eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi SłupskDOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBUCZEWIE LUBUCZEWO 29 A, 76-200 SŁUPSK NIP839 27 52 028 REGON771477825 Tel. 059 846 26 30 Fax059 846 26 30

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2010-01-14

Słupsk: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBUCZEWIE LUBUCZEWO 29 A, 76-200 SŁUPSK NIP: 839 27 52 028 REGON: 771477825 Tel. 059 846 26 30 Fax: 059 846 26 30
Numer ogłoszenia: 9659 - 2010; data zamieszczenia: 14.01.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , Lubuczewo 29A, 76-200 Słupsk, woj. pomorskie, tel. 0-59 846 26 30, faks 0-59 849 19 68.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: dpslubuczewo.mojbip.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOM POMOCY SPOŁECZNEJ W LUBUCZEWIE LUBUCZEWO 29 A, 76-200 SŁUPSK NIP: 839 27 52 028 REGON: 771477825 Tel. 059 846 26 30 Fax: 059 846 26 30.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część 1 - Dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych Część 2 - Dostawa drobiu Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg CPV 15100000-9, CPV 15112000-6 KIEŁBASA ZWYCZAJNA kg 300 PARÓWKI kg 540 KIEŁBASA JARMARCZNA kg 520 SZYNKÓWKA kg 490 PRZYSMAK TUCHOLSKI kg 130 MIELONKA SZYNKOWA kg 625 KONSERWA MIĘSNA 300 g szt. 300 SALCESON kg 270 KASZANKA kg 300 KONSERWA MIĘSNA 400g szt. 250 KARKÓWKA kg 120 SCHAB B/K kg 150 NOGI WIEPRZOWE kg 50 ŁOPATKA B/K kg 1300 BOCZEK WP Z/ŻEB kg 130 BOCZEK ŚW kg 90 FLAKI WOŁOWE kg 100 SŁONINA kg 110 PASZTET KONSERWOWY 480 g kg 500 cześć 2 GRZBIETY Z KURCZĄT kg 440 UDZIEC KURCZĘCY kg 80 WĄTROBA kg 250 UDKA - ĆWIARTKI kg 720 FILET Z KURCZAKA kg 40 ŻOŁĄDKI DROBIOWE kg 80 KURCZAK ŚWIEŻY kg 780.

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.20.00 - Drób .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 28.02.2011.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: oświadczenia: a) oświadczenie o spełnieniu wymogów określonych w art. 22 ust. 1, pkt 1 - 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 1 do specyfikacji), b) oświadczenie o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 2 do specyfikacji), c) oświadczenie: - o nie zaleganiu z płatnościami w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych, Urzędzie Skarbowym oraz w Jednostce Samorządu Terytorialnego (załącznik nr 3 do specyfikacji). - o akceptacji warunków przetargowych określonych przez zamawiającego w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (załącznik nr 3 do specyfikacji). - o podpisaniu umowy o treści jak w załączonym projekcie po powiadomieniu o wyborze oferty (załącznik nr 4 do specyfikacji), - wykaz zamawianych artykułów (załączniki nr 5 i załącznik nr 6) d) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności i gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. Wszystkie dokumenty i zaświadczenia winny potwierdzać stan obecny, a kserokopie muszą być uwierzytelnione przez upoważnionego przedstawiciela wykonawcy. 14. Kryteria oceny ofert: cena - waga 100% 15. Przy wyborze oferty najkorzystniejszej zamawiający będzie się kierował ceną . W/w kryterium będzie oceniane w skali punktowej od 0 do 100 pkt..
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: oświadczenia: a) oświadczenie o spełnieniu wymogów określonych w art. 22 ust. 1, pkt 1 - 4 ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 1 do specyfikacji), b) oświadczenie o nie podleganiu wykluczeniu z postępowania na podstawie art. 24 ustawy Prawo zamówień publicznych (załącznik nr 2 do specyfikacji), c) oświadczenie: - o nie zaleganiu z płatnościami w Zakładzie Ubezpieczeń Społecznych, Urzędzie Skarbowym oraz w Jednostce Samorządu Terytorialnego (załącznik nr 3 do specyfikacji). - o akceptacji warunków przetargowych określonych przez zamawiającego w Specyfikacji Istotnych Warunków Zamówienia (załącznik nr 3 do specyfikacji). - o podpisaniu umowy o treści jak w załączonym projekcie po powiadomieniu o wyborze oferty (załącznik nr 4 do specyfikacji), - wykaz zamawianych artykułów (załączniki nr 5 i załącznik nr 6) d) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności i gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert. Wszystkie dokumenty i zaświadczenia winny potwierdzać stan obecny, a kserokopie muszą być uwierzytelnione przez upoważnionego przedstawiciela wykonawcy..

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: dpslubuczewo.mojbip.pl.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej w Lubuczewie Lubuczewo 29 A, 76-200 Słupsk pok. nr 39 (sekretariat).

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 25.01.2010 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej w Lubuczewie Lubuczewo 29 A, 76-200 Słupsk pok. nr 39 (sekretariat).

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.13) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zawiadomienie o wszczęciu postępowania przetargu nieograniczonego na dostawę mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie - dostawa mięsa, wędlin, konserw mięsnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: KIEŁBASA ZWYCZAJNA kg 300 PARÓWKI kg 540 KIEŁBASA JARMARCZNA kg 520 SZYNKÓWKA kg 490 PRZYSMAK TUCHOLSKI kg 130 MIELONKA SZYNKOWA kg 625 KONSERWA MIĘSNA 300 g szt. 300 SALCESON kg 270 KASZANKA kg 300 KONSERWA MIĘSNA 400g szt. 250 KARKÓWKA kg 120 SCHAB B/K kg 150 NOGI WIEPRZOWE kg 50 ŁOPATKA B/K kg 1300 BOCZEK WP Z/ŻEB kg 130 BOCZEK ŚW kg 90 FLAKI WOŁOWE kg 100 SŁONINA kg 110 PASZTET KONSERWOWY 480 g szt. 500.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zawiadomienie o wszczęciu postępowania przetargu nieograniczonego na dostawę mięsa, wędlin, konserw mięsnych i drobiu do Domu Pomocy Społecznej w Lubuczewie - dostawa drobiu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: GRZBIETY Z KURCZĄT kg 440 UDZIEC KURCZĘCY kg 80 WĄTROBA kg 250 UDKA - ĆWIARTKI kg 720 FILET Z KURCZAKA kg 40 ŻOŁĄDKI DROBIOWE kg 80 KURCZAK ŚWIEŻY kg 780.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.20.00-6.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 28.02.2011.
  • 4) Kryteria oceny ofert:najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.