eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nysa › Artykuły spożywcze

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2012-03-30

Nysa: Artykuły spożywcze
Numer ogłoszenia: 99418 - 2012; data zamieszczenia: 30.03.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 41193 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Nysie, ul. Kościuszki 4a, 48-300 Nysa, woj. opolskie, tel. 077 4332471, faks.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Artykuły spożywcze.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Wspólny Słownik Zamówień CPV - 03200000-3, 15300000-1, 15400000-2, 15600000-4, 15800000-6 Lp, przedmiot zamówienia, kod CPV, jm, ilość Część 1 Tłuszcze roślinne 1. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek,gramatura jednostkowa 3 l,zg.z PN.kl/gat.I,15411100-3, l 2.100 2. Olej roślinny spożywczy do smażenia i sałatek, gramatura jednostkowa 1 l,zg.z PN.kl/gat.I,15411100-3,l 400 3. Margaryna do smarowania pieczywa/masło roślinne - o minimalnej zawartości tłuszczu roślinnego od 60 do 80%, kostka 250g, zg.zPN.kl/gat.I,15412200-1,kg 6.800 Część 2 Mąka - kasze 1.Maka pszenna - typ 500- gramatura jednostkowa od 1do50 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15612100-1, kg 2.100 2.Kasza jęczmienna średnia- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15613000-8, kg 3.500 3.Kasza manna- gramatura jednostkowa od 1do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15613000-8, kg 900 4.Ryż biały długoziarnisty- gramatura jednostkowa od 1do 50 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15614100-6 ,kg 1.500 5.Płatki owsiane- gramatura jednostkowa od 1 do 25 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15613380-5, kg 970 6.Płatki kukurydziane - gramatura jednostkowa od 0,1 do 10 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15613311-1, kg 100 7.Kisiel - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I, 15620000-0, kg 60 8.Budyń - różne smaki - gramatura jednostkowa od 1 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15620000-0, kg 45 Część 3 Makarony 1.Makaron bezjajeczny nitki - gramatura jednostkowa min. od 5 do 15kg,zg. z PN. kl/gat. I,15851100-9, kg 800 2.Makaron bezjajeczny świder - mały- gramatura jednostkowa min.od 5do 15 kg,zg. z PN. kl/gat.I,15851100-9, kg 600 3.Makaron bezjajeczny świder - średni - gramatura jednostkowa min.od 5do 15 kg,zg.z PN.kl/gat. I,15851100-9,kg 2.000 Część 4 Zupy, sosy 1.Rosół wołowy - koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg,zg.z PN.kl/gat.I, 15891500-5, kg 365 2.Rosół drobiowy -koncentrat,baza, wydajność min.40l z 1 kg, gramatura jednostkowa od 1do 2 kg,zg.z PN.kl/gat.I, 15891500-5, kg 365 3.Żurek w proszku - koncentrat, baza. Półprodukt do sporządzenia żurku, wydajność min.16,50l z 1 kg - gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg,zg.z PN.kl/gat.I, 15891000-0, kg 390 4.Zupa szparagowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I,15891000-0, kg 90 5.Zupa kalafiorowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg.z PN. kl/gat. I,15891000-0,kg 90 6.Zupa bieszczadzka - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2kg,zg.z PN. kl/gat. I,15891000-0,kg 90 7.Zupa brokułowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg.z PN. kl/gat.I,15891000-0,kg 90 8.Zupa ogonowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg.z PN. kl/gat.I,15891000-0, kg 90 9.Zupa pieczarkowa - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg.z PN. kl/gat.I,15891000-0,kg 90 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I,15871200-6,kg 30 10.Sos węgierski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg.z PN. kl/gat.I,15871200-6,kg 30 11.Sos cygański - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I, 15871200-6,kg 35 12.Sos myśliwski - koncentrat, baza, wydajność min.10 l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg, zg.z PN. kl/gat.I,15871200-6,kg 30 13.Sos grzybowy- koncentrat,baza,wydajność min.10l z 1 kg- gramatura jednostkowa od 0,5kg do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I,15871200-6, kg 30 Część 5 Warzywa suszone 1. Włoszczyzna suszona - kostka min. 5 warzywa w składzie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, zg. z PN.kl/gat.I,03212000-0, kg 30 2. Marchew suszona - kostka- gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg,zg. z PN. kl/gat. I,03212000-0, kg 30 3. Burak czerwony suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN.kl/gat. I,03212000-0, kg 30 4. Seler suszony - kostka - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,03212000-0, kg 15 5. Por suszony - wiórki - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,03212000-0, kg 15 6. Natka pietruszki suszona - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,03212000-0, kg 40 7. Cebula suszona- wiórki - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat. I,03212000-0, kg 15 6. Koper suszony - mielony - gramatura jednostkowa od 5 do 15 kg, zg. z PN. kl/gat.I,03212000-0, kg 30 Część 6 Warzywa przetworzone 1.Fasolka konserwowa szparagowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg.z PN.kl/gat.I,15331463-0, kg 400 2.Groszek konserwowy - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15331462-0, kg 400 3.Kukurydza konserwowa - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15331400-1, kg 400 4.Papryka konserwowa- ćwiartki lub paski - gramatura jednostkowa od 0,35 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat.I, 15331136-9, kg 260 5.Sałatka szwedzka - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15331400-1, kg 600 6.Sałatka wielowarzywna 3 składnikowa, (dodatek do II -go dania) - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat.I,15331400-1, kg 600 7.Chrzan tarty - gramatura jednostkowa od 0,25 do 0,90 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15331400-1, kg 300 8.Ogórki konserwowe - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15331400-1, kg 1.000 9. Pieczarki konserwowe niekrojone - gramatura jednostkowa od 0,90 do 4 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15331400-1, kg 260 Cześć 7 Przyprawy 1.Bazylia suszona mielona - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 2 2.Cynamon mielony - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 2 3.Czosnek granulowany - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 43 4.Kminek mielony - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 2 5.Kwasek cytrynowy - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7 kg 2 6.Oregano suszone mielone - gramatura jednostkowa od 0,10 do 1 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 2 7.Pieprz czarny prawdziwy, mielony - gramatura jednostkowa od 0,50do do 2 kg,zg.z PN.kl/gat.I,15872100-2, kg 124 8.Ziele angielskie - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,15872000-1,kg 18 9.Liść laurowy - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,15872000-1,kg 18 10.Majeranek - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,15872000-1, kg 50 11.Papryka czerwona, słodka, przyprawa - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg.z PN.kl/gat.I,15872000-1, kg 13 12.Przyprawa do bigosu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I,15870000-7, kg 7 13.Przyprawa do drobiu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I,15870000-7, kg 9 14.Przyprawa do fasoli - gramatura jednostkowa od 0,50 do 1 kg,zg. z PN. kl/gat.I,15870000-7, kg 9 15.Przyprawa do gulaszu - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat.I,15870000-7, kg 17 16.Przyprawa do mięsa mielonego -gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg.z PN. kl/gat.I,15870000-7, kg 17 17.Przyprawa do ryb - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 9 18.Przyprawa do flaczków - gramatura jednostkowa od 0,50 do 2 kg,zg. z PN. kl/gat. I,15870000-7, kg 9 19.Przyprawa do zup w płynie- gramatura jednostkowa 1 kg, zg.z PN.kl/gat.I, 15871270-7 kg 1.100 20.Przyprawa warzywna do zup i potraw - w proszku/sypka/ - gramatura jednostkowa od 3 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15871270-7,kg 365 21.Sól spożywcza jodowana, warzona- gramatura jednostkowa 1 kg,zg. z PN. kl/gat.I,15872400-5, kg 700 22.Ocet spirytusowy 10% - gramatura jednostkowa od 0,5 do 1 l, zg. z PN. kl/gat.I,15871110-8, l 300 Cześć 8 Różne artykuły spożywcze 1.Herbata czarna granulowana - gramatura jednostkowa od 0,50 do 15 kg, opakowanie papierowe,zg. z PN. kl/gat. I,15863200-7, kg 100 2.Syrop/truskawkowy,wiśniowy, aroniowy/zagęszczony, niskosłodzony lub wysokosłodzony - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15831500-7 kg 50 3.Musztarda - gramatura jednostkowa od 0,5 do 5 kg,zg. z PN. kl/gat. I, 15871250-1, kg 1.200 4.Ketchup - gramatura jednostkowa od 0,50 do 5 kg, zg. z PN. kl/gat. I,15871230-5, kg 1.200 5.Dżem wioloowocowy/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg,zg.z PN.kl/gat. I,15332290-3, kg 1.200 6.Marmolada wioloowocowa/różne smaki/- gramatura jednostkowa od 0,30 do 15 kg, zg.z PN. kl/gat.I,15332230-5,kg 1.200.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.20.00.00 - Zboża, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty 15.40.00.00 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Tłuszcze roślinne

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Hurt-detal Mał - Mar Józef Kwieciński, ul. Brzeska 2, 49-305 Żłobizna, kraj/woj. opolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 48534,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 43315,00

  • Oferta z najniższą ceną: 43315,00 / Oferta z najwyższą ceną: 53930,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mąki i kasze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa EKKA Andrzej Kufel, ul. Czerniejewska 2b, 62-300 Września, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20273,05 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 16172,90

  • Oferta z najniższą ceną: 16172,90 / Oferta z najwyższą ceną: 31202,35

  • Waluta: PLN.

Część NR: 3   

Nazwa: Makaron

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 8.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PPH Alex Wytwórnia makaronu Grzegorz Jaster, Komorowo 3, 89-333 Osiek n. Notecią, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 7752,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6630,00

  • Oferta z najniższą ceną: 6630,00 / Oferta z najwyższą ceną: 11900,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 4   

Nazwa: Zup i sosów,

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PWPH LIPRO Roman Lipowicz, ul. Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 8947,90 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 6971,50

  • Oferta z najniższą ceną: 6971,50 / Oferta z najwyższą ceną: 81316,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 5   

Nazwa: Warzywa suszone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PWPH LIPRO Roman Lipowicz, ul. Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 2349,20 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 1721,50

  • Oferta z najniższą ceną: 1721,50 / Oferta z najwyższą ceną: 1887,50

  • Waluta: PLN.

Część NR: 6   

Nazwa: Warzywa przetworzone

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 9.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Firma Handlowa SAD Zofia Drągowska Gąsior, Rudna Wielka 283, 36-054 Mrowla, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 31255,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 12128,60

  • Oferta z najniższą ceną: 12128,60 / Oferta z najwyższą ceną: 27732,00

  • Waluta: PLN.

Część NR: 7   

Nazwa: Przyprawy

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 4.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PPH POLARIS Małgorzata Gruszczyńska, ul. Żołnierska 20a, 62-800 Kalisz, kraj/woj. wielkopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 9641,68 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 8336,16

  • Oferta z najniższą ceną: 8336,16 / Oferta z najwyższą ceną: 19762,93

  • Waluta: PLN.

Część NR: 8   

Nazwa: Różne artykuły spożywcze

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.03.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 7.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • PWPH LIPRO Roman Lipowicz, ul. Aliantów 4, 88-400 Żnin, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 20135,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 15995,00

  • Oferta z najniższą ceną: 15995,00 / Oferta z najwyższą ceną: 32586,00

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.