eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi KrakówDOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2011-01-14

Kraków: DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH
Numer ogłoszenia: 5684 - 2011; data zamieszczenia: 14.01.2011
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: 5 Wojskowy Szpital Kliniczny z Polikliniką Samodzielny Publiczny ZOZ , ul. Wrocławska 1-3, 30-901 Kraków, woj. małopolskie, tel. 012 6308057, 6308059, faks 012 6308059.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.5wszk.com.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: DOSTAWY ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: PAKIET NR 1 - PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE PAKIET NR 2 - ARTYKUŁY SPOŻYWCZE PAKIET NR 3 - RYBY PAKIET NR 4 - MROŻONKI PAKIET NR 5 - WODA PAKIET NR 6 - WODA II PAKIET NR 7 - OWOCE CYTRUSOWE.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.00.00.00-8, 15.23.00.00-9, 15.33.11.00-8.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Okres w miesiącach: 12.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Jest zarejestrowany we właściwym rejestrze lub wpisany do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej; 1.2. Posiada zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy; 1.3. Posiada wdrożony system HACCP o ile dotyczy; 1.4. Posiada zgłoszoną działalność gospodarczą w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno - spożywczymi do Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno - Spożywczych, zgodnie z art. 12 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno - spożywczych ( Dz. U. z 2005 r. Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy.

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie do wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Dysponuje potencjałem technicznym wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Dysponuje osobami zdolnymi do wykonania zamówienia poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy lub przedstawi pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia osób zdolnych do wykonania zamówienia

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, poprzez wykazanie tego w oświadczeniu Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczącego spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy. 3.1. przedstawi w dniu podpisania umowy polisę ubezpieczeniową od odpowiedzialności cywilnej (deliktowej) z rozszerzonym zakresem ubezpieczenia od odpowiedzialności cywilnej ubezpieczonego za szkody osobowe lub rzeczowe wyrządzone przez produkty dostarczone przez Wykonawcę . Wartość polisy winna być równa lub wyższa sumie wartości zawieranej umowy.

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia

III.6) INNE DOKUMENTY

Inne dokumenty niewymienione w pkt III.4) albo w pkt III.5)

Wypełniony FORMULARZ OFERTOWY - według ZAŁĄCZNIKA NR 2 do SIWZ. 2) Wypełniony we wskazanych miejscach FORMULARZ CENOWY - OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA według ZAŁĄCZNIKANR 1 do SIWZ. 3) Pełnomocnictwo do podpisania oferty w toczącym się postępowaniu (pełnomocnictwo do zaciągania zobowiązań w imieniu Wykonawcy), dołączone do oferty, o ile nie wynika z innych dokumentów załączonych przez Wykonawcę. 4) Oświadczenie Wykonawcy, w trybie art. 44 ustawy, dotyczące spełnienia warunków udziału w postępowaniu, zgodnie z art. 22 ustawy, ściśle według formularza stanowiącego ZAŁĄCZNIK NR 3 do SIWZ. 5) Pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia - o ile dotyczy Wykonawcy. 6) Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej - wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 7) Zaświadczenie o wpisie do rejestru zakładów podlegających urzędowej kontroli Państwowej Inspekcji Sanitarnej Państwowej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej - na podstawie art. 62 ust. 1 pkt 4 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienie ( Dz. U. 171,poz. 1225 z późn. zmianami) o ile dotyczy. 8) Potwierdzenie o zgłoszeniu działalności gospodarczej w zakresie produkcji, składowania, konfekcjonowania i obrotu artykułami rolno-spożywczymi wydane przez Wojewódzkiego Inspektora Jakości Handlowej Artykułów Rolno-Spożywczych, właściwego ze względu na miejsce zamieszkania lub siedzibę Wykonawcy zgodnie z art. 12 ust. 1 ustawy z dnia 21 grudnia 2000 r. o jakości handlowej artykułów rolno-spożywczych (Dz. U. z 2005 Nr 187, poz. 1577 ze zm.) o ile dotyczy. 9) Potwierdzenia wdrożonego systemu HACCP, o ile dotyczy, w jednej z następujących form: a) certyfikatu systemu HACCP wydanego przez firmy posiadające akredytacje i uprawnienia Polskiego Centrum Akredytacji z siedzibą w Warszawie lub krajowej organizacji akredytacyjnej dla danego kraju albo b) zaświadczenie właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej lub organu Inspekcji Weterynaryjnej o sprawowaniu nadzoru nad stosowaniem zasad wdrożonego sytemu HACCP. Przedłożone zaświadczenie winno potwierdzać, że Wykonawca wdrożył oraz stosuje zasady systemu HACCP - podstawa prawna art. 59 i 73 ustawy z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006 Nr 171 poz. 1225.). 10) Wykonawca mający siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, zamiast dokumentu, o którym mowa w pkt 6 składa odpowiedni dokument lub dokumenty, wystawione w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, potwierdzające odpowiednio, że: a ) nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - dokument wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 11) Jeżeli w kraju pochodzenia osoby lub w kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania, nie wydaje się dokumentów, o których mowa w pkt 10, zastępuje się je dokumentem zawierającym oświadczenie Wykonawcy złożone przed notariuszem, właściwym organem sądowym, administracyjnym, albo organem samorządu zawodowego lub gospodarczego odpowiednio kraju pochodzenia osoby lub kraju, w którym Wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania - w zakresie dat wystawienia dokumentów, przepisy punktu 10 stosuje się odpowiednio.

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: tak

Dopuszczalne zmiany postanowień umowy oraz określenie warunków zmian

Kupujący przewiduje możliwość zmiany umowy w stosunku do treści oferty na podstawie, której dokonano wyboru Sprzedający, jeżeli konieczność wprowadzenia takich zmian wynika z okoliczności, których nie można było przewidzieć w chwili zawarcia umowy lub zmiany te są korzystne dla Kupującego, a także dotyczą: 1. zmiany świadczenia Sprzedającego na świadczenie lepszej jakości przy zachowaniu tożsamości towaru, 2. wydłużenia terminu wykonania umowy z powodu okoliczności niezależnych od Sprzedającego, 3. zmiany danych Sprzedającego ( np. zmiana siedziby, adresu, nazwy),

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.5wszk.com.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: SEKCJA ZAMÓWIEŃ PUBLICZNYCH 5 WOJSKOWEGO SZPITALA KLINICZNEGO SP ZOZ UL. WROCŁAWSKA 1-3; 30-901 KRAKÓW.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 24.01.2011 godzina 11:00, miejsce: KANCELARIA 5 WOJSKOWEGO SZPITALA KLINICZNEGO SP ZOZ ( BUDYNEK KOMENDY) UL. WROCŁAWSKA 1-3; 30-901 KRAKÓW.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: PIECZYWO I WYROBY CUKIERNICZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Chleb mieszany żytnio-pszenny, krojony /1 szt. a 0.6 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 1581000-6 20 000kg 2. Bułka pszenna /1 szt. a 0.05 kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15811400-0 12 000 kg 3. Bułka graham / 1 szt. a 0.05 kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15811400-0 1 200kg 4. Pączki /1 szt. a 0, 15kg/ Termin przydatności do spożycia 1 dzień 15812000-3 40 kg 5. Babka drożdżowa /1szt. a 0.5 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 80kg 6. Ciasto piaskowe /1 szt. a 0.5 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 120 kg 7. Makowiec / 1 szt. a 1 kg/ Termin przydatności do spożycia 4 dni 15812000-3 35 kg 8. Bułka tarta / 1 op. a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg). Termin przydatności do spożycia 30 dni 15811400-0 340 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: ARTYKUŁY SPOŻYWCZE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Cukier kryształ /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15831000-2 670 op. 2. Mąka pszenna typ 500 /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15612100-2 370 op. 3. Kasza manna /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 120 op. 4. Płatki owsiane /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15613380-5 60 op. 5. Mąka ziemniaczana /a0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 5 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15620000-0 8 op. 6. Kawa zbożowa /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 3 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15862000-8 86 op. 7. Kawa naturalna ziarnista /a1 kg/ I kl. (opakowanie zbiorcze 6 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15861100-2 4 op. 8. Kawa naturalna rozpuszczalna /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.40 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15861000-1 3 op. 9. Kakao /a0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 1.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15841000-5 5 op. 10. Budyń bez cukru-śmietankowy /a 0.06 kg/ (opakowanie zbiorcze 3kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332200-6 56 op. 11. Galaretka owocowa- różne smaki /a 0.09kg/ (opakowanie zbiorcze 4.5kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332240-8 10 op. 12. Herbata liściasta czarna /a 0.1 kg/ (opakowanie zbiorcze 2 kg) Termin przydatności do spożycia18 miesięcy 15863200-7 180 op. 13. Herbata w saszetkach czarna ze sznureczkiem /a200g/ (opakowanie zbiorcze 0.80 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15841000-3 20 op. 14. Herbata w saszetkach zielona/a50 g/ (opakowanie zbiorcze 0.20 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15863100-6 10 op. 15. Makaron 2 -jajeczny różny(nitki, łazanki, kolanka, muszelki, świderki) /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15613300-1 190 op. 16. Kasza jęczmienna perłowa średnia /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 120 op. 17. Kasza gryczana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03211900-2 20 op. 18. Groch łuskany - połówki /a 0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03212213-6 10 op. 19. Fasola JAŚ - duży /a0.5 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221210-1 30 op. 20. Ryż długoziarnisty biały /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 10 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15614100-6 290 op. 21. Pasta pomidorowa 30% /a0.6 kg/opakowanie metalowe (opakowanie zbiorcze 14.4kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331134-5 80op. 22. Sok pomidorowy / a 1 L /szt./ (opakowanie zbiorcze 12 szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15322100-2 140 op. 23. Sok owocowy bez cukru /a1 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 12 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15321000-4 6 op. 24. Papryka konserwowa /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331136-9 100 op. 24. Ogórek konserwowy / a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331000-7 100 op. 25. Fasolka szparagowa, - konserwowa /a 2.6 kg/ Luzem (puszka 2.60 kg) Termin przydatności do spożycia 12miesięcy 15331131-4 500 puszek. 26. Groszek konserwowy /a0.4 kg/ ( opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331400-1 110 op. 27. Kukurydza konserwowa /a 0.4kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15331400-1 70 op. 28. Musztarda kremowa o smaku łagodnym /a 0.2 kg/ (opakowanie zbiorcze 4.8 kg)_ Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15871250-1 90 op. 29. Keczup łagodny /a0.45 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15871123-5 70 op. 30. Olej rzepakowy /a1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L /szt.) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15411100-3 220op. 31. Pieczywo ryżowe naturalne /a 0.10kg/ (opakowanie zbiorcze 2.00 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821130-9 12op. 32. Sucharki /a 0.29kg/ (opakowanie zbiorcze 5.8 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821150-5 55 op. 33. Herbatniki słodkie z marmoladą /a 0.16 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15821200-1 5 op. 34. Biszkopty wrocławskie /a 0.12 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.4 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15820000-2 170 op. 35. Żelatyna spożywcza wieprzowa /a 0.05kg/ (opakowanie zbiorcze 1 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 03142300-1 15 op. 36. Dżem z czarnej porzeczki /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15332293-4 70 op. 37. Marmolada wieloowocowa /a 0.9 kg/ (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332230-5 10 op. 38. Powidło śliwkowe /a 0.3kg/ (opakowanie zbiorcze 2.7 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332270-7 60 op. 40. Miód naturalny /a 0.9 kg) (opakowanie zbiorcze 7.2 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03142100-9 30 op. 41. Maggi do zup w płynie /a 1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15870000-7 110op. 42. Kucharek do potraw /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15893000-4 25 op. 43. Przyprawa do drobiu /a1 kg/ (opakowanie zbiorcze 15 kg) Termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15872000-1 3op. 44. Pieprz naturalny mielony /a1. kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15870000-7 35kg 45. Pieprz ziołowy /a0.02kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 10op. 46. Papryka słodka mielona /a1 kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 15 kg 47. Liść laurowy /a 1 kg/ Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 4 kg 48. Kminek /a 1.kg / Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 12 kg 49. Ziele angielskie /a0.02 kg/ (opakowanie zbiorcze 0.5 kg)_ Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 20 op. 50. Kwasek cytrynowy /a 1 kg / Luzem Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15800000-6 55 kg 51. Majeranek /a 0.2 kg / (opakowanie zbiorcze 1 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 9 op. 52. Ocet spirytusowy /a 0.5 L/szt./ (opakowanie zbiorcze 10 L) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15871100-5 35 op. 53. Żurek /a 0.5 L / (opakowanie zbiorcze 6 L) Termin przydatności do spożycia 30 dni 15610000-7 100 op. 54. Chrzan tarty w occie / a0.26 kg/ (opakowanie zbiorcze 3.90 kg) Termin przydatności do spożycia 90 dni 15871000-4 140 op. 55. Zaprawa cytrynowa /a1L/szt./ (opakowanie zbiorcze 6 L/szt.) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15871200-6 30 op. 56. Sól jodowana /a 1 kg/ (opakowanie zbiorcze 25 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872400-5 70 op. 57. Cynamon /a 0.015kg/ (opakowanie zbiorcze 0.375 kg) Termin przydatności do spożycia 18 miesięcy 15872000-1 8 op. 58. Majonez delikatesowy /a 0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 2.40kg) Termin przydatności do spożycia 30 dni 15871273-8 70 op. 59. Kisiel owocowy /a0.04kg/ (opakowanie zbiorcze 1.2 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15800000-6 26 op. 60. Cukier waniliowy /a 0.032/ Opakowanie zbiorcze 0.8 kg Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15830000-5 8 op. 61. Mleko w proszku - zawartość tłuszczu 26% /a0.4 kg/ (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 6 miesięcy 15511700-0 8 op. 62. Śliwka suszona/ a0.20 kg/ opakowanie zbiorcze 1.20 kg termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15332410-1 5op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.83.10.00-2.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: RYBY.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ryba wędzona Makrela luz (opakowanie zbiorcze 3 kg) Termin przydatności do spożycia 7 dni 15234000-7 40 op. 2. Śledź w zalewie octowej a la Matias (opakowanie zbiorcze 4 kg) Termin przydatności do spożycia 21 dni 03311300-5 30 op. 3. Konserwa rybna - śledź w sosie pomidorowym a0.17 kg-szt. (opakowanie zbiorcze 4.08 kg 24 szt.) . Termin przydatności do spożycia 24 miesiące 15241200-1 25 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.23.40.00-7.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: MROŻONKI.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Mieszanka kompotowa /a 2.5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331170-9 700 op. 2. Szpinak mrożony - mielony /a 2, 5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 15331170-9 700 op. 3. Filet mrożony - MINTAJ 25% glazury /a 5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03310000-5 400 op. 4. Kalafior mrożony /a 2.50 kg / luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221420-6 100 op. 5. Brokuł mrożony /a 2.5 kg/ luz termin przydatności do spożycia 12 miesięcy 03221430-9 180op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: WODA.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Naturalna woda niegazowana BUTLA 19 L 15981000-8 200 szt..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: WODA II.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Naturalna woda mineralna gazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6 L) 15981000-8 30 op. 2. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 0.5 L (opakowanie zbiorcze 6L) 15981000-8 30 op. 3. Naturalna woda mineralna gazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 15981000-8 3 500 op. 4. Naturalna woda mineralna niegazowana PET 1.5 L (opakowanie zbiorcze 9 L) 15981000-8 500 op..

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00-8.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: OWOCE CYTRUSOWE.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Pomarańcza / waga 1 szt. =około 250g/, (opakowanie zbiorcze 5 - 10 kg) 03222220-1 760 kg 2. Grapefruit /waga 1 szt. = około 400g/, (opakowanie zbiorcze 9 - 18 kg) 03222230-4 600 kg 3. Mandarynka / waga 1 szt. = około 150g/, (opakowanie zbiorcze 4.5 - 12 kg) 75 kg 4. Cytryna (opakowanie zbiorcze 1 - 5 kg) 03222210-8 110 kg.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.22.20-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Okres w miesiącach: 12.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.