eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Władysławowo › Dostawy sukcesywne przypraw, półproduktów i przetworów do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-03-21

Władysławowo: Dostawy sukcesywne przypraw, półproduktów i przetworów do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie
Numer ogłoszenia: 88716 - 2012; data zamieszczenia: 21.03.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Centralny Ośrodek Sportu w Warszawie, Ośrodek Przygotowań Olimpijskich im. Feliksa Stamma we Władysławowie , ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo, woj. pomorskie, tel. 058 6746314, faks 058 6746350.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cetniewo.cos.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja Gospodarki Budżetowej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy sukcesywne przypraw, półproduktów i przetworów do Ośrodka Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamowienia są sukcesywne dostawy przypraw, półproduktów i przetworów przez okres 6 miesięcy, na potrzeby działu gastronomii w Ośrodku Przygotowań Olimpijskich we Władysławowie. Wartość szacunkowa zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie art. 11 ust. 8 ustawy z dnia 29 stycznia 2004r. Prawo zamówień publicznych (tekst jednolity: Dz. U. 2010 r. Nr 113 poz. 759 ze zm.)..

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 3.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 6.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: nie dotyczy

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

1. Jeżeli z upływem 6 miesięcy od dnia podpisania umowy kwota określona w ust. 1 zawartej umowy pozostanie nie zrealizowana, Strony mogą uzgodnić, w formie pisemnego aneksu, realizację niniejszej umowy do momentu osiągnięcia tej kwoty, nie dłużej jednak niż 4 lata od dnia podpisania umowy 2. Strony zgodnie oświadczają, że ilość podana w formularzu cenowym (załącznik Nr 2 do Umowy) jest szacunkowa. Zamawiający zastrzega sobie prawo, w zależności od preferencji klientów Zamawiającego oraz możliwości Wykonawcy, do zmian: ilości (według zamówień częściowych). 3. W trakcie realizacji umowy może nastąpić zmiana produktu na równoważny (bez zmiany ceny jednostkowej i wielkości opakowania) w przypadku zaprzestania produkcji asortymentu wskazanego przez Wykonawcę w ofercie. Warunkiem dokonania zmiany jest przedstawienie przez Wykonawcę pisemnego oświadczenia (lub innego dokumentu) producenta o zaprzestaniu produkcji oraz zgoda Zamawiającego na przedstawiony przez Wykonawcę produkt równoważny

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.cetniewo.cos.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 29.03.2012 godzina 10:00, miejsce: Siedziba Zamawiającego ul. Żeromskiego 52, 84-120 Władysławowo.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodatki do dań, desery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywne dostawy przypraw, półproduktów i przetworów tj. rosoły, zupy, sosy, dresingi, tłuszcze, dodatki do dań, desery 1. ROSÓŁ WOŁOWY (w paście) kg 3 2. ROSÓŁ Z KURY (w paście) - kg 3 3. ROSÓŁ Z KURY (w proszku) - kg 3 4. ROSÓŁ JARZYNOWY (proszku) barwników kg 10 5. ROSÓŁ Z KURY (w proszku) - kg 10 6. BULION GRZYBOWY - kg 5 7. ZUPA KREM Z BOROWIKÓW - kg 3 8. ZUPA SZPARAGOWA - kg 4 9. BARSZCZ CZERWONY - kg 10 10. FOND z owoców morza w paście kg 5 11. SOS Demi-Glace - kg 10 12. SOS PIECZENIOWY -( kg 10 13. SOS PIECZENIOWY O SMAKU DROBIOWYM kg 10 14. SOS CAFE DE PARIS kg 4 15. SOS ŚRÓDZIEMNOMORSKI - kg 6 16. SOS z czerwonego wina - kg 6 17. SOS CYTRYNOWO-MAŚLANY - kg 4 18. SOS CHILI SŁODKO-PIKANTNY - kg 4 19. SOS Z ZIELONYM PIEPRZEM - kg 3 20. FIX DO POTRAW CHIŃKICH - kg 4 21. GRZANKI ZIOŁOWO-CZOSNKOWE-kg 8 22. GROSZEK PTYSIOWY- kg 8 23. Cebula smażona - cebulka opakowanie kg 1 24. SOS SAŁATKOWY, KOPERKOWY kg 3 25. SOS SAŁATKOWY, OGRODOWY kg 3 26. SOS SAŁATKOWY, WŁOSKI - kg 3 27. SOS SAŁATKOWY, GRECKI - kg 3 28. TOMATO PRONTO -30 29. KONCENTRAT POMIDOROWY 30% - kg 120 30. Pomidory bez skórki - kg 120 31. PRIMERBA BAZYLIOWA - kg 2 32. PRIMERBA CZERWONE PESTO - kg 2 33. PRIMERBA GRZYBOWA -kg 2 34. PRIMERBA PESTO - kg 2 35. PRIMERBA PROWANSALSKA kg 2 36. Zasmażka jasna - kg 5 37. Zasmażka ciemna - kg 5 38. SOS SAŁATKOWY BAZYLIOWO-CZOSNKOWY-kg 4 39. ESENCJA Z WOŁOWINY LUB KURY, LUB CIELĘCINY- litr 4 40. Sos BARBECUE- opakowanie kg 4 41. SOS HOLENDERSKI kg 4 42. SOS CZTERY SERY z brokułami -kg 4 43. Rama Cremefine Profi do zup i sosów litr 40 44. Rama Cremefine Profi do zup i sosówlitr 40 45. Rama Creme Fraiche Profi do zup i sosów litr 40 46. Rama jednoporcjowy tłuszcz do smarowania opakowanie zbiorcze 200 szt szt 10 47. Rama - Combi Profi szt 3 48. Pieprz zielony w zalewie -kg 2 49. Kapary w zalewie - kg 2 50. Zakwas do żurku - litr 100 51. AUSZPIK-opakowanie eurokontener kg 16 52. MUS CZEKOLADOWY szt 20 53. MUS JOGURTOWY-szt 30 54. POLEWY OWOCOWE DO LODÓW szt 20 55. POLEWA CZEKOLADOWA DO LODÓW szt 10 56. TIRAMISU - szt 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-0.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Przyprawy jednolite i mieszane.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Sukcesywne dostawy - przyprawy jednolite i mieszane tj. 1. DELIKAT DO RYB kg 7 2. MARYNATA PREMIUM -kg 4 3. MARYNATA PREMIUM-Knorr kg 4 4. MARYNATA PREMIUM- kg 6 5. MARYNATA PREMIUM-kg 5 6. ZIOŁA PROWANSALSKIE -kg 3 7. ROZMARYN kg 2 8. CZOSNEK GRANULOWANY- kg 3 9. MAJERANEK SUSZONY kg 5 10. BAZYLIA kg 5 11. TYMIANEK kg 2 12. KURKUMA -kg 2 13. PAPRYKA SŁODKA, MIELONA kg 5 14. PIEPRZ BIAŁY, MIELONY-kg 5 15. PIEPRZ CZARNY, MIELONY kg 10 16. Pieprz Cytrynowy kg 2 17. LIŚĆ LAUROWY opakowanie kg 2 18. PIEPRZ CZARNY, CAŁY kg 3 19. PIEPRZ KOLOROWY, CAŁY-kg 2 20. PIEPRZ KOLOROWY MŁOTKOWANY kg 3 21. ZIELE ANGIELSKIE- opakowanie PET 350-800g kg 4 22. SÓL WARZONA JODOWANA kg 250 23. Kwasek cytrynowy - kg 2 24. Przyprawa Szefa Kuchni - kg 50 25. Cynamon mielony - kg 1 26. Szafran opakowanie szt 2 27. Oregano - opakowanie kg 1 28. Kminek - opakowanie kg 1 29. Gorczyca - opakowanie kg 1 30. Curry - opakowanie kg 1 31. MARYNATA STAROPOLSKA do mięsa i drobiu kg 4 32. Przyprawa do flaków - kg 3 33. Sól zmiękczająca mięso - kg 5 34. WANILIA LASKA - szt 5 35. CHILI -kg 2 36. Papryka mielona ostra kg 2 37. Owoc jałowca kg 1 38. Gruboziarnista posypka do mięś -kg 2 39. Gałka muszkatałowa kg 1 40. Kmin Rzymski - kg 1 41. Goździki - kg 1 42. Delikat przyprawa do grilla kg 6 43. Delikat przyprawa w płynie kg 40 44. Placki Ziemniaczane w proszku kg 50.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.00.00-7, 15.87.12.60-4, 15.89.10.00-0, 15.87.24.00-5, 15.87.20.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: Przyprawy i dodatki różne.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Przyprawy i dodatki różne tj. 1. Liście SUSHI NORI GOLD szt. 6 2. Sezam Czarny - kg 1 3. Sezam biały - kg 1 4. Nitki chili - Cienkie nitki uzyskane z suszonego chilli kg 0,5 5. Ocet ryżowy - litr 4 6. Pasta WASABI - kg 1 7. Sos sojowy - litr 5 8. Sos sojowy ciemny litr 2 9. Sos rybny Oyster Brand szt 10 10. Trawa cytrynowa suszona lub w paście kg 2 11. Imbir marynowany różowy lub biały do sushi kg 3 12. Sos Mango -Jalapeno opakowanie kg 3 13. Sos Worcestershire -szt 10 14. Mleczko kokosowe -litr 24 15. Pasta Curryy czerwona, zółta, zielona -kg 4 16. Pasta Tom yum kg 4 17. Pasta Tamaryndowa kg 1,5 18. Wino do gotowania - litr 20.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.87.24.00-5, 15.87.24.00-5, 15.89.10.00-0, 15.87.12.60-4, 15.87.00.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 6.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.