Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu
Ogłoszenie z dnia 2006-10-27
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Wołów: dostawy artykułów spożywczych Publikacja obowiązkowa.
I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Zakład Karny Wołów, do kontaktów: Radosław Cieniawski, ul. Więzienna 6, 56-100 Wołów, woj. dolnośląskie, tel. 071 3892525 w. 180, fax 071 3893310, e-mail: dkw_wolow@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): www.sw.gov.pl Adres profilu nabywcy (URL): www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): - Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.
II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawy artykułów spożywczych. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Zakład Karny w Wołowie; ul. Więzienna 6; 56-100 Wołów. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Przedmiotem zamówienia są dostawy artykułów spożywczych w ilościach i asortymentach podanych wg Części I, II, III, IV, V, VI, VII, VIII i IX / załącznik nr 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 i 9 do specyfikacji / 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: Oświadczenie, że Wykonawca oferuje dostawy artykułów w asortymentach i ilościach podanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia, Znak Sprawy DKw - 220/07/06 i zgodnie z wymaganiami w niej określonymi oraz, że artykuły te wyprodukowane są zgodnie z Polską Normą. Treść oświadczenia zawarta jest w pkt. 1 formularzy ofertowych stanowiących załączniki nr 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 do specyfikacji 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Kod CPV wg słownika 2008: 15.80.00.00 - Różne produkty spożywcze Oryginalny kod CPV: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Kod CPV wg słownika 2008: 15.30.00.00 - Owoce, warzywa i podobne produkty Oryginalny kod CPV: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.10.00 - Konserwy i przetwory z mięsa Oryginalny kod CPV: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Kod CPV wg słownika 2008: 15.60.00.00 - Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych Oryginalny kod CPV: 15.90.00.00 - Napoje Kod CPV wg słownika 2008: 15.90.00.00 - Napoje, tytoń i produkty podobne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: Zakres: między 60000,00 a 137000,00 Waluta: EURO 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 01.01.2007; lub data zakończenia: 31.12.2007
III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: Opis warunków udziału w postępowaniu (z uwzględnieniem ich znaczenia, jeżeli dotyczy): O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: 1) posiadają uprawnienia do wykonywania działalności lub czynności objętej przedmiotem zamówienia; 2) posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; 3) znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; 4) nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków udziału w postępowaniu nastąpi w oparciu o oświadczenia i dokumenty, jakie mają dostarczyć Wykonawcy wraz z ofertą. Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1) oświadczenie Wykonawcy o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu określonych przepisami art. 22.ust.1 pkt. 1 - 4 ustawy z dnia 29.01.2004r. Prawo zamówień publicznych / Dz. U. z 2004r. Nr 19, poz. 177 z późn. zm. / oraz warunków określonych w pkt. 5. specyfikacji, z wykorzystaniem wzoru stanowiącego załącznik nr 19 do specyfikacji; 2) aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 3) w przypadku Wykonawców wspólnie ubiegających się o udzielenie zamówienia - pełnomocnictwo wyznaczające pełnomocnika do reprezentowania ich w postępowaniu, albo reprezentowania w postępowaniu o udzielenie zamówienia i zawarcia umowy w sprawie zamówienia publicznego.
IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia. Opłata: Warunki i sposób płatności: SIWZ - dostępna nieodpłatnie. 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 05.12.2006 godzina 10:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 05.12.2006, godzina 10:30, Biuro Kwatermistrza Zakładu Karnego w Wołowie.
VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 20.10.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Część I. 1) Krótki opis: Przetwory owocowo warzywne: Koncentrat pomidorowy 30 % - PN-75/A-77601 - 3300 kg; Koncentrat pomidorowy 30 % -PN-75/A-77601 - 100 kg; Przecier ogórkowy - PN-A-77701:1997 - 700 kg; Szczaw konserwowy - PN-A-77807:1997 - 800 kg; Ogórki konserwowe - PN-A-77801:1997 - 1700 kg; Sałatka warzywna - PN-A-77807:1997 - 2000 kg; Groszek konserwowy - PN-A-77807:1997 - 2500 kg; Fasolka konserwowa szparagowa - PN-A-77807:1997 - 2500 kg; Dżem wiśniowy - PN-A-75100:1994/ Az1:2000 - 2500 kg; Dżem truskawkowy - PN-A-75100:1994/Az1:2000 - 2500 kg; Dżem z czarnej porzeczki - PN-A-75100:1994/Az1:2000 - 2000 kg; Chrzan tarty - PN-A-77807:1997 - 700 kg; Ananasy konserwowe - PN-A-77610:1998 - 800 kg; Brzoskwinie konserwowe - PN-A-77610:1998 - 500 kg; Kompot truskawkowy - PN-75/A-75953 - 2000 litry; Kompot śliwkowy - PN-75/A-75953 - 1800 litry; Papryka konserwowa - PN-A-77807:1997 - 1500 kg; Kukurydza konserwowa - PN-A-77807:1997 - 800 kg; Fasola konserwowa czerwona - PN-A-77807:1997 - 400 kg; Sałatka z kapusty czerwonej - PN-A-77807:1997 - 1500 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.30.00.00, 15.33.14.27, 15.33.10.00, 15.33.21.70, 15.33.15.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: między 6000,00 a 60000,00; Waluta: EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Część II. 1) Krótki opis: Przyprawy: Miód sztuczny płynny - PN-88/A-77626 - 2500 kg; Kakao rozpuszczalne witaminizowane - PN-A-88103:1998 - 100 kg; Krem orzechowo-czekoladowy - PN-A-88112:1998/Az1:2003 - 200 kg; Budyń waniliowy / bez cukru / PN-A-94051 - 400 kg; Kisiel / bez cukru / - PN-A-94051 - 250 kg; Kawa zbożowa - PN-ISO 3509:1994 - 1350 kg; Herbata granulowana - PN-ISO 3720:1997 - 600 kg; Herbata liściasta - PN-ISO 3720:1997 - 200 kg; Kminek - PN-A-86953:1997/Az1:2002 - 15 kg; Przyprawa w płynie PN-A-86967:1998/Az1:2002 - 3400 litr; Pieprz czarny mielony - PN-A-86962:1997/Az1:2002 - 130 kg; Pieprz ziołowy - PN-A-86952:1997/Az1:2002 - 80 kg; Papryka mielona słodka - PN-A-86955:1997/Az1:2002 - 40 kg; Papryka mielona ostra - PN-A-86955:1997/Az1:2002 - 30 kg; Liść laurowy - BN-67/8132-10 - 22 kg; Ziele angielskie - BN-67/8132-14 - 15 kg; Majeranek - PN-A-86958:1997/Az1:2002 - 45 kg; Czosnek granulowany - PN-72/A-77603 - 35 kg; Ocet spirytusowy 10 % - PN-A-79733:1996/Az1:1999 - 1000 litr; Kwasek cytrynowy spoż. w proszku - PN-81/A-79734 - 10 kg; Sól jadalna jodowana warzona - PN-C-84081-2:1998 - 6000 kg; Koperek zielony suszony - PN-72/A-77603 - 50 kg; Przyprawa do potraw - PN-A-86967:1998/Az1:2002 - 300 kg; Sos pieczarkowy w proszku - PN-A-86951:1997 - 70 kg; Sos pieczeniowy w proszku - PN-A-86951:1997 - 100 kg; Rosół jarzynowy w proszku - PN-A-75980:1997 - 600 kg; Zupa pieczarkowa w proszku - PN-A-75980:1997 - 130 kg; Zupa ogonowa w proszku - PN-A-75980:1997 - 40 kg; Cynamon mielony - BN-68/8132-09 - 7 kg; Ketchup łagodny - PN-A-86951:1997 - 1400 kg; Majonez - PN-A-86950:1995/Ap1:2000 - 700 kg; Musztarda - PN-A-86964:2002 - 1800 kg; Napój w proszku - PN-A-94051:1996 - 300 kg; Woda mineralna niegazowana - PN-A-79034/A1:1997 - 1500 litr; Cukier biały - PN-A-74850:1996 - 24000 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00, 15.83.16.00, 15.84.14.00, 15.84.23.00, 15.98.10.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 6000,00 a 60000,00, Waluta: EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Część III. 1) Krótki opis: Konserwy: Konserwa mięsna - PN-A-82022:1998/Az1:2000 - 1000 kg; Konserwa mięsna - PN-A-82022:1998/Az1:2000 - 1500 kg; Konserwa - Pasztet drobiowy - PN-A-86525:1996/Az1:2000 - 1000 kg; Konserwa - Pasztet drobiowy - PN-A-86525:1996/Az1:2000 - 2500 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 6000,00 a 60000,00 Waluta: Euro. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Część IV. 1) Krótki opis: Przetwory z przemiału zbóż: Kasza jęczmienna - średnia - PN-87/A-74203 - 9000 kg; Kasza manna - PN-88/A-74036 - 2800 kg; Ryż biały - PN-A-74220:1997 - 11000 kg; Mąka pszenna typ 500 - PN-A-74022:2003 - 9000 kg; Mąka żytnia typ 720 - PN-A-74032:2002 - 900 kg; Płatki kukurydziane - PN-A-74205:1997 - 600 kg; Płatki słodzone - 300 kg; Płatki owsiane - PN-82/A-74037 - 1600 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.60.00.00, 15.61.31.00, 15.61.41.00, 15.61.21.00, 15.61.21.50. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 6000,00 a 60000,00; Waluta:EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Część V. 1) Krótki opis: Makarony: Makaron falbanka, świderki, kolanka - PN-A-74131:1999 - 11500 kg; Makaron nitka, krajanka - PN-A-74131:1999 - 3500 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.85.11.10. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 6000,00 a 60000,00; Waluta:EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Część VI. 1) Krótki opis: Płatki ziemniaczane - PN-A-74722 - 5000 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.31.30.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 0,00 a 6000,00; Waluta:EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Część VII. 1) Krótki opis: Leczo pieczarkowe - PN-A-75032/A1:1996 - 5000 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.43.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 0,00 a 6000,00; Waluta:EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: Część VIII. 1) Krótki opis: Produkty sojowe: Kostka sojowa - PN-ISO 5506:2002 - 1000 kg; Granulat sojowy - PN-ISO 5506:2002 - 500 kg; Kotlety schabowe sojowe - PN-ISO 5506:2002 - 700 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.00.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 0,00 a 6000,00; Waluta:EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: - CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: Część IX. 1) Krótki opis: Pierogi ruskie - PN-A-82300:1995 - 2500 kg;. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.89.43.00. 3) Wielkość lub zakres: Zakres: Między 0,00 a 6000,00; Waluta:EURO. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.01.2007; Zakończenie: 31.12.2007 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: -
INNE PRZETARGI Z WOŁOWA
- "Świadczenie usługi wyżywienia dla podopiecznych DDP w Wołowie, współfinansowany w projektu Fundusze Europejskie dla Dolnego Śląska 2021-2027 nr FEDS.07.07-IP.02-0003/
- Świadczenie usługi pielęgniarskiej dla mieszkańców Domu Pomocy Społecznej Nasz Dom w Mojęcicach w roku 2026
- KOMPLEKSOWA ODNOWA PRZESTRZENI PUBLICZNEJ NA TERENIE GMINY WOŁÓW
więcej: przetargi w Wołowie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- "Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych na potrzeby Szkoły Podstawowej w Bratoszewicach na 2026 rok"
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych -7 części (P80Gdańsk)
- Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych w celu realizacji żywienia zbiorowego dla uczestników przedsięwzięć szkoleniowych w Ośrodku Szkoleniowo-Konferencyjnym w Lucieniu
- Dostawy artykułów spożywczych różnych, przypraw i ziół, oraz zup w proszku, cukru białego, tłuszczów, jaj kurzych do Szkoły Policji w Katowicach
- Dostawa produktów spożywczych i wód mineralnych
więcej: Konserwy i przetwory z mięsa »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





