eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › dostawa mięsa i przetworów mięsnych znak sprawy 220/12/06/MW

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2006-10-12

POZYCJA 52982

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy Warszawa: dostawa mięsa i przetworów mięsnych znak sprawy 220/12/06/MW Publikacja obowiązkowa.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) Nazwa, adresy i osoby upoważnione do kontaktów: Areszt Śledczy w Warszawie-Grochów, do kontaktów: Mirosław Wiśniewski, ul. Chłopickiego 71A, 04-275 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 022 6105541, fax 022 6734501, e-mail: as_warszawa_grochow@sw.gov.pl. Adresy internetowe Ogólny adres internetowy zamawiającego (URL): Adres profilu nabywcy (URL): Adres internetowy, pod którym dostępne są informacje dot. dynamicznego systemu zakupów (URL): Więcej informacji można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. Wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty należy przesyłać na adres: jak podano wyżej dla osoby upoważnionej do kontaktów. 2) Rodzaj zamawiającego i główny przedmiot lub przedmioty działalności: jednostka budżetowa; Porządek i bezpieczeństwo publiczne. Zamawiający dokonuje zamówienia w imieniu innych zamawiających: Nie.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) Opis 1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: dostawa mięsa i przetworów mięsnych znak sprawy 220/12/06/MW. 1.2) Rodzaj zamówienia oraz miejsce wykonania robót budowlanych, realizacji dostaw lub świadczenia usług: dostawy, kupno. Główne miejsce realizacji dostawy : Areszt Sledczy w Warszawie Grochowie ul Chłopickiego 71A 04-275 Warszawa. 1.3) Ogłoszenie dotyczy: Zamówienia publicznego. 1.4) Informacje na temat umowy ramowej: Czas trwania umowy ramowej: Wartość umowy ramowej: Częstotliwość oraz wartość zamówień, które zostaną udzielone: 1.5) Określenie przedmiotu zamówienia: szponder (wołowe z kością)- 4500 kg, PN-88/A-82001, mięso wołowe I z udźca b/k- 1000 kg, PN-88/A-82003, mięso wołowe II z łopatki b/k- 3000 kg, PN-88/A-82003, kurczak korpus- 1300 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, udka kurczaka- 3000 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, żeberka wieprzowe w paski- 1200 kg, PN-86/A-82002, kark wieprzowy z kością- 1800 kg, PN-86/A-82002, nogi wieprzowe- 1200 kg, PN-86/A-82002, mięso wieprzowe II z łopatki b/k- 2000 kg, PN-86/A-82002, boczek surowy wieprzowy- 200 kg, PN-86/A-82002, mięso mielone wieprzowe bez przypraw- 2500 kg, PN-A-82009/A1:1998, serca wieprzowe- 600 kg, PN-A-82007, wątroba wieprzowa- 1400 kg, PN-A-82007, nerki wieprzowe- 600 kg, PN-A-82007, pasztetowa- 900 kg, PN-A-82007/A1:1998, salceson włoski- 1000 kg, PN-A-82007/A1:1998, szynka wołowa- 250 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa szynkowo-wołowa- 350 kg, PN-A-82007/A1:1998, boczek faszerowany- 2200 kg, PN-86/A-82002, pieczeń rzymska- 1700 kg, PN-86/A-82002, pasztet blok wieprzowy- 1300 kg, PN-86A-82002, pasztet drobiowy- 2000 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, boczek wędzony bez żeber- 200 kg, PN-86/A-82002, kiełbasa podwawelska- 700 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa żywiecka- 1100 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa krakowska- 1200 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa biała- 1200 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa mortadela- 2500 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa zwyczajna- 4000 kg, PN-A-82007/A1:1998, kiełbasa parówkowa- 2200 kg, PN-A-82007/A1:1998, parówki cienkie wieprzowe- 2200 kg, PN-A-82007/A1:1998, kaszanka- 1200 kg, PN-A-82007, baleron drobiowy- 400 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, szynka drobiowa- 600 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, serdelki drobiowe- 500 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, pieczeń drobiowa- 2600 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, polędwica drobiowa- 500 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, kiełbasa drobiowa cienka- 2000 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000, szynka mielona drobiowa- 3700 kg, PN-A-86526:1995/Az2:2000 1.6) Informacja o oświadczeniach i dokumentach potwierdzających spełnianie przez oferowane dostawy, usługi lub roboty budowlane wymagań określonych przez zamawiającego: - aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . - aktualna decyzja właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzająca spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej - dotyczy przedsiębiorstw produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność będących pod nadzorem PIS i prowadzących działalność w zakresie o którym mowa w art.27 ust. 1 i 2 Ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia; - aktualna decyzja powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce produkcji dopuszczająca zakład w zakresie prowadzonej działalności do produkcji (dotyczy produktów będących pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej) ; - wykaz dostaw wykonanych w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - minimum dwóch dostaw w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz dokumenty potwierdzające, że dostawy zostały wykonane należycie. - informacja banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, w którym wykonawca posiada rachunek, potwierdzającej wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy, wystawionej nie wcześniej niż 3 miesięcy przed upływem terminu składania ofert 1.7) Wspólny słownik zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak. 1.9) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie. 2) Wielkość lub zakres zamówienia Całkowita wielkość lub zakres: szacunkowa wartość zamówienia- 447962,5 zł co stanowi 102111,50 euro 3) Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: Wymagany; okres w miesiącach: 12

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) Warunki dotyczące zamówienia Informacja na temat wadium: ZAMAWIAJĄCY żąda od WYKONAWCÓW wniesienia wadium w wysokości 8 430 zł. (Słownie: osiem tysięcy czterysta trzydzieści złotych.) - w przypadku złożenia ofert na wszystkie grupy. 2.Wysokość wadium dla ofert częściowych wynosi: a. Grupa 1 - 1500 zł; b. Grupa 2 - 350 zł; c. Grupa 3- 1000 zł; d. Grupa 4- 300 zł; e. Grupa 5- 350 zł; f. Grupa 6- 180 zł; g. Grupa 7- 950 zł; h. Grupa 8- 2000 zł; i. Grupa 9- 100 zł; j. Grupa 10- 1700 zł; Wadium musi być wniesione przed upływem terminu do składania ofert 2) Warunki udziału Informacje dotyczące sytuacji wykonawcy oraz informacje i formalności niezbędne do oceny, czy spełnia on wymagania ekonomiczne, finansowe i techniczne Opis warunków udziału w postępowaniu: aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . - aktualna decyzja właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzająca spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej - dotyczy przedsiębiorstw produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność będących pod nadzorem PIS i prowadzących działalność w zakresie o którym mowa w art.27 ust. 1 i 2 Ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia; - aktualna decyzja powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce produkcji dopuszczająca zakład w zakresie prowadzonej działalności do produkcji (dotyczy produktów będących pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej) ; - wykaz dostaw wykonanych w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - minimum dwóch dostaw w tym okresie, odpowiadających swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz dokumenty potwierdzające, że dostawy zostały wykonane należycie. - informacja banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, w którym wykonawca posiada rachunek, potwierdzającej wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy, wystawionej nie wcześniej niż 3 miesięcy przed upływem terminu składania ofert Opis sposobu dokonywania oceny spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający uzna, że wykonawca: a. posiada uprawnienia do wykonywania działalności, jeżeli: - przedmiot zamówienia znajduje się w jego zakresie działalności określonym zapisami właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej; - posiada aktualną decyzję właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej - dotyczy przedsiębiorstw produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność będących pod nadzorem PIS i prowadzących działalność w zakresie o którym mowa w art.27 ust. 1 i 2 Ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia; - posiada aktualną decyzję powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce produkcji dopuszczającą zakład w zakresie prowadzonej działalności do produkcji (dotyczy produktów będących pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej) ; b. posiada niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia do wykonania zamówienia, jeżeli w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, wykonali należycie minimum dwie dostawy odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostaw stanowiących przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączyli dokumenty potwierdzające, że dostawy zostały wykonane należycie. c. znajduje się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia, jeżeli posiada zdolność kredytową w wysokości nie mniejszej niż 25 % wartości brutto składanej oferty, d. nie podlega wykluczeniu z postępowania, jeżeli z przedstawionych przez Wykonawcę dokumentów i oświadczeń wynikać będzie, że nie występują uwarunkowania art. 24 ust. 1 i 2 Ustawy Prawo Zamówień Publicznych Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Zamawiający żąda złożenia do oferty niżej wymienionych: 1. oświadczeń: 1) o spełnieniu warunków określonych w art. 22, ust. 1 ustawy - załącznik nr 2, 2) o poddaniu się rygorom procedur bezpieczeństwa - załącznik nr 1 , 3) o nie wykonywaniu żadnych czynności związanych z przygotowaniem prowadzonego postępowania - załącznik nr 4 4) że przedmiot zamówienia będzie dostarczany specjalistycznym transportem zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 19.12.2002 r. (Dz.U. 03.21.179) w sprawie wymagań sanitarnych dotyczących środków transportu żywności, substancji pomagających w przetwarzaniu dozwolonych substancji dodatkowych i innych składników żywności - załącznik nr. 3 5) że dostarczony produkt jest wytwarzany zgodnie z Rozporządzeniem Ministra Zdrowia z dnia 11 maja 2001 r. (Dz.U.05.31.265) w raz z późn. zm.) o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - załącznik nr. 8 2. dokumentów 1) Formularz ofertowy z wykorzystaniem wzoru - załącznik nr 5 2) Formularz cenowy- załącznik nr 6 3) Dowód wpłaty wadium 4) aktualnego odpisu z właściwego rejestru albo aktualnego zaświadczenia o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawionego nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert . 5) aktualnych zaświadczeń właściwego naczelnika urzędu skarbowego oraz właściwego oddziału Zakładu Ubezpieczeń Społecznych lub Kasy Rolniczego Ubezpieczenia Społecznego potwierdzających odpowiednio, że Wykonawca nie zalega z opłacaniem podatków, opłat oraz składek na ubezpieczenie zdrowotne i społeczne lub zaświadczeń, że uzyskał przewidziane prawem zwolnienie, odroczenie lub rozłożenie na raty zaległych płatności lub wstrzymanie w całości wykonania decyzji właściwego organu - wystawionych nie wcześniej niż 3 miesiące przed upływem terminu składania ofert; 6) aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 9 ustawy, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 7) aktualnej informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 24 ust. 1 pkt 4-8 ustawy, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 8) aktualnej decyzji właściwego organu Państwowej Inspekcji Sanitarnej, stwierdzającej spełnienie wymagań koniecznych do zapewnienia higieny w procesie produkcji lub w obrocie oraz zapewnienia właściwej jakości zdrowotnej - dotyczy przedsiębiorstw produkcyjnych lub wprowadzających do obrotu żywność będących pod nadzorem PIS i prowadzących działalność w zakresie o którym mowa w art.27 ust. 1 i 2 Ustawy z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia - jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień 9) aktualnej decyzji powiatowego lekarza weterynarii właściwego ze względu na miejsce produkcji dopuszczającą zakład w zakresie prowadzonej działalności do produkcji (dotyczy produktów będących pod nadzorem Inspekcji Weterynaryjnej) - jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień 10) wykazu potwierdzającego w okresie ostatnich trzech lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawom stanowiącym przedmiot zamówienia, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców oraz załączyli dokumenty potwierdzające, że dostawy zostały wykonane należycie (wykonali należycie minimum dwie dostawy) - załącznik nr 9 11) informacji banku lub spółdzielczej kasy oszczędnościowo - kredytowej, w którym wykonawca posiada rachunek, potwierdzającej wysokość posiadanych środków finansowych lub zdolność kredytową wykonawcy, wystawionej nie wcześniej niż 3 miesięcy przed upływem terminu składania ofert; 12) Dokumentów potwierdzających uprawnienia osób podpisujących ofertę, o ile nie wynikają one z przepisów prawa lub innych dokumentów rejestrowych

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) Tryb udzielenia zamówienia 1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony. 1.2) Przewidywana liczba wykonawców, którzy zostaną zaproszeni do udziału w postępowaniu: 2) Kryteria oceny ofert 2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie. 3) Informacje administracyjne 3.1) Określenie sposobu uzyskania specyfikacji istotnych warunków zamówienia Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/zamowienia. Opłata: Warunki i sposób płatności: 3.2) Opis potrzeb i wymagań umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie otrzymania tego opisu: 3.3) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 06.11.2006 godzina 10:00. 3.4) Języki, w których można sporządzać wnioski o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub oferty: polski. 3.5) Termin związania ofertą: 04.12.2006 3.6) Data, godzina i miejsce otwarcia ofert: 06.11.2006, godzina 12:00, Areszt Śledczy w Warszawie Grochowie ul Chłopickiego 71 a 04-275 Warszawa.

SEKCJA VI: INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE

VI.1) Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: Nie. 2) Informacje dodatkowe: 3) Data wysłania niniejszego ogłoszenia: 05.10.2006. ZAŁĄCZNIK B - INFORMACJE NA TEMAT CZĘŚCI ZAMÓWIENIA CZĘŚĆ Nr: 1 Nazwa: grupa 1. 1) Krótki opis: szponder (wołowe z kością)/4500kg/15111000-9/PN-88/A-82001 mięso wołowe I z udźca b/k/1000kg/15111000-9/PN-88/A-82003 mięso wołowe II z łopatki b/k/3000kg/15111000-9/PN-88/A-82003. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.10.00. 3) Wielkość lub zakres: szponder (wołowe z kością)/4500kg mięso wołowe I z udźca b/k/1000kg mięso wołowe II z łopatki b/k/3000kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 2 Nazwa: grupa 2. 1) Krótki opis: kurczak korpus/1300kg/15100000-9/PN-A-86526:1995/Az2:2000 udka kurczaka/3000kg/15100000-9/PN-A-86526:1995/Az2:2000. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00. 3) Wielkość lub zakres: kurczak korpus 1300kg udka kurczaka 3000. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 3 Nazwa: grupa 3. 1) Krótki opis: żeberka wieprzowe w paski/1200 kg/15100000-9/PN-86/A-82002 kark wieprzowy z kością/1800 kg/15113000-3/PN-86/A-82002 nogi wieprzowe/1200 kg/15100000-9/PN-86/A-82002 mięso wieprzowe II z łopatki b/k 2000 kg/15110000-3/PN-86/A-82002 boczek surowy wieprzowy/200 kg/15113000-3/PN-86/A-82002. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00, 15.11.00.00, 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: żeberka wieprzowe w paski 1200 kg kark wieprzowy z kością 1800 kg nogi wieprzowe 1200 kg mięso wieprzowe II z łopatki b/k 2000 kg boczek surowy wieprzowy 200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 4 Nazwa: grupa 4. 1) Krótki opis: mięso mielone wieprzowe bez przypraw/2500 kg/15110000-2/PN-A-82009/A1:1998. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.00.00. 3) Wielkość lub zakres: mięso mielone wieprzowe bez przypraw 2500 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 5 Nazwa: grupa 5. 1) Krótki opis: serca wieprzowe/600 kg/15131400-9/PN-A-82007 wątroba wieprzowa/1400 kg/15114000-0/PN-A-82007 nerki wieprzowe/600 kg/15114000-9/PN-A-82007 pasztetowa 900 kg 15114000-0 PN-A-82007/A1:1998 salceson włoski 1000 kg 15114000-0 PN-A-82007/A1:1998. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.11.40.00, 15.11.40.00. 3) Wielkość lub zakres: serca wieprzowe 600 kg wątroba wieprzowa 1400 kg nerki wieprzowe 600 kg pasztetowa 900 kg salceson włoski 1000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 6 Nazwa: grupa 6. 1) Krótki opis: szynka wołowa/250 kg/15131132-9/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa szynkowo-wołowa/350 kg/15131132-9/PN-A-82007/A1:1998. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.32. 3) Wielkość lub zakres: szynka wołowa 250 kg kiełbasa szynkowo-wołowa 350 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 7 Nazwa: grupa 7. 1) Krótki opis: boczek faszerowany/2200 kg/15131133-6/PN-86/A-82002 pieczeń rzymska/1700 kg/15131133-6/PN-86/A-82002 pasztet blok wieprzowy/1300 kg/15131133-6/PN-86A-82002 pasztet drobiowy/2000 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.33, 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: boczek faszerowany 2200 kg pieczeń rzymska 1700 kg pasztet blok wieprzowy 1300 kg pasztet drobiowy 2000 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 8 Nazwa: grupa 8. 1) Krótki opis: boczek wędzony bez żeber/200 kg/15113000-3/PN-86/A-82002 kiełbasa podwawelska/700 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa żywiecka/1100 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa krakowska/1200 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa biała/1200 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa mortadela/2500 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa zwyczajna/4000 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 kiełbasa parówkowa 2200 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998 parówki cienkie wieprzowe/2200 kg/15131120-2/PN-A-82007/A1:1998. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.20, 15.11.30.00. 3) Wielkość lub zakres: boczek wędzony bez żeber 200 kg kiełbasa podwawelska 700 kg kiełbasa żywiecka 1100 kg kiełbasa krakowska 1200 kg kiełbasa biała 1200 kg kiełbasa mortadela 2500 kg kiełbasa zwyczajna 4000 kg kiełbasa parówkowa 2200 kg parówki cienkie wieprzowe 2200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 9 Nazwa: grupa 9. 1) Krótki opis: kaszanka/1200 kg/15131134-3/PN-A-82007. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.34. 3) Wielkość lub zakres: kaszanka 1200 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe: CZĘŚĆ Nr: 10 Nazwa: grupa 10. 1) Krótki opis: baleron drobiowy/400 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000 szynka drobiowa/600 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000 serdelki drobiowe/500 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000 pieczeń drobiowa/2600 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000 polędwica drobiowa/500 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000 kiełbasa drobiowa cienka/2000 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000 szynka mielona drobiowa/3700 kg/15131135-0/PN-A-86526:1995/Az2:2000. 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35. 3) Wielkość lub zakres: baleron drobiowy 400 kg szynka drobiowa 600 kg serdelki drobiowe 500 kg pieczeń drobiowa 2600 kg polędwica drobiowa 500 kg kiełbasa drobiowa cienka 2000 kg szynka mielona drobiowa 3700 kg. 4) Czas trwania lub termin wykonania: Wymagany; Okres w miesiącach: 12 5) Kryteria oceny ofert: najniższa cena. 6) Informacje dodatkowe:

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.