eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gródek n/DunajcemDostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2010-04-01

Gródek n/Dunajcem: Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich
Numer ogłoszenia: 73679 - 2010; data zamieszczenia: 01.04.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 56924 - 2010r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Bartkowej, Bartkowa 207, 33-318 Gródek n/Dunajcem, woj. małopolskie, tel. 018 4401064, faks 018 4401065.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA SŁUZBY WIĘZIENNEJ.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa, wędlin, wyrobów wędliniarskich wyprodukowanych zgodnie z obowiązującymi w tym zakresie Polskimi Normami i wymogami, sklasyfikowanych w grupie: GRUPA I i II.: Kod CPV 15100000 - 9 - mięsa wieprz, wołowe. Kod CPV 15112000 - 6 - drób. Kod CPV 15131133 - 6 - wędliny wieprzowe. Kod CPV 15131132 - 9 - wędliny wołowe. GRUPA I - Mięsa wołowe, wieprzowe i wyroby wędliniarskie. 1. Mięso wołowe - udziec. kl extra. Kg 240 2. Pieczeń wieprzowa- szynka ( kulka ) Kg 400 3. Schab b/ kości Kg 600 4. Karczek b/ kości Kg 900 5. Łopatka wieprzowa b/ kości Kg 170 6. Mięso wieprzowe- mielone Kg 100 7. Mięso wieprzowe gulaszowe kl I Kg 60 8. Kiełbasa krakowska sucha Kg 70 9. Flaki wołowe parzone Kg 80 10. Wątroba wieprzowa kg 70 11. Zeberka wieprzowe extra Kg 70 12. Baleron wieprzowy Kg 110 13. Polędwica sopocka Kg 150 14. Kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 160 15. Kiełbasa mortadela Kg 100 16. Boczek gotowany Kg 150 17. Boczek wędzony Kg 150 18. Szynka wiejska extra Kg 150 19. Szynka gotowana Kg 80 20. Kabanosy wieprzowe Kg 70 21. Karczek pieczony kg 100 22. Szynka pieczona wieprzowa Kg 60 23.Schab pieczony Kg 100 24. Kiełbasa swojska extra. Kg 80 25. Kiełbasa wiejska Kg 100 26. Kiełbasa. toruńska. Kg 300 27. Kiełbasa grillowa lub równoważna Kg 160 28. kiełbasa podwawelska kg 130 29. kiszka Kg 100 30. Salceson wiejski kg 60 31. Serca wieprzowe Kg 50 32. Ozorki wieprzowe Kg 70 33. Pasztetowa wieprzowa Kg 50 34. Słonina kg 70 35. Kiełbasa biała kg 70 36. kiełbasa krakowska pieczona kg 80 37. szynka konserwowa kg 170 38. Pasztet pieczony Kg 60 39. Kiełbasa mielonka Kg 70 40. szynka lenczmit kg 50 GRUPA II / Mięsa drobiowe i wyroby drobiowe. / NAZWA ASORTYMENTU j.m Ilość 1. Filet drobiowy Kg 450 2. Udka drobiowe Kg 350 3. Filet z indyka / mięso/ Kg 100 4.Dramstki drobiowe /pałki / Kg 120 5.Porcje rosołowe Kg 400 6.Skrzydełka drobiowe Kg 150 7.Kurczak wędzony kg 60 8.Kabanosy drobiowe Kg 60 9.Parówki drob /hot-dogowe -extra Kg 130 10.Pasztetowa drobiowa Kg 60 11. Polędwica z indyka / wędlina / Kg 60 12.Polędwica z kurczaka /wędlina/ Kg 80 13. Filet indyka królewski. Kg 150 14. szynka z indyka Kg 50 15.Wątroba drobiowa Kg 100 16. Żołądki drobiowe Kg 150 17. Salceson drobiowy Kg 60 Są to orientacyjne ilości planowanych zakupów w 2010-2011 r..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.11.20.00 - Drób 15.13.11.33 - 15.13.11.33 15.13.11.32 - 15.13.11.32 .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

Część NR: 1   

Nazwa: Mięsa wołowe, wieprzowe i wyroby wędliniarskie

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 3.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład masarski Zdrój, 33-300 Nowy Sacz ul. Zdrojowa 25, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 64347,36 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 66761,75

  • Oferta z najniższą ceną: 66761,75 / Oferta z najwyższą ceną: 70484,21

  • Waluta: PLN.

Część NR: 2   

Nazwa: Mięsa drobiowe i wyroby drobiowe

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 01.04.2010.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 2.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakład mięsny wiesław Lesniak, 33-300 Nowy Sącz, ul. Aksentowicza 20a, 33-300 Nowy Sącz, kraj/woj. małopolskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 18537,55 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 20367,80

  • Oferta z najniższą ceną: 20367,80 / Oferta z najwyższą ceną: 20797,33

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.