eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Szczecin › Usługa cateringowa dla WUP w Szczecinie

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2016-01-13

Szczecin: Usługa cateringowa dla WUP w Szczecinie
Numer ogłoszenia: 8920 - 2016; data zamieszczenia: 13.01.2016
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 313448 - 2015r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Wojewódzki Urząd Pracy w Szczecinie, ul. Mickiewicza 41, 70-383 Szczecin, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 4256100, faks 091 4256103.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa dla WUP w Szczecinie.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Szacunkowa wartość zamówienia: 6 666,67 zł (netto) Termin i miejsce realizacji: dzień 22 grudnia 2015 r., godz. 13:00-14:00 (dokładną godzinę Zamawiający poda do dnia 18 grudnia 2015 r.), siedziba WUP w Szczecinie, przy ul. A. Mickiewicza 41 Poczęstunek dla 180 osób: Menu dla każdej z osób: barszczyk czerwony (do picia) - 250 ml, pierogi z kapustą i grzybami - 3 szt., pierogi ruskie- 3 szt., sałatka ze śledziem - 100 gr., sałatka jarzynowa - 100 gr., ryba po grecku - 150 gr., smażony filet rybny - 150 gr., soki owocowe, 180 szt. - dwa smaki, po 90 szt. każdego smaku, w butelkach szklanych lub plastikowych o pojemności 250-330 ml. makowiec, sernik - 100 gr. oraz ok. 50 porcji pieczywa. Wykonawca zapewni: ciągłą obsługę kelnerską dwóch osób, w eleganckich, schludnych, firmowych strojach, personel dostępny przez cały czas trwania usługi Praca personelu: bieżące, w miarę zużycia uzupełnianie produktów, serwowanie wskazanych produktów, dyskretne sprzątanie w trakcie spotkania i ciągłe dbanie o estetykę podawanych posiłków i stołów. wszystkie ciepłe posiłki wystawione na stołach w podgrzewaczach zapewniających temperaturę serwowanych posiłków do bezpośredniego spożycia, dania nie mogą być za gorące ani za chłodne; białe obrusy (mogą być papierowe); drobna dekoracja świąteczna - świece, stroiki świąteczne; pełne nakrycie: naczynia, sztućce, kubki, filiżanki, serwetki; dopuszczalne są naczynia jednorazowe, serwetki papierowe. Informacje dodatkowe: Wykonawca dostarczy wszystkie posiłki oraz wyposażenie potrzebne do przeprowadzenia usługi, z takim wyprzedzeniem czasowym aby usługa mogła rozpocząć się o zaplanowanej godzinie; każde z serwowanych dań będzie ustawione/ ułożone w kilku miejscach na każdym ze stołów, posiłki będą serwowane w holu na pierwszym piętrze budynku, na stołach konferencyjnych udostępnionych przez Zamawiającego, istnieje możliwość wcześniejszego zapoznania się z rozmiarami stołów; Wykonawca zapewnia czystą, nie zniszczoną, nie wyszczerbioną zastawę, sztućce i naczynia lub nową, nie używaną zastawę sztućców plastikowych; wszystkie posiłki serwowane w formie bufetu szwedzkiego; Zamawiający zapewnia, na cały czas trwania spotkania i jego przygotowań, zaplecze kuchenne z dostępem do wody i prądu, które znajduje się na tym samym piętrze, na którym odbędzie się poczęstunek; uprzątnięcie naczyń i odbiór wszystkich niezbędnych rzeczy do przeprowadzenia usługi, nastąpi po zakończeniu usługi, tego samego dnia lub w dniu następnym, do godziny 10:00 (miejsce przechowania rzeczy zostanie wskazane przez Wykonawcę)..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 18.12.2015.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • AMC Makarios Dominik Przepióra, ul. Puszkina 16, 35-328 Rzeszów, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 6666,67 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 5390,00

  • Oferta z najniższą ceną: 5390,00 / Oferta z najwyższą ceną: 8100,00

  • Waluta: PLN .


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.