eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Gliwice › dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Gliwicach

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-10-19

POZYCJA 54111

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Gliwice: dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Gliwicach Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Areszt Śledczy w Gliwicach, do kontaktów: ppor. Mariusz Grabowski, ul. Wieczorka 10, 44-100 Gliwice, woj. śląskie, tel. 032 4000800, 400840, fax 032 400837, e-mail: dk_gliwice@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: Inny: Areszt Śledczy; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Gliwicach. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Areszt Śledczy w Gliwicach. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: Dostawa mięsa i wędlin do Aresztu Śledczego w Gliwicach wg rodzaju i ilości podanych w SIWZ 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: -Formularz ofertowy (Załącznik nr 1) -Cena oferty (Załącznik nr 2) -Oświadczenie Wykonawcy (Załącznik nr 3) -Wzór umowy (załącznik nr 4) -aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; -opinia Sanepidu dopuszczająca samochód (którym realizowane będą dostawy) do transportu żywności 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: powyżej 60 000 euro. 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; data rozpoczęcia: 01.12.2006; lub data zakończenia: 30.04.2008

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: nie dotyczy 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: O udzielenie zamówienie mogą ubiegać się oferenci, którzy: 1.spełnią warunki art. 22 ust. 1 pkt. 1-3, 2.nie podlegają wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 i 2 ustawy Prawo zamówień publicznych oraz posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności. 3.spełnią następujące warunki szczegółowe: -posiadają opinię Sanepidu dopuszczająca samochód (którym realizowane będą dostawy) do transportu żywności. Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Ocena spełniania warunków dokonana zostanie w oparciu o informacje zawarte w dokumentach i oświadczeniach, o których mowa w pkt IX SIWZ, dołączonych do oferty. Z treści załączonych dokumentów i oświadczeń musi jednoznacznie wynikać, iż Wykonawca spełnia wymienione warunki. Ocena nastąpi na zasadzie spełnia/nie spełnia. Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: -Formularz ofertowy (Załącznik nr 1) -Cena oferty (Załącznik nr 2) -Oświadczenie Wykonawcy (Załącznik nr 3) -Wzór umowy (załącznik nr 4) -aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; -opinia Sanepidu dopuszczająca samochód (którym realizowane będą dostawy) do transportu żywności.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.11.2006 godzina 09:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert). 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 06.11.2006, godzina 10:00, Areszt Śledczy w Gliwicach, ul. Wieczorka 10, 44 - 100 Gliwice, świetlica.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 12.10.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: Dostawa mięsa mielonego wieprzowo - wołowego. 1) Krótki opis: Dostawa mięsa mielonego wieprzowo - wołowego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 4 800 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: Dostawa mięsa wołowego gulaszowego. 1) Krótki opis: Dostawa mięsa wołowego gulaszowego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.16.40. 3) Wielkość lub zakres: 7 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: Dostawa mięsa wieprzowego gulaszowego. 1) Krótki opis: Dostawa mięsa wieprzowego gulaszowego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: Dostawa mięsa wołowego pieczeniowego. 1) Krótki opis: Dostawa mięsa wołowego pieczeniowego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.16.00. 3) Wielkość lub zakres: 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: Dostawa boczku wędzonego. 1) Krótki opis: Dostawa boczku wędzonego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 600 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: Dostawa kurczaków świeżych. 1) Krótki opis: Dostawa kurczaków świeżych. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.21.30. 3) Wielkość lub zakres: 2 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2006 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: Dostawa skrzydełek z kurczaka. 1) Krótki opis: Dostawa skrzydełek z kurczaka. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10. 3) Wielkość lub zakres: 800 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: Dostawa udek z kurczaka. 1) Krótki opis: Dostawa udek z kurczaka. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.10. 3) Wielkość lub zakres: 600 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: Dostawa żołądków drobiowych. 1) Krótki opis: Dostawa żołądków drobiowych. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: Dostawa karczku wieprzowego b/k. 1) Krótki opis: Dostawa boczku wieprzowego b/k. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.31.00. 3) Wielkość lub zakres: 500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 11 Nazwa: Dostawa wątroby wieprzowej. 1) Krótki opis: Dostawa watroby wieprzowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 400 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 12 Nazwa: Dostawa pasztetu drobiowego. 1) Krótki opis: Dostawa pasztetu drobiowego waga 100 g - 130 g (konserwa), łatwo otwieralna. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10. 3) Wielkość lub zakres: 2 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 13 Nazwa: Dostawa konserwy mięsnej 300 g. 1) Krótki opis: Dostawa konserwy mięsnej 300 g. łatwo otwieralnej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 400 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 14 Nazwa: Dostawa konserwy mięsnej 100g - 130g. 1) Krótki opis: Dostawa konserwy mięsnej 100 g - 130 g, łatwo otwieralna. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 15 Nazwa: Dostawa kiełbasy śląskiej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy śląskiej (waga 1 szt - 100g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 16 Nazwa: Dostawa kiełbasy podwawelskiej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy podwawelskiej (waga 1 szt - 100 g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 17 Nazwa: Dostawa kiełbasy toruńskiej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy torunskiej (waga 1 szt. 100g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 18 Nazwa: Dostawa kiełbasy szynkowej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy szynkowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 400 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 19 Nazwa: Dostawa kiełbasy białej drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy drobiowej (waga 1 szt - 100g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 600 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 20 Nazwa: Dostawa salcesonu białego. 1) Krótki opis: Dostawa salcesonu białego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2006 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 21 Nazwa: Dostawa boczku mielonego konserwowego. 1) Krótki opis: Dostawa boczku mielonego konserwowego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 300 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 22 Nazwa: Dostawa kiełbasy kminkowej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy kminkowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 300 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 23 Nazwa: Dostawa kaszanki. 1) Krótki opis: Dostawa kaszanki. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34. 3) Wielkość lub zakres: 1 500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 24 Nazwa: Dostawa parówek drobiowych. 1) Krótki opis: Dostawa parówek drobiowych (waga 1 szt - 60g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00. 3) Wielkość lub zakres: 4 400 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 25 Nazwa: Dostawa serdelków drobiowych. 1) Krótki opis: Dostawa serdelków drobiowych (waga 1 szt. 100g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 800 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 26 Nazwa: Dostawa pieczeni drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa pieczeni drobiowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.22.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 800 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 27 Nazwa: Dostawa mortadeli drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa mortadeli drobiowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 3 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 28 Nazwa: Dostawa kiełbasy zwyczajnej drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy zwyczajnej drobiowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00. 3) Wielkość lub zakres: 3 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 29 Nazwa: Dostawa kiełbasy wiejskiej. 1) Krótki opis: Dostawa kiełbasy wiejskiej (waga szt. - 100 g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 2 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 30 Nazwa: Dostawa pasztetowej. 1) Krótki opis: Dostawa pasztetowej (waga 1 szt. 100 g). 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.13.10. 3) Wielkość lub zakres: 1 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 31 Nazwa: Dostawa mielonki drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa mielonki drobiowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 2 800 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 32 Nazwa: Dostawa polędwicy drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa polędwicy drobiowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 1 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 33 Nazwa: Dostawa szynki drobiowej. 1) Krótki opis: Dostawa szynki drobiowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 1 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 34 Nazwa: Dostawa szynki drobiowej konserwowej. 1) Krótki opis: Dostawa szynki drobiowej konserwowej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: 450 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 35 Nazwa: Dostawa polędwicy sopockiej. 1) Krótki opis: Dostawa polędwicy sopockiej. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.00. 3) Wielkość lub zakres: 300 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 36 Nazwa: Dostawa steku drobiowego. 1) Krótki opis: Dostawa steku drobiowego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 700 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 37 Nazwa: Dostawa hamburgera drobiowego mrożoneg. 1) Krótki opis: Dostawa hamburgera drobiowego mrożonego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00. 3) Wielkość lub zakres: 250 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 38 Nazwa: Dostawa kotleta drobiowego mielonego. 1) Krótki opis: Dostawa kotleta drobiowego mielonego. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.15.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 600 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 39 Nazwa: Dostawa klopsików mięsnych. 1) Krótki opis: Dostawa klopsików mięsnych. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.14.20. 3) Wielkość lub zakres: 1 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2006 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 40 Nazwa: Dostawa smalcu z cebulką. 1) Krótki opis: Dostawa smalcu z cebulką (waga 100g - 130 g) łatwo otwieralny. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 41 Nazwa: Dostawa smalcu z mięsem. 1) Krótki opis: Dostawa smalcu z mięsem (waga 100 g - 130 g) łatwo otwieralny. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.43.10.00. 3) Wielkość lub zakres: 1 000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Rozpoczęcie: 01.12.2006; Zakończenie: 30.04.2008 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.