eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Konstancin-Jeziorna › dostawy artykułów żywnościowych

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-12-06

POZYCJA 61705

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Konstancin-Jeziorna: dostawy artykułów żywnościowych Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Polska Akademia Nauk Dom Rencisty, do kontaktów: Ewa Poprzęcka, ul. Chodkiewicza 3/5, 05-510 Konstancin-Jeziorna, woj. mazowieckie, tel. 022 7564116, 7547176, fax 022 7564116, e-mail: drpan@interia.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Dom Rencisty; Inne:Długoterminowa opieka dla osób starych. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy artykułów żywnościowych. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Dom Rencisty Polskiej Akademii Nauk ul. Chodkiewicza 3/5 05-510 Konstancin-Jeziorna. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Artykuły żywnościowe 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert 2. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu zgodnie z treścią art. 22 ust. 1 Prawo zamówień publicznych 3. Oświadczenie o obowiązujących w zakładzie zasadach systemu HACCP 4. Oświadczenie o przystosowaniu środka transportu do przewożenia artykułów żywnościowych. 5. Oświadczenie banku, w którym Wykonawca posiada rachunek,potwierdzające wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową Wykonawcy wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 6. Aktualne zaświadczenie właściwego Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.00.00.00 - Produkty spożywcze i napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.00.00.00 - Żywność, napoje, tytoń i produkty pokrewne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Powyżej 60 000,00 euro, poniżej 137 000,00 euro 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 01.01.2007; lub data zakończenia: 31.12.2007

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Warunkiem wzięcia udziału w postępowaniu jest posiadanie uprawnień do wykonywania określonej działalności lub czynności jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; Nie podlegają wykluczeniu z postępowania na podstawie art.24 ust.1 i 2. Posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia; Znajdują się w sytuacji ekonomicznej lub finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; Przyjmują warunki zamówienia dotyczace: terminu realizacji poszczególnych dostaw, umowy, przetagu, SIWZ, płatności. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków wymaganych od dostawców zostanie dokonana na podstawie analizy załączonych dokumentów wg. formy spełnia, nie spełnia potwierdzających kwalifikacje do udziału w przedmiotowym postępowaniu. Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Oświadczenie o spełnianiu warunków udziału w postepowaniu zgodnie z treścią art.22 ust.1 Ustawy- zał. nr 3 do SIWZ 2. Wypełniony formlarz cenowy - zał. nr 1 do SIWZ 3. Aktualny dokument (lub kserokopia potwierdzona przez wykonawcę za zgodność z oryginałem) dopuszczający wykonawcę do obrotu prawnego w zakresie objętym zamówieniem, wystawiony nie wcześniej niż 6 m-cy przed upływem terminu składania ofert. 4. Oświadczenie, że przedmiot zamówienia bedzie dostarczany specjalistycznym transportem zgodnie z Rozp. Min. Zdrowia z dnia 19.12.2005 ( Dz.U. 03.21.79) w sprawie wymagań sanitarnych dot. środków transportu żywności - zał. nr 4 do SIWZ 5. Oświadczenie o obowiązujących w zakładzie zasadach systemu HACCP zał. nr 5 do SIWZ 6. Oświadczenie banku, w którym Wykonawca posiada rachunek, potwierdzające wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową Wykonawcy wystawione nie wcześniej niż 3 mieciące przed upływem terminu składania ofert. 7. Aktualne zaświadczenia właściwego Urzędu Skarbowego oraz właściwego oddziału ZUS lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne wystawione nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert. Na każde żądanie zamawiającego wykonawca dostarczy niezwłocznie odpowiednie dokumenty potwierdzające prawdziwość każdej z kwestii zawartej w oświadczeniach, tj. decyzję organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej o spełnianiu wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w obrocie artykułami żywnościowymi.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: Osobiście w siedzibie zamawiającego za potwierdzeniem odbioru. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 19.12.2006 godzina 11:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 19.12.2006, godzina 11:30, Dom Rencisty Polskiej Akademii Nauk, ul. Chodkiewicz 3/5, 05-510 Konstancin-Jeziorna.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 30.11.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Pieczywo. 1) Krótki opis: Dostawa codzienna, bułki, chleb do godz. 7.00 -rano. Na dni świąteczne dostawa w przeddzień, w odpowiednim opakowaniu, w ilościach wystarczających na wszystkie dni. Wyrób opatrzony etykietą producenta. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 1.Chleb baltonowski 650g krojony, pakowany szt. 4500 2.Chleb razowy zwykły 500g krojony, pakowany szt. 2000 3.Chleb razowy z ziarnami 450g krojony, pakowany szt. 2000 4. Bułka paryska 350g krojona, pakowana szt. 5000. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Produkty przemiału ziarna, oleje, tłuszcze zwierzęce i roślinne, przetwory warzywno-owocowe,ryby,owoce i warzywa świeże, drób i podroby, mięso, wędliny, wyroby ciastkarski i piekarnicze, mrożonki, jaja, owoce, przyprawy. 1) Krótki opis: Dostarczany asortyment powinien być świeży, jędrny, bez śladów zanieczyszczeń ciałami obcymi, o odpowiednim smaku i zapachu, transportowany w odpowiednich opakowaniach i pojemnikach wg. asortymentu. Mięso oznakowane przez lekarza weterynarii. Termin przydatnosci do spożycia od chwili dostawy nie może być krótszy niż 3/4 okresu w którym towar zachowuje zdatnośc do spożycia określoną w dokumencie HDI, na opakowaniu lub Polskiej Normie. Handlowy Dokument Identyfikacyjny musi być dołączany do każdej dostawy. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 1. Cukier zwykły 1 kg CPV 15831200 -4 1.050 kg 2. Cukier waniliowy 16 g CPV 15830000-5 szt. 475 3. Cukier puder 400g CPV 15830000-5 10 kg 4. Strucla makowa z bakaliami 1 kg CPV 15812200-5 19 kg 5. Sernik z brzoskwinią 1 kg CPV 15812200-5 15 kg 6. Dżem brzoskwiniowy niskosłodzony 300g - Łowicz CPV 15332290-3 szt. 100 7. Dżem morelowy niskosłodzony 300 g - Łowicz CPV 15332291-0 - szt. 100 8. Dżem truskawkowy niskosłodzony 300g - Łowicz CPV 15332296-5 -szt. 200 9. Dżem wiśniowy niskosłodzony 300g - Łowicz CPV 15332294-1 -szt.200 10.Dżem z czarn. porz. niskosłodz. 300g - Łowicz CPV 1533229304 -szt 200 11.Dżem z aronii niskosłodzony 300g - Łowicz CPV 15332290-3 -szt 40 12.Powidła śliwkowe 300g CPV15332290-3 szt. 200 13.Konfitura wiśniowa 240g - Łowicz CPV 15332290-3 szt. 50 14.Herbata granulowana 100g CPV 15860000-5 -szt.730 15 Kakao 100g Wedel CPV 15840000-5 -szt 20 16.Kakao 200g Deco Morreno CPV 15840000-5 -szt. 20 17.Kakao 100g Deco Morreno CPV 15840000-5 -szt. 20 18.Kasza gryczana prażona 1 kg CPV 15613100-9 -kg 130 19.Kasza jeczmienna pęczak 1 kg CPV 15613100-9 -kg 20 20.Kasza jęczmienna gruba 1 kg Szczytno CPV 15613100-9 -kg 70 21.Kasza jęczmienna średnia 1 kg Szczytno CPV 15613100-9 -kg 50 22.Kasza jęczmienna drobna 1 kg Szczytno CPV 15613100-9 -kg 70 23.Kasza manna 1 kg CPV 15613100-9 -kg 100 24.Kawa zbożowa Kujawska 200g CPV 15860000-4 -szt. 200 25.Kawa rozpuszczalna Inka 150g CPV 15860000-4 -szt. 100 26.Koncentrat pomidorowy 30% -200g Łowicz CPV 15331427-6 -szt.550 27.Mąka pszenna 1 kg Szymanowska CPV 15612100-2 -kg. 900 28.Makaron nitki cięte 500g Lubella CPV 15851100-2 -kg 350 Makaron świdry 500g Lubella CPV 158551100-2 Makaron kolanko ozdobne 500g CPV 158551100-2 29.Makaron zacierka 250g CPV 15851100-2 -kg 10 30.Rodzynki drobne 250g CPV 15332419-4 - szt. 235 31.Olej kujawski uniwersalny 0,50l CPV 15411100-3 -szt. 700 32.Płatki jęczmienne błyskawiczne 400g CPV 15613300-1 -szt. 108 33.Płatki kukurydziane zwykłe 250g CPV 15613311-1 -szt. 400 34.Płatki owsiane błysk. 400g CPV 15613380-1 -szt.150 35.Ryż biały 1 kg CPV 15611000-4 kg 80 36. Ryż biały Britta 500g CPV 15611000-4 szt. 400 37.Płatki ryżowe błyskawiczne 200g CPV 15611000-4 szt. 200 38.Mąka ziemniaczana 1 kg CPV 15620000-0 kg 20 39.Słodzik 1200 szt. CPV 15882000-4 szt.100 40.Sól biała jodowana 1 kg CPV 15872400-5 kg 190 41.Papryka ostra mielona 20g CPV 15872000-1 szt. 15 42.Liść laurowy 6g CPV 15872000-1 szt 200 43.Pieprz mielony 20g CPV 15872100-2 szt 300 44.Ziele angielskie 15g CPV 15872000-1 szt. 200 45.Majeranek 14g CPV 15872000-1 szt. 200 46.Czosnek mielony 25g CPV 15872000-1 szt. 100 47.Cynamon mielony 15g CPV 15872000-1 szt. 10 48.Przyprawa do ryb 35g CPV 15872000-1 szt. 25 49.Przyprawa do kurczaka 35g CPV 15872000-1 szt. 25 50.Papryka słodka mielona 20g CPV 158720001 szt. 30 51.Kwasek cytrynowy 20g CPV 15872000-1 szt. 110 52.Podgrzybek suszony 1 kg CPV 15331135-2 kg 1,50 53.Prawdziwek suszony 1 kg CPV 15331135-2 kg 1.50 54.Pączek 1 szt. CPV 15812200-9 szt. 50 55.Przyprawa Vegeta 75g CPV 15872000-1 szt. 300 56.Miód pszczeli wielokwiatowy 25g Tymbark CPV 15831600-8 szt. 3500 57.Budyń 656g CPV 15620000-0 szt. 40 58.Kisiel 880g CPV 15332240-8 szt. 40 59.Galaretka owocowa 900g CPV 15332240-8 szt. 40 60.Żurek 3 kg Knorr CPV 15800000-6 kg 20 61.Przyprawa Magi 250 ml CPV 15872000-1 szt. 20 62.Wafle bezcukrowe nadziewane czekoladą 180g CPV 15882000-4 szt. 50 63.Herbatniki Krakersy bezcukrowe 180g CPV 15882000-4 szt. 70 64.Wafle bezcukrowe nadziewane waniliowe 180g CPV 15882000-4 szt. 40 65.Żelatyna Ausszpik wieprzowa 800g CPV 15800000-6 kg 3 66.Babka piaskowa 1 kg CPV 15812200-5 kg 20 67.Wieprzowina łopatka bez skóry i kości 1 kg CPV 15110000-6 kg 10 68.Wieprzowina podgardle 1 kg CPV 15131400-9 kg2 69.Wieprzowina I szynka surowa z udźca 1 kg CPV 15131410-2 kg 600 70.Wieprzowina golonka ze skórą 1 kg CPV 151314400-9 kg 24 71.Wołowina I z udźca b/k 1 kg CPV 15111000-9 kg 400 72.Wieprzowina karkówka 1 kg CPV 15113000-3 kg 70 73.Wołowina rostbef 1 kg CPV 15111000-9 kg 100 74.Wołowina szponder 1 kg CPV 15111000-9 kg 50 75.Flaki wołowe oczyszcz. krojone parzone 1 kg CPV 15131600-1 kg 36 76.Nogi wieprzowe 1 kg CPV 15131400-9 kg 30 77.Wieprzowina schab środkowy z kością 1 kg CPV 15113000-3 kg 400 78.Wątroba wieprzowa 1 kg CPV 15114000-0 kg 2 79.Wołowina kark 1 kg CPV 151114000-9 kg 150 80.Korpus z kurczaka 1 kg 15100000-9 kg 500 81.Kurczak tusza 1 kg CPV 15100000-9 kg 800 82.Mięso z piersi indyka bez skóry 1 kg CPV 15100000-9 kg 50 83.Mięso z piersi kurczaka bez skóry 1 kg CPV 15100000-9 kg 50 84.Udka z kurczaka 1 kg CPV 15100000-9 kg 300 85.Mintaj mrożony płaty 1 kg CPV 15222000-3 kg 300 86.Makrela wędzona 1 kg CPV 15234000-7 kg 50 87.Tuńczyk w oleju 170g CPV 15241400-3 szt. 250 88.Śledź solony płaty 1 kg CPV 15241200-1 kg 50 89.Karp świeży patroszony 1 kg 15200000-0 kg 50 90.Wątróbka drobiowa kurza 1 kg CPV 15112300-9 kg 74 91.Baleron wieprzowy gotowany 1 kg CPV 15131136-0 kg 100 92.Rolada drobiowa 1 kg CPV 15131135-0 kg 110 93.Kiełbasa tatrzańska 1 kg CPV 15131136-0 kg 30 94.Kiełbasa krakowska parzona 1 kg CPV 15131136-0 kg 170 95.Kiełbasa mortadela 1 kg CPV 15131136-0 kg 100 96.Kiełbasa biała 1 kg CPV 15131136-0 kg 10 97.Kiełbasa brodzka 1 kg CPV 15131136-0 kg 50 98.Kiełbasa żywiecka 1 kg CPV 15131136-0 kg 20 99.Kiełbasa parówkowa 1 kg CPV 15131136-0 kg 30 100.Kiełbasa podwawelska 1 kg CPV 15131136-0 kg 50 101.Salceson drobiowy 1 kg CPV 15131135-0 kg 70 102.Salceson wieprzowy 1 kg CPV 15131136-0 kg 30 103.Kaszanka gryczana 1 kg CPV 15131134-3 kg 30 104.Kiszka pasztetowa 1 kg CPV 15114000-0 kg 10 105.Golonka prasowana 1 kg CPV 15131136-0 kg 10 106.Szynka mielona 1 kg CPV 15131136-0 kg 10 107.Zawijaniec szynkowy 1 kg CPV 15131136-0 kg 20 108.Pasztet drobiowy pieczony 1 kg CPV 15131310-6 kg 100 109.Polędwica sopocka 1 kg CPV 15131136-0 kg 260 110.Rolada schabowa 1 kg CPV 15131136-0 kg 30 111.Schab pieczony 1 kg CPV 15131136-0 kg 20 112.Polędwica drobiowa 1 kg CPV 15131135-0 kg 100 113.Indyk faszerowany 1 kg CPV 15131135-0 kg35 114.Szynka wieprzowa gotowana 1 kg CPV 15131136-0 kg 270 115.Szynka prasowana biała 1 kg CPV 15131136-0 kg 270 116.Szynka dębicka 1 kg CPV 15131136-0 kg 80 117.Szynka z piersi indyka 1 kg CPV 15131135-0 kg 60 118.Szynka w galarecie 1 kg CPV 15131136-0 kg 20 119.Pasztecik drobiowy 50g CPV 15131310-6 szt. 50 120.Kiełbasa szynkowa wieprzowa 1 kg CPV 15131136-0 kg 100 121.Parówki drobiowe zwykłe 1 kg CPV 15131135-0 kg 20 122.Parówki cielęce 1 kg CPV 15100000-9 kg 20 123.Serdelki drobiowe 1 kg CPV 15131135-0 kg 70 124.Filet z indyka wędzony 1 kg CPV 15131135-0 kg 60 125.Szynka pieczona wieprzowa 1 kg CPV 15131136-0 kg 60 126.Szynka babuni 1 kg 15131136-0 kg 15 127.Parówki wieprzowe 1 kg CPV 15131120-2 kg 40 128.Mielonka tyrolska wieprzowa 1 kg CPV 15131136-0 kg 150 129.Sok pomarańczowy 2 l Hortex CPV 15321000-4 szt. 120 130.Sok czarna porzeczka 2l Horkex CPV 15321000-4 szt. 120 131.Sok jabłkowy 2l Hortex CPV 15311000-4 szt. 60 132.Brukselka świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 15 133.Boćwina 1 peczek CPV 153300000-0 pęcz. 70 134.Buraki suszone 100g CPV 15300000-0 szt. 125 135.Włoszczyzna suszona 100g CPV 15300000-0 szt. 35 136.Chrzan tarty 270g CPV 15300000-0 szt. 100 137.Musztarda stołowa 200g CPV 15871250-1 szt. 130 138.Cykoria świeża 1kg CPV 15330000-0 kg 10 139.Fasola biała drobna nasiona suche 1 kg CPV 15331130-7 kg 47 140.Groch łuskany żółty 1 kg CPV 15331130-7 kg 41 141.Majonez 320g CPV 15871273-8 szt. 260 142.Groszek konserwowy 420g CPV 15331462-3 szt. 120 143.Kukurydza konserwowa 425g CPV 15331460-9 szt. 70 144.Kalafior świeży 1 szt. CPV 15330000-0 szt. 210 145.Kapusta kiszona 1 kg CPV 15300000-0 kg 500 146.Ogórki kiszone 1 kg CPV 15300000-0 kg 250 147.Kapusta pekińska 1 kg CPV 15331140-0 kg 250 148.Koperek 1 pęczek CPV 15330000-0 pęcz. 400 149.Natka pietruszki 1 pęczek CPV 15330000-0 pęcz. 400 150 Szczypiorek 1 pęczek CPV 15330000-0 pęcz. 350 151.Ogórek świeży 1 kg CPV 15330000-0 kg 320 152.Pieczarki świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 130 153.Pomidor świeży 1 kg CPV 15330000-0 kg 1500 154.Rzodkiewka 1 pęczek CPV 15330000-0 pęcz. 800 155.Sałata 1 szt. CPV 15331140-0 szt. 1600 156.Szczaw konserwowy krojony 300g CPV 15331460-3 szt. 30 157.Ananas w syropie 560g CPV 15332400-8 szt. 150 158.Brzoskwinia w syropie 820g CPV 15332400-8 szt. 200 159.Banan swieży 1 kg CPV 15330000-0 kg 100 160.Brzoskwinia świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 20 161.Cytryna świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 600 162.Grejfrut świeży 1 kg CPV 15330000-0 kg 150 163.Jabłka świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 2000 164.Jabłka suszone 1 kg CPV 15332410-1 kg 1 165.Gruszki suszone 1 kg CPV 15332410-1 kg 1 166.Sliwki węgierki świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 16 167.Sliwki suszone bezpestkowe 1 kg CPV 15332410-1 kg 1 168.Czarne jagody świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 10 169.Mandarynki świeże luzem 1 kg CPV 15330000-0 kg 200 170.Nektarynka świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 10 171.Pomarańcza luzem 1 kg CPV 15330000-0 kg 30 172.Truskawki świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 112 173.Wiśnie świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 60 174.Papryka świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 5 175.Brukselka mrożona 1 kg CPV 15331170-0 kg 20 176.Fasolka szparagowa świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 43 177.Fasolka szparagowa mrożona 1kg CPV 15331170-9 kg 50 178.Kalafior mrożony 1 kg CPV 15331170-9 kg 68 179.Mieszanka owocowa mrożona 1 kg CPV 15300000-0 kg. 1000 180.Porzeczki czarne świeże 1 kg CPV 15330000-0 kg 20 181.Rzodkiewka biała świeża 1 kg CPV 15330000-0 kg 16 182.Szpinak mrożony 1 kg CPV 15331170-9 kg 75 183.Truskawki mrożone 1 kg CPV 15300000-0 kg 50 184.Kapusta młoda 1 szt. CPV 15331140-0 szt. 120 185.Brokuł 1 szt. CPV 15330000-0 szt. 50 186.Mleko homogenizowane pastr.2% folia 1 litr CPV 15511100-4 l. 12.000 187.Masło z dodatkiem olejów roślinnych 200g CPV 15530000-2 kg 850 188.Śmietana jogurt 9% 350g CPV 15512100-1 szt. 1.500 189.Ser twarogowy półtłusty świeży 1 kg CPV 15542100-0 kg 1.400 190.Ser twarogowy chudy 1 kg CPV 15542100-0 kg 100 191.Jogurt naturalny 150g CPV 15551310-1 szt. 1.500 192.Jogurt owocowy 125g CPV 15551320-4 szt. 2.000 193.Kefir 200g CPV 15551000-5 szt. 1.000 194.Ser żółty typ Gouda 1 kg CPV 15544000-3 kg 90 195.Ser żółty podlaski 1 kg CPV 15544000-3 kg 90 196.Serek topiony Hochland 1 op.(8 porcji_ 200g CPV 15540000-5 szt. 700 197.Jaja swieże 1 gatunek szt. CPV 12100000-5 szt. 12.500 198.Masło roślinne w kubku 250g CPV 15500000-3 szt. 600 199.Drożdże piekarskie prasowane 250g CPV 15890000-9 szt. 305 200.Mleko 2% pak. w karton 1 l. UHT CPV 15511210-8 szt. 200 201.Serek ziaenisty chudy 200g CPV 15500000-3 szt. 200 202.Serek naturalny typu Bieluch 150g. CPV 15500000-3 szt. 1.400 203.Serek waniliowy 200g CPV 15551000-5 szt. 120 204.Mleko zsiadłe 370g CPV 15551320-4 szt. 185 205.Jogurt owocowy 150g CPV 15551320-4 szt. 500 206.Warzywa młode: maj,czerwiec,lipiec,sierpień CPV 15300000-1 Marchew 1 kg kg 305 Burak czerwony 1 kg kg 115 Seler korzeń 1 kg kg 130 Por 1 kg kg 50 Cebula 1 kg kg 80 Pietruszka korzeń 1 kg kg 80 Ziemniak 1 kg kg 1.700 207.Warzywa w okresie jesień, zima, wiosna CPV 15300000-1 Marchew 1 kg kg 1200 Pietruszka korzeń 1 kg kg 250 Seler korzeń 1 kg kg 500 Por 1 kg kg 200 Buraki czerwone 1 kg kg 450 Cebula 1 kg kg 350 Ziemniaki 1 kg kg 9.000 Kapusta biała 1 kg kg 350 Kapusta czerwona 1 kg kg 50 208.Batonik Prince-polo w pol. czek. 40g CPV 15840000-8 szt. 50 209.Czekolada bezcukrowa 100g. CPV 15882000-4 Szt. 50 210.Herbata Lipton a-50szt. CPV 15864100-3 szt. 100 211.Kawa rozpuszczalna Nescafe Classig 1 szt 100g CPV 16851000-1 szt. 15 212.Czekolada mleczna 100g. Wedel CPV 15840000-8 szt. 50 213.Delicje szmpańskie 136g Wedel VPC 15840000-8 szt. 50 214.Pierniki nadziewane 165g CPV 15840000-8 szt. 50. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: Dostawa mleka codziennie do godz. 7.00 rono z wyjątkiem dni ustawowo wolnych od pracy.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.