eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Raciąż › Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu



Ogłoszenie z dnia 2020-12-04



Ogłoszenie nr 761990-N-2020 z dnia 2020-12-04 r.

Zespół Szkół w Raciążu:

Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego
Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie
O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych: Nie

Minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %): 0%

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający: Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających: Nie

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej: Nie
I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkół w Raciążu, krajowy numer identyfikacyjny 20110600000000, ul. Kilińskiego 64, 09-140 Raciąż, woj. mazowieckie, państwo Polska

telefon: 0-23 6791031
faks: 0-23 6791031
e-mail: zs_raciaz@op.pl
www: zsraciaz.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Jednostki organizacyjne administracji samorządowej
I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):
Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):
I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL): Nie

Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Nie zs-raciaz.bip.gov.pl

Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem: Nie

Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie: Nie

Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Nie

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób: Tak

Inny sposób: kurier, poczta polska, osobiście

Adres:

Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne: Nie

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu

Numer referencyjny: ZS.S.026.2.2020

Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny: Nie

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy

II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych

Zamówienie podzielone jest na części: Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do: wszystkich części

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy: 11


II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Przedmiotem zamówienia jest dostarczanie artykułów żywnościowych do Internatu Zespołu Szkół w Raciążu. Zamówienie podzielone jest na 11 części. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia jest dostępny na stronie internetowej zs-raciaz.bip.gov.pl

II.5) Główny kod CPV: 15.00.00.00


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):

Wartość bez VAT: 0,00
Waluta: PLN

(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)

II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie

II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:

w miesiącach: 12
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU
III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów

Określenie warunków: Wykonawca jest zobowiązany dostarczyć dokumenty potwierdzające wykonywanie określonej w zamówieniu działalności.

III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna

Określenie warunków: Oferent nie może być w upadłości, a sytuacja ekonomiczna musi pozwalać na wykonanie zamówienia.

III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa

Określenie warunków: Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia.

Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób: Tak

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA
III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp

III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp: Tak

Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:

III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI
Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu: Tak

Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji: Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW, SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP
III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:


III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony

IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium: Nie
IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: Nie
IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych: Nie

IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej: Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: brak danych

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej: brak danych

IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)
Liczba wykonawców:

Przewidywana minimalna liczba wykonawców:

Maksymalna liczba wykonawców:

Kryteria selekcji wykonawców:

IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:
Umowa ramowa będzie zawarta: brak danych

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej: brak danych

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów: Nie

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych: brak danych

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów: brak danych

IV.1.8) Aukcja elektroniczna

Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): Nie

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:

IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena:100,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony): Tak

IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne

IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem

Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji: Nie

Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert: Nie

IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego

Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań: brak danych

Informacje na temat etapów dialogu:

Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego

Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia: brak danych

Informacje dodatkowe:
IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym:

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:

Data: 18.12.2020, godzina: 10:30

Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem): brak danych

IV.6.3) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: brak danych

IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIKI

Część nr: 1
Nazwa: Mięso

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

mięso czyste, konsystencja jędrna, elastyczna, smak i zapach charakterystyczny dla mięsa, bez oznak zepsucia. Barwa mięsa od jasnoczerwonej do ciemnoczerwonej w zależności od rodzaju mięsa. Nie dopuszcza się wylewów krwawych;
Filet drobiowy 300
Karkówka 200
Kości schabowe surowe 100
Korpus ze skrzydełkami 250
Łopatka wieprzowa b/k 500
Mięso mielone wieprzowe 100
Mięso gulaszowe z indyka 40
Mięso wołowe b/k 150
Mięso wołowe z kością 60
Polędwiczki wieprzowe 50
Skrzydełka z kurczaka 150
Schab wieprzowy b/k 250
Szynka wieprzowa b/k 200
Szynka wieprzowa ekstra 100
Schab wieprzowy z kością 60
Udo z kurczaka ćwiartka 300
Żeberka 200


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 2
Nazwa: Produkty mięsne

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

wymagana klasa I, świeże, powierzchnia sucha, osłonka ściśle przylegająca bez pęknięć i wycieku farszu, Wędlina w osłonkach naturalnych lub sztucznych. Bez oznak pleśni, zapach charakterystyczny dla danego produktu. Odpowiednio przechowywane i transportowane. Data przydatności do spożycia widoczna na opakowaniach.
Baleron ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10
Biała kiełbasa ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 50
Franfuterki ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 40
Kabanosy ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 40
Kiełbasa cienka śląska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Kiełbasa gruba ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 20
Kiełbasa krakowska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30
Kiełbasa krakowska podsuszana ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 50
Kiełbasa podwawelska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 80
Kiełbasa szynkowa (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30
Kiełbasa toruńska (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 30
Kiełbasa żywiecka(zawartość mięsa w produkcie powyżej 75%) 30
Łopatka wędzona (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10
Ogonówka wieprz. (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 10
Parówki z szynki (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Pasztet wieprzowy ( produkt pieczony z mięsa wieprzowego około 50 % mięsa ) 10
Parówki drobiowe (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Pieczeń nadzieniowa (zawartość mięsa w produkcie około 50 %) 50
Polędwica drobiowa (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Polędwica sopocka (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Polędwica drobiowa z warzywami(zawartość mięsa w produkcieokoło 50 %) 30
Schab dębowy (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Schab gotowany (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Schab wędzony (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 20
Szynka gotowana (zawartość mięsa w produkcie powyżej 75 %) 50
Szynka wędzona ( zawartość mięsa w produkcie powyżej 75% ) 50


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 3
Nazwa: Jaja

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Jaja świeże z nie uszkodzoną skorupką, białko jajka przezroczyste i klarowne. Jaja kurze klasa 1-2, wielkość A . Na opakowaniu widoczny terminem przydatności do spożycia.
Jaja świeże klasa jakościowa –A ,chów kur 1- wolny wybieg ,
wielkość -XL. 2000
Jaja świeże, klasa jakościowa –A,Chów kur 2 – ściółkowy
Wielkość -L 3000


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 4
Nazwa: Pieczywo

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie) - świeże, ze skórką ściśle związaną z miękiszem. Smak i zapach powinien być charakterystyczny dla danego rodzaju pieczywa. Powierzchnia skórki nie powinna posiadać uszkodzeń mechanicznych.
Bułka tarta 500g szt. 400
Bułki do hamburgerów szt. 500
Bułki do hot-dogów szt. 500
Bułki zwykłe pszenne 90 g szt. 4 000
Bułki graham 90 g
szt. 2 000
Bułka maślana 80g szt. 500
Bułki drożdżowe z nadzieniem 80g, różne rodzaje szt. 500
Bułka żytnia 90g szt. 2 000
Bułki kajzerki szt. 1 000
Ciasto drożdżowe kg 20
Ciasta różne rodzaje kg 50
Chleb graham 400g szt. 300
Chleb orkiszowy 400g szt. 300
Chleb żytni 300g (mąka żytnia, kwas żytni, sól, woda) szt. 400
Chleb pszenny krojony 500g szt. 2500
Chleb razowy krojony 500g szt. 500
Chleb pełnoziarnisty 500g szt. 500
Rogal 90g szt. 1 000


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 5
Nazwa: Pozostałe owoce i warzywa

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

zboże, ziemniaki, warzywa, owoce i orzechy) - warzywa i owoce I klasy, świeże, odpowiednio przechowywane, bez oznak: pleśni, zgnicia, zwiędnięcia, sfermentowania i bez oznak uszkodzeń mechanicznych. Warzywa i owoce bez obecności szkodników.
Ananas kg 10
Arbuz kg 50
Banany kg 300
Brokuły świeże szt. 100
Brzoskwinie kg 100
Buraki ćwikłowe kg 50
Cebula biała kg 200
Cebula cukrowa kg 100
Cebula czerwona kg 50
Cebula czosnkowa kg 50
Ciecierzyca kg 50
Cukinia szt. 50
Cytryny kg 50
Czosnek polski główki kg 100
Czosnek polski kg 5
Gruszki kg 250
Grzyby suszone szt. 0,5
Imbir korzeń kg 2
Jabłka szkolne (średnica 6 cm ) odmiany: Decosta, Champion, Alba, Ligol, Idaret, Ambas, Gloster, Jester i inne kg 1000
Kalafior świeży kg 50
Kapusta biała kg 350
Kapusta czerwona kg 50
Kapusta kiszona kg 150
Kapusta pekińska szt. 50
Kapusta włoska kg 100
Kiwi kg 50
Koperek świeży pęczki 100 g szt. 100
Mandarynki szt. 300
Marchew kg 350
Mix sałat 300g szt. 20
Natka pietruszki pęczki – l00 g kg 100
Nektarynki kg 50
Ogórek świeży długi szt. 350
Ogórki gruntowe kg 150
Ogórki kiszone kg 100
Papryka konserwowa 450 g kg 50
Papryka świeża 4 kolory kg 100
Pieczarki kg 200
Pietruszka korzeń. kg 100
Pomarańcze szt. 250
Pomidory różne gatunki kg 300
Pomidory koktajlowe szt. 10
Por szt. 100
Przecier ogórkowy szt. 10
Rukola w opakowaniach po100 g szt. 20
Rzodkiewki pęczki 200g kg 100
Sałata lodowa – 450g kg 100
Sałata masłowa szt. 100
Seler szt. 100
Soczewica kg 50
Sok 3l z jabłek 100% bezpośrednio tłoczony, pasteryzowany NFC- nie zagęszczonego soku owocowego kg 80
Susz buraczany 100g kg 60
Szczypiorek pęczki 100g kg 50
Śliwki kg 50
Truskawki świeże kg 50
Winogrona kg 20


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 6
Nazwa: Przetworzone owoce i warzywa

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

Surówki świeże, wykonane z produktów najlepszej jakości, odpowiednio pakowane, bez pleśni. Na opakowaniach musi być dobrze widoczna data przydatności do spożycia. Opakowania szczelne, czyste.
Surówki świeże z warzyw, owoców itp. - kg 1000


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 7
Nazwa: Produkty mleczarskie

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

produkty mleczarskie świeże, bez oznak zepsucia, zapleśnienia, z przeterminowaną datą przydatności do spożyci odpowiednio przechowywane. Opakowania nie mogą być uszkodzone i muszą mieć widoczną datę przydatności do spożycia.
1 Jogurt naturalny 150g szt. 50
2 Jogurt naturalny 400g szt. 50

3 Jogurt naturalny z ziarnami zbóż 150 g wartość odżywcza w 100g produktu : wartość energetyczna 410kJ/97kcal, białko 4,1g, węglowodany 13,4g, tłuszcz 2,9g szt. 100
4 Jogurt typu greckiego z owocami 150g ( zawartość cukru 13,5g na 100 g gotowego produktu ) szt. 500
5 Jogurt typu greckiego naturalny 180g szt. 200
6 Jogurt z owocami i ziarnami zbóż 140g ( zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 1500
7 Jogurt kremowy o smaku biszkoptów 120g (zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 500
8 Jogurt ze szczepem bakterii bifidus, owocami, 120g (zawartość cukru 13,5g na 100g gotowego produktu) szt. 100
9 Kefir 200g szt. 50
10 Masło ekstra śmietankowe kostka zaw.tł.min.82-90% 200g 1600
11 Masło klarowane bez dodatków i konserwantów o zawartości tłuszczu mleka krowiego 98 %. Opak.500 g szt. 5
12 Masło roślinne kubek 250g szt. 100
13 Mleko spożywcze w kartonie 3,2 % 1l mleko pasteryzowane w wysokiej temperaturze, wartość odżywcza w 100ml, wartość energetyczna 249kJ/60 kcal, białko3,0g, węglowodany4,7g, tłuszcz 3,2g litr 1000
14 Ser biały twaróg półtłusty 3% tłuszczu kg 30
15 Ser sałatkowy feta 270g szt. 100
16 Ser twardy żółty gouda, emmentaller, morski i inne kg 150
17 Ser mascarpone 250g szt. 20
18 Serek wiejski lekki granulowany 150g szt. 100
19 Serek homogenizowany waniliowy 150g szt. 500
20 Serek homogenizowany owocowy 150g szt. 200
21 Ser zegary 200g szt. 50
22 Śmietana 18 % kartonik, świeża bez dodatków i konserwantów, wartość energetyczna 771 kJ/187 kcal, litr 150
23 Śmietana 30% kartonik, świeża bez dodatków i konserwantów, wartość energetyczna1204 kJ/292 kcal, litr 250


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 8
Nazwa: Mrożone warzywa, owoce, potrawy, ryby

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

owoce, warzywa i podobne produkty - mrożone warzywa, owoce, potrawy i ryby muszą być świeże, odpowiednio przechowywane i transportowane do siedziby Zamawiającego, tj. w odpowiednich chłodniach. Bez oznak odmrożenia, uszkodzenia opakowania.
1. Barszcz ukraiński kg 30
2. Brokuły mrożone kg 100
3. Bukiet warzyw ( kalafior, brokuł, marchew plastry ) kg 150
4. Buraczki ćwikłowe wiórki kg 100
5. Fasolka szparagowa zielona mrożona kg 200
6. Filet z dorsza B/S, mrożony SHP max 10% kg 200
7. Filet z limandy żółtopł.B/S mrożony SHP max 10% kg 50
8. Filet z mintaja (amerykański), B/S mrożony SHP max 10 % kg 100
9. Filet z miruny, B/S mrożony SHP max 10 % kg 100
10. Filet z morszczuka B/S, mrożony SHP max 10% kg 100
11. Filet z okonia nilowego, B/S, SHP max 10% kg 200
12. Frytki proste „ AVIKO” kg 50
13. Filety śledziowe w zalewie octowej kg 75
14. Kalafior mrożony kg 100
15. Knedle ze śliwką kg 100
16. Makrela wędzona kg 50
17. Marchewka mrożona krojona w kostkę kg 150
18. Marchew junior kg 50
19. Mieszanka europejska (2 rodzaje marchewek, brokuł i groszek cukrowy ) kg 30
20. Mieszanka owocowa i kompotowa mrożona kg 200
21. Mieszanka meksykańska kg 50
22. Mix ryżowy kg 50
23. Pyzy z mięsem mrożone kg 100
24. Truskawki mrożone całe owoce kg 200
25. Warzywa na patelnię z pieczarką kg 50
26. Warzywa na patelnię z ziemniakami kg 50
27. Warzywa na patelnię 9-skł kg 50
28. Warzywa na leczo kg 100
29. Wiśnia kg 100
30. Włoszczyzna paski kg 50
31. Zupa grzybowa 450 g szt. 100
32. Zupa jarzynowa 7 - składnikowa kg 100
33. Zupa kalafiorowa 450 g szt. 100
34. Zupa królewska 450 g szt. 100
35. Zupa prezydencka 450 g szt. 100
36. Zupa pieczarkowa 450 g szt. 100
37. Zupa wiosenna 450 g szt. 100


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 9
Nazwa: Przetworzone produkty spożywcze

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

świeże, odpowiednio przechowywane. Opakowania nienaruszone, widoczne na opakowaniach daty przydatności do spożycia.
1. Kluski śląskie świeże kg 100
2. Kluski ziemniaczane kg 100
3. Kopytka świeże kg 50
4. Krokiety różne rodzaje kg 50
5. Naleśniki z serem świeże kg 100
6. Pierogi z kapustą i grzybami świeże kg 50
7. Pierogi z serem świeże kg 200
8. Pierogi leniwe kg 100
9. Uszka z kapustą i grzybami kg 10


2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 10
Nazwa: Różne artykuły żywnościowe

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

produkty powinny odpowiednio opakowane, torebki odpowiednio oznakowane, czyste, bez oznak zawilgocenia. Artykuły zbożowo – mączne całe, szczelnie zapakowane, bez obecności szkodników zbożowo-mącznych. Barwa i konsystencja odpowiednia dla danego produktu. Zapach przyjemny, swoisty i charakterystyczny dla danego artykułu. Makarony odpowiednio opakowane, oznakowane, bez oznak zawilgocenia. Konsystencja jednolita, kremowa lub jasnożółta, bez zanieczyszczeń, całe elementy, prawidłowy kształt. Kasze, ryże i produkty zbożowe odpowiednio opakowane, bez oznak szkodników, prawidłowy kształt i barwa ziaren. Po ugotowaniu smak i zapach oraz konsystencja charakterystyczne dla danego produktu. Cukier biały kryształ, bez oznak zawilgocenia, odpowiednio opakowany. Sól, kakao bez oznak zawilgocenia, odpowiednio opakowane, bez obecności szkodników, bez zlepów i grudek, smak właściwy.
1. Ananas plastry w syropie 565g szt. 20
2. Budyń 64g bez cukru na ¾ l mleka szt. 30
3. Brzoskwinie konserwowe 850g szt. 150
4. Cebula prażona 100g szt. 20
5. Chrupki kukurydziane 60g szt. 50
6. Chrzan tarty 180 g skład; korzeń chrzanu ( 60% ) cukier, ocet spirytusowy, woda, sól, kwasek cytrynowy, regulator kwasowości, olej rzepakowy, szt. 30
7. Cukier biały z buraków cukrowych polski 1kg kg 300
8. Cukier puder 0,5 kg szt. 20
9. Cukier wanilinowy 16g szt. 100
10. Cukierki czekoladowe kg 20
11. Czekolada 100g szt. 300
12. Dżem niskosłodzony różne smaki 280g. Sporządzony z 40g owoców na 100g produktu szt. 200
13. Fasola biała sucha kg 50
14. Fasola biała duża Jaś sucha kg 25
15. Fasola czerwona konserwowa z otwarciem 400g szt. 25
16. Galaretki różne smaki 75 g szt. 600
17. Groch łuskany połówki kg 100
18. Groszek konserwowy puszka z otwarciem, 400g o zawartości masy netto 240 g szt. 100
19. Herbata expresowa w saszetkach (100szt.) dobra jakość szt. 50
20. Herbata wieloowocowa 80 g szt. 50
21. Herbatniki zwykłe 50g szt. 300
22. Kakao 80 g szt. 50
23. Kasza gryczana w torebkach 4x100 g szt. 150
24. Kasz jaglana kg 20
25. Kasza jęczmienna pęczak kg 100
26. Kasza jęczmienna średnia kg 50
27. Kawa Inka 150g szt. 10
28. Ketchup 500g, (łagodny/pikantny)skład: 163g pomidorów na 100g produktu szt. 100
29. Kisiel bez cukru na ¾ l wody 60g ( różne smaki) szt. 200
30. Koncentrat pomidorowy 30-35 % opak. 190 g, bez sztucznych barwników i konserwantów, pasteryzowany, wartość odżywcza w 100g produktu; wartość energetyczna 435kJ/104kcal, białko 5,6g, węglowodany 16,7 g, tłuszcz 1,5g szt. 200
31. Kotlety sojowe 100g szt. 20
32. Krem czekoladowy do smarowania pieczywa z orzechami laskowymi i kakao 350g(olej, cukier palmowy, orzechy laskowe (13%), mleko odtłuszczone w proszku (8,7%), kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu(7,4%), emulgator: lecytyna(soja), wanilina szt. 50
33. Kukurydza w puszce z otwarciem 400g szt. 50
34. Kwasek cytrynowy 20g szt. 15
35. Liść laurowy 0,6 g szt. 200
36. Majeranek 8g szt. 100
37. Majonez w słoikach o pojemności opakowania 320 ml z masą netto 260 g skład: olej rzepakowy 65%,woda, musztarda, żółtka jaj 6%, szt. 100
38. Makaron bez ulepszaczy z mąki z pszenicy rożne rodzaje ( np. świderki, nitki, muszelki, rurki) 400 g szt. 1000
39. Makaron spaghetti 400 g szt. 100
40. Makaron zacierka kg 50
41. Mąka pszenna typ. 480-500 kg 100
42. Mąka ziemniaczana kg 20
43. Miód naturalny bez dodatków kg 10
44. Musztarda sarepska w opak. szklanych bez konserwantów na produktach krajowych 180 g szt. 100
45. Ocet spirytusowy 10% op. 0,5 l szt. 20
46. Ogórki konserwowe 0,9 l szt. 100
47. Olej jadalny rzepakowy rafinowany z pierwszego tłoczenia filtrowany na zimno o zawartości kwasów jedno-nasyconych powyżej 50% i zawartości kwasów wielo-nasyconych powyżej 40% opakowania 1 l szt. 400
48. Oliwki czarne 900 g szt. 15
49. Oliwki zielone 900 g szt. 15
50. Papryka konserwowa słodka w słoikach 840g szt. 20
51. Papryka mielona ostra 15g szt. 50
52. Papryka mielona słodka 15g szt. 100
53. Pasztecik drobiowy 50g szt. 410
54. Pasztecik sojowy 115g szt. 20
55. Pieczywo chrupkie różne rodzaje 100 g szt. 20
56. Pieprz czarny mielony 20 g szt. 400
57. Pieprz ziarnisty 15g szt. 200
58. Pieprz cytrynowy 20g szt. 50
59. Płatki śniadaniowe 500 g (różne rodzaje) o zawartości mniejszej niż 10g soli, 10 g cukru w 100 g produktu. szt. 300
60. Proszek do pieczenia 30g szt. 50
61. Przyprawa bazylia- liść suszony krojony 10 g szt. 100
62. Przyprawa curry 20 g szt. 100
63. Przyprawa estragon 10 g szt. 100
64. Przyprawa gałka muszkatołowa mielona 10 g szt. 10
65. Przyprawa do grosa 30g ( bez dodatku glutaminianu monosydowego) szt. 50
66. Przyprawa kminek 10 g szt. 100
67. Przyprawa kurkuma 10g szt. 100
68. Przyprawa oregano 10 g szt. 100
69. Przyprawa rozmaryn 10g szt. 20
70. Przyprawa tymianek 10g szt. 50
71. Przyprawa ziele angielskie 15 g szt. 100
72. Rodzynki sułtańskie 200 g szt. 50
73. Ryba w oleju (śledź) puszka 170g z otwieraczem szt. 50
74. Ryba w pomidorach (śledź) puszka 170 g z otwieraczem szt. 250
75. Ryż biały długo-ziarnisty kg 10
76. Ryż biały długo-ziarnisty w torebkach 4x 100 g (400g) op. 150
77. Ryż brązowy w torebkach 4 x 100 g (400 g) op. 50
78. Sałatka szwedzka 2 500 g szt. 50
79. Słonecznik łuskany 250 g szt. 50
80. Sezam biały ziarno kg 5
81. Soki owocowo-warzywne, warzywne naturalne, bez dodatku cukru, konserwantów, przeciwutleniaczy, pasteryzowane, opak. 330 g szt. 500
82. Sos sałatkowy 9g szt. 100
83. Sos spaghetti 800g szt. 50
84. Sos słodko- kwaśny 360 g szt. 50
85. Sól miałka kg 100
86. Sól jodowo- potasowa 300 g szt. 50
87. Szczaw konserwowy krojony solony pasteryzowany w słoikach 270 g szt. 100
88. Śliwka suszona kalifornijska 200g szt. 50
89 Tuńczyk w sosie własnym kawałki 170g szt. 150
90 Wafle ryżowe różne rodzaje 130 g szt. 20
91 Woda mineralna niegazowana 0,5 l szt. 500
92 Woda mineralna niegazowana 1,5l szt. 150
93 Woda mineralna niegazowana 5l szt. 50
94 Zioła prowansalskie 10 g szt. 100
95 Żurek na naturalnym zakwasie 300 g szt. 100




2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00
Część nr: 11
Nazwa: Ziemniaki

1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:

świeże, odpowiednio przechowywane, bez oznak: pleśni, zgnicia, zwiędnięcia, sfermentowania i bez oznak uszkodzeń mechanicznych, bez obecności szkodników.
1. Ziemniaki Irga biała 6000
2. Ziemniaki młode maj/czerwiec 1000




2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8

3) Wartość części zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT: 0,00

4) Czas trwania lub termin wykonania:
data rozpoczęcia: 01.01.2021
data zakończenia: 31.12.2021

5) Kryteria oceny ofert:
KryteriaZnaczenie
cena:100,00

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.