eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Nowogard21/ŻYW/05/06

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2005-11-21

POZYCJA 61867

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - dostawy Nowogard: 1. Mięso wołowe (zad wołowy bez nóg i ogonów), 2. Mięso wołowe (gulaszowe), 3. Mięso mielone wieprzowo-wołowe, 4. Mięso wieprzowe (półtusze bez głów i nóg), 5. Mięso wieprzowe (gulaszowe), 6. Słonina, 7. Podgardle

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny w Nowogardzie, do kontaktów: Nowak Jarosław, Ul. Zamkowa 7, 72-200 Nowogard, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 3925285, fax 091 3925284, e-mail: zk_nowogard@sw.gov.pl, www.zk-nowogard.prv.pl. Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: Tak. Nr 177 poz. 41819 z 17.08.2005 Szacunkowa wartość całkowita (bez VAT): 25727,6 EUR

SEKCJA II: TRYB I PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Rodzaj zamówienia: dostawy. 2) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 3) Nomenklatura 3.1) Wspólny Słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.16.40 - Siekane mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.16.40 - Siekane mięso wołowe Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.33.00 - Tusze wieprzowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.11.30.00 - Wieprzowina Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.30.00 - Wieprzowina Oryginalny kod CPV: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie 4) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: 1. Mięso wołowe (zad wołowy bez nóg i ogonów), 2. Mięso wołowe (gulaszowe), 3. Mięso mielone wieprzowo-wołowe, 4. Mięso wieprzowe (półtusze bez głów i nóg), 5. Mięso wieprzowe (gulaszowe), 6. Słonina, 7. Podgardle. 5) Krótki opis: 1. Mięso wołowe (zad wołowy bez nóg i ogonów) - w ilości 3 000 kg 2. Mięso wołowe (gulaszowe) - w ilości 1 300 kg 3. Mięso mielone wieprzowo-wołowe - w ilości 1 000 kg 4. Mięso wieprzowe (półtusze bez głów i nóg) - w ilości 2 800 kg 5. Mięso wieprzowe (gulaszowe) w ilości - 1 200 kg 6. Słonina - w ilości - 2 200 kg 7. Podgardle - w ilości - 1 600 kg.

SEKCJA III: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

III.1) Udzielenie i wartość zamówienia 1.1) Nazwa i adres wykonawcy, któremu udzielono zamówienia: Oznaczenie oferty częściowej: 1 zadanie 3 i 4 "Rol-Banc" Zakład Przetwórstwa Mięsnego Spółka z o.o., Świerzno, 72-405 Świerzno, woj. zachodniopomorskie, tel. 091 3832766. 1.2) Informacja o cenie wybranej oferty oraz o nie podlegających odrzuceniu ofertach z najniższą i najwyższą ceną (bez VAT): Cena: Oferta z najniższą ceną: 86 856,20 / oferta z najwyższą ceną: 121 920,70 Waluta: PLN

SEKCJA IV: INNE INFORMACJE

IV.1) Data udzielenia zamówienia: 25.10.2005 2) Liczba otrzymanych ofert: 3 3) Data wysłania ogłoszenia: 02.11.2005

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.