eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gołuchów › sukcesywne dostawy produktów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2016-04-20

Gołuchów: sukcesywne dostawy produktów żywnościowych
Numer ogłoszenia: 98708 - 2016; data zamieszczenia: 20.04.2016
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy:

V zamówienia publicznego
zawarcia umowy ramowej
ustanowienia dynamicznego systemu zakupów (DSZ)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego , Jedlec, 63-322 Gołuchów, woj. wielkopolskie, tel. 062 7616251,53, faks 062 7616752.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.jedlec.nowybip.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: sukcesywne dostawy produktów żywnościowych.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: okresowe dostawy produktów żywnościowych dla Centrum Rehabilitacji Rolników Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego w Jedlcu. Dostawy w częściach: 1. Ryby przetworzone i konserwowane 2. Owoce, warzywa i podobne produkty 3. Produkty wytwarzane z przemiału ziarna. 4. Różne produkty spożywcze (oprócz pieczywa) 5. Produkty głęboko mrożone 6. Wody mineralne Każda ze wskazanych powyżej części Zamówienia określana będzie dalej mianem Zadania. Zamawiający dopuszcza składnie ofert częściowych tylko na całość poszczególnego Zadania. Zamawiający zastrzega jednocześnie, że jeden wykonawca może złożyć oferty częściowe obejmujące kilka lub wszystkie Zadania.

II.1.5)

  przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających

  • Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówień uzupełniających

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6, 15.20.00.00-0, 15.30.00.00-1, 15.60.00.00-4, 15.90.00.00-7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 6.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2019.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

III.2) ZALICZKI

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje, bądź będzie dysponował nie mniej niż jednym środkiem transportu, którym wykonawca będzie dostarczał przedmiot zamówienia, odpowiadających wymaganiom sanitarnym, określonym ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.)

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Zamawiający nie stawia szczególnych wymagań w zakresie spełniania tego warunku. Wykonawca potwierdza spełnianie warunku poprzez złożenie oświadczenia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • warunek zostanie uznany za spełniony wówczas, gdy wykonawca wykaże, że dysponuje opłaconą polisą ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej z tytułu prowadzenia działalności będącej przedmiotem niniejszego postępowania na sumę nie niższą w zakresie OC niż 50 000 PLN

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

  • wykaz narzędzi, wyposażenia zakładu i urządzeń technicznych dostępnych wykonawcy usług lub robót budowlanych w celu wykonania zamówienia wraz z informacją o podstawie do dysponowania tymi zasobami;
  • opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że wykonawca jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia.

Wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełnienia warunków udziału w postępowaniu, o których mowa w art. 22 ust. 1 pkt 4 ustawy, na zasoby innych podmiotów przedkłada następujące dokumenty dotyczące podmiotów, zasobami których będzie dysponował wykonawca:

  • opłaconą polisę, a w przypadku jej braku, inny dokument potwierdzający, że inny podmiot jest ubezpieczony od odpowiedzialności cywilnej w zakresie prowadzonej działalności związanej z przedmiotem zamówienia;

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;
  • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na zasoby innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie zalega z uiszczaniem podatków, opłat, składek na ubezpieczenie społeczne i zdrowotne albo że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawiony nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;
  • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

III.4.4) Dokumenty dotyczące przynależności do tej samej grupy kapitałowej

  • lista podmiotów należących do tej samej grupy kapitałowej w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów albo informacji o tym, że nie należy do grupy kapitałowej;

III.5) INFORMACJA O DOKUMENTACH POTWIERDZAJĄCYCH, ŻE OFEROWANE DOSTAWY, USŁUGI LUB ROBOTY BUDOWLANE ODPOWIADAJĄ OKREŚLONYM WYMAGANIOM

W zakresie potwierdzenia, że oferowane roboty budowlane, dostawy lub usługi odpowiadają określonym wymaganiom należy przedłożyć:

  • inne dokumenty

    zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego systemu HACCP zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.), lub protokół z urzędowej kontroli żywności, przeprowadzonej przez organy Państwowej Inspekcji Sanitarnej zgodnie z ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 roku o bezpieczeństwie żywności i żywienia (t.j. Dz. U. z 2015 r. poz. 594 ze zm.), lub certyfikat HACCP - nie dotyczy producentów na etapie produkcji pierwotnej

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

jeżeli wykonawca, wykazując spełnianie warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, polega na zasobach innych podmiotów na zasadach określonych w art. 26 ust. 2b ustawy, a podmioty te będą brały udział w realizacji części zamówienia, zamawiający żąda od wykonawcy przedstawienia w odniesieniu do tych podmiotów dokumentów wymienionych w ust. 2 SIWZ oraz oświadczenia o solidarnej odpowiedzialności

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2)

  przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna, adres strony, na której będzie prowadzona:

IV.3) ZMIANA UMOWY

przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy:

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

możliwość waloryzacji cen w drodze porozumienia stron w oparciu o półroczny wskaźnik cen towarów i usług konsumpcyjnych; zmiana właściwej stawki VAT

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.jedlec.nowybip.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 27.04.2016 godzina 11:20, miejsce: Centrum Rehabilitacji Rolników KRUS w Jedlcu, 63-322 Gołuchów, Pokój Kierownika Działu Administracji.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie 1: Ryby przetworzone i konserwowane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 15211000-0 filety rybne Filet rybny b/glazury mrożony PN-75/A86764 kg 4 200; 15232000-3 ryby solone Śledzie matjasy opakowanie do 5kg PN-A-86759:1994 kg 90; 15235000-4 ryby konserwowane Konserwa rybna (170g) PN 70/A-86729 szt. 2 100; 15241400-3 tuńczyk puszkowany Tuńczyk 150 g PN70/A-86729 szt. 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 19.20.00.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2019.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie 2: Owoce, warzywa i podobne produkty.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 15321000-4 soki owocowe Sok 0,2l różne PN-64/A 75952 szt. 900; 15321000-4 soki owocowe Sok 1l różne PN-64/A75952 szt. 90; 15321800-2 soki skoncentrowane Syropy 500g PN-EN-1131:1999 szt. 6 600; 15331000-7 warzywa przetworzone Ogórek kiszony małosolny PN-A-77701:1997 kg 1 050; 15331000-7 warzywa przetworzone ogórek kiszony PN-A-77701:1997 kg 6 600; 15331142-4 przetworzona kapusta biała Kapusta kiszona PN-72/A 77700 kg 3 900; 15331427-6 skoncentrowany przecier pomidorowy Koncentrat pomidorowy opakowanie 1kg PN-75/A-77601 kg 990; 15331462-3 groch puszkowany Groszek konserwowy 420g PN-76/A-77803 szt. 1 050 15331500-2 warzywa zakonserwowane w occie Ogórki konserwowe opakowanie do 1kg PN-75-A-77801 szt. 135; 15332000-4 przetwory owocowe i orzechy Papryka konserwowa do 1kg PN-A-77801 kg 30; 15332293-4 dżem z czarnej porzeczki Dżem z czarnej porzeczki opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 2 550; 15332294-1 dżem wiśniowy Dżem wiśniowy opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 1 950; 15332295-8 dżem malinowy Dżem malinowy opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 210; 15332296-5 dżem truskawkowy Dżem truskawkowy opakowanie do 320g PN-A-75100 szt. 2 340; 15331462-3 kukurydza puszkowana kukurydza konserwowa 400g PN-76/A 77803 szt. 300; 15332400-8 owoce konserwowane brzoskwinia w puszce w syropie op do 500g szt. 60; 15332400-8 owoce konserwowane ananas w puszce w syropie op do 400g szt. 60.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2019.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Zadanie 3: Produkty wytwarzane z przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 15612100-2 mąka pszenna Mąka pszenna pakowana 1kg PN -A-74022:2003 kg 2 400; 15612300-4 mąka i mączka warzywna Mąka ziemniaczana opakowanie 1kg PN-93/A-74710 kg 60; 15613000-8 produkty z ziaren zbóż Kasza jęczmienna pakowana 1kg PN-87/A-74203 kg 720; 15613000-8 produkty z ziaren zbóż Kasza manna opak. 1kg PN-88/A-74036 kg 90; 15613311-1 płatki kukurydziane Chrupki 70g kukurydziane PN-A-88036:1998 szt. 13 500; 15613311-1 płatki kukurydziane Płatki kukurydziane 250g PN-82/A-74037 szt. 450; 15613380-5 płatki owsiane płatki owsiane błyskawiczne 0.50 kg PN-82/A 74037 kg 240; 15614100-6 ryź długo ziarnisty Ryż opak. 1kg PN-A-94018:1998 kg 900.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2019.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: Zadanie 4: Różne produkty spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. ciastka maślane PN-A-88109:1998 szt 60; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. Delicje 146g PN-A-88115:1988 szt. 60; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. herbatniki z cukrem 200g PN-A-88109:1998 szt. 60; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. Krakersy 180g PN-A-88109:1998 szt. 660; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. markizy-pieguski PN-A-88109:1998 szt 60; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. murzynki w czekoladzie PN-A-88120:2000 szt 60; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. Paluszki słone 70g PN-A-74111 szt. 13 800; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. Sucharki (paczki do 0.5kg ) PN-A88105 szt. 60; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. Wafle grześki w czekoladzie PN-A-88120 :2000 szt. 12 900; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. wafle skawa 90g PN-A-88114: 1999 szt. 6 000; 15821200-1 herbatniki słodkie ciastka petitki 50g PN-A-88109:1998 szt. 6 000; 15830000-5 cukier i produkty pokrewne Kwasek cytrynowy 50 g PN-81/A-79734 szt. 450; 15830000-5 cukier i produkty pokrewne Cukier waniliowy IPN-A-74850 szt. 60; 15831200-4 cukier biały Cukier pakowany 1kg IPN-A-74850 kg 7 200; 15831600-8 miód Miód 400 g PN-88/A77626 szt. 840; 15841000-5 kakao Kakao 100 g PN-A-88031 :1998 szt. 30; 15842100-3 czekolada Czekolada gorzka 100g PN-V 74025 :2003 szt. 6 300; 15851100-9 makaron nieugotowany Makaron do rosołu pakowany do 1 kg PN-A-74131:1999 kg 825; 15851100-9 makaron nieugotowany makaron(świderki,muszelki) pakowany do 1kg PN-A-74131 :1999 kg 1 140; 15851100-9 makaron nieugotowany Makaron spagetti pakowany do 0.5kg PN-A-74131:1999 kg 330; 15860000-4 kawa,herbata i podobne produkty Kawa Inka 150g PN-3726:2000 szt. 300; 15860000-4 kawa,herbata i podobne produkty Kawa rozpuszczalna NESKA100G PN-3726 :2000 szt. 120; 15863000-5 herbata Herbata granulowana 100g PN-IS0 3720 kg 360; 15864100-3 herbata w torebkach Herbata expresowa (100 saszetek w paczce) PN-ISO 927:2001 paczka 45; 15864100-3 herbata w torebkach Herbata LIPTON (w saszetkach)25szt PN-IS 03720 paczka 150; 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Ziarenka smaku opakowanie do 75g PN-A-86967 szt. 3 300; 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Przyprawa do mięs 70g PN-A-86967 szt. 540; 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Przyprawa do ryb 50g PN-A-86967 szt. 150; 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Przyprawa do surówek 50g PN-A-86967 szt. 90; 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Przyprawa maggi opakowanie 1l PN-ISO 6571:2001 l 480; 15870000-7 przyprawy i przyprawy korzenne Vegeta (mała) 75g PN-A-86967 szt. 750; 15871110-8 ocet lub produkty równoważne Ocet 0,5l PN-A-79733 l 210; 15871230-5 ketchup Ketchup 1 kg PN-A-86951 szt. 390; 15871250-1 musztarda Musztarda opakowanie do 1kg PN-A-86964 kg 600; 15871270-7 mieszanki przypraw Fix do spagetti 45g PN-A-86967 szt. 135; 15871273-8 majonez Majonez PN-A-86950 kg 840; 15872100-2 pieprz Pieprz mielonv opakowanie do 1kg PN-A-86965 kg 30; 15872300-4 zioła Gałka muszkatołowa 15g PN-ISO 927.:2001 szt. 60; 15872300-4 zioła Liść laurowy 7g PN-ISO 927:2007 szt. 360; 15872300-4 zioła Papryka mielona 20g PN-A-86955 szt. 360; 15872300-4 zioła Ziele angielskie 12g PN-ISO 927 :2001 szt. 660; 15872400-5 sól Sól jodowana pakowana 1kg PN-72/A-79733 kg 1 800; 15872500-6 imbir Imbir 20g PN-ISO 927 :2001 szt. 75; 15871270-7 mieszanki przypraw Majeranek opakowanie 100g PN-A-86958 szt. 210; 15891410-7 mieszanki zup Zupa grzybowa 45g PN-V-74015:2001 szt. 1 620; 15898000-9 Drożdże Drożdże 100g PN-A-79002:1998 szt 60; 15899000-6 Proszek do pieczenia proszek do pieczenia 20g PN-A-94017 szt 60; 15411100-3 olej roślinny Olej jadalny opakow,do 1l PN-86/A-86908 l 600; 15431100-9 margaryna Margaryna Kasia PN-A 86938:1997 kg 1 440; 15893200-6 mieszanki deserowe kisiel op 77g szt 2 340; 15893200-6 mieszanki deserowe galaretka op 75g szt 2 340; 15851100-9 makaron nieugotowany makaron bezglutenowy op. 0,25 kg szt. 30; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. ciastka bezglutenowe op. 100 g szt. 30; 15820000-2 sucharki i herbatniki; wyroby piekarskie i ciastk. o przedł. trw. ciastka zbożowe b/cukru op 50g szt 1 800.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2019.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: Zadanie 5: Produkty głęboko mrożone.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 15896000-5 produkty głęboko mrożone Fasolka mrożona opakowanie do 5kg PN-A-78601 kg 210; 15896000-5 produkty głęboko mrożone Kalafior mrożony opakowanie do 5KG PN-A-78602 kg 360; 15896000-5 produkty głęboko mrożone Marchew mrożona opakowanie do 5kg PN-A-78600 kg 1 800; 15896000-5 produkty głęboko mrożone Mieszanka kompotowa opakowanie do 5kg PN-A-78600 kg 3 300; 15896000-5 produkty głęboko mrożone Pierogi z serem opakowanie do 5kg PN-A-82201:1996 Az 1 :2004 kg 300; 15896000-5 produkty głęboko mrożone brokuł mrożony op do 5kg PN-A-78600 kg 300; 15896000-5 produkty głęboko mrożone mieszanka warzywna 3 sładnikowa w plastryopak.do 5 kg PN-A78600 kg 300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.60.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2019.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: Zadanie 6: Wody mineralne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 15981000-8 wody mineralne Woda mineralna niegazowana 1,5l ŻYWIEC PN-A 79034/A1 Az 1:2002 szt. 1 020; 15981000-8 wody mineralne Woda mineralna gazowana 0,5l PN-A-79032/A2:1997 szt. 14 700; 15981000-8 wody mineralne Woda mineralna gazowana 1,5l PN-A-79032/A2:1997 szt. 1 020; 15981000-8 wody mineralne woda mineralna niegazowana 05,l PN-A 79034/A1 Az 1:2002 szt. 12 300; 15981000-8 wody mineralne woda mineralna gazowana w butelkach szklanych 0,25l PN-A-79032/A2 1997 szt. 2 400; 15981000-8 wody mineralne woda mineralna niegazowana w butelkach szklanych 0,25lPN-A79034/A1Az12002 szt. 2 400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2019.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.