eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bytom › DOSTAWY MIĘSA DROBIU WĘDLIN KONSERW MIĘSNYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-01-20

Bytom: DOSTAWY MIĘSA DROBIU WĘDLIN KONSERW MIĘSNYCH
Numer ogłoszenia: 9456 - 2011; data zamieszczenia: 20.01.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Bytomiu , ul. Wrocławska 4, 41-902 Bytom, woj. śląskie, tel. 032 3886210, faks 032 3886230.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: ARESZT ŚLEDCZY.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY MIĘSA DROBIU WĘDLIN KONSERW MIĘSNYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek świeży -350,Flaki wołowe-200,Karczek wieprzowy b/k-230Łopatka wieprzowa b/k-850 Mięso mielone wołowo wieprzowe-300,Mięso wołowe gulaszowe -1600 Mięso wołowe pieczeniowe-300,Mięso wołowe-na rolady-100,Nogi wieprzowe-250 Płuca wołowe świeże-350,Serca wołowe-200,Słonina cała-200,Schab b/k-200 Wątroba wołowa świeża-350,Żeberka wieprzowe-paski-600 Filety drobiowe z kurczaka-400,Korpusy drobiowe-800,Mięso drobiowe mielone-200 Udziec z kurczaka-1000,Kurczaki-550,Skrzydełka z kurczaka-1200,Serca drobiowe-300 Wątroba drobiowa -400,Żołądki drobiowe-400 Baleron -200,Blok drobiowy-300,Blok koperkowy drobiowy-400,Boczek mielony-200 Boczek parzony-160,Boczek prasowany-150,Frankfuterki surowe-60 Kabanosy drobiowe-110,Kaszanka -700,Kiełbasa golonkowa-200 Kiełbasa drobiowa biała parzona-315,Kiełbasa kanapkowa-550,Kiełbasa kminkowa-500 Kiełbasa krakowska parzona-200,Kiełbasa podwawelska-900,Kiełbasa rzeszowska-100 Kiełbasa senatorska-150,Kiełbasa szynkowa wieprzowa-200,Kiełbaski pyszne - cienkie-300 Kiełbaski śląskie - cienkie-115,Kiełbasa śląska wieprzowa-100,Kiełbasa śląska drobiowa-235 Kiełbasa toruńska-350,Kiełbasa wiejska-325,Kiełbasa wieprzowa biała parzona-300 Kiełbasa zwyczajna-700,Kiełbasa żywiecka-60,Luncheon - meat-700,Metka łososiowa-150 Metka cebulowa-150,Mielonka drobiowa-700,Mielonka prasowana-60,Mielonka wołowa-100 Mortadela wieprzowa-1100,Mortadela wieprzowa z papryką -200,Parówki drobiowe-250 Parówkowa-420,Pasztetowa wieprzowa-320Pieczeń rzymska-650,Polędwica drobiowa-630 Polędwica sopocka-100,Serdelki-525,Smaczek konserwowy (w galarecie)-510 Salceson z indyka-400,Salceson włoski-100,Szynka delikatesowa - ogonówka-75 Szynka drobiowa-550,Szynka mielona prasowana-600,Szynka wieprzowa gotowana-100 Szynka w galarecie-450,Winerki-600,Konserwa wieprzowa -750,Pasztet wieprzowy-500 Pasztet wieprzowy ( 130) -200,Szynka mielona -100.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9, 15.13.11.30-5, 15.13.10.00-5.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 4.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.03.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • metoda spełnia / nie spełnia

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • aktualny odpis z właściwego rejestru, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru, w celu wykazania braku podstaw do wykluczenia w oparciu o art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert, a w stosunku do osób fizycznych oświadczenie w zakresie art. 24 ust. 1 pkt 2 ustawy
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Strony ustalają, że ceny jednostkowe zawarte w umowie nie ulegną zmianie przez okres trwania umowy z zastrzeżeniem, że dopuszczalne są zmiany cen w przypadku, gdy w trakcie obowiązywania umowy ustawodawca dokona zmiany stawki podatku VAT - w zakresie uwzględniającym zmianę tej stawki. Zmiana ta nastąpi z dniem wejścia w życie aktu prawnego zmieniającego stawkę.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl/zamówienia
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy 41-902 Bytom ul. Wrocławska 4.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 01.02.2011 godzina 12:00, miejsce: Areszt Śledczy 41-902 Bytom ul. Wrocławska 4.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.16) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: nie dotyczy.

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: dostawy mięsa.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Boczek świeży -350,Flaki wołowe - świeże-200,Karczek wieprzowy b/k-230 Łopatka wieprzowa b/k-850,Mięso mielone wołowo wieprzowe-300 Mięso wołowe gulaszowe -1600,Mięso wołowe pieczeniowe-300,Mięso wołowe-na rolady-100 Nogi wieprzowe-250,Płuca wołowe świeże-350,Serca wołowe-200,Słonina cała(bez skóry)-200 Schab b/k-200,Wątroba wołowa świeża-350,Żeberka wieprzowe-paski-600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: dostawy drobiu.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Filety drobiowe z kurczaka-400,Korpusy drobiowe-800,Mięso drobiowe mielone-200 Udziec z kurczaka-1000,Kurczaki-550,Skrzydełka z kurczaka-1200 Serca drobiowe-300,Wątroba drobiowa - świeża-400,Żołądki drobiowe-400.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: dostawy wędlin.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Baleron -200,Blok drobiowy-300,Blok koperkowy drobiowy-400,Boczek mielony-200 Boczek parzony-160,Boczek prasowany-150,Frankfuterki surowe-60,Kabanosy drobiowe-110 Kaszanka -700,Kiełbasa golonkowa-200,Kiełbasa drobiowa biała parzona-315 Kiełbasa kanapkowa-550,Kiełbasa kminkowa-500,Kiełbasa krakowska parzona-200 Kiełbasa podwawelska-900,Kiełbasa rzeszowska-100,Kiełbasa senatorska-150 Kiełbasa szynkowa wieprzowa-200,Kiełbaski pyszne - cienkie-300 Kiełbaski śląskie - cienkie-115,Kiełbasa śląska wieprzowa-100,Kiełbasa śląska drobiowa-235 Kiełbasa toruńska-350,Kiełbasa wiejska-325,Kiełbasa wieprzowa biała parzona-300 Kiełbasa zwyczajna-700,Kiełbasa żywiecka-60,Luncheon - meat-700,Metka łososiowa-150 Metka cebulowa-150,Mielonka drobiowa-700,Mielonka prasowana-60,Mielonka wołowa-100 Mortadela wieprzowa-1100,Mortadela wieprzowa z papryką -200,Parówki drobiowe-250 Parówkowa-420,Pasztetowa wieprzowa-320,Pieczeń rzymska-650,Polędwica drobiowa-630 Polędwica sopocka-100,Serdelki-525,Smaczek konserwowy (w galarecie)-510 Salceson z indyka-400,Salceson włoski-100,Szynka delikatesowa - ogonówka-75 Szynka drobiowa-550,Szynka mielona prasowana-600,Szynka wieprzowa gotowana-100 Szynka w galarecie-450,Winerki-600.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: dostawy konserw mięsnych.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Konserwa wieprzowa (250-300 gram)-750,Pasztet wieprzowy (250-400 gram)-500 Pasztet wieprzowy(130 gram) -200,Szynka mielona (50-150 gram)-100.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00-5.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.03.2012.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.