eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Bytom › Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 27

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-12-16



Ogłoszenie nr 766312-N-2020 z dnia 2020-12-16 r.

Szkoła Podstawowa nr 27:

Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 27

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie

Nazwa projektu lub programu: Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 27
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych: Nie

Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający: Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania: Szkoła Podstawowa nr 27 ,. ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie

Informacje dodatkowe: WAŻNE: Nowy nr tel. 32 280-16-71, 32 280-16-74
I. 1) NAZWA I ADRES: Szkoła Podstawowa nr 27, krajowy numer identyfikacyjny 36799200000000, Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom, woj. śląskie, państwo Polska

telefon: 32/7871019
faks: 32/7871019
e-mail: sp27bytom@gmail.com
www: www.sp27bytom.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny - Jednostka budżetowa
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Tak, sp27bytom.szkolnastrona.pl/bip

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Tak, sp27bytom.szkolnastrona.pl/bip

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie sp27bytom.szkolnastrona.pl/bip

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak

Inny sposób: osobiście lub poprzez pocztę w formie papierowej

Adres: ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 27

Numer referencyjny: SP-27/342/1/2020

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych

Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części: pieczywo, nabiał, produkty spożywcze, jaja, warzywa i owoce, mięso i wędliny, ryby, mrożonki

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy: 8


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostawa (zakup, transport, rozładunek) artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 27 w Bytomiu.

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00

Dodatkowe kody CPV:
15.81.00.00
15.50.00.00
15.80.00.00
03.14.25.00
15.30.00.00
15.11.00.00
15.20.00.00
15.33.11.70


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):

Wartość bez VAT: 0,00
Waluta: PLN

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie

II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe: Dostawy odbywać się będą w każdym miesiącu minimum raz w tygodniu z wyłączeniem miesiąca lipca i sierpnia 2021r.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów

Określenie warunków: 1. O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy nie podlegają wykluczeniu z postępowania.
2. Wykonawca zostanie wykluczony z postępowania, jeżeli zajdą okoliczności określone w art. 24 ust. 1 pkt 12-23 ustawy Pzp.
3. Ponadto zamawiający wykluczy wykonawcę na podstawie art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp, tj. wykonawcę, w stosunku do którego otwarto likwidację, w zatwierdzonym przez sąd układzie w postępowaniu restrukturyzacyjnym jest przewidziane zaspokojenie wierzycieli przez likwidację jego majątku lub sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 332 ust. 1 ustawy z dnia 15 maja 2015 r. – Prawo restrukturyzacyjne lub którego upadłość ogłoszono, z wyjątkiem wykonawcy, który po ogłoszeniu upadłości zawarł układ zatwierdzony prawomocnym postanowieniem sądu, jeżeli układ nie przewiduje zaspokojenia wierzycieli przez likwidację majątku upadłego, chyba że sąd zarządził likwidację jego majątku w trybie art. 366 ust. 1 ustawy z dnia 28 lutego 2003 r. – Prawo upadłościowe.


III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna

Określenie warunków:

III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa

Określenie warunków: Posiadanie odpowiednich samochodów transportowych do dostarczenia zamówionych art. spożywczych.

Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Tak

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp

III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Tak

Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 1 ustawy Pzp - TAK
- podstawa wykluczenia określona w art. 24 ust. 5 pkt 8 ustawy Pzp - TAK

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu: Tak

Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:


III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony

IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców:

Przewidywana minimalna liczba wykonawców:

Maksymalna liczba wykonawców:

Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta: brak danych

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: brak danych

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych

IV.1.8) Aukcja elektroniczna

Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
czas reakcji:40,00
cena:60,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Nie

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne

IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem

Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych

Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych

IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego

Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych

Informacje na temat etapów dialogu:

Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego

Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Tak

Zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:
Zamawiający przewiduje możliwość zmiany:
1) strony umowy w przypadku następstwa prawnego wynikające z odrębnych przepisów;
2) wynagrodzenia Wykonawcy (w tym cen jednostkowych) brutto, w przypadku zmiany przepisów obowiązujących dot. podatku VAT;
3) podwyższenia cen jednostkowych określonego produktu w sytuacji wzrostu cen na rynku. Niniejsza zmiana może nastąpić nie częściej niż raz na kwartał i w wysokości nie wyższej niż o wskaźnik wzrostu cen towarów i usług konsumpcyjnych za poprzedni kwartał publikowany w Monitorze Polskim (tzw. klauzula waloryzacyjna). W takim przypadku ceny zostaną podwyższone z pierwszym dniem miesiąca następującego po miesiącu, w którym złożono pismo wnioskujące o zmianę;
4) nazwy produktu (producenta) pod warunkiem zaoferowania produktów nie gorszych jakościowo od dotychczas dostarczanych przy jednoczesnym zachowaniu dotychczasowych lub niższych cen jednostkowych.
Niniejsza zmiana może nastąpić w przypadku :
a) zaprzestania produkcji danego asortymentu przez producenta,
b) zmiany gramatury danej pozycji asortymentowej przez producenta produktu,
c) niedostępności produktu na rynku powyżej 14 dni kalendarzowych,
5) miejsca dostawy
6) treści umowy w sytuacji wynikłej ze zmiany regulacji prawnych obowiązujących w dniu jej zawarcia.
2. Dokonanie zmiany umowy w zakresie jw. wymaga uprzedniego złożenia na piśmie wniosku Wykonawcy wykazującego zasadność wprowadzenia zmian i zgody Zamawiającego na jej dokonanie lub przedłożenia propozycji zmiany przez Zamawiającego.
3. Jakiekolwiek zmiany nin. umowy wymagają – pod rygorem nieważności – zachowania formy pisemnej w postaci aneksu, z zastrzeżeniem ust.4.
4. Strony uzgadniają możliwość obniżenia ceny jednostkowej określonego produktu
w przypadku obniżenia cen produktów na rynku (np. określenie ceny sugerowanej) lub udzielenia bonifikaty przez Wykonawcę w stosunku do ceny oferty, na podstawie której została zawarta niniejsza umowa. Niniejsza zmiana ceny jednostkowej mająca charakter jednorazowej promocji nie powoduje zmiany treści umowy;


IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:

Data: 28.12.2020, godzina: 10:00

Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

IV.6.3) Termin związania ofertą: do 29.01.2021

IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie

IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIKI

Część nr: 1
Nazwa: Pieczywo

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa pieczywa do Szkoły Podstawowej nr 27 w Bytomiu

1 BATON SZT 280
2 BUŁKA DUŻA ZWYKŁA SZT 55
3 BUŁKA RAZOWA SZT 8
4 Chleb duży szt. 100
5 Chleb mały szt. 50
6. Chleb razowy szt 90


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15810000-9

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
czas reakcji:40,00
cena:60,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
4. Wykonawca gwarantuje w szczególności, że:
1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami;
2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu;
3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów;
4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu);
5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość,
6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Pieczywo nie może być: zdeformowane, zgniecione, uszkodzone mechanicznie; pieczywo zabrudzone, spalone; miękisz lepki niedopieczony z zakalcem z obecnością grudek mąki i soli; smak gorzki, kwaśny, zbyt słony lub niesłony; ciasta zabrudzone, spalone, niedopieczone, o wyraźnie niewłaściwej porowatości ciasta, kruszące się; objawy pleśnienia, psucia; uszkodzenia mechaniczne, ciasta zdeformowane, zgniecione, porozrywane, obecność szkodników oraz ich pozostałości.
Część nr: 2
Nazwa: Nabiał

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa i nabiału do Szkoły Podstawowej nr 27 , ul Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
DESERY MLECZNE MIN 100G SZT 510
DESERY RYŻOWE MIN 125G SZT 300
JOGURT GRECKI 400 G SZT 100
JOGURT NATURALNY KUBEK MIN 350G SZT 100
JOGURT NATURALNY KUBEK MIN 140G SZT 20
JOGURT OWOCOWY 0% MIN 140G SZT 400
JOGURTY Z DODATKIEM PŁATKÓW KULEK,MUSLI MIN 140G SZT 0
JOGURTY LIGHT BEZ CUKRÓW MIN 140G SZT 700
JOGURTY PITNE MIN 150G SZT 280
JOGURTY TYPU GRECKIEGO Z OWOCAMI SZT 200
JOGURTY Z DODATKIEM OWOCÓW MIN 110G SZT 200
KASZKA -RÓŻNE SMAKI MIN 125G SZT 140
MAŚLANKA KARTONIK 1L SZT 40
KEFIR NATURALNY OK. 1L SZT 20
KWAŚNE MLEKO 1L SZT 10
MASŁO 200G 82% KG 50
MASŁO KLAROWANE WIADERKO MIN 500G KG 10
MAŚLANKA NATURALNA KARTONIK 1L KG 150
MLEKO 2% KARTONIK 1L SZT 100
MLEKO 3,2% KARTONIK 1L SZT 100
MLEKO SMAKOWE MIN 150G SZT 200
NAPÓJ MLECZNY MIN 100G SZT 200
SER BIAŁY TWAROGOWY PÓŁTŁUSTY KG 30
SER FETA MIN 90G SZT 20
SER MIELONY W WIADERKU MIN 900G SZT 16
SER ŻÓŁTY GOUDA KG 30
SEREK HOMOGENIZOWANY SMAKOWY MIN 125G SZT 300
ŚMIETANA 12% KUBEK MIN 300G SZT 80
ŚMIETANA 30% KARTONIK 0,5 L SZT 80
ŚMIETANA 18% KUBEK 0,5 L SZT 80


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15500000-3

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
czas reakcji:40,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi.
Nabiał nie może mieć: obce posmaki, zapachy, smak gorzki, mocno kwaśny, słony, stęchły, mdły; zanieczyszczenia mechaniczne, organiczne; objawy pleśnienia, psucia; uszkodzenia mechaniczne, zdeformowanie, zgniecenie, porozrywanie, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań;
Część nr: 3
Nazwa: Produkty spożywcze

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa produktów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 27, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
ANANAS PUSZKA MIN 250G SZT 16
BUŁKA TARTA 250G SZT 50
BAZYLIA SZT 20
CARRY MIN 8GR SZT 10
CZEKOLADA MLECZNA SZT 140
CHRZAN TARTY SŁOIK MIN 150G SZT 12
CUKIER KRYSZTAŁ SZT 200
CUKIER PUDER 0,5KG KG 10
CUKIER WANILIOWY MIN 15G SZT 20
CYNAMON MIELONY MIN 15G SZT 20
CZOSNEK GRANULOWANY MIN 10G SZT 20
GROCH ŁUSKANY KG 15
DROŻDŻE ŚWIEŻE 100G SZT 6
DŻEM NISKOSŁODZONY MIN 150G SZT 30
FASOLA JAŚ KG 10
FASOLKA KONSERWOWA BIAŁA KG 30
FASOLKA KONSERWOWA CZERWONA SZT 20
CIECIERZYCA SZT 20
GAŁKA MUSZKATAŁOWA MIN 8G SZT 20
GROSZEK KONSERWOWY MIN 200G SZT 30
HERBATA MIĘTOWA SZT 10
HERBATA OWOCOWA MIN 20SZT SZT 30
KASZA GRYCZANA SZT 79
KASZA JAGLANA KG 60
KASZA JĘCZMIENNA KG 10
KASZA KUSKUS MIN 350G KG 50
KASZA MANNA BŁYSKAWICZNA MIN 250G KG 30
KASZA PĘCZAK SZT 10
KONCENTRAT BURACZANY SZT 20
KMINEK MIELONY MIN 8G SZT 10
KOLENDRA MIN 8G SZT 5
KOPEREK SUSZONY MIN 180G SZT 10
KOPEREK SUSZONY MIN 8G SZT 1
KUKURYDZA KONSERWOWA MIN 200G SZT 20
KURKUMA MIN 8G SZT 10
LIŚCIE LAUROWE MIN 6G SZT 20
LIŚCIE STEWI MIN 100G SZT 20
LUBCZYK SUSZONY MIN 8G SZT 20
MAJERANEK MIN 150G SZT 30
MARGARYNA SZT 100
MAJONEZmin 400G SZT 10
MAKARON NITKI SZT 30
MAKARON LITERKI,GWIAZDKI MIN 250G SZT 20
MAKARON ŁAZANKI Z PSZENICY DURU MIN400G SZT 20
MAKARON MUSZELKI Z PSZENICY DURU MIN400G SZT 50
MAKARON PENE Z PSZENICY DURU MIN400G SZT 50
MAKARON ŚWIDERKI KOLOROWY 500G SZT 50
MAKARON ŚWIDERKI PEŁNOZIARNISTY MIN400G SZT 10
MAKARON ŚWIDERKI Z PSZENICY DURU MIN400G SZT 200
MĄKA KUKURYDZIANA SZT 300
MĄKA PSZENNA POZNAŃSKA KG 20
MĄKA PSZENNA WROCŁAWSKA KG 80
MĄKA PEŁNOZIARNISTA KG 10
MĄKA ZIEMNIACZANA KG 15
MIGDAŁY PŁATKI MIN 80G KG 5
MIÓD PSZELI MIN 1L SZT 20
MUS OWOCOWY MIN 100G BEZ CUKRU SZT 140
MUSZTARDA STOŁOWA MIN 180G SZT 20
OGÓRKI KONSERWOWE 1L SZT 20
OLEJ RZEPAKOWY 1L SZT 100
OLIWA Z OLIWEK MIN 250G SZT 150
OREGANO MIN 200G SZT 10
OCET SZT 10
ORZECHY WŁOSKIE MIN 80G SZT 30
PAPRYKA KONSERWOWA MIN 500G SZT 10
PAPRYKA MIELONA OSTRA MIN 10G SZT 10
PAPRYKA MIELONA OSTRA MIN 450G SZT 10
PAPRYKA W PROSZKU SŁODKA MIN 450G SZT 30
PAPRYKA W PROSZKU SŁODKA MIN 10G SZT 30
PESTKI DYNI MIN 80G SZT 20
PIEPRZ CYTRYNOWY MIN 8G SZT 10
PIEPRZ PRAWDZIWY MIELONY CZARNY MIN 10G SZT 50
PIEPRZ PRAWDZIWY MIELONY CZARNY MIN 450G SZT 10
PIETRUSZKA SUSZONA MIN 180G SZT 10
PIETRUSZKA SUSZONA MIN 6G SZT 20
POMIDORY W PUSZCE MIN 1000G SZT 20
PROSZEK DO PIECZENIA MIN 28G SZT 10
PRZECIER POMIDOROWY 30% 200G SZT 50
PRZYPRAWA DO DROBIU BEZ SOLI MIN 500G SZT 10
PRZYPRAWA DO MIĘS BEZ SOLI MIN 500G SZT 3
PRZYPRAWA DO RYB BEZ SOLI MIN 500G SZT 3
PRZYPRAWA POMIDORY Z BAZYLIA BEZ SOLI MIN 500G SZT 4
RODZYNKI MIN 80G SZT 2
ROZMARYN MIN 8G SZT 10
RYŻ BIAŁY 400G SZT 100
RYŻ BIAŁY PARABOLICZNY 5KG SZT 10
RYŻ BRAZOWY 5KG SZT 12
RYŻ BRĄZOWY 1KG SZT 12
SMALEC SZT 30
SEREK TOPIONY ŚMIETANKOWY MIN 100G SZT 10
SEZAM SZT 30
SŁONECZNIK MIN 80G SZT 10
SOCZEWICA PUSZKA MIN 200G SZT 10
SOCZKI OWOCOWE TŁOCZONE MIN 150G BEZ CUKRU SZT 1400
SOK POMARAŃCZOWY 100% 1L SZT 100
SÓL SZT 80
TYMIANEK MIN 8G SZT 20
WAFLE RYŻOWE BEZ SOLI,CUKRU MIN 30G SZT 2
WEKA KROJONA SZT 100
WODA N/G ŹRÓDLANA 5L SZT 100
ZACIERKA MIN 2 JAJECZNA 250G SZT 300
ZAKWAS NA BARSZCZ BIAŁY NAT 0,5L SZT 40
ZIELE ANGIELSKIE MIN 15G SZT 20
ZIOŁA PROWANSALSKIE MIN 180G SZT 10
ZIOŁA PROWANSALSKIE MIN 8G SZT 20
ŻUR NA ZAKWASIE NAT 0,5L SZT 20
CZEKOLADA NADZIEWANA SZT 140
CIECIERZYCA SZT 100
FIX-SOS SZT 20
HERBATA SZT 20
ŻURAWINA MIN 80G SZT 20
BUCHTY CZYSTE MIN 400G SZT 65
KLUSKI Z MIĘSEM SZT 50
PIEROGI RUSKIE KG 25
PIEROGI Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI KG 40
PIEROGI Z MIĘSEM KG 20
PIEROGI Z OWOCAMI KG 24
PIEROGI Z SEREM KG 15
PLACKI ZIEMNIACZANE KG 20
USZKA Z KAPUSTĄ I PIECZARKAMI KG 30


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15800000-6

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
czas reakcji:40,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Produkty spożywcze nie mogą mieć :obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, objawy obniżenia jędrności
i elastyczności
Część nr: 4
Nazwa: Jaja

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa jaj do Szkoły Podstawowej nr 27, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
JAJA SZT 1400


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03142500-3

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
czas reakcji:40,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Jaja powinny być: wielkość L, świeżość, cała skorupka, nienaruszone opakowanie
Część nr: 5
Nazwa: Warzywa i owoce

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa warzyw i owoców do Szkoły Podstawowej nr 27, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
ANANAS SZT 5
ARBUZ SZT 10
BRZOSKWINIA KG 100
BORÓWKA KG 40
BOTWINKA KG 30
BRUKSELKA SZT 10
BROKUŁY KG 10
BANAN SZT 120
BURAKI KG 100
CEBULA KG 100
CZOSNEK KG 100
CUKINIA KG 20
CYTRYNA SZT 80
CZEREŚNIA KG 20
DYNIA KG 5
FASOLKA SZPARAGOWA ZIELONA KG 30
FASOLA''JAŚ'' KG 8
GROCH KG 8
GRUSZKA KG 30
IMBIR KG 5
JABŁKO KG 300
JAGODA KG 50
JAJA 1 KG 100
KOPEREK KG 160
KAPUSTA KISZONA KG 100
KAPUSTA CZERWONA KG 25
KAPUSTA BIAŁA KG 60
KAPUSTA PEKIŃSKA KG 5
KAPUSTA WŁOSKA SZT 10
KALAFIOR SZT 20
KALAREPA SZT 50
KIWI SZT 100
KIEŁKI KG 100
LUBCZYK KG 10
MARCHEW KG 100
MANDARYNKA KG 10
MORELE KG 40
MALINA KG 10
NEKTARYNKI SZT 80
OGÓREK ZIELONY KG 60
OGÓREK KISZONY KG 80
OGÓREK KONSERWOWY SZT 50
PIETRUSZKA KORZEŃ KG 200
POR SZT 200
PIERUSZKA NATKA SZT 200
PIECZARKI KG 73
PAPRYKA CZERWONA SZT 10
POMIDOR KG 50
POMARAŃCZA KG 50
RZODKIEWKA KG 5
SELER KORZEŃ KG 50
SAŁATA KG 60
SAŁATA LODOWA KG 30
SELER NACIOWY MIN 400G KG 10
ŚLIWKA KG 60
SZCZYPIOREK KG 10
TRUSKAWKA SZT 80
WINOGRONA ZIELONE SZT 150
WIŚNIA KG 50
ZIEMNIAKI KG 3000
KIWI KG 90


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15300000-1

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
czas reakcji:40,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Warzywa i owoce nie powinny być: zniekształcenia mechaniczne, oznaki choroby, zaparzenie, zgnicie, zbyt przerośnięte, obce zapachy, pozostałości środków ochrony roślin;
Część nr: 6
Nazwa: Mięso i wędliny

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa mięsa i wędlin do Szkoły Podstawowej nr 27, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
BOCZEK WĘDZONY KG 62
ĆWIARTKA Z KURCZAKA KG 224
FILET Z INDYKA KG 80
FILET Z KURCZAKA B/K KG 280
ROSOŁOWE KG 268
KARCZEK WIEPRZOWY B/K KG 128
KIEŁBASA ŚLĄSKA KG 120
KURCZAK CAŁY KG 30
ŁOPATKA WIEPRZOWA B/K KG 30
MIĘSO MIELONE WP-WOŁ KG 104
MIĘSO OD SZYNKI KG 80
MORTADELA WIEPRZOWA KG 28
PAŁKA Z KURCZAKA KG 30
PIECZEŃ WOŁO. EXTRA LIGAWA KG 140
SCHAB B/K KG 143
SZPONDER WOŁOWY KG 80
WĄTRÓBKA Z KURCZAKA KG 36
PARÓWKA KG 50
ROSOŁOWE Z INDYKA KG 20
ROSOŁOWE Z KACZKI KG 20
ROSOŁOWE Z GĘSI KG 20


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15110000-2

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
czas reakcji:40,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Mięso nie powinno mieć: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa, fragmenty kości w mięsie zamówionym b/k;
Wędliny nie powinny mieć: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, barwa szarozielona, obecność szkodników oraz ich pozostałości, brak oznakowania opakowań, ich uszkodzenia mechaniczne, objawy obniżenia jędrności
i elastyczności, nie przyleganie osłonki do wędlin itp.,
Część nr: 7
Nazwa: Ryby

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa ryb do Szkoły Podstawowej nr 27, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
FILET Z ŁOSOSIA MROŻONY SHP KG 30
FILET Z MORSZCZUKA MROŻONY SHP KG 60
FILET Z SOLI MROŻONY MAX 25% GLAZURY KG 60
FILET Z MINTAJA MROZONY SHP KG 40
FILET Z DORSZA MROŻONY SHP KG 100
FILET Z ŁOSOSIA PANIEROWANY KG 50
FILET Z HALIBUTA B/S 25% GLAZURY KG 70
FILET Z MIRUNY MROŻONY SHP KG 280


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15200000-0

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.01.2022

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
czas reakcji:40,00
cena:60,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Ryby nie mogą mieć: obce posmaki, zapachy, oślizgłość, nalot pleśni, zazielenienie mięsa, mętne lub wysuszone oczy, skrzela wyblakłe lub z białym nalotem, mazista tkanka;
Część nr: 8
Nazwa: Mrożonki

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Dostawa mrożonek do Szkoły Podstawowej nr 27, ul. Świętochłowicka 12, 41-909 Bytom
BROKUŁY 2,5 KG SZT 10
BRUKSELKA 2,5KG SZT 10
BUKIET WARZYW 2,5KG SZT 10
DYNIA KOSTKA 2,5KG SZT 2
FASOLKA SZPARAGOWA 2,5 KG SZT 6
JAGODA 2,5KG SZT 10
JAGODA MIN 300G SZT 5
JARMUZ 2,5 KG SZT 6
KALAFIOR 2,5 KG SZT 6
KLUSKA Z MIĘSEM 2,5KG SZT 15
MALINA 2,5 KG SZT 5
MALINA MIN 300G SZT 5
MARCHEW KOSTKA 2,5KG SZT 10
MARCHEW KOSTKA MIN 400G SZT 5
MARCHEW Z GROSZKIEM 2,5 KG SZT 5
MARCHEWKA MINI 2,5KG SZT 15
MARCHEWKA MINI MIN 400G SZT 10
MARCHEWKA Z GROSZKIEM MIN 400G SZT 30
MIESZANKA CHIŃSKA 2,5KG SZT 2
MIESZANKA CHIŃSKA MIN 400G SZT 10
MIESZANKA JARZYNOWA MIN 7 SKŁ 2,5KG SZT 4
MIESZANKA KOMPOTOWA MIN 4 SKŁADNIKOWA 2,5 KG SZT 15
PIEROGI RUSKIE 2,5KG SZT 15
PIEROGI Z MIĘSEM 2,5KG SZT 5
PIEROGI Z SEREM 2,5 KG SZT 5
PIEROGI Z TRUSKAWKAMI 2,5KG SZT 15
PRZYPRAWA DO DROBIU BEZ SOLI MIN 500G SZT 5
PRZYPRAWA DO MIĘS BEZ SOLI MIN 500G SZT 2
PRZYPRAWA DO RYB BEZ SOLI MIN 500G SZT 8
PYZY Z MIĘSEM 2,5KG SZT 5
SZPINAK 2,5KG SZT 8
SZPINAK MIN 400G SZT 5
TRUSKAWKA MROŻONA 2,5KG SZT 15
TRUSKAWKI MROŻONE MIN 400G SZT 12
USZKA Z KAPUSTA I GRZYBAMI MIN 400G SZT 5
USZKA Z MIĘSEM MIN 400G SZT 20
WARZYWA NA PATELNIĘ MIN 400G SZT 25
WŁOSZCZYZNA PASKI MIN 400G SZT 5
WŁOSZCZYZNA PASKI 2,5 KG SZT 15
ZUPA JARZYNOWA MIN 5 SKŁ MIN 400G SZT 50


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15331170-9

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
czas reakcji:40,00


6) INFORMACJE DODATKOWE:
Wykonawca gwarantuje w szczególności, że: 1) dostarczane produkty będą pierwszego gatunku, dopuszczone do obrotu zgodnie z obowiązującymi wymogami, normami i atestami; 2) dostarczane produkty będą świeże, z datą przydatności do spożycia pozwalającą na prawidłowe wykorzystanie produktu; 3) dostarczane produkty będą o właściwej gramaturze, czyste, bez objawów nadpsucia czy pleśni, bez obcych zapachów; 4) produkty dostarczane będą w nienaruszonym oryginalnym opakowaniu zawierającym informacje istotne ze względu na ochronę zdrowia lub życia człowieka (skład produktu, datę przydatności do spożycia, dane identyfikujące producenta lub podmiot wprowadzający produkt do obrotu); 5) zachowa wymagane przepisami warunki transportu i przechowywania dostarczanego towaru, produkty przewożone będą w taki sposób, aby nie została naruszona ich jakość, 6) asortyment dostarczany będzie w sposób gwarantujący jego ochronę przed uszkodzeniami transportowymi. Mrożonki nie mogą być: produkty przypominające bryłę lodu, tj. zbite w kulę (wyjątek stanowi posiekany szpinak i buraki), produkty szare, sine, mrożonki bez opakowania tzw. „na wagę”, których opakowanie nosi ślady naruszenia np. rozerwana torebka, wgniecenia na pudełku dla makaronów: naruszone opakowanie,

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.