eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi BiałystokDostawa mięsa, wędlin i drobiu

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2017-05-22

Ogłoszenie nr 86069 - 2017 z dnia 2017-05-22 r.

Białystok: Dostawa mięsa, wędlin i drobiu
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA -

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

nie

Nazwa projektu lub programu

Zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak
Numer ogłoszenia: 78001-2017


Ogłoszenie o zmianie ogłoszenia zostało zamieszczone w Biuletynie Zamówień Publicznych: nie


SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie zostało przeprowadzone przez centralnego zamawiającego

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone przez podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie przez zamawiających

nie

Postępowanie zostało przeprowadzone wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych::
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej, krajowy numer identyfikacyjny 30467400000, ul. ul. Świerkowa 9, 15328 Białystok, państwo Polska, woj. podlaskie, tel. 857 422 360, faks 857 458 087, e-mail sekretariat@dps.bialystok.pl
Adres strony internetowej (URL): www.dps.bialystok.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO:

Inny: Jednostka samorządowa

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego udzielania zamówienia, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (jeżeli zamówienie zostało udzielone przez każdego z zamawiających indywidualnie informacja w sekcji I jest podawana przez każdego z zamawiających, jeżeli zamówienie zostało udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających w sekcji I należy wskazać który z zamawiających zawarł umowę):

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:

Dostawa mięsa, wędlin i drobiu

Numer referencyjny (jeżeli dotyczy):

II.2) Rodzaj zamówienia:

Dostawy

II.3) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Schab wieprzowy surowy b/k 180 Karkówka wieprzowa surowa b/k 650 Łopatka wieprzowa surowa b/k 1750 Żeberka wieprzowe paski 300 Serca wieprzowe. 100 Mięso wołowe rosołowe 100 Filet świeży z indyka 100 Flaki wołowe krojone mrożone 200 Nogi wieprzowe. 180 Kurczaki świeże 330 Udziec z kurczaka 800 Filet świeży z kurczaka 1250 Wątróbka drobiowa 250 Boczek wp. wędzony ,parzony b/k 50 Boczek z polędwicą 150 Ogonówka wp. wędzona, parzona. 400 Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa75% 60 Szynka wp. tyrolska 400 Baleron wp. wędzony, gotowany 400 Polędwica wp. wędzona,parzona zawartość mięsa 75% 30 Polędwica wieprzowa sopocka 120 Kiełbasa żywiecka drobiowa 80 Kiełbasa wieprzowa. szynkowa 150 Kiełbasa kanapkowa 150 Kiełbasa krakowska parzona 250 Kiełbasa podwawelska 110 Kiełbasa zwyczajna 275 Kiełbasa toruńska 100 Parówkowa firmowa 350 Kiełbasa spod strzechy 100 Kiełbasa biała, parzona 250 Mortadela wieprzowa. 250 Parówki delikatne 350 Salceson wieprzowy. 90 Salceson wieprzowy czarny 90 Salceson czosnkowy 80 Rolada boczkowa, boczek rolowany 80 Kaszanka 100 Krupnioki 140 Golonka konserwowa 150 Pasztetowa drobiowa. 120 Schab włoski 150 Szynka konserwowa 135 Pasztet z całego kurczaka 215 Kiełbasa pieczona podsuszana 150 Polędwica drobiowa extra 250 Szynka z piersi indyka 150 Kiełbasa swojska (np. Sokołów) 150 Kiełbasa na "święconkę" 18 Kark wołowy 200 Pasztetowa wp. 125 Pieczeń rzymska 80 Biała szynka formowana 71% mięsa 120 Rolada z kurczaka zawartość mięsa minimum 65 % 100 Kiełbasa z szynki wp. zawartość mięsa minimum 98% 50 Szynka wp. wędzona, parzona zawartość mięsa minimum 81% 50 Pieczeń drobiowa zawartość mięsa minimum 98% 100

II.4) Informacja o częściach zamówienia:
Zamówienie podzielone jest na części:


II.5) Główny Kod CPV: 15100000-9
Dodatkowe kody CPV:

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

Przetarg nieograniczony

III.2) Ogłoszenie dotyczy zakończenia dynamicznego systemu zakupów

III.3) Informacje dodatkowe:

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Postępowanie/część zostało unieważnione nie
Należy podać podstawę i przyczynę unieważnienia postępowania:
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 17/05/2017
IV.2 Całkowita wartość zamówienia

Wartość bez VAT152132.00
Waluta


IV.3) INFORMACJE O OFERTACH

Liczba otrzymanych ofert2
w tym
Liczba otrzymanych ofert od małych i średnich przedsiębiorstw:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z innych państw członkowskich Unii Europejskiej:
Liczba otrzymanych ofert od wykonawców z państw niebędących członkami Unii Europejskiej:
liczba ofert otrzymanych drogą elektroniczną:


IV.4) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 1
IV.5) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA

Zamówienie zostało udzielone wykonawcom wspólnie ubiegającym się o udzielenie:
nie
Franko Dystrybucja SP Z O.O., bialystok@frankodystrybucja.pl, ul. 1000-lecia P.P, 15-111, Białystok, kraj/woj. podlaskie
Wykonawca jest małym/średnim przedsiębiorcą: tak
Wykonawca pochodzi z innego państwa członkowskiego Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:
Wykonawca pochodzi z innego państwa nie będącego członkiem Unii Europejskiej: nie
Skrót literowy nazwy państwa:

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY/ WARTOŚCI ZAWARTEJ UMOWY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ/KOSZTEM

Cena wybranej oferty/wartość umowy 159738.60
Oferta z najniższą ceną/kosztem 159738.60
> Oferta z najwyższą ceną/kosztem 180207.48
Waluta: PLN


IV.7) Informacje na temat podwykonawstwa
Wykonawca przewiduje powierzenie wykonania części zamówienia podwykonawcy/podwykonawcom
Wartość lub procentowa część zamówienia, jaka zostanie powierzona podwykonawcy lub podwykonawcom:
IV.8) Informacje dodatkowe:


IV.9) UZASADNIENIE UDZIELENIA ZAMÓWIENIA W TRYBIE NEGOCJACJI BEZ OGŁOSZENIA, ZAMÓWIENIA Z WOLNEJ RĘKI ALBO ZAPYTANIA O CENĘ

IV.9.1) Podstawa prawna
Postępowanie prowadzone jest w trybie na podstawie art. ustawy Pzp.

IV.9.2) Uzasadnienia wyboru trybu
Należy podać uzasadnienie faktyczne i prawne wyboru trybu oraz wyjaśnić, dlaczego udzielenie zamówienia jest zgodne z przepisami.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.