eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Hajnówka › WĘDLINY i WYROBY MIESNE

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2008-03-14

Hajnówka: WĘDLINY i WYROBY MIESNE
Numer ogłoszenia: 52435 - 2008; data zamieszczenia: 14.03.2008
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Areszt Śledczy w Hajnówce, ul. Warszawska 67, 17-200 Hajnówka, woj. podlaskie, tel. 0-85 6832007 w.120, 6832008, fax 0-85 6832978.

  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Jednostka penitencjarna.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OPIS

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: WĘDLINY i WYROBY MIESNE.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I Wędliny 1. Kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 - 960 kg 2. Kiełbasa krakowska parzona CPV 15131130-5 - 300 kg 3. Kiełbasa mortadela CPV 15131130-5 - 1440 kg 4. Kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 - 480 kg 5. Kiełbasa szynkowa wieprzowa CPV 15131130-5 - 300 kg 6. Kiełbasa szynkowa wołowa CPV 15131130-5 - 240 kg 7. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 - 720 kg 8. Mielonka CPV 15131130-5 - 720 kg 9. Parówki cienkie CPV 15131130-5 - 960 kg 10. Kiełbaski cienkie CPV 15131130-5 - 480 kg 11. Pieczeń CPV 15131120-2 - 480 kg 12. Klops CPV 15131420-5 - 480 kg 13. Salceson biały CPV 15131130-5 - 200 kg Zadanie II Wędliny i mięsa drobiowe 1. Ćwiartki kurczaka CPV 15112210-1 - 1440 kg 2. Mortadela drobiowa CPV 15131135-0 - 1200 kg 3. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 - 960 kg 4. Polędwica drobiowa CPV 15131135-0 - 240 kg 5. Pasztet drobiowy CPV 15131310-1 - 720 kg

II.1.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): Oryginalny kod CPV: 15.13.11.30 - Wędliny Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.30 - Wędliny Oryginalny kod CPV: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.20 - Produkty wędliniarskie Oryginalny kod CPV: 15.13.14.20 - Pulpety mięsne Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.14.20 - Pulpety mięsne Oryginalny kod CPV: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Kod CPV wg słownika 2008: 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe Oryginalny kod CPV: 15.11.22.10 - Kawałki kurczaków Kod CPV wg słownika 2008: 15.11.21.30 - Kurczęta .

II.1.5) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: Tak, ilość części: 2.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: Nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: data zakończenia: 22.04.2009.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WARUNKI DOTYCZĄCE ZAMÓWIENIA

  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy..

III.2) WARUNKI UDZIAŁU

  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O zamówienie mogą ubiegać się wykonawcy, którzy spełniają następujące warunki: 1. Posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień. 2. Nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Aktualny odpis z właściwego rejestru albo aktualne zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej, jeżeli odrębne przepisy wymagają wpisu do rejestru lub zgłoszenia do ewidencji działalności gospodarczej, wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania ofert. 2. Oświadczenie wykonawcy (wg załączonego druku) o spełnianiu wymagań określonych w art. 22 ust. 1 ustawy. 3.Ponadto do oferty należy załączyć wypełniony formularz cenowy i ofertowy W/w dokumenty mogą zostać złożone w formie oryginału lub kserokopii poswiadczonej za zgodność z oryginałem przez wykonawcę.

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: Nie.


IV.3) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.3.1) Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl

Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Areszt Śledczy w Hajnówce ul. Warszawska 67 17-200 Hajnówka Sekretariat pok. 110 ( w godz.7.30-15.30).

IV.3.2) Opis potrzeb i wymagań zamawiającego określonych w sposób umożliwiający przygotowanie się wykonawców do udziału w dialogu konkurencyjnym lub informacja o sposobie uzyskania tego opisu: Nie przewiduje się.

IV 3.3) Informacja o wysokości nagród dla wykonawców, którzy podczas dialogu konkurencyjnego przedstawili rozwiązania stanowiące podstawę do składania ofert, jeżeli zamawiający przewiduje nagrody: Nie przewiduje się.

IV.3.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 02.04.2008 godzina 09:00, miejsce: Areszt Śledczy w Hajnówce ul. Warszawska 67 17-200 Hajnówka Sekretariat pok. 110.

IV.3.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.3.6) Informacje dodatkowe, w tym dotyczące finansowania projektu/programu ze środków Unii Europejskiej: Nie dotyczy.

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Zadanie I Wędliny 1. Kiełbasa parówkowa CPV 15131130-5 - 960 kg 2. Kiełbasa krakowska parzona CPV 15131130-5 - 300 kg 3. Kiełbasa mortadela CPV 15131130-5 - 1440 kg 4. Kiełbasa podwawelska CPV 15131130-5 - 480 kg 5. Kiełbasa szynkowa wieprzowa CPV 15131130-5 - 300 kg 6. Kiełbasa szynkowa wołowa CPV 15131130-5 - 240 kg 7. Kiełbasa zwyczajna CPV 15131130-5 - 720 kg 8. Mielonka CPV 15131130-5 - 720 kg 9. Parówki cienkie CPV 15131130-5 - 960 kg 10. Kiełbaski cienkie CPV 15131130-5 - 480 kg 11. Pieczeń CPV 15131120-2 - 480 kg 12. Klops CPV 15131420-5 - 480 kg 13. Salceson biały CPV 15131130-5 - 200 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.30-5, 15.13.11.20-2, 15.13.14.20-5.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Rozpoczęcie: 23.04.2008.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Wędliny i mięsa drobiowe.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: 1. Ćwiartki kurczaka CPV 15112210-1 - 1440 kg 2. Mortadela drobiowa CPV 15131135-0 - 1200 kg 3. Mielonka drobiowa CPV 15131135-0 - 960 kg 4. Polędwica drobiowa CPV 15131135-0 - 240 kg 5. Pasztet drobiowy CPV 15131310-1 - 720 kg.
  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.13.11.35-0, 15.13.13.10-1, 15.11.22.10-1.
  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 22.04.2009.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.