eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Płock › dostawa mięsa i wyrobów mięsnych i drobiowych



Ogłoszenie z dnia 2005-10-27

POZYCJA 56913

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Płock: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych i drobiowych

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Oficjalna nazwa i adres zamawiającego: Zakład Karny w Płocku, do kontaktów: Konrad Guzanek, ul. Sienkiewicza 22, 09-402 Płock, woj. mazowieckie, tel. 024 2622031, e-mail: zk_plock@sw.gov.pl. 2) Adres, pod którym można uzyskać dalsze informacje: taki jak w pkt. I.1). 3) Adres, pod którym można uzyskać dokumentację: taki jak w pkt. I.1). 4) Adres, na który należy przesłać oferty/wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: taki jak w pkt. I.1).

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.2) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wyrobów mięsnych i drobiowych. 1.3) Opis przedmiotu zamówienia: Lp. NAZWA ARTYKUŁU ILOŚCI w [kg] 1. Serca drobiowe 2000 2. Żołądki drobiowe 2000 3. Pałki z kurczaka 1000 4. Mięso udowe z indyka 2500 5. Mięso wołowe kl. II 780 6. Mięso wołowe b/k I 390 7. Mięso mielone garmażeryjne 5300 8. Mięso wieprzowe kl. II 200 9. Schab wieprzowy z kością 200 10. Wątroba wieprzowa 3100 11. Kaszanka 1800 12. Mielonka wieprzowa 1800 13. k. litewska 1800 14. Przysmak szynkowy 2300 15. k. toruńska 1800 16. k. drobiowa 2500 17. k. kanapkowa drobiowa 2500 18. Luncheon meat z indyka 2300 19. Pieczeń rzymska 1800 20. Pieczeń myśliwska 1800 21. k. śląska 2300 22. k. żywiecka 2300 23. k. podwawelska 2300 24. k. krakowska 400 25. Szynka wołowa 400 26. Salceson drobiowy 2300 27. Szynka mielona drobiowa 400 28. Boczek faszerowany 1800 29. Boczek prasowany 1800 30. Mortadela 1800 31. Serdelki drobiowe 2300 32. k. toruńska 1800 33. k. zwyczajna 3600 34. k. golonkowa 400 35. k. łopatkowa 400 36. Pasztet drobiowy konserw. 0,195 kg. 1100 37. Konserwa turystyczna 0,300 kg. 1100. 1.4) Miejsce wykonywania robót budowlanych, usług lub miejsce dostaw: do siedziby Zamawiającego. 1.5) Nomenklatura 1.5.1) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.00 - Produkty mięsno - wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.00 - Produkty mięsno-wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.11.40.00 - Podroby Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.40.00 - Podroby Oryginalny kod CPV: 15.11.10.00 - Mięso wołowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.10.00 - Mięso wołowe 1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Nie. 1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia 2.1) Wartość lub zakres zamówienia: szczegółowa wielkość zamówienia została podana w Szczegółowym opisie zamówienia (II.1.3). 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: okres w miesiącach: 12;

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Wymagane wadium: 5000,00 zł. 2) Warunki uczestnictwa 2.1) Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy, dostawcy, lub usługodawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on minimalne wymogi ekonomiczne, finansowe i techniczne: Szczegóły opisane zostaną w SIWZ.

SEKCJA IV: TRYBY

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Wstępne ogłoszenie informacyjne dotyczące tego zamówienia: 1.3) Przewid. liczba dostawców, którzy zostaną zapr. do skład. ofert: 2) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 3) Informacje administracyjne 3.1) Warunki uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia oraz dodatkowych wyjaśnień: dostępne do 14.12.2005. 3.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu: 14.12.2005 godzina 09:45. 3.3) Termin związania ofertą: liczba dni: 60 od ostat. term. skład. ofert. 3.4) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 14.12.2005, godzina 10:00, Sala Konferencyjna Zakładu Karnego w Płocku, 09-402 Płock ul. Sienkiewicza 22.

SEKCJA V: INNE INFORMACJE

VI.1) Czy zam. dot. projektu/programu finans. ze środków UE: Nie. 2) Data wysłania ogłoszenia: 20.10.2005.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.