eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Radomdostawa mięsa i wędlin

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-12-10



Ogłoszenie nr 765065-N-2020 z dnia 2020-12-10 r.

Areszt Śledczy:

dostawa mięsa i wędlin

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych: Nie

Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający: Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, krajowy numer identyfikacyjny 32082200000000, Wolanowska 120, 26-600 Radom, woj. mazowieckie, państwo Polska

telefon: 48 61 31 104, 48 61 31 234,
faks: 48 330 86 13
e-mail: as_radom@sw.gov.pl,
www: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny - Areszt Śledczy
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Tak, www.zp.sw.gov.pl ( strona internetowa www.sw.gov.pl w zakładce zamówienia publiczne OISW w Warszawie jednostka Areszt Śledczy w Radomiu )

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak

Inny sposób: w formie pisemnej szczegółowo opisanej w specyfikacji istotnych warunków zamówienia

Adres: Areszt Śledczy ul. Wolanowska 120 26-600 Radom

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych

Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: wszystkich części


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Część nr 1 - dostawa wędlin.

lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1 Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 4000 CPV 15131130-5
2 Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
3 Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131310-1
4 Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops
z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
5 Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 2000 CPV 15131130-5
6 Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 3000 CPV 15131130-5
7 Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 2500 CPV 15131130-5
8 Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej. kg 4500 CPV 15131134-3
9 Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby. kg 2500 CPV 15131130-5
10 Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 3000 CPV 15131130-5
11 Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej. kg 2000 CPV 15131134-3
12 Salceson czarny - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 1500 CPV 15131134-3
13 Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5
14 Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
15 Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2500 CPV 15131130-5
16 Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2000 CPV 15131130-5
17 Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1000 CPV 15131130-5
18 Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 500 CPV 15131130-5
19 Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki. kg 200 CPV 15131130-5
20 Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
21 Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
22 Boczek wędzony bez kości (bez żeber) - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 400 CPV 15131400-9
23 Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 1500 CPV 15131130-5
24 Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej. kg 1500 CPV 15131130-5
25 Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
26 Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa
z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona
w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej. kg 200 CPV 15131130-5

Część nr 2 - dostawa mięsa.


lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1. Smalec. kg 1000 CPV 15412100-0
2. Słonina bez skóry. kg 2000 CPV 15412100-0
3. Serca wieprzowe ( mrożone ). kg 2000 CPV15114100-0
4. Serca wołowe (mrożone). kg 500 CPV15114000-0
5. Żeberka wieprzowe ( mrożone ). kg 800 CPV 15131400-9
6. Wołowina II(mrożona) – 100% mięso. kg 2000 CPV15111100-0
7. Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso. kg 3000 CPV 15113000-3
8. Wątroba wieprzowa świeża. kg 2500 CPV 15114000-0
9. Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso. kg 1000 CPV 15131400-9
10. Łopatka wieprzowa , surowa. b/k – 100% mięso świeża. kg 300 CPV 15113000-3
11. Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży. kg 200 CPV 15113000-3
12. Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży. kg 100 CPV 15113000-3


II.5) Główny kod CPV: 15.13.11.30

Dodatkowe kody CPV:
15.41.21.00


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):

Wartość bez VAT: 0,00
Waluta: PLN

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie

II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

w miesiącach: 12

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów

Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie

III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna

Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie

III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa

Określenie warunków: Zamawiający nie określa warunków w tym zakresie

Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Nie

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp

III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Nie

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu: Tak

Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:


III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony

IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: Nie

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców:

Przewidywana minimalna liczba wykonawców:

Maksymalna liczba wykonawców:

Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta: brak danych

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: brak danych

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych

IV.1.8) Aukcja elektroniczna

Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
termin płatności:40,00
cena:60,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Tak

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne

IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem

Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: brak danych

Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: brak danych

IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego

Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych

Informacje na temat etapów dialogu:

Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego

Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:

Data: 18.12.2020, godzina: 10:00

Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: polski

IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie

IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIKI

Część nr: 1
Nazwa: dostawa wędlin

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
Kiełbasa mortadela - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 4000 CPV 15131130-5
Kiełbasa zwyczajna - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131130-5
Pasztet wieprzowy - Produkt mięsny garmażeryjny pasztet wieprzowy, z wątrobą, parzony lub parzony i pieczony
o zawartości mięsa minimum 50%. W foremkach lub bez. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2000 CPV 15131310-1
Pieczeń rzymska - Produkt mięsny garmażeryjny klops
z mięsa rozdrobnionego wieprzowy lub wieprzowo- wołowy, parzony i pieczony o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 2500 CPV 15131130-5
Parówki wieprzowe – cienkie - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. kg 2000 CPV 15131130-5
Kiełbasa parówkowa - Kiełbasa homogenizowana wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej lub jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 3000 CPV 15131130-5
Salceson włoski - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 2500 CPV 15131130-5
Kaszanka - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z kaszą gryczaną parzona w osłonce sztucznej. kg 4500 CPV 15131134-3
Pasztetowa - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka
z pasztetową parzona w osłonce sztucznej z dodatkiem wątroby. kg 2500 CPV 15131130-5
Mielonka wieprzowa - Produkt blokowy lub kiełbasa drobno lub średnio rozdrobniony wieprzowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 20%. kg 3000 CPV 15131130-5
Kadryl kiszka krwista - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, kiszka krwista parzona w osłonce naturalnej. kg 2000 CPV 15131134-3
Salceson czarny - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych
w osłonce sztucznej. kg 1500 CPV 15131134-3
Kiełbasa krakowska parzona - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 55%. kg 1000 CPV 15131130-5
Kiełbasa żywiecka - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona lub wędzona parzona, w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
Kiełbasa kanapkowa - Produkt blokowy lub kiełbasa, średnio rozdrobniony wieprzowy lub wieprzowo-wołowy, parzony w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2500 CPV 15131130-5
Kiełbasa toruńska - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona,
w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 2000 CPV 15131130-5
Kiełbasa biała parzona - Kiełbasa średnio rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM do 10%. kg 1000 CPV 15131130-5
Kiełbasa szynkowa - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 500 CPV 15131130-5
Szynka wieprzowa parzona - Produkt mięsny szynka wieprzowa wędzonka parzona o zawartości mięsa minimum 60% w osłonce sztucznej lub bez osłonki. kg 200 CPV 15131130-5
Polędwica wieprzowa, parzona - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
Schab wieprzowy parzony bez kości - Produkt mięsny polędwica wieprzowa, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 200 CPV 15131130-5
Boczek wędzony bez kości (bez żeber) - Produkt mięsny boczek wieprzowy, wędzonka wędzona i parzona
o zawartości mięsa minimum 60%. kg 400 CPV 15131400-9
Kiełbasa słowiańska - Kiełbasa średnio lub drobno rozdrobniona wieprzowa lub wieprzowo - wołowa wędzona parzona, w osłonce jadalnej, o zawartości mięsa minimum 50%. Dopuszczalne wykorzystanie w produkcie MDOM
do 20%. kg 1500 CPV 15131130-5
Salceson brunszwicki - Produkt mięsny wieprzowy, podrobowy, salceson parzony z dodatkiem podrobów wieprzowych w osłonce sztucznej lub naturalnej. kg 1500 CPV 15131130-5
Kiełbasa krotoszyńska - Kiełbasa grubo lub średnio rozdrobniona wieprzowa parzona lub wędzona parzona,
w osłonce sztucznej, o zawartości mięsa minimum 60%. kg 1000 CPV 15131130-5
Szynka konserwowa - Produkt mięsny szynka wieprzowa
z połączonych kawałków mięśni szynki wędzonka parzona
w formie bloku o zawartości mięsa minimum 65% w osłonce sztucznej. kg 200 CPV 15131130-5


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15131130-5

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
termin płatności:40,00
Część nr: 2
Nazwa: dostawa mięsa

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

lp. Nazwa j.m. ilość Wspólny słownik zamówień
1. Smalec. kg 1000 CPV 15412100-0
2. Słonina bez skóry. kg 2000 CPV 15412100-0
3. Serca wieprzowe ( mrożone ). kg 2000 CPV15114100-0
4. Serca wołowe (mrożone). kg 500 CPV15114000-0
5. Żeberka wieprzowe ( mrożone ). kg 800 CPV 15131400-9
6. Wołowina II(mrożona) – 100% mięso. kg 2000 CPV15111100-0
7. Wieprzowina II A (mrożona) - 100% mięso. kg 3000 CPV 15113000-3
8. Wątroba wieprzowa świeża. kg 2500 CPV 15114000-0
9. Boczek surowy ( bez żeber ) - 100% mięso. kg 1000 CPV 15131400-9
10. Łopatka wieprzowa , surowa. b/k – 100% mięso świeża. kg 300 CPV 15113000-3
11. Karczek wieprzowy, surowy .b/k - 100% mięso świeży. kg 200 CPV 15113000-3
12. Schab surowy wieprzowy b/k - 100% mięso świeży. kg 100 CPV 15113000-3


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15412100-0

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:60,00
termin płatności:40,00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.