To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2010-01-04
Kikity: Dostawy nabiału
Numer ogłoszenia: 683 - 2010; data zamieszczenia: 04.01.2010
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 246735 - 2009r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej, Kikity 33, 11-332 Kikity, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 0-89 718-11-23, faks 0-89 718-11-23 wew. 303.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: jednostka budżetowa.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) OKREŚLENIE PRZEDMOTU ZAMÓWIENIA
II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawy nabiału.
II.1.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.1.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Lp Nazwa artykułu j.m. Ilość 1 2 3 4 1 Śmietana 18 %, 0,2 l Szt 2000 2 Ser żółty edamski Kg 1500 3 Ser żółty gouda Kg 1000 4 Ser żółty salami Kg 200 5 Ser top. Zegar hochland Kg 200 6 Mleko 2%, folia 1 l Litr 10000 7 Jogurt pyszny 125g Szt 8000 8 Jogurt gratka 120g Szt 10000 9 Valbon 0,2 kg Kg 30 10 Serek surage 125g Kg 800 11 Serek wiejski 0,2 kg Szt. 2000 12 Twaróg krajanka Kg 600 13 Jogurt owocowy 150 g Zott Szt. 12000 14 Deser Zott monte 4 pak1szt=62,5g Op 1000 15 Ser feta 0,2 kg Kg 60 16 Masło ekstra co najmniej 82% zawartości tłuszczu tłuszczu Kg 500 17 Śmietana 30 %, 0,2 l Szt. 1000 18 Margaryna zwykła 225g kg 1000 19 Jogurt naturalny l 200 20 Ser topiony plastry Hochlland kg 100 21 Jogurt Frutis 4x115g szt 400 22 Serek twój smak 125g szt 200 23 Mleko 2% karton litry 1000 24 Ser pleśniowy mozzarella kg 100 25 Masmak kg 3000 26 Ser pleśniowy Turek 120/125g kg 200.
II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00 - Produkty mleczarskie .
II.1.5) Całkowita końcowa wartość zamówienia (bez VAT) obejmująca wszystkie zamówienia i części: 157259.00 PLN.
SEKCJA IV: PROCEDURA
IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
IV.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA V: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
V.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 31.12.2009.
V.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
V.3) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- PHU MAX sp.j. J. Harhaj, M. Malewski, Ul. Chrobrego 33, 11-300 Biskupiec, kraj/woj. wielkopolskie.
V.4) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O NIE PODLEGAJĄCYCH ODRZUCENIU OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ
I NAJWYŻSZĄ CENĄ (bez VAT)
- Cena wybranej oferty: 157259.00
- Oferta z najniższą ceną: 157259.00 oferta z najwyższą ceną: 157259.00
- Waluta: PLN.
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- WYBÓR DOSTAWCÓW ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA RZECZ PRZEDSZKOLA NR 10 "Przedszkola na każdą pogodę" WE WROCŁAWIU
- Dostawa żywności do stołówek Szkoły Podstawowej nr 2 w Radzyniu Podlaskim
- Dostawy artykułów spożywczych przeznaczonych na potrzeby Ośrodka Szkolenia i Wychowania OHP w Wasilkowie - część nr II (II półrocze 2025 r.)
- Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Zespole Szkół Sportowych w Siemianowicach Śląskich w roku szkolnym 2025/2026 - od września do grudnia 2025r.
- P.37.2025 zakup i dostawa mleka i produktów mleczarskich dla potrzeb Radomskiego Szpitala Specjalistycznego
- Dostawy żywności dla Przedszkola Publicznego Nr 3 w Radlinie, w okresie sierpień-grudzień 2025 roku, z podziałem na 6 zadań
więcej: Produkty mleczarskie »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.