eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi W³odawaDostawa produktów mleczarskich

Ten przetarg zosta³ ju¿ zakoñczony. Zobacz wynik tego przetargu



Og³oszenie z dnia 2008-01-09

W³odawa: Dostawa produktów mleczarskich
Numer og³oszenia: 6472 - 2008; data zamieszczenia: 09.01.2008
OG£OSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie og³oszenia: obowi±zkowe.

Og³oszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJ¡CY

I. 1) NAZWA I ADRES: Zak³ad Karny we W³odawie, ul. ¯o³nierzy WiN 19, 22-200 W³odawa, woj. lubelskie, tel. 0-82 5726810, 5726824, fax 0-82 5726866.

  • Adres strony internetowej zamawiaj±cego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJ¡CEGO: Podmiot prawa publicznego.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiaj±cego: Dostawa produktów mleczarskich.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Okre¶lenie przedmiotu oraz wielko¶ci lub zakresu zamówienia: - mleko 2% w ilo¶ci 36 0000 litrów, kod CPV 15511000-3, - ¶mietana 12% w ilo¶ci 6 000 litrów, kod CPV 15512200-0, - twaróg chudego kl. I w ilo¶ci 1 700 kg, kod CPV15542100-0, - ser topiony o gramaturze 100 gram w ilo¶ci 900 kg, kod CPV 15542200-1, - ser twardy w ilo¶ci 1000 kg, kod CPV 15544000-3, - jogurt owocowy o gram. 150 g w ilo¶ci 500 kg, kod CPV 15551320- 4, - kefir w ilo¶ci 1500 kg, kod CPV15551000-5.

II.1.4) Wspólny S³ownik Zamówieñ (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.51.10.00 - Mleko Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.51.10.00 - Mleko Oryginalny kod CPV: 15.51.22.00 - ¦mietana t³usta Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.51.22.00 - ¦mietana t³usta 15.54.22.10 - 15.54.22.10 Oryginalny kod CPV: 15.54.22.00 - Ser miêkki Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.22.00 - Ser miêkki Oryginalny kod CPV: 15.54.40.00 - Ser twardy Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.54.40.00 - Ser twardy Oryginalny kod CPV: 15.55.13.20 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.55.13.20 - Jogurt z dodatkiem substancji smakowych Oryginalny kod CPV: 15.55.10.00 - Jogurt i pozosta³e przefermentowane przetwory mleczne Kod CPV wg s³ownika 2008: 15.55.10.00 - Jogurt i pozosta³e przefermentowane przetwory mleczne .

II.1.5) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty czê¶ciowej: Nie.

II.1.6) Czy dopuszcza siê z³o¿enie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakoñczenia: 31.01.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZ¡CE ZAMÓWIENIA


III.2) WARUNKI UDZIA£U

  • Opis warunków udzia³u w postêpowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spe³niania tych warunków: O udzielenie zamówienia mog± ubiegaæ siê oferenci, którzy spe³ni± nastêpuj±ce warunki: - posiadaj± uprawnienia do wykonywania kre¶lonej dzia³alno¶ci lub czynno¶ci, je¿eli ustawy nak³adaj± obowi±zek posiadania takich uprawnieñ; - posiadaj± niezbêdn± wiedzê i do¶wiadczenie oraz potencja³ techniczny, a tak¿e dysponuj± osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; - znajduj± siê w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniaj±cej wykonanie zamówienia; - nie podlegaj± wykluczeniu z postêpowania o udzielenia zamówienia, na podstawie art. 24 ustawy z dnia 29.01.2004r. Prawo zamówieñ publicznych (tekst jednolity Dz. U. z 2006 roku nr 164, poz. 1163 z pó¼niejszymi zmianami). Ocena spe³nienia w/w warunków bêdzie przeprowadzona poprzez sprawdzenie dostarczonych dokumentów.
  • Informacja o o¶wiadczeniach i dokumentach, jakie maj± dostarczyæ wykonawcy w celu potwierdzenia spe³niania warunków udzia³u w postêpowaniu: - formularz ofertowy - za³±cznik nr 1 - o¶wiadczenie o spe³nieniu warunków okre¶lonych w art. 22 ust.1 ustawy Prawo zamówieñ publicznych z dnia 29.01.2004 r - za³±cznik nr 2, - parafowany projekt umowy - za³±cznik nr 3 - aktualny odpis z w³a¶ciwego rejestru albo aktualne za¶wiadczenie o wpisie do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej, je¿eli odrêbne przepisy wymagaj± wpisu do rejestru lub zg³oszenia do ewidencji dzia³alno¶ci gospodarczej wystawione nie wcze¶niej ni¿ 6 miesiêcy przed up³ywem terminu sk³adania ofert lub kserokopia potwierdzona za zgodno¶æ z orygina³em zgodnie z obowi±zuj±cymi w tym zakresie przepisami.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najni¿sza cena.

IV.2.2) Wykorzystana bêdzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostêpna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikacjê istotnych warunków zamówienia mo¿na uzyskaæ pod adresem: Zak³ad Karny we W³odawie / dzia³ kwatermistrzowski 22-200 W³odawa ul. ¯o³nierzy WiN 19.

IV.3.4) Termin sk³adania wniosków o dopuszczenie do udzia³u w postêpowaniu lub ofert: 18.01.2008 godzina 10:00, miejsce: Zak³ad Karny we W³odawie / sekretariat 22-200 W³odawa ul. ¯o³nierzy WiN 19.

IV.3.5) Termin zwi±zania ofert±: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu sk³adania ofert).

Podziel siê

Poleæ ten przetarg znajomemu poleæ

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstaw± prezentowanych tutaj informacji s± dane publikowane przez Urz±d Zamówieñ Publicznych w Biuletynie Zamówieñ Publicznych. Tre¶æ og³oszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z tre¶ci± tego¿ og³oszenia dostêpn± w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dok³ada wszelkich starañ, aby zamieszczone tutaj informacje by³y kompletne i zgodne z prawd±. Nie mo¿e jednak zagwarantowaæ ich poprawno¶ci i nie ponosi ¿adnej odpowiedzialno¶ci za jakiekolwiek szkody powsta³e w wyniku korzystania z nich.


Je¶li chcesz dodaæ og³oszenie do serwisu, zapoznaj siê z nasz± ofert±:

chcê zamieszczaæ og³oszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwê miasta, dla którego chcesz znale¼æ jednostkê ZUS.