eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Jasło › Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2020-06-22



Ogłoszenie nr 552964-N-2020 z dnia 2020-06-22 r.

Zakład Karny w Jaśle: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - Dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: Zamieszczanie obowiązkowe

Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego

Zamówienie dotyczy projektu lub programu współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej

Nie


Nazwa projektu lub programu

O zamówienie mogą ubiegać się wyłącznie zakłady pracy chronionej oraz wykonawcy, których działalność, lub działalność ich wyodrębnionych organizacyjnie jednostek, które będą realizowały zamówienie, obejmuje społeczną i zawodową integrację osób będących członkami grup społecznie marginalizowanych

Nie


Należy podać minimalny procentowy wskaźnik zatrudnienia osób należących do jednej lub więcej kategorii, o których mowa w art. 22 ust. 2 ustawy Pzp, nie mniejszy niż 30%, osób zatrudnionych przez zakłady pracy chronionej lub wykonawców albo ich jednostki (w %)

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

Postępowanie przeprowadza centralny zamawiający

Nie

Postępowanie przeprowadza podmiot, któremu zamawiający powierzył/powierzyli przeprowadzenie postępowania

Nie

Informacje na temat podmiotu któremu zamawiający powierzył/powierzyli prowadzenie postępowania:
Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie przez zamawiających

Nie


Jeżeli tak, należy wymienić zamawiających, którzy wspólnie przeprowadzają postępowanie oraz podać adresy ich siedzib, krajowe numery identyfikacyjne oraz osoby do kontaktów wraz z danymi do kontaktów:

Postępowanie jest przeprowadzane wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej

Nie

W przypadku przeprowadzania postępowania wspólnie z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej - mające zastosowanie krajowe prawo zamówień publicznych:
Informacje dodatkowe:

I. 1) NAZWA I ADRES: Zakład Karny w Jaśle, krajowy numer identyfikacyjny 12711780000000, ul. Warzyce  467 , 38-200  Jasło, woj. podkarpackie, państwo Polska, tel. 13 44 35 860, e-mail dkw_jaslo@sw.gov.pl, faks 13 44 35 861.
Adres strony internetowej (URL): www.sw.gov.pl
Adres profilu nabywcy:
Adres strony internetowej pod którym można uzyskać dostęp do narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne www.sw.zp.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny (proszę określić):
Państwowa jednostka organizacyjna nie posiadająca osobowości prawnej

I.3) WSPÓLNE UDZIELANIE ZAMÓWIENIA (jeżeli dotyczy):

Podział obowiązków między zamawiającymi w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania, w tym w przypadku wspólnego przeprowadzania postępowania z zamawiającymi z innych państw członkowskich Unii Europejskiej (który z zamawiających jest odpowiedzialny za przeprowadzenie postępowania, czy i w jakim zakresie za przeprowadzenie postępowania odpowiadają pozostali zamawiający, czy zamówienie będzie udzielane przez każdego z zamawiających indywidualnie, czy zamówienie zostanie udzielone w imieniu i na rzecz pozostałych zamawiających):

I.4) KOMUNIKACJA:
Nieograniczony, pełny i bezpośredni dostęp do dokumentów z postępowania można uzyskać pod adresem (URL)

Nie


Adres strony internetowej, na której zamieszczona będzie specyfikacja istotnych warunków zamówienia

Nie
www.sw.gov pl.


Dostęp do dokumentów z postępowania jest ograniczony - więcej informacji można uzyskać pod adresem

Nie


Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu należy przesyłać:
Elektronicznie

Nie
adres


Dopuszczone jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Wymagane jest przesłanie ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu w inny sposób:
Nie
Inny sposób:

Adres:


Komunikacja elektroniczna wymaga korzystania z narzędzi i urządzeń lub formatów plików, które nie są ogólnie dostępne

Nie
Nieograniczony, pełny, bezpośredni i bezpłatny dostęp do tych narzędzi można uzyskać pod adresem: (URL)

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA


II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
Numer referencyjny: DKw.2232.2.2020.GD
Przed wszczęciem postępowania o udzielenie zamówienia przeprowadzono dialog techniczny

Nie


II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy
II.3) Informacja o możliwości składania ofert częściowych
Zamówienie podzielone jest na części:

Tak
Oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu można składać w odniesieniu do:
wszystkich części

Zamawiający zastrzega sobie prawo do udzielenia łącznie następujących części lub grup części:

Maksymalna liczba części zamówienia, na które może zostać udzielone zamówienie jednemu wykonawcy:



II.4) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań ) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego - określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Przedmiotem zamówienia są sukcesywne dostawy artykułów spożywczych przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, artykuły strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do magazynu Zamawiającego mieszczącego się Zakładzie Karnym w Jaśle w asortymencie i ilościach określonych w załączniku nr 1,2,3,4,5,6 do SIWZ - formularze ofertowe. Nazwa i kod według Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.89.10.00 - Zupy i buliony . Zadanie nr I: Przyprawy Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15891000-0 Barszcz biały- koncentrat w proszku kg 100 2. 15891000-0 Barszcz czerwony- koncentrat w proszku kg 100 3. 15891000-0 Bulion jarzynowy kg 60 4. 15891000-0 Bulion wołowy kg 60 5. 15891000-0 Bulion drobiowy kg 50 6. 15830000-5 Cukier waniliowy - 20 g kg 10 7. 15870000-7 Cynamon mielony kg 10 8. 15870000-7 Czosnek granulowany kg 50 9. 15863000-5 Herbata kg 250 10. 1561000-1 Kawa zbożowa kg 400 11. 15872300-7 Kminek kg 25 12 15893100-5 Koper suszony kg 15 13 15893100-5 Kotlet sojowy kg 30 14 15870000-7 Kwasek cytrynowy kg 8 15 15870000-7 Liść laurowy kg 15 16 15870000-7 Majeranek kg 40 17 15871000-4 Ocet l 120 18 15870000-7 Papryka suszona ostra kg 25 19 15870000-7 Papryka suszona słodka kg 35 20 15872100-1 Pieprz czarny mielony kg 100 21 15872100-2 Pieprz ziołowy kg 25 22 15899000-6 Proszek do pieczenia kg 10 23 15870000-7 Przyprawa do bigosu kg 10 24 15870000-7 Przyprawa do zup w płynie l 500 25 15870000-7 Przyprawa do fasolki kg 10 26 15870000-7 Przyprawa do grilla kg 20 27 15870000-7 Przyprawa do gulaszu kg 15 28 15870000-7 Przyprawa do kurczaka kg 15 29 15870000-7 Przyprawa do mięsa kg 20 30 15870000-7 Przyprawa do ryb kg 10 31 15870000-7 Przyprawa jarzynowa kg 100 32 15871000-4 Sos cygański kg 50 33 15871000-4 Sos koperkowy kg 40 34 15871000-4 Sos grzybowy kg 40 35 15871000-4 Sos myśliwski kg 80 36. 15871000-4 Sos węgierski kg 50 37. 15871000-4 Sos pieczeniowy kg 40 38. 15872400-5 Sól kg 700 39. 15871270-7 Sól ziołowa kg 20 40. 15872200-3 Ziele angielski kg 10 41. 15891000-0 Zupa borowikowa kg 100 42. 15891000-0 Zupa brokułowa kg 100 43. 15891000-0 Zupa grzybowa kg 100 44. 15891000-0 Zupa gulaszowa kg 100 45. 15891000-0 Zupa kalafiorowa kg 100 46. 15891000-0 Zupa ogonowa kg 100 47. 15891000-0 Zupa pieczarkowa kg 100 48. 15891000-0 Zupa szparagowa kg 100 49. 15891000-0 Żurek - koncentrat w proszku kg 100 Zadanie nr II: Dodatki gastronomiczne Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15331000-7 Chrzan tarty opakowanie 0,9 kg kg 250 2. 15871230-5 Ketchup kg 300 3. 15331425-2 Koncentrat pomidorowy kg 650 4. 15871273-8 Majonez kg 250 5. 15871250-1 Musztarda kg 300 6. 15871250-1 Miód opakowanie 25 g kg 30 7. 15331470-2 Kukurydza konserwowa słodka opakowanie 400 g kg 50 8. 15331462-3 Groszek konserwowy opakowanie 400 g kg 50 9. 15331464-7 Fasola konserwowa czerwona opakowanie 400 g kg 50 10. 03221230-7 Papryka konserwowa opakowanie 0,9 kg kg 50 Zadanie nr III: Produkty zbożowe Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15613100-9 Kasza gryczana kg 800 2. 15613000-9 Kasza jęczmienna kg 1000 3. 15613100-9 Kasza manna kg 50 4. 15851100-9 Makaron kg 3000 5. 15851100-9 Mąka pszenna kg 2000 6. 15611000-4 Ryż kg 2000 7. 15613380-5 Płatki owsiane kg 200 Zadanie nr IV: Groch i fasola Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15331133-8 Groch suszony (łuskany połówki) kg 350 2. 15331130-7 Fasola JAŚ średnia suszona kg 550 Zadanie nr V: Dżem i marmolada Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15332200-6 Dżem wieloowocowy opakowanie 10 do 15 kg kg 450 2. 15332200-6 Marmolada wieloowocowa opakowanie 10 do 15 kg kg 200 Zadanie VI: Cukier Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15831000-2 Cukier kg 3000

II.5) Główny kod CPV: 15891000-0
Dodatkowe kody CPV:


II.6) Całkowita wartość zamówienia (jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:


(w przypadku umów ramowych lub dynamicznego systemu zakupów - szacunkowa całkowita maksymalna wartość w całym okresie obowiązywania umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów)


II.7) Czy przewiduje się udzielenie zamówień, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 i 7 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp: Nie
Określenie przedmiotu, wielkości lub zakresu oraz warunków na jakich zostaną udzielone zamówienia, o których mowa w art. 67 ust. 1 pkt 6 lub w art. 134 ust. 6 pkt 3 ustawy Pzp:
II.8) Okres, w którym realizowane będzie zamówienie lub okres, na który została zawarta umowa ramowa lub okres, na który został ustanowiony dynamiczny system zakupów:
miesiącach:  12   lub dniach:
lub
data rozpoczęcia:   lub zakończenia:

II.9) Informacje dodatkowe:

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU

III.1.1) Kompetencje lub uprawnienia do prowadzenia określonej działalności zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.2) Sytuacja finansowa lub ekonomiczna
Określenie warunków:
Informacje dodatkowe
III.1.3) Zdolność techniczna lub zawodowa
Określenie warunków:
Zamawiający wymaga od wykonawców wskazania w ofercie lub we wniosku o dopuszczenie do udziału w postępowaniu imion i nazwisk osób wykonujących czynności przy realizacji zamówienia wraz z informacją o kwalifikacjach zawodowych lub doświadczeniu tych osób:
Informacje dodatkowe:

III.2) PODSTAWY WYKLUCZENIA

III.2.1) Podstawy wykluczenia określone w art. 24 ust. 1 ustawy Pzp
III.2.2) Zamawiający przewiduje wykluczenie wykonawcy na podstawie art. 24 ust. 5 ustawy Pzp Nie Zamawiający przewiduje następujące fakultatywne podstawy wykluczenia:







III.3) WYKAZ OŚWIADCZEŃ SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W CELU WSTĘPNEGO POTWIERDZENIA, ŻE NIE PODLEGA ON WYKLUCZENIU ORAZ SPEŁNIA WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ SPEŁNIA KRYTERIA SELEKCJI

Oświadczenie o niepodleganiu wykluczeniu oraz spełnianiu warunków udziału w postępowaniu
Tak
Oświadczenie o spełnianiu kryteriów selekcji
Nie

III.4) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW , SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 3 USTAWY PZP:

III.5) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 1 USTAWY PZP

III.5.1) W ZAKRESIE SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU:

III.5.2) W ZAKRESIE KRYTERIÓW SELEKCJI:

III.6) WYKAZ OŚWIADCZEŃ LUB DOKUMENTÓW SKŁADANYCH PRZEZ WYKONAWCĘ W POSTĘPOWANIU NA WEZWANIE ZAMAWIAJACEGO W CELU POTWIERDZENIA OKOLICZNOŚCI, O KTÓRYCH MOWA W ART. 25 UST. 1 PKT 2 USTAWY PZP

III.7) INNE DOKUMENTY NIE WYMIENIONE W pkt III.3) - III.6)

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) OPIS
IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: Przetarg nieograniczony
IV.1.2) Zamawiający żąda wniesienia wadium:

Nie
Informacja na temat wadium


IV.1.3) Przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia:

Nie
Należy podać informacje na temat udzielania zaliczek:


IV.1.4) Wymaga się złożenia ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:

Nie
Dopuszcza się złożenie ofert w postaci katalogów elektronicznych lub dołączenia do ofert katalogów elektronicznych:
Nie
Informacje dodatkowe:


IV.1.5.) Wymaga się złożenia oferty wariantowej:

Nie
Dopuszcza się złożenie oferty wariantowej

Złożenie oferty wariantowej dopuszcza się tylko z jednoczesnym złożeniem oferty zasadniczej:


IV.1.6) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu
(przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne)

Liczba wykonawców  
Przewidywana minimalna liczba wykonawców
Maksymalna liczba wykonawców  
Kryteria selekcji wykonawców:


IV.1.7) Informacje na temat umowy ramowej lub dynamicznego systemu zakupów:

Umowa ramowa będzie zawarta:

Czy przewiduje się ograniczenie liczby uczestników umowy ramowej:

Przewidziana maksymalna liczba uczestników umowy ramowej:

Informacje dodatkowe:

Zamówienie obejmuje ustanowienie dynamicznego systemu zakupów:

Adres strony internetowej, na której będą zamieszczone dodatkowe informacje dotyczące dynamicznego systemu zakupów:

Informacje dodatkowe:

W ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów dopuszcza się złożenie ofert w formie katalogów elektronicznych:

Przewiduje się pobranie ze złożonych katalogów elektronicznych informacji potrzebnych do sporządzenia ofert w ramach umowy ramowej/dynamicznego systemu zakupów:


IV.1.8) Aukcja elektroniczna
Przewidziane jest przeprowadzenie aukcji elektronicznej (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem) Nie
Należy podać adres strony internetowej, na której aukcja będzie prowadzona:

Należy wskazać elementy, których wartości będą przedmiotem aukcji elektronicznej:
Przewiduje się ograniczenia co do przedstawionych wartości, wynikające z opisu przedmiotu zamówienia:

Należy podać, które informacje zostaną udostępnione wykonawcom w trakcie aukcji elektronicznej oraz jaki będzie termin ich udostępnienia:
Informacje dotyczące przebiegu aukcji elektronicznej:
Jaki jest przewidziany sposób postępowania w toku aukcji elektronicznej i jakie będą warunki, na jakich wykonawcy będą mogli licytować (minimalne wysokości postąpień):
Informacje dotyczące wykorzystywanego sprzętu elektronicznego, rozwiązań i specyfikacji technicznych w zakresie połączeń:
Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w aukcji elektronicznej:
Informacje o liczbie etapów aukcji elektronicznej i czasie ich trwania:


Czas trwania:

Czy wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:
Warunki zamknięcia aukcji elektronicznej:


IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT
IV.2.1) Kryteria oceny ofert:
IV.2.2) Kryteria
KryteriaZnaczenie
cena60,00
Termin płatności40,00

IV.2.3) Zastosowanie procedury, o której mowa w art. 24aa ust. 1 ustawy Pzp (przetarg nieograniczony)
Tak
IV.3) Negocjacje z ogłoszeniem, dialog konkurencyjny, partnerstwo innowacyjne
IV.3.1) Informacje na temat negocjacji z ogłoszeniem
Minimalne wymagania, które muszą spełniać wszystkie oferty:

Przewidziane jest zastrzeżenie prawa do udzielenia zamówienia na podstawie ofert wstępnych bez przeprowadzenia negocjacji
Przewidziany jest podział negocjacji na etapy w celu ograniczenia liczby ofert:
Należy podać informacje na temat etapów negocjacji (w tym liczbę etapów):

Informacje dodatkowe


IV.3.2) Informacje na temat dialogu konkurencyjnego
Opis potrzeb i wymagań zamawiającego lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu:

Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody:

Wstępny harmonogram postępowania:

Podział dialogu na etapy w celu ograniczenia liczby rozwiązań:
Należy podać informacje na temat etapów dialogu:


Informacje dodatkowe:

IV.3.3) Informacje na temat partnerstwa innowacyjnego
Elementy opisu przedmiotu zamówienia definiujące minimalne wymagania, którym muszą odpowiadać wszystkie oferty:

Podział negocjacji na etapy w celu ograniczeniu liczby ofert podlegających negocjacjom poprzez zastosowanie kryteriów oceny ofert wskazanych w specyfikacji istotnych warunków zamówienia:

Informacje dodatkowe:

IV.4) Licytacja elektroniczna
Adres strony internetowej, na której będzie prowadzona licytacja elektroniczna:

Adres strony internetowej, na której jest dostępny opis przedmiotu zamówienia w licytacji elektronicznej:

Wymagania dotyczące rejestracji i identyfikacji wykonawców w licytacji elektronicznej, w tym wymagania techniczne urządzeń informatycznych:

Sposób postępowania w toku licytacji elektronicznej, w tym określenie minimalnych wysokości postąpień:

Informacje o liczbie etapów licytacji elektronicznej i czasie ich trwania:

Czas trwania:

Wykonawcy, którzy nie złożyli nowych postąpień, zostaną zakwalifikowani do następnego etapu:

Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w licytacji elektronicznej:
Data: godzina:
Termin otwarcia licytacji elektronicznej:

Termin i warunki zamknięcia licytacji elektronicznej:


Istotne dla stron postanowienia, które zostaną wprowadzone do treści zawieranej umowy w sprawie zamówienia publicznego, albo ogólne warunki umowy, albo wzór umowy:


Wymagania dotyczące zabezpieczenia należytego wykonania umowy:


Informacje dodatkowe:

IV.5) ZMIANA UMOWY
Przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: Nie
Należy wskazać zakres, charakter zmian oraz warunki wprowadzenia zmian:

IV.6) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.6.1) Sposób udostępniania informacji o charakterze poufnym (jeżeli dotyczy):

Środki służące ochronie informacji o charakterze poufnym

IV.6.2) Termin składania ofert lub wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu:
Data: 2020-06-30, godzina: 08:00,
Skrócenie terminu składania wniosków, ze względu na pilną potrzebę udzielenia zamówienia (przetarg nieograniczony, przetarg ograniczony, negocjacje z ogłoszeniem):

Wskazać powody:

Język lub języki, w jakich mogą być sporządzane oferty lub wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu
> Polski
IV.6.3) Termin związania ofertą: do: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
IV.6.4) Przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: Nie
IV.6.5) Informacje dodatkowe:

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH



Część nr: 1Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie nr I: Przyprawy Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15891000-0 Barszcz biały- koncentrat w proszku kg 100 2. 15891000-0 Barszcz czerwony- koncentrat w proszku kg 100 3. 15891000-0 Bulion jarzynowy kg 60 4. 15891000-0 Bulion wołowy kg 60 5. 15891000-0 Bulion drobiowy kg 50 6. 15830000-5 Cukier waniliowy - 20 g kg 10 7. 15870000-7 Cynamon mielony kg 10 8. 15870000-7 Czosnek granulowany kg 50 9. 15863000-5 Herbata kg 250 10. 1561000-1 Kawa zbożowa kg 400 11. 15872300-7 Kminek kg 25 12 15893100-5 Koper suszony kg 15 13 15893100-5 Kotlet sojowy kg 30 14 15870000-7 Kwasek cytrynowy kg 8 15 15870000-7 Liść laurowy kg 15 16 15870000-7 Majeranek kg 40 17 15871000-4 Ocet l 120 18 15870000-7 Papryka suszona ostra kg 25 19 15870000-7 Papryka suszona słodka kg 35 20 15872100-1 Pieprz czarny mielony kg 100 21 15872100-2 Pieprz ziołowy kg 25 22 15899000-6 Proszek do pieczenia kg 10 23 15870000-7 Przyprawa do bigosu kg 10 24 15870000-7 Przyprawa do zup w płynie l 500 25 15870000-7 Przyprawa do fasolki kg 10 26 15870000-7 Przyprawa do grilla kg 20 27 15870000-7 Przyprawa do gulaszu kg 15 28 15870000-7 Przyprawa do kurczaka kg 15 29 15870000-7 Przyprawa do mięsa kg 20 30 15870000-7 Przyprawa do ryb kg 10 31 15870000-7 Przyprawa jarzynowa kg 100 32 15871000-4 Sos cygański kg 50 33 15871000-4 Sos koperkowy kg 40 34 15871000-4 Sos grzybowy kg 40 35 15871000-4 Sos myśliwski kg 80 36. 15871000-4 Sos węgierski kg 50 37. 15871000-4 Sos pieczeniowy kg 40 38. 15872400-5 Sól kg 700 39. 15871270-7 Sól ziołowa kg 20 40. 15872200-3 Ziele angielski kg 10 41. 15891000-0 Zupa borowikowa kg 100 42. 15891000-0 Zupa brokułowa kg 100 43. 15891000-0 Zupa grzybowa kg 100 44. 15891000-0 Zupa gulaszowa kg 100 45. 15891000-0 Zupa kalafiorowa kg 100 46. 15891000-0 Zupa ogonowa kg 100 47. 15891000-0 Zupa pieczarkowa kg 100 48. 15891000-0 Zupa szparagowa kg 100 49. 15891000-0 Żurek - koncentrat w proszku kg 100
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15891000-0,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin płatności40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 2Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie nr II: Dodatki gastronomiczne Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15331000-7 Chrzan tarty opakowanie 0,9 kg kg 250 2. 15871230-5 Ketchup kg 300 3. 15331425-2 Koncentrat pomidorowy kg 650 4. 15871273-8 Majonez kg 250 5. 15871250-1 Musztarda kg 300 6. 15871250-1 Miód opakowanie 25 g kg 30 7. 15331470-2 Kukurydza konserwowa słodka opakowanie 400 g kg 50 8. 15331462-3 Groszek konserwowy opakowanie 400 g kg 50 9. 15331464-7 Fasola konserwowa czerwona opakowanie 400 g kg 50 10. 03221230-7 Papryka konserwowa opakowanie 0,9 kg kg 50
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331000-7,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin płatności40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 3Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane: Zadanie nr III: Produkty zbożowe Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15613100-9 Kasza gryczana kg 800 2. 15613000-9 Kasza jęczmienna kg 1000 3. 15613100-9 Kasza manna kg 50 4. 15851100-9 Makaron kg 3000 5. 15851100-9 Mąka pszenna kg 2000 6. 15611000-4 Ryż kg 2000 7. 15613380-5 Płatki owsiane kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15613100-9,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin płatności40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 4Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie nr IV: Groch i fasola Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15331133-8 Groch suszony (łuskany połówki) kg 350 2. 15331130-7 Fasola JAŚ średnia suszona kg 550
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15331133-8,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin płatności40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 5Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie nr V: Dżem i marmolada Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15332200-6 Dżem wieloowocowy opakowanie 10 do 15 kg kg 450 2. 15332200-6 Marmolada wieloowocowa opakowanie 10 do 15 kg kg 200
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15332200-6,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin płatności40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:


Część nr: 6Nazwa: Przetarg nieograniczony na dostawę: przyprawy, dodatki gastronomiczne, produkty zbożowe, art. strączkowe, dżem i marmolada oraz cukier do Zakładu Karnego w Jaśle
1) Krótki opis przedmiotu zamówienia (wielkość, zakres, rodzaj i ilość dostaw, usług lub robót budowlanych lub określenie zapotrzebowania i wymagań) a w przypadku partnerstwa innowacyjnego -określenie zapotrzebowania na innowacyjny produkt, usługę lub roboty budowlane:Zadanie VI: Cukier Lp. Kod CPV Nazwa artykułu Jednostka miary Ilość 1. 15831000-2 Cukier kg 3000
2) Wspólny Słownik Zamówień(CPV): 15831000-2,

3) Wartość części zamówienia(jeżeli zamawiający podaje informacje o wartości zamówienia):
Wartość bez VAT:
Waluta:

4) Czas trwania lub termin wykonania:
okres w miesiącach: 12
okres w dniach:
data rozpoczęcia:
data zakończenia:
5) Kryteria oceny ofert:
KryteriumZnaczenie
Cena60,00
Termin płatności40,00

6) INFORMACJE DODATKOWE:






Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.