Ogłoszenie z dnia 2005-11-23
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Hel: DOSTAWY SUKCESYWNE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH
I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Komenda Portu Wojennego Hel, do kontaktów: Więckowski Adam, ul. Sikorskiego 20 bud. 2 lok. 1, 84-150 Hel, woj. pomorskie, tel. 058 6757570, fax 058 6757250, e-mail: przetargi@hel.mil.pl, http:/hel.mil.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: jak w pkt. 1.1, jak w pkt. 1.1, jak w pkt. 1.1, 84-150 jak w pkt. 1.1, tel. jak w pkt. 1.1, fax 058 6757570, e-mail: przetargi.kpw@poczta.fm, jak w pkt. 1.1. 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: jak w pkt. 1.1, jak w pkt. 1.1, jak w pkt. 1.1, 84-150 jak w pkt. 1.1, tel. jak w pkt. 1.1, fax 058 6757570, e-mail: przetargi.kpw@poczta.fm, jak w pkt. 1.1. 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).
II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY SUKCESYWNE MIĘSA I WYROBÓW MIĘSNYCH. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy sukcesywne mięsa i wyrobów mięsnych do magazynów KPW Hel . 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: Siedziba zamawiającego - magazyny produktów mięsnych. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce Kod CPV wg słownika 2008: 15.41.21.00 - Tłuszcze zwierzęce 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: Grupa 1 - mięso i wyroby mięsne wieprzowe i wołowe - 43 695kg; Grupa 2 - mięso drobiowe - 6500 kg Grupa 3 - wyroby drobiowe - 1800 kg Grupa 4 - konserwy mięsne - 3800 kg. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: data rozpoczęcia: 01.02.2006; data zakończenia: 31.01.2007;
III.1) Wymagane wadium: 12 400 zł ( z podziałem na grupy). 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Dokumenty których żąda zamawiający : -aktualny odpis z właściwego rejestru sądowego albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione przez właściwy organ; potwierdzające że profil działalności oferenta odpowiada przedmiotowi (wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert); -aktualna informację z krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 us.1 pkt 9 oraz pkt 4-8 ustawy Prawo Zamówień Publicznych, wystawiona nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; -zaświadczenie właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub KRUS potwierdzających odpowiednio, że wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne lub społeczne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie/odroczenie/ lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu- wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; -zezwolenie na zaopatrywanie wojska w środki spożywcze pochodzenia zwierzęcego wydane przez uprawnionego inspektora Wojskowej Inspekcji Weterynaryjnej zgodnie z ustawą o Inspekcji Sanitarnej /Dz.U. nr 12 poz 49 z 1985 r z późniejszymi zmianami/ ważne na dzień terminu rozpoczęcia realizacji zamówienia; -kopię minimum dwóch dowodów rejestracyjnych posiadanych pojazdów specjalistycznych przystosowanych do przewozu mięsa ( z aktualnymi badaniami technicznymi) lub pojazdów innego podmiotu ( w takim przypadku niezbędne jest dołączenie aktualnego zezwolenia WIW wystawionego dla tego podmiotu oraz kopii umowy użyczenia, z której wynika, że użyczenie nastąpi na każdą prośbę oferenta lub jest stałe).
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 05.01.2006. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 10.01.2006 godzina 12:00. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 90 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 10.01.2006, godzina 13:30, Kancelaria Jawna Komendy Portu Wojennego Hel ul.Sikorskiego 20, 84-150 Hel.
VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 17.11.2005.
INNE PRZETARGI HEL
więcej: przetargi HEL »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku (powtórzone)
- Sukcesywna dostawa mięsa i kości oraz wędlin dla Internatu Zespołu Szkół Technicznych w Płocku w 2026 roku
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników przedsięwzięć szkoleniowych w Ośrodku Szkoleniowo-Konferencyjnym w Lucieniu
- Sukcesywne dostawy artykułów żywnościowych dla Przedszkola Samorządowego im. Misia Uszatka w Nowym Mieście
- Ssukcesywną dostawę artykułów spożywczych na rok 2026 dla PS w Mietniowie
- Dostawa artykułów spożywczych dla potrzeb stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej im. Króla Władysława Jagiełły w Medyce
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





