Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2010-01-08
Łódź: DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN
Numer ogłoszenia: 7294 - 2010; data zamieszczenia: 08.01.2010
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Dom Pomocy Społecznej , ul. Dojazdowa 5/7, 91-503 Łódź, woj. łódzkie, tel. 042 6598799, faks 042 6598799.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia jest dostawa do siedziby Zamawiającego w Łodzi artykułów mięsnych wieprzowych i wołowych: 1. Wędliny 1 2 3 4 5 Lp. Nazwa towaru (lub nazwa oferowanego towaru równoważnego) Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.2 Cena netto za 1 kg asortymentu Cena brutto za ilość określoną w kol.3) 1 Kiełbasa grillowa 70 2 Kiełbasa piknikowa 10 3 Kiełbasa biała parzona 50 4 Kiełbasa zwyczajna 100 5 Salceson włoski 190 6 Kaszanka 180 7 Parówkowa 80 8 Szynka tyrolska 15 9 Baleron gotowany 180 10 Szynka gotowana 300 11 Ogonówka 180 12 Zielonogórska 80 13 Kiełbasa krakowska parzona 100 14 Kiełbasa szynkowa wieprzowa 280 15 Mielonka typu Lunchmeat 15 16 Boczek wędzony gotowany b/k 20 17 Pasztet zapiekany 100 18 Pasztetowa 140 19 Kiełbasa wiejska 30 20 Krwiste łódzkie 40 21 Salceson ozorowy 20 22 Kiełbasa śląska 50 23 Parówki 180 24 Kiełbasa toruńska 30 25 Kiełbasa biała surowa 200 26 Metka tatarska 10 27 Polędwica sopocka 10 28 Pasztetowa wędzona 10 29 Kiełbasa podwawelska 120 30 Kiełbasa golonkowa 30 31 Boczek wędzony parzony z/k 10 32 Pasztet staropolski 20 33 Szynka cygańska 10 34 Szynka pieczona 10 35 Kiełbasa krakowska sucha 10 36 Kiełbasa Żywiecka 50 37 Kiełbasa tatrzańska 10 38 Kiełbasa rzeszowska 10 39 Kiełbasa myśliwska 10 40 Parówki cielęce 30 41 Schab pieczony 10 42 Serdelki 168 43 Kiełbasa jałowcowa 8 44 Salami 10 45 Parówkowa cielęca 10 46 Szynkowa cytrynowa 20 47 Pasztet cielęcy 25 48 Pasztet domowy 10 49 Baton szynkowy 20 50 Paski boczkowe 100 51 Pieczeń rzymska 75 52 Szynka konserwowa 105 53 Mortadela 30 54 Cytrynowa mielona 120 2. Mięso 1 2 3 4 5 Lp. Nazwa towaru (jednostka miary - kg) Ilość wg jednostki miary z kolumny nr.2 Cena netto za 1 kg asortymentu Cena brutto za ilość określoną w kol.3) 1 Schab wieprzowy z/k 400 2 Karczek wieprzowy z/k 160 3 Łopatka wieprzowa z/k 350 4 Wołowina b/k 150 5 Mięso mielone wieprzowe 100 6 Ozory wieprzowe 40 7 Kości schabowo-karczkowe 400 8 Kości wędzone schabowo-karczkowe 30 9 Smalec wieprzowy 50 10 Słonina (bez skóry) 140 11 Brzuch surowy 25 12 Flaki wołowe parzone 120 13 Karczek wieprzowy b/k 200 14 Szynka wieprzowa b/k surowa 100 15 Nogi wieprzowe 250 16 Żeberka wieprzowe (paski-trójkąty) 80 17 Golonka wieprzowa 30 18 Ogonki wieprzowe 40 19 Wołowina z/k antrykot 50 20 Wątroba wieprzowa 50.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.1.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają warunki, dotyczące: 1.posiadania uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania; 2.posiadania wiedzy i doświadczenia 3. dysponowania odpowiednim potencjałem technicznym oraz osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 4. sytuacji ekonomicznej i finansowej Ocena spełniania wyżej wymienionych warunków dokonana zostanie zgodnie z formułą spełnia - nie spełnia, w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach wyszczególnionych poniżej.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu potwierdzenia, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu oraz wykazania braku podstaw do wykluczenia na podstawie art. 24 Ustawy Zamawiający żąda następujących dokumentów: 1. oświadczenie, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu - załącznik nr 2 do SIWZ, 2. oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia, 3. aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert..
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: cena oraz dodatkowe kryteria i ich znaczenie:
- 1 - Cena - 50
- 2 - jakość - 50
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://przetargi.ipzp.pl/dps_lodz_dojazdowa.
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Dom Pomocy Społecznej
ul. Dojazdowa
90-051 Łódź.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 15.01.2010 godzina 10:00, miejsce: Dom Pomocy Społecznej ul. Dojazdowa 90-051 Łódź.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
INNE PRZETARGI Z ŁODZI
- Dostawy produktów mięsno-wędliniarskich, mięsa drobiowego, podrobów wieprzowych do Aresztu Śledczego w Łodzi
- Zakup doposażenia oraz pomocy dydaktycznych dla IV Liceum Ogólnokształcącego w Łodzi, w ramach projektu pn. "Chcę i potrafię" współfinansowanego przez Unię Europejską
- Dostawa projektorów multimedialnych, monitora interaktywnego, aparatów fotograficznych z obiektywem, mikrofonu oraz zamrażarek dla jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Łódzkiego
- Zakup wraz z dostawą zbiorników na paliwa płynne dla Wydziału Zarządzania Kryzysowego i Bezpieczeństwa
- Usługa eksperta ds. oceny biznesplanów w ramach projektu własnego: "Aktywizacja zawodowa osób bezrobotnych 2023 - 2029 poprzez wsparcie rozwoju przedsiębiorczości".
- Remont systemu interkomowego w oddziałach mieszkalnych B1 oraz B3 w Zakładzie Karnym nr 1 w Łodzi
więcej: przetargi w Łodzi »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Dostawa od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r. artykułów spożywczych - różne suche, warzyw, owoców, mięs, wędlin i drobiu, nabiału do Miejskiej Bursy Szkolnej w Zabrzu
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podstawowej nr 56 w Szczecinie
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla jednostek oświatowych prowadzonych przez Gminę Orońsko
- Dostawy mięso i wędliny drobiowe dla Zakładu Karnego w Przytułach Starych
- Dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 17 w Olsztynie
- Sukcesywną dostawę artykułów spożywczych z podziałem na części dla Szkoły Podstawowej Nr 1 w Sopocie z podziałem na 8 części
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





