Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2008-04-09
Bobolice: dostawy mięsa, podrobów i wędlin
Numer ogłoszenia: 72731 - 2008; data zamieszczenia: 09.04.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Starem Bornem, Stare Borne 14, 76-020 Bobolice, woj. zachodniopomorskie, tel. 0-94 3180820, fax 0-94 318 76 80.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OPIS
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy mięsa, podrobów i wędlin.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są bieżące dostawy do magazynu żywnościowego zamawiającego w 2008/2009 roku: Przedmiotem zamówienia jest/są: Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka kurczak cały - 1500 kg, udko z kurczaka - 700 kg, serca z kurczaka - 450 kg, mięso drobiowe oddzielone mechanicznie (MOM) - mrożone 900 kg.,porcje rosołowe - 2000kg Zadanie nr 2: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych schab bez kości - 100 kg, mięso wieprzowe klopsowe -1.500 kg, mięso wieprzowe gulaszowe 1.700 kg, mięso wieprzowe mielone - 3800kg., mięso wołowe bez kości, kl.I( udziec) - 100kg., mięso wołowe drobne - 150kg., mięso mielone wołowe (chude)- 150kg., podgardle wędzone - 2.000 kg, boczek wędzony, mielony- 1000kg., kiełbasa jarmarczna - 4.500 kiełbasa parówkowa- 2.000kg, kiełbasa biała parzona -500 kg, kiełbasa mortadela - 1.500 kg, kiełbasa mielonka - 1000 kg,szynka mielona wieprzowa 500 kg, pieczeń wielkopolska - 1000 kg, wątrobianka - 1000 kg, salceson czarny - 500 kg, salceson biały - 800 kg, kaszanka - 1000 kg, szynka gotowana - 50 kg. Zadanie nr 3: Dostawy wędlin drobiowych kiełbasa mortadela - 100kg., kiełbasa szynkowa - 50kg., kurczak faszerowany - 50kg., mielonka drobiowa - 100kg., mozajka drobiowa - 50, szynka mielona blok z indyka - 100kg., pieczeń drobiowa- 100kg., parówka drobiowa - 100kg., pasztet drobiowy - 1000kg., polędwica drobiowa - 150kg.,
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.21.30 - Kurczęta Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta Oryginalny kod CPV: 15.11.31.00 - Kotlety wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.33.00 - Tusze wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.13.13.10 - Pasztety Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.13.10 - Pasztety .
II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 3.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: okres w miesiącach: 12.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA
III.2) WARUNKI UDZIAŁU
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: W przetargu mogą wziąć udział wykonawcy spełniający warunki określone w art. 22 ust. 1 oraz nie podlegający wykluczeniu na podstawie art. 24 ustawy z 29 stycznia 2004 r. Prawo zamówień publicznych ( Dz. U. Nr 19 z 9 lutego 2004 r. poz. 177 ze zmianami) oraz spełniający warunki określone w SIWZ.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -formularz ofertowy, -oświadczenie , że wykonawca nie podlega wykluczeniu z postępowania o zamówienie publiczne na podst. art.24, - oświadczenie zgodnie z art.44, że wykonawca spełnia warunki zawarte w art.22 ust1 ustawy Prawo zamówień publicznych, oświadczenie o akceptacji projektu umowy
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.
IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Zakład Karny w Starem Bornem 14, 76-020 Bobolice.
IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 17.04.2008 godzina 09:00, miejsce: Zakład Karny w Starem Bornem 14, 76-020 Bobolice- sekretariat.
IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Zadanie nr 1: Dostawy mięsa i podrobów z kurczaka.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: kurczak cały - 1500 kg, udko z kurczaka - 700 kg, serca z kurczaka - 450 kg, mięso drobiowe oddzielone mechanicznie (MOM) - mrożone 900 kg.,porcje rosołowe - 2000kg Zadanie nr 2: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych schab bez kości - 100 kg, mięso wieprzowe klopsowe -1.500 kg, mięso wieprzowe gulaszowe 1.700 kg, mięso wieprzowe mielone - 3800kg., mięso wołowe bez kości, kl.I( udziec) - 100kg., mięso wołowe drobne - 150kg., mięso mielone wołowe (chude)- 150kg., podgardle wędzone - 2.000 kg, boczek wędzony, mielony- 1000kg., kiełbasa jarmarczna - 4.500 kiełbasa parówkowa- 2.000kg, kiełbasa biała parzona -500 kg, kiełbasa mortadela - 1.500 kg, kiełbasa mielonka - 1000 kg,szynka mielona wieprzowa 500 kg, pieczeń wielkopolska - 1000 kg, wątrobianka - 1000 kg, salceson czarny - 500 kg, salceson biały - 800 kg, kaszanka - 1000 kg, szynka gotowana - 50 kg..
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30-6, 15.11.22.10-1, 15.11.40.00-0.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Zadanie nr 2: Dostawy mięsa, podrobów i wędlin wołowych i wieprzowych.
- 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: schab bez kości - mięso wieprzowe, elementy świeże, 100 kg, CPV 15113100-4, PN-86/A-82002 mięso wieprzowe klopsowe (stosunek mięsa do tłuszczu 80/20) średnio rozdrobnione, nie poddane obróbce termicznej, bez dodatku przypraw 1.500 kg, CPV 15113000-3, PN-A-82011 mięso wieprzowe gulaszowe (stosunek mięsa do tłuszczu 50/50) -średnio rozdrobnione, nie poddane obróbce termicznej, 1.700 kg, CPV 15113300-6, PN-A-82011 mięso wieprzowe mielone - drobno rozdrobnione, nie poddane obróbce termicznej, 3800kg., CPV 15113000-3, PN-A-82009 i PN-A-82009/A1 mięso wołowe bez kości, kl.I( udziec) - mięso świeże, 100kg., CPV 15113000-9, PN-88/A-82003 mięso wołowe drobne (porcje 120-150g.) bez kości, chude kl. II- mięso świeże, 150kg., CPV 15113000-9, PN-88/A-82003 mięso mielone wołowe (chude)- mięso świeże, 150kg., CPV 15113000-9, PN-A-82009 i PN-A-82009/A1 podgardle wędzone - mięso wieprzowe, elementy świeże, wędzone, 2.000 kg, CPV 15131200-7, PN-A-82007 boczek wędzony, mielony- wędlina średnio rozdrobniona, 1000kg., CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa jarmarczna - wędlina średnio rozdrobniona, 4.500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa parówkowa- wędlina parzona,homogenizowana,2.000kg,CPV 15131130-5,PN-A-82007 kiełbasa biała parzona - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 500 kg, CPV 15131130-5, PN-A-82007 kiełbasa mortadela - wędlina homogenizowana, parzona 1.500 kg, CPV 15131130-3, PN-A-82007 kiełbasa mielonka - wędlina parzona, średnio rozdrobniona, 1000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 szynka mielona wieprzowa (prasowana) - wędlina drobno rozdrobniona, 500 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 pieczeń wielkopolska - wyrób blokowy średnio rozdrobniony, 1000 kg, CPV 15131133-6, PN-A-82007 wątrobianka - wędlina podrobowa, 1000 kg, CPV 15131130-2, PN-A-82007 salceson czarny - wędlina podrobowa, 500 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 salceson biały - wędlina podrobowa, 800 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 kaszanka - wędlina podrobowa, parzona, 1000 kg, CPV 15131134-3, PN-A-82007 szynka gotowana - wędlina parzona, 50 kg., CPV 15131133-6, PN-A-82007.
- 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00-9, 15.11.13.30-5, 15.13.11.30-3.
- 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.
- 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI BOBOLICE
więcej: przetargi BOBOLICE »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Dostawa mięsa wieprzowego
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2026
- Sukcesywna dostawa żywności do Internatu ZSCKR w Potoczku
więcej: Kurczęta »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





