmienna średnia. Op. jedn. 1 kg PN-87/A-74203 kg 200 3. Kasza manna 15613100-9 Barwa biała z odcieniem żółtym. Zapach swoisty. Op. jedn. 1 kg PN-88/A-74036 kg 100 4. Makaron gruby 15851110-2 Makaron jajeczny ( kolanka, świderki, muszelki, rurki ). Makaron typu „Lubella” lub „Malma” lub równoważne Produkowany z świeżych jaj i najwyższej jakości mąki , dzięki której makaron jest odpowiednio twardy i doskonale sprężysty, a dzięki odpowiedniemu procesowi suszenia nie skleja się i zachowuje naturalny zapach, złocisty kolor . Op. jedn. 250-500g. PN-A-74131 kg 250 5 Makaron nitki 15851110-2 Makaron jajeczny nitki. Skład: mąka pszenna, świeże jaja, woda, . Zawartość tłuszczu nie mniej niż 1,6 %. Typu „Wręczycki” lub równoważne . Op. jedn. 250-500g PN-A-74131 kg 100 6. Mąka pszenna 15612100-2 Mąka Poznańska lub równoważne Typ 500. Gluten nie mniej niż 27 % Op. jedn. 1 kg PN-A-74022 kg 500 7. Mąka ziemniaczana 15310000-4 Skrobia ziemniaczana „ superior”. Op. jedn. 1 kg PN-93/A-74710 kg 120 8. Płatki czekoladowe 15894000-1 Zbożowe muszelki o smaku czekoladowym. Skład: mąka pszenna nie mniej niż 62 %, cukier, glukoza, kakao, tłuszcz palmowy. Op. Jedn. 250-300g PN-A-74205:1997 kg 40 9. Płatki kukurydziane 15894000-1 Płatki kukurydziane. Skład: mąka kukurydziana nie mniej niż 91,7% Op. jedn. 250-300g. PN-A-74205:1997 kg 60 10. Płatki z miodem 15894000-1 Pierścionki miodowe. Skład: mąka owsiana, mąka kukurydziana, mąka pszenna, skrobia kukurydziana, cukier, sól, mleko w proszku, miód. PN-A-74205:1997 kg 40 11. Ryż biały 15611000-4 Ryż długoziarnisty. Op. Jedn. 1 kg PN-A-74220 kg 300 12. Groch połówki 15331133-8 Op.jedn.400g; PN-73/A-74600 kg 150 13. Fasola biała „Jaś’’ 15331131-4 Surowiec krajowy. Op. jedn. 400g; PN-75/R-65031 kg 150 14. Kasza gryczana 15613100-9 Nasiona gryki. Surowiec krajowy. Op. jedn. 400g . PN-76/A74204 kg 100 15. Makaron lasagne 15851230-9 Płatki makaronu Lasagne nie wymagające gotowania. Op. jedn. 250g kg 70 16. Zacierki 15851120-5 Makaron jajeczny zacierka. Skład: mąka pszenna, woda, jaja nie mniej niż 9% (2 jaja /1 kg mąki). Op. jedn. 250 -500g PN-A-74131 kg 40 17. Groszek ptysiowy 15871200-6 Op. jedn. 1 kg Groszek ptysiowy Składniki: mąka pszenna, tłuszcz roślinny, sól, jaja w proszku, mleko odtłuszczone w proszku, drożdże. kg 30 18. Grzanki 15894000-1 Op. jedn. 05-1kg. Grzanki ziołowo-czosnkowe. Składniki: chleb pszenny ( mąka pszenna, tłuszcz roślinny,sól, drożdże), tłuszcz roślinny, aromaty kg 30 19. Makaron ryżowy 15851100-9 Makaron ryżowy wyprodukowany z ryżu o podłużnym kształcie tuby z ukośnymi końcami. Op.250-500g Skład: mąka ryżowa; PN-A-74131. kg 40 20. Płatki – musli 15894000-1 Płatki zbożowe połączone z dużymi kawałkami owoców, nie zawierające sztucznych konserwantów i barwników. Op. jedn. 250-300g. kg 20

    .

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Dostawy innych artykułów spożywczych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia:

    1. Herbata expresowa 15863000-5 Herbata expresowa – torebki w kopertkach i ze sznureczkiem Typu „Lipton” , „Dilma” lub równoważne . Op. Podst.2g Op. Zbiorcze 50g, 100g, 200g. kg 130 2. Napój kakaowy 15841000-5 Kakao rozpuszczalne o mocno czekoladowym smaku z witaminami i składnikami mineralnymi. Op.jedn.300g. PN-A 88113 kg 20 3. Kawa naturalna 15861000-1 Kawa naturalna 100% pakowana próżniowo, mielona. Op. jedn. 250g PN93/A-76100 kg 15 4. Kawa rozpuszczalna 15861000-1 Kawa rozpuszczalna naturalna 100%, aglomerowana. Op. jedn.100g, 50g, Typu “Tchibo Family classic” lub równoważna ; PN-93/A-76100 kg 35 5. Ketchup 15871230-5 Ketchup o smaku łagodnym. Op. jedn. 400-500g. Skład: koncentrat pomidorowy nie mniej niż 37%, woda, cukier, ocet, skrobia modyfikowana, sól, Typu „Tortex” lub równoważny . PN-A-86951 kg 260 6. Cukier 15831200-4 Cukier biały. Op. jedn. 1 kg ;PN-A-74850 kg 1500 7. Miód 15831600-8 Miód pszczeli nektarowy wielokwiatowy NK. Op.jedn.25g kg 250 8. Krem o smaku czekoladowym 15894000-1 Krem o smaku czekoladowym z kawałkami orzechów „nutella” lub równoważny. Skład: cukier, olej roślinny, orzechy laskowe nie mniej niż 13%, odtłuszczone słone 7,4%, odtłuszczone mleko w proszku . Op jedn. 200-250g. kg 250 9. Majonez dekoracyjny 15871273-8 Majonez dekoracyjny. Składniki: olej roślinny, żółtko jaja nie mniej niż 6,0%, ocet, musztarda (woda, gorczyca, ocet, sól, cukier). Typu „ Winiary” Op. jedn. 400-500ml, PN-A 86950 l 300 10. Orzechy włoskie łuskane 15842400-6 Surowiec krajowy Op. jedn. 100g PN-A-78601 kg 20 11. Żurek w płynie 15891100-2 Op. jedn. butelka 0,5 l l 160 12. Ocet winny 15871120-1 Ocet winny z białego wina o kwasowości nie mniej niż 5%.Op jedn. Butelka 200-750ml. l 5 13. Musztarda delikatesowa stołowa 15871250-1 Op.jedn.180-250g. Masa netto nie mniej niż 175 g. Skład: woda, gorczyca, ocet, sól; PN-A-86964;2002 kg 160 14. Olej roślinny popularny 15411100-3 Olej słonecznikowy zastosowania: do smażenia, pieczenia, sosów, sałatek, surówek. Skład: Mieszanka słoneczników olejów słonecznik: słonecznikowy oraz sojowego i/lub słonecznikowego. Op. jedn. 0,9 – 1 l l 500 15. Oliwa z oliwek 15421130-1 Op. jedn. 05 – 1 l l 20 16. Śliwki suszone kalifornijskie 15332410-1 Śliwki suszone bez pestek półsuche konserwowane kwasem sorbowym. Op jedn 150 – 500g PN-A-75201 kg 25 17. Rodzynki 15332510-1 Zdrowe, całe, nieuszkodzone, owalne, spłaszczone jagody o pomarszczonej powierzchni, średniej wielkości o brązowej barwie, właściwym zapachu charakterystycznym dla suszonych winogron bez zapachów obcych. Smak słodki, z charakterystycznym posmakiem, bez posmaków zgorzknienia, fermentacji i innych obcych. Typu „Królewskie” lub równoważne . Masa netto 150g. PN-A-75201 kg 20 18. Wafelek w czekoladzie 15820000-2 Wafelek w czekoladzie „Prince-Polo” lub równoważny w op.20-25g; PN-A-88114:1999 szt 3500 19. Czekolada mleczna 15842100-3 Op. jedn. 100g. Skład: cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko w proszku pełne, mleko w proszku odtłuszczone, serwatka w proszku, tłuszcz roślinny, PN-A-88114:1999 szt 2000 20. Paluszki solone 15820000-2 Paluszki solone w op.70g; PN-A-88109:1998 szt 50 21. Czekolada do fontann 15842100-3 Czekolada mleczna Callebaut. Masa kakaowa nie mniej niż 37 % cukier, tłuszcz kakaowy, mleko pełne w proszku, miazga kakaowe, emulgator: lecytyna sojowa, aromat naturalny wanilia. Op. jedn. do 2,5 kg kg 10

    .

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.86.30.00-5, 15.84.10.00-5, 15.86.10.00-1, 15.87.12.30-5, 15.83.12.00-4, 15.83.16.00-8, 15.89.40.00-1, 15.87.12.73-8, 15.84.24.00-6, 15.89.11.00-2, 15.87.11.20-1, 15.87.12.50-1, 15.41.11.00-3, 15.42.11.39-1, 15.33.24.10-1, 15.33.25.10-1, 15.82.00.00-2, 15.84.21.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Dostawy warzyw i owoców przetworzonych..

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: p> 1. Ananas w syropie 15332100-5 Ananas plastry w lekkim syropie. Skład: ananas, woda, cukier. Op. jedn. 560-600g. Zawart. po odcieku nie mniej niż 340g. PN-A-77610 kg 150 2. Brzoskwinie w syropie 15332100-5 Brzoskwinie w lekkim syropie. Skład: brzoskwinie, woda, syrop glukozowo- fruktozowy, cukier, . Op. jedn. 800-900g , po odcieku nie mniej niż 470g. PN-A-77610 kg 60 3. Groszek konserwowy 15331462-3 Groch konserwowy zielony. Skład: woda, groch suchy,sól. Op jedn 400 – 410 g. Po odcieku nie mniej niż 200g. Typu „Pudliszki” . PN-76/A-77803 kg 200 4. Koncentrat buraczany 15331110-1 Koncentrat barszczu czerwonego . Skład: woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych nie mniej niż 12%, cukier, sól, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op jedn 330 - 400ml. l 20 5. Koncentrat pomidorowy 15331427-6 Koncentrat pomid.30% wyprodukowany ze świeżych pomidorów, bez żadnych dodatków, bez konserwantów. Typu „Pudliszki”, „Dawtona” lub równoważny. Za równoważny uważa się koncentrat gęsty nie zmieniający swojej barwy i smaku . Op. jedn 180-500g. PN-A- 77807 kg 250 6. Kukurydza konserwowa 15331470-2 Kukurydza konserwowa typu „Pudliszk lub równoważny i. Skład: kukurydza – ziarno, woda, cukier, sól. Op jedn. 400-500g, po odcieku nie mniej niż 220g. PN-A-77807 kg 180 7. Ogórek kiszony 15331470-2 Op. jedn. folia 400-1200g, po odcieku nie mniej niż 850g. Skład: ogórki, naturalna zalewa, przyprawy PN 72/A-77701. kg 700 8. Ogórek konserwowy 15331500-2 Skład: ogórki, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, przyprawy aromatyczno – smakowe. Op. jedn. 900ml. Masa netto nie mniej niż 870g, po odcieku nie mniej niż 450g PN/A-77801. kg 700 9. Papryka konserwowa 15331136-9 Skład: Papryka słodka, zalewa octowa, przyprawy. Op jedn. 900ml. Masa netto 870g. Po odcieku nie mniej niż 350g. PN-A-77806 kg 500 10. Pieczarki marynowane 15331500-2 Skład: pieczarki całe, cebula, marchew, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy smakowe . Produkt pasteryzowany. Op jedn 880g. Masa po odcieku 550g. PN-A-78503 kg 20 11. Seler konserwowy łagodny 15331110-1 Seler typu „Wyborny” lub równoważny . Sał. warzywna. Skład: seler, woda, ocet, cukier, sól. Op. jedn. 370 ml. Masa netto 320g, po odcieku nie mniej niż 160g. PN-A-77750. kg 150 12. Dżem niskosłodzony 15332290-3 Dżem o różnych smakach, z kawałkami owoców, Skład: owoce, cukier, substancja żelująca. Łączna zawartość cukru: nie mniej niż 36g na 100g produktu. Op. jedn. 300-400g PN-A-86964 kg 100 13. Dżem wysokosłodzony 15332290-3 Op. jedn. 25 g Skład: cukier, syrop glukozowy, owoce, substancja zagęszczająca, Otrzymane z 35g owoców na 100g wyrobu gotowego. Łączna zawartość cukru nie mniej niż 63g na 100g wyrobu gotowego. PN-A-77609 kg 270 14. Żurawina do mięsa 15300000-1 Żurawina do mięs i serów niskosłodzona typu ”Łowicz” lub równoważna. Skład: owoce żurawiny, cukier, substancja żelująca. Łączna zawartość cukru nie mniej niż 44g cukru na 100g produktu. Op. jedn. 250-300g. kg 30 15. Kapusta kiszona 15331461-6 Op. jedn. folia 900-1100g. Skład: kapusta, marchew, przyprawy. Po odcieku nie mniej niż 850g. PN-72/A 77700 kg 1000 16. Chrzan tarty 15331461-6 Skład: korzeń chrzanu nie mniej niż 51%, woda, proszek jajeczny, mleko w proszku, olej roślinny, ocet spirytusowy, cukier, sól, Op. jedn. 180g. Typu „Łowicki” lub równoważny. PN-A77806 kg 35 17. Fasola konserwowa czerwona 15331461-6 Skład: fasola czerwona – ziarno, woda, sól, op. jedn. 400-500g. Po odcieku nie mniej niż 200g. Typu „Kwidzyn” PN-A-77802 kg 60 18. Minikolby kukurydzy 15331500-2 Op. jedn. 300-400g, po odcieku nie mniej niż 200g. kg 20 19. Pieczarki krojone 15331135-2 Pieczarki krojone w zalewie słonej. Skład: pieczarki krojone, woda, sól, kwasek cytrynowy. Produkt pasteryzowany. Masa netto 800g. Masa po odcieku nie mniej niż 550g. PN-92/A-78503 kg 100 20. Przecier ogórkowy 15331000-7 Skład: ogórki kwaszone przetarte, przyprawy. Produkt pasteryzowany. Op. jedn. 320-350ml, Masa netto nie mniej niż 280g. kg 30 21. Szczaw konserwowy 15331400-1 Szczaw konserwowy pasteryzowany. Skład: liść szczawiu, przyprawy smakowe. Op. jedn. 320ml. Masa netto nie mniej niż 280g. kg 50 22. Pomidory krojone Pomidory krojone. Skład: pomidory nie mniej niż 60%, sok pomidorowy nie mniej niż 39 %. Op. jedn. Puszka 2,5-3 kg Typu „ Pudliszki” lub równoważne. kg 30

    .

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.33.21.00-5, 15.33.14.62-3, 15.33.11.10-1, 15.33.14.27-6, 15.33.14.70-2, 15.33.31.10-1, 15.33.15.00-2, 15.33.11.36-9, 15.33.22.90-3, 15.30.00.00-1, 15.33.14.61-6, 15.33.11.10-1, 15.33.14.64-7, 15.33.11.35-2, 15.33.10.00-7, 15.33.14.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.