Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2011-04-07
Hajnówka: WĘDLINY, MIĘSO i WYROBY MIĘSNE
Numer ogłoszenia: 69834 - 2011; data zamieszczenia: 07.04.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Hajnówce , ul. Warszawska 67, 17-200 Hajnówka, woj. podlaskie, tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, faks 0-85 6832978.
- Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: WĘDLINY, MIĘSO i WYROBY MIĘSNE.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I. Wędliny i mięso 1. Kiełbasa parówkowa - 1720kg 2. Kiełbasa krakowska parzona - 300 kg 3. Kiełbasa mortadela - 1720kg 4. Kiełbasa podwawelska - 350 kg 5. Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 250 kg 6. Kiełbasa szynkowa wołowa - 100 kg 7. Kiełbasa zwyczajna - 1720 kg 8. Mielonka - 1320 kg 9. Parówki cienkie - 770 kg 10. Kiełbaski cienkie - 770 kg 11. Pieczeń - 770 kg 12. Klops - 770 kg 13. Salceson biały - 770 kg 14. Salceson czarny - 770 kg 15. Pasztetowa - 770 kg 16.Pasztet mięsny - 770 kg 17. Kiełbasa biała parzona - 770 kg 18. Mięso wieprzowe do kiełbas - 2200 kg 19. Mięso wołowe do kiełbas - 770 kg 20. Wątroba wieprzowa - 1600 kg 21. Kaszanka - 770 kg Zadanie II. Drób 1 Ćwiartki kurczaka - 1500 kg 2. Mortadela drobiowa - 780 kg 3. Polędwica drobiowa - 248 kg 4. Pasztet drobiowy - 780 kg 5. Mielonka drobiowa - 780 kg.
II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.
II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2, 15.13.14.20-5, 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1, 15.11.11.00-0, 15.13.11.31-2, 15.13.11.34-3, 15.11.21.00-7, 15.13.11.35-0, 15.13.15.00-0.
II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.
II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.
II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Rozpoczęcie: 30.04.2011.
SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM
III.1) WADIUM
Informacja na temat wadium: nie dotyczy
III.2) ZALICZKI
- Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie
III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW
III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie
III.3.2) Wiedza i doświadczenie
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie
III.3.3) Potencjał techniczny
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie
III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie
III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa
Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku
oświadczenie
III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY
-
III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:
III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:
- oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.
IV.3) ZMIANA UMOWY
Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie
IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Hajnówce, 17-200 Hajnówka, ul.Warszawska 67, sekretariat lub drogą e-mail: dkw_hajnowka@sw.gov.pl...
IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 20.04.2011 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy w Hajnówce, 17-200 Hajnówka, ul.Warszawska 67 - sekretariat.
IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).
IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie
ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH
CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wędliny i mięso.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Kiełbasa parówkowa - 1720kg 2. Kiełbasa krakowska parzona - 300 kg 3. Kiełbasa mortadela - 1720kg 4. Kiełbasa podwawelska - 350 kg 5. Kiełbasa szynkowa wieprzowa - 250 kg 6. Kiełbasa szynkowa wołowa - 100 kg 7. Kiełbasa zwyczajna - 1720 kg 8. Mielonka - 1320 kg 9. Parówki cienkie - 770 kg 10. Kiełbaski cienkie - 770 kg 11. Pieczeń - 770 kg 12. Klops - 770 kg 13. Salceson biały - 770 kg 14. Salceson czarny - 770 kg 15. Pasztetowa - 770 kg 16.Pasztet mięsny - 770 kg 17. Kiełbasa biała parzona - 770 kg 18. Mięso wieprzowe do kiełbas - 2200 kg 19. Mięso wołowe do kiełbas - 770 kg 20. Wątroba wieprzowa - 1600 kg 21. Kaszanka - 770 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2, 15.13.14.20-5, 15.13.11.34-3, 15.13.13.10-1, 15.11.11.00-0, 15.13.11.31-2, 15.13.11.34-3.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Drób.
1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1 Ćwiartki kurczaka - 1500 kg 2. Mortadela drobiowa - 780 kg 3. Polędwica drobiowa - 248 kg 4. Pasztet drobiowy - 780 kg 5. Mielonka drobiowa - 780 kg.
2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.00-7, 15.13.11.35-0, 15.13.15.00-0.
3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 30.04.2011.
4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.
INNE PRZETARGI Z HAJNÓWKI
- Zakup i dostawę materiałów zużywalnych do wstrzykiwacza kontrastu na potrzeby Pracowni Tomograficznej w SP ZOZ w Hajnówce
- Wywóz, odbiór i utylizację odpadów komunalnych niesegregowanych i segregowanych oraz specjalnych wytwarzanych w SPZOZ w Hajnówce
- Zakup i dostawa produktów leczniczych na potrzeby SPZOZ w Hajnówce - uzupełnienie
- "Przebudowa drogi leśnej w ramach zadania pn.: "Budowa mijanek na drodze leśnej - dojazd pożarowy nr 13"
więcej: przetargi w Hajnówce »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Dostawa artykułów spożywczych"(12.2024.)
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 im. Olofa Palmego w Józefowie w roku szkolnym 2024/2025
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do Szkoły Podstawowej nr 34 w Białymstoku
- DOSTAWY PRODUKTÓW MIĘSNCYH I WĘDLINIARSKICH
- Sukcesywne dostawy wędlin i mięsa na potrzeby Domu Pomocy Społecznej "Spokojna Przystań" w Garbarach 2024 II
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności na potrzeby Szkoły Podstawowej nr 12 w Mikołowie w roku szkolnym 2024/2025
więcej: Wołowina »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.