To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2007-01-03
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Tarnów: Dostawy mięsa i wędlin Publikacja obowiązkowa.
I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Zakład Karny w Tarnowie, do kontaktów: Maria Sieczka, ul. St. Konarskiego, 33-100 Tarnów, woj. małopolskie, tel. 014 6218894 w. 231, fax 014 6215677, e-mail: zp_tarnow@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres zamawiającego (URL): www.sw.gov.pl Adres profilu nabywcy (URL): www.sw.gov.pl 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie. Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak. Nr 301 poz. 56906 z 08.11.2006 Wartość zamówienia (bez VAT): 73800 EUR.
II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy mięsa i wędlin. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Zakład Karny w Tarnowie ul. Konarskiego 2. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia publicznego są dostawy mięsa i wędlin sklasyfikowanych w grupie CPV 151 w szacunkowych ilościach (ilości za cały okres obowiązywania umowy): Grupa 1 - Wędliny Baleron wieprzowy kod CPV 15131130-5-15 kg Boczek mielony kod CPV 15131130-5-3 100 kg Parówki wieprzowe grube kod CPV 15114000-0-1 300 kg Parówki wieprzowe cienkie kod CPV 15114000-0-1 700 kg Kiełbasa krakowska kod CPV 15131130-5-1 300 kg Kiełbasa lenczowa kod CPV 15131130-5-3 600 kg Kiełbasa mortadela kod CPV 15131130-5-2 900 kg Kiełbasa toruńska kod CPV 15131130-5-3 400 kg Kiełbasa tuchowska kod CPV 15131130-5- 2 400 kg Kiełbasa zwyczajna kod CPV 15131130-5-4 600 kg Kiełbasa żywiecka kod CPV 15131130-5-600 kg Pasztetowa wieprzowa kod CPV 15131130-5-1 500 kg Pieczeń wiedeńska kod CPV 15131130-5-2 200 kg Pieczeń rzymska kod CPV 15131130-5-1 900 kg Salceson wieprzowy kod CPV 15114000-0-1 300 kg Szynka gotowana wieprzowa kod CPV 15131130-5-15 kg Szynka pieczona wieprzowa kod CPV 15131130-5-10 kg Szynka tyrolska kod CPV 15131130-5-3 400 kg Grupa 2 - Wędliny drobiowe Baleron drobiowy kod CPV 15131130-5-350 kg Filet prasowany drobiowy kod CPV 15131130-5-270 kg Kiełbasa galicyjska drobiowa kod CPV 15131130-5-470 kg Kiełbasa szynkowa drobiowa kod CPV 15131130-5-370 kg Parówki drobiowe kod CPV 15131130-5-370 kg Polędwica kanadyjska drobiowa kod CPV 15131130-5-170 kg Polędwica z indyka kod CPV 15131130-5-220 kg Szynka drobiowa kod CPV 15131130-5-370 kg Szynka śniadaniowa drobiowa kod CPV 15131130-5-520 kg Szynka Złotopolski drobiowa kod CPV 15131130-5- 340 kg Grupa 3 - Mięso Łopatka wieprzowa z kością kod CPV 15111000-2- 2 300 kg Mięso gulaszowe wołowe I gatunek kod CPV 15111000-2 - 5 200 kg Schab bez kości kod CPV 15111000-2- 100 kg Wątroba wieprzowa kod CPV 15131131-2-2 500 kg Grupa 4 - Mięso drobiowe Ćwiartka tylna drobiowa kod CPV 1512000-6-4 700 kg Filet drobiowy kod CPV 1512000-6 -430 kg Grupa 5 - Konserwy Konserwa mięsna samootwieralna 130 g kod CPV 15131700-2-60 kg Konserwa mięsna samootwieralna 300 g kod CPV 15131700-2- 3000 kg Pasztet drobiowy samootwieralny 130 g kod CPV 15131310-1-370 kg Pasztet wieprzowy samootwieralny 360 g kod CPV 15131310-1-2 340 kg 1.5) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.17.00 - Przetwory mięsne Oryginalny kod CPV: 15.12.00.00 - Wełna zwierzęca, skóry i skórki Kod CPV wg słownika 2008: 19.28.00.00 - Wełna zwierzęca, skóry i skórki
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.
Część nr: 1 Nazwa: Wędliny. V. 1 Data udzielenia zamówienia: 15.12.2006. 2) Liczba otrzymanych ofert: 6. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka sp.j.,, ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, woj. Polska/Świętokrzyskie, tel. 0-41 354-42-60. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 186103,00 Oferta z najniższą ceną: 186103,00 / oferta z najwyższą ceną: 234638,25 Waluta: PLN Część nr: 2 Nazwa: Wędliny drobiowe. V. 1 Data udzielenia zamówienia: 15.12.2006. 2) Liczba otrzymanych ofert: 4. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka sp.j., ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, woj. Polska/Świętokrzyskie, tel. 0-41 354-42-60. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 26337,00 Oferta z najniższą ceną: 26337,00 / oferta z najwyższą ceną: 35010,40 Waluta: PLN Część nr: 3 Nazwa: Mięso. V. 1 Data udzielenia zamówienia: 15.12.2007. 2) Liczba otrzymanych ofert: 5. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakład Rolny i Przetwórstwa Mięsnego JANPOL Jan i Grażyna Słomka sp.j., ul. W. Witosa 39, 26-020 Chmielnik, woj. Polska/Świętokrzyskie, tel. 0-41 354-42-60. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 62750,00 Oferta z najniższą ceną: 62750,00 / oferta z najwyższą ceną: 99437,00 Waluta: PLN Część nr: 4 Nazwa: Mięso drobiowe. V. 1 Data udzielenia zamówienia: 27.12.2006. 2) Liczba otrzymanych ofert: 3. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Zakłady Mięsne Wiesław Leśniak, ul. Axentowicza 20A, 33-300 Nowy Sącz, woj. Polska/Małopolskie, tel. 0-18 443-03-02. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 22559,60 Oferta z najniższą ceną: 19259,80 / oferta z najwyższą ceną: 28276,00 Waluta: PLN Część nr: 5 Nazwa: Konserwy. V. 1 Data udzielenia zamówienia: 15.12.2006. 2) Liczba otrzymanych ofert: 3. 3) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Market Plus PPHU Błaszczok Franciszek, ul. Leszka 13A, 44-307 Wodzisław Śląski, woj. Polska/Śląskie, tel. 0-32 456-56-83. 4) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najtańszą i najdroższą ceną (bez VAT): Cena wybranej oferty: 26071,20 Oferta z najniższą ceną: 26071,20 / oferta z najwyższą ceną: 40367,90 Waluta: PLN
VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 27.12.2006.
INNE PRZETARGI Z TARNOWA
- Bieżące utrzymanie, konserwacja, naprawa i modernizacja urządzeń i oprogramowania ITS na terenie miasta Tarnowa
- Dostawa produktów ogólnospożywczych do budynku Centrum Rehabilitacji Społecznej i Zawodowej - Zakład Aktywności Zawodowej "Słoneczne Wzgórze"
- Zagospodarowanie terenów zielonych na os. Chyszów w Tarnowie - Zielone płuca Tarnowa
- Dostawa drobnego sprzętu i wyposażenia medycznego dla Akademii Tarnowskiej - etap I
- Sukcesywny zakup kruszyw drogowych dla potrzeb Miejskiego Przedsiębiorstwa Gospodarki Komunalnej Sp. z o.o. w Tarnowie w 2026 r.
- Zmiana sposobu ogrzewania, budowa instalacji gazowej oraz remont instalacji elektrycznej w budynku mieszkalnym przy ul. Spytki 1A w Tarnowie
więcej: przetargi w Tarnowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Zakup i dostawa artykułów żywnościowych dla SZKOŁY PODSTAWOWEJ im. ORŁA BIAŁEGO W NIEDŹWIADZIE w 2026 roku
- Zakup i sukcesywna dostawa żywności - mięs drobiowych, wieprzowych i wołowych, na potrzeby Zespołu Szkół w Kostomłotach Drugich w 2026 r.
- Sukcesywne dostawy artykułów spożywczych w roku 2026
- Przetarg 2. Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych do stołówek ZS im. Jana Koszczyca Witkiewicza w Kazimierzu Dolnym na 2026 r.
więcej: Mięso wołowe »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





