eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi GawłuszowiceUsługa cateringowa polegająca na przygotowaniu,dostarczeniu i wydaniu świeżych posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Gimnazajalnego w Gawłuszowicach w roku 2014

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2014-01-13

Gawłuszowice: Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu,dostarczeniu i wydaniu świeżych posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Gimnazajalnego w Gawłuszowicach w roku 2014
Numer ogłoszenia: 6823 - 2014; data zamieszczenia: 13.01.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 261725 - 2013r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zespół Szkolno-Gimnazjalny w Gawłuszowicach, Gawłuszowice 5, 39-307 Gawłuszowice, woj. podkarpackie, tel. 17 7744285, faks 17 7744284.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Samorządowa jednostka organizacyjna-szkoła.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu,dostarczeniu i wydaniu świeżych posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Gimnazajalnego w Gawłuszowicach w roku 2014.

II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1. Przedmiotem zamówienia jest usługa cateringowa polegająca na przygotowaniu, dostarczeniu i wydaniu świeżych posiłków dla uczniów Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego w Gawłuszowicach w okresie od 02 stycznia 2014roku do 27 czerwca 2014r. i od 02września 2014 roku -31grudnia 2014 r. wyłączeniem dni wolnych od zajęć w szkole. Dla oddziału przedszkolnego śniadania( np. różnorodne zupy mleczne, kanapki ze świeżego pieczywa mieszanego lub razowego z jajkiem, dżemem, serem białym, napoje), obiadu jednodaniowego z kompotem składającego się 2 razy w tygodniu drugiego dania mięsnego ( ziemniaki, bądź zamienniki kasza lub ryż, mięso +surówka) i dwa razy w tygodniu zupy z wkładką mięsną z pieczywem z kompotem i podwieczorku (np. bułka słodka, kanapki z wędliną, jogurt owocowy budyń lub kisiel, galaretka oraz napój np. herbata, kakao) 1.2. Dla szkoły i gimnazjum obiadu jednodaniowego z kompotem składającego się 2 razy w tygodniu z drugiego dania mięsnego, (ziemniaki bądź zamienniki kasza lub ryż, mięso+ surówka) i 2 razy w tygodniu zupy z wkładką mięsna dodatkiem pieczywa oraz kompotu. W raz w tygodniu w każdy piątek jednodaniowe danie obiadowe powinno być bezmięsne typu naleśniki, pierogi. Posiłki przygotowane przez Wykonawcę pod względem technologii wykonania i jakości, muszą spełniać normy określone przez Instytut Żywności i Żywienia Dzieci i Młodzieży. Posiłki musza posiadać wymaganą przepisami kaloryczność i musza być sporządzane zgodnie z wymogami sztuki kulinarnej i sanitarnej dla żywienia zbiorowego. Liczba dziennych posiłków będzie się zmieniać w zależności od frekwencji dzieci. Szacuje, iż dzienna średnia liczba posiłków będzie wynosić dla oddziału przedszkolnego 23 dla szkoły 69 i gimnazjum 20(przy założeniu 90 % frekwencji uczniów). Szacunkowa liczba dni w roku szkolnym 2013/2014-107dni, w roku szkolnym 2014/2015-77dni Szacunkowa liczba posiłków jednodaniowych -16 376, liczba śniadań posiłków jednodaniowych i podwieczorków-4048.Planowane ilości posiłków mogą ulec zmianie zwiększeniu lub zmniejszeniu w przypadku zmiany ilości uczniów objętych dożywianiem. W przypadku zamawiania mniejszych ilości posiłków. Wykonawca nie będzie miał z tego tytułu roszczenia. Zamawiający zastrzega, że ilość uczniów korzystających posiłków może zmieniać się każdego dnia i zobowiązuje się informować telefonicznie Wykonawcę codziennie do godz.9.00 o ilościach dostarczanych posiłków w danym dniu do Zespołu Wykonawca będzie dostarczał posiłki do siedziby Zamawiającego zgodnie z harmonogramem ustalonym z Dyrektorem Zespołu Szkolno-Gimnazjalnego..

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.10.00 - Usługi przygotowywania posiłków 55.52.00.00 - Usługi dostarczania posiłków .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 30.12.2013.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Piekarnia i Cukiernia Handel Art.Spożywczymi Usługi Gastronomiczne Ewa I Stanisław Konieczny Spółka jawna, ul.Kościuszki 23, 39-300 Mielec, kraj/woj. podkarpackie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 86500,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 86244,48

  • Oferta z najniższą ceną: 86244,48 / Oferta z najwyższą ceną: 86244,48

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.