eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi WejherowoDostawa wędlin-2013 rok

To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie



Ogłoszenie z dnia 2013-01-04

Wejherowo: Dostawa wędlin-2013 rok
Numer ogłoszenia: 5610 - 2013; data zamieszczenia: 04.01.2013
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 503912 - 2012r.

Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy, ul. Sobieskiego 302, 84-200 Wejherowo, woj. pomorskie, tel. 058 7787900, 7787922, faks 058 7787904.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka Budżetowa Służby Więziennej.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa wędlin-2013 rok.

II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.

II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa transportem na koszt wykonawcy, do magazynu żywnościowego zamawiającego wędlin wieprzowych i podrobów wieprzowych w niżej wymienionym asortymencie i ilościach: 1. Kiełbasa zwyczajna - ilość 3000 kg, zgodna z PN-A-82007 2. Kiełbasa mortadela - ilość 2300 kg, zgodna z PN-A-82007 3. Kiełbasa metka - ilość 2300 kg, zgodna z PN-A-82007 4. Kiełbasa Lunchmeat - ilość 2300 kg, zgodny z PN-A-82007 5. Kiełbasa parówkowa - ilość 2500 kg, zgodna z PN-A-82007 6. Parówki cienkie - ilość 2500 kg, zgodne z PN-A-82007 7. Pasztetowa - ilość 2300 kg, zgodna z PN-A-82007 8. Salceson biały - ilość 2000 kg , zgodny z PN -A-82707 9. Kaszanka - ilość 2300 kg, zgodna z PN-A-82007 10. Mielonka wieprzowa - ilość 2500 kg, zgodna z PN-A-82007 11. Wątroba wieprzowa - ilość 1500 kg, zgodne z PN-86/A-82004 Przedmiot zamówienia musi być zgodny z w/w Polskimi Normami i posiadać aktualny Handlowy Dokument Identyfikacyjny (HDI) - wędliny wieprzowe muszą posiadać określone terminy przydatności do spożycia Kody Wspólnego Słownika Zamówień: 1. Kiełbasa zwyczajna - kod CPV 15131130-5 - wędliny 2. Kiełbasa mortadela - kod CPV 15131130-5 - wędliny 3. Kiełbasa metka - kod CPV 15131130-5 - wędliny 4. Kiełbasa Lunchmeat - kod CPV 15131130-5 - wędliny 5. Kiełbasa parówkowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 6. Parówki cienkie - kod CPV 15131130-5 - wędliny 7. Pasztetowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 8. Salceson biały - kod CPV 15131130-5 - wędliny 9. Kaszanka - kod CPV 15131134-3 - kaszanka i inne wędliny krwiste 10. Mielonka wieprzowa - kod CPV 15131130-5 - wędliny 11. Wątroba wieprzowa - kod CPV 15114000-0 - podroby Zamawiający nie dopuszcza możliwości składania ofert wariantowych Przedmiotem niniejszego postępowania nie jest zawarcie umowy ramowej Zamawiający nie dopuszcza możliwość udzielenia zamówień uzupełniających. Wymagania stawiane Wykonawcy: 1 Wykonawca jest odpowiedzialny za jakość, zgodność z warunkami technicznymi i jakościowymi opisanymi dla przedmiotu zamówienia. 2 Wymagana jest należyta staranność przy realizacji zobowiązań umowy, 3 Ustalenia i decyzje dotyczące wykonywania zamówienia uzgadniane będą przez zamawiającego z ustanowionym przedstawicielem wykonawcy. 4 Określenie przez Wykonawcę telefonów kontaktowych i numerów fax. oraz innych ustaleń niezbędnych dla sprawnego i terminowego wykonania zamówienia. 5 Zamawiający nie ponosi odpowiedzialności za szkody wyrządzone przez Wykonawcę podczas wykonywania przedmiotu zamówienia. 6 Transport przedmiotu zamówienia do magazynu żywnościowego Zamawiającego zapewnia Wykonawca na swój koszt i ryzyko - środkami transportu spełniającymi wymogi sanitarne. Wymagania organizacyjne: Dostawy przedmiotu zamówienia realizowane będą partiami, dwa razy w tygodniu tj. we wtorki i czwartki, każdorazowo zamawiane z dwudniowym wyprzedzeniem pisemnie lub faksem przez przedstawiciela zamawiającego. Wymagania dot. gwarancji: W przypadku dostarczenia wadliwego przedmiotu zamówienia tj. nie spełniającego wymagań określonych w opisie przedmiotu zamówienia wykonawca zapewni jego nieodpłatną wymianę tego samego dnia - w godzinach urzędowania zamawiającego.

II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.34 - Kaszanka i inne wędliny krwiste 15.11.40.00 - Podroby .

SEKCJA III: PROCEDURA

III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony

III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

  • Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie

SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA

IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 28.12.2012.

IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.

IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.

IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:

  • Zakłady Mięsne VIOLA Meyer spólka z o.o., ul. Wyzwolenia 13 A, 86-141 Lniano, kraj/woj. kujawsko-pomorskie.

IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 307275,00 PLN.

IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ

  • Cena wybranej oferty: 156765,00

  • Oferta z najniższą ceną: 156765,00 / Oferta z najwyższą ceną: 248550,75

  • Waluta: PLN.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.