eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Świdwin › Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2013

Ten przetarg został już zakończony. Zobacz wynik tego przetargu



Ogłoszenie z dnia 2012-12-20

Świdwin: Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2013
Numer ogłoszenia: 521356 - 2012; data zamieszczenia: 20.12.2012
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - dostawy

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Powiat Świdwiński , ul. Mieszka I 16, 78-300 Świdwin, woj. zachodniopomorskie, tel. 094 3650301, 3650335, faks 094 3650330.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Administracja samorządowa.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów żywnościowych w roku 2013.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: dostawy.

II.1.3) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Część I świeże warzywa i owoce będzie obejmować Banany kg 150, Buraki Miesiąc I-III kg 80 Miesiąc IV-VI kg 65 Miesiąc VII-IX kg 40 Miesiąc X-XII kg 75 Cebula Miesiąc I-III kg 45 Miesiąc IV-VI kg 40 Miesiąc VII-IX kg 15 Miesiąc X-XII kg 50 Fasola Jaś gruba Miesiąc I-III kg 20 Miesiąc IV-VI kg 20 Miesiąc VII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 15 Groch polówki kg 50 Jabłka Miesiąc I-III kg 170 Miesiąc IV-VI kg 170 Miesiąc VII-IX kg 70 Miesiąc X-XII kg 200 Kapusta kiszona Miesiąc I-III kg 90 Miesiąc IV-VI kg 80 Miesiąc VII-IX kg 20 Miesiąc X-XII kg 100 Kapusta czerwona kg 20 Kapusta biała Miesiąc I-III kg 50 Miesiąc IV-VI kg 70 Miesiąc VII-IX szt. 20 Miesiąc X-XII szt. 50 Kalafior sezon Miesiąc VIII-X szt. 20 Koper świeży Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc VII-IX szt. 30 Miesiąc X-XII szt. 15 Cytryna kg 40 Kapusta pekińska Miesiąc I-III kg 30 Miesiąc IV-VI kg 25 Miesiąc VII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 30 Marchew Miesiąc I-III kg 100 Miesiąc IV-VI kg 45 Miesiąc VII-IX kg 30 Miesiąc X-XII kg 100 Mandarynki Miesiąc I-II kg 30 Miesiąc III-V kg 10 Miesiąc X-XII kg 30 Ogórek kiszony Miesiąc I-III kg 40 Miesiąc IV-VI kg 40 Miesiąc VII-IX kg 20 Miesiąc X-XII kg 60 Ogórek świeży sezon Miesiąc IV-VII kg 30 Miesiąc VIII-X kg 20 Pomidory kl. I sezon Miesiąc V-X kg 25 Pory Miesiąc I-III kg 10 Miesiąc IV-VI kg 10 Miesiąc VII-IX kg 5 Miesiąc X-XII kg 10 Pomarańcze Miesiąc XII kg 10 Pieczarki Miesiąc I-VII kg 60 Miesiąc VII-XII kg 40 Papryka czerwona kl. I Miesiąc I - VI kg 12 Miesiąc IX-X kg 10 Miesiąc XI-XII kg 12 Pietruszka korzeń Miesiąc I-III kg 8 Miesiąc IV-VI kg 4 Miesiąc VII-IX kg 4 Miesiąc X-XII kg 10 Rzodkiew biała kg 80 Rzodkiewka Miesiąc IV-VI szt. 30 Miesiąc IX-XI szt. 10 Seler korzeń Miesiąc I-III kg 20 Miesiąc IV-VI kg 5 Miesiąc VIII-IX kg 12 Miesiąc X-XII kg 30 Szczypior Miesiąc I-III szt. 20 Miesiąc IV-VI szt. 30 Miesiąc VII-IX szt. 10 Miesiąc X-XII szt. 30 Sałata zielona Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc IX-X szt. 10 Śliwy sezon Miesiąc IX kg 10 Truskawki sezon V-VII kg 10 Kiwi szt. 200 Ziemniaki Miesiąc I-III kg 1000 Miesiąc IV-VIII kg 900 Miesiąc IX-XII kg 1200 Część II wyroby piekarskie będzie obejmować Chleb zwykły (krojony 0,60 kg) szt. 1900 Bułka pszenna (0,07kg) szt. 2000 Chleb graham (krojony 0,40kg) szt. 400 Chleb razowy (krojony 0,40kg) szt. 100 Drożdżówki ( 0,10kg) szt. 100 Pączek ( 0,07kg) szt. 120 Bułka tarta kg 30 Część III mrożone artykuły spożywcze będzie obejmować: Brokuł opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 10 Bukiet warzyw (marchew, kalafior, brokuł) opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 Fasolka szparagowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 90 Kalafior opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 Marchew karbowana opak. 4x 2,5kg = 10kg kg 50 Mieszanka. kompotowa 4-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 650 Mieszanka warzywna 9-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 80 Mieszanka chińska kg 50 Groszek zielony opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 Filet rybny z dorsza bez skóry, bez glazury kg 170 Włoszczyzna paski opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 350 Pierogi z kapustą i grzybami kg 30 Kluski śląskie kg 80 Pyzy z mięsem kg 80 Część IV jaja kurze świeże o gramaturze 70 -75g będzie obejmować: Jaja kurze 70-75g szt. 3300 Część V artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery : Cukier kg 350 Mąka pszenna 1kg kg 200 Kasza jęczmienna 1kg kg 90 Kasza gryczana 1kg kg 90 Kasza manna 1kg kg 30 Ryż 1kg kg 200 Makarony /różne kształty/ kg 180 Płatki kukurydziane kg 30 Płatki śniadaniowe /różne smaki/ kg 25 Płatki owsiane kg 20 Dżem wysokosłodzony /różne smaki/ 270g szt. 60 Marmolada wieloowocowa 500g szt. 80 Powidła śliwkowe 500g szt. 20 Groszek konserwowy 400 g szt. 30 Keczup 500g szt. 50 Koncentrat pomidorowy 30% 200g szt. 110 Koncentrat pomidorowy 30% 850g szt. 30 Syrop owocowy 430ml szt. 30 Kukurydza 400g szt. 40 Majonez 700ml szt. 70 Majonez 260g szt. 60 Ogórki konserwowe0,9l szt. 35 Papryka konserwowa0,9l szt. 50 Sałatka warzywna0,9l szt. 50 Szczaw konserwowy0,9l szt. 10 Fasola konserwowa 400g szt. 20 Herbata ekspresowa 28g szt. 200 Kakao 100 % - 200 g szt. 40 Kawa Inka 150 g szt. 60 Pasztet drobiowy 160g szt. 150 Sałatka z makreli 300g szt. 100 Mąka ziemniaczana kg 30 Sól jodowana kg 110 Olej uniwersalny 1l szt 100 Frytura do smażenia kg 40 Margaryna zwykła 250g szt. 30 Sos sojowy 240g szt. 15 Chrzan tarty 270g szt. 50 Papryka mielona słodka, ostra 20g szt. 140 Pieprz naturalny mielony 20g szt. 100 Przyprawa do kurczaka kg 4 Przyprawa do ryb kg 2 Przyprawa do mięsa wieprzowego kg 4 Proszek do pieczenia 20 g szt. 15 Ziele angielskie 20g szt. 40 Kwasek cytrynowy 20g szt. 50 Rosół drobiowy w kostce 120g szt. 50 Musztarda 180g szt 25 Cukier waniliowy 20g szt 20 Cynamon 20g szt. 15 Galaretki owocowe 90g szt. 20 Czosnek granulowany 20g szt. 180 Liść laurowy 6g szt. 30 Majeranek 150g szt. 10 Kisiel bez cukru 40g szt. 30 Ciastka różne kg 10 Cukierki owocowe kg 10 Cukierki czekoladowe kg 6 Część VI mięso świeże, wędliny i drób: I Mięso świeże Szynka wieprzowa b/k kg 15 Karkówka wieprzowa b/k kg 70 Schab wieprzowy b/k kg 100 Łopatka wieprzowa b/k, b/s kg 530 Wołowina extra kg 60 Żeberka wieprzowe kg 65 Biodrówka kg 20 Wątroba wieprzowa kg 30 II Wędliny świeże Blok z indyka kg 30 Baleron z indyka kg 10 Kiełbasa piwna kg 38 Kiełbasa śląska kg 28 Kiełbasa szynkowa kg 40 Kiełbasa krakowska parzona kg 30 Kiełbasa żywiecka kg 60 Mielonka drobiowa kg 12 Parówki śląskie kg 90 Pasztetowa kg 30 Pieczeń rzymska kg 40 Polędwica z warzywami kg 60 Szynka wieprzowa prasowana kg 30 Szynka wieprzowa kg 35 Kaszanka kg 40 Polędwica drobiowa kg 22 Kiełbasa zwyczajna kg 20 Pieczeń drobiowa kg 10 Boczek parzony kg 20 Kiełbasa biała kg 10 Baton szynkowy drobiowy kg 20 III Mięso drobiowe świeże Kurczak kg 80 Filet z kurczaka surowy kg 160 Udka z kurczaka kg 120 Wątróbka drobiowa kg 10 Część VII mleko i produkty mleczarskie: Jogurt owocowy 120g szt. 2100 Jogurt naturalny 370. szt. 50 Jogurt owocowy 300g szt. 150 Masło śmietankowe 82% kostka 200g kg 200 Mleko 2% świeże l. 1000 Mleko UHT 2% l. 900 Serki topione miks krążek 140g szt. 180 Serek topiony kiełbaski 100 g szt. 100 Ser żółty gouda/edamski kg 100 Śmietana 18% 400g szt. 580 Twaróg półtusty kg 70 Serek waniliowy w wiaderku kg 90.

II.1.4) Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie.

II.1.5) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6, 15.81.10.00-6, 15.33.11.70-9, 03.14.25.00-3, 15.80.00.00-6, 15.10.00.00-9, 15.50.00.00-3.

II.1.6) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 7.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2012.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.1) WADIUM

Informacja na temat wadium: Zamawiający odstąpił od obowiązku wnoszenia wadium

III.2) ZALICZKI

  • Czy przewiduje się udzielenie zaliczek na poczet wykonania zamówienia: nie

III.3) WARUNKI UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ OPIS SPOSOBU DOKONYWANIA OCENY SPEŁNIANIA TYCH WARUNKÓW

  • III. 3.1) Uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli przepisy prawa nakładają obowiązek ich posiadania

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • o Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

  • III.3.2) Wiedza i doświadczenie

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Wykonali, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonują, w okresie ostatnich 3 lat przed dniem wszczęcia postępowania o udzielenie zamówienia, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, minimum 2 dostawy, odpowiadające swoim rodzajem i wartością dostawie stanowiącej przedmiot zamówienia. Przez dostawę odpowiadającą rodzajem rozumie się cykliczną dostawę żywności przez okres min. 12 miesięcy. Nie określa się minimalnej wartości zamówienia

  • III.3.3) Potencjał techniczny

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

  • III.3.4) Osoby zdolne do wykonania zamówienia

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

  • III.3.5) Sytuacja ekonomiczna i finansowa

    Opis sposobu dokonywania oceny spełniania tego warunku

    • Na podstawie oświadczenia (załącznik nr 2 do SIWZ)

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

  • III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnieniu warunków udziału w postępowaniu, należy przedłożyć:

    • wykaz wykonanych, a w przypadku świadczeń okresowych lub ciągłych również wykonywanych, dostaw lub usług w zakresie niezbędnym do wykazania spełniania warunku wiedzy i doświadczenia w okresie ostatnich trzech lat przed upływem terminu składania ofert albo wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu, a jeżeli okres prowadzenia działalności jest krótszy - w tym okresie, z podaniem ich wartości, przedmiotu, dat wykonania i odbiorców, oraz załączeniem dokumentu potwierdzającego, że te dostawy lub usługi zostały wykonane lub są wykonywane należycie
  • III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

    • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia
    • wykonawca powołujący się przy wykazywaniu spełniania warunków udziału w postępowaniu na potencjał innych podmiotów, które będą brały udział w realizacji części zamówienia, przedkłada także dokumenty dotyczące tego podmiotu w zakresie wymaganym dla wykonawcy, określonym w pkt III.4.2.
  • III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

    Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

    III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

    • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert
    • nie orzeczono wobec niego zakazu ubiegania się o zamówienie - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert

III.7) Czy ogranicza się możliwość ubiegania się o zamówienie publiczne tylko dla wykonawców, u których ponad 50 % pracowników stanowią osoby niepełnosprawne: nie

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.2.2) Czy przeprowadzona będzie aukcja elektroniczna: nie.

IV.3) ZMIANA UMOWY

Czy przewiduje się istotne zmiany postanowień zawartej umowy w stosunku do treści oferty, na podstawie której dokonano wyboru wykonawcy: nie

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.powiatswidwinski.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Specjalny Ośrodek Szkolno-Wychowawczy w Sławoborzu ul. Lepińska 3, 78-314 Sławoborze tel. 94 36 470 13, fax. 94 36 470 13..

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 28.12.2012 godzina 10:00, miejsce: Sekretariacie Specjalnego Ośrodka Szkolno-Wychowawczego w Sławoborzu, ul. Lepińska 3, 78-314 Sławoborze.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: świeże warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Banany kg 150 Buraki Miesiąc I-III kg 80 Miesiąc IV-VI kg 65 Miesiąc VII-IX kg 40 Miesiąc X-XII kg 75 Cebula Miesiąc I-III kg 45 Miesiąc IV-VI kg 40 Miesiąc VII-IX kg 15 Miesiąc X-XII kg 50 Fasola Jaś gruba Miesiąc I-III kg 20 Miesiąc IV-VI kg 20 Miesiąc VII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 15 Groch polówki kg 50 Jabłka Miesiąc I-III kg 170 Miesiąc IV-VI kg 170 Miesiąc VII-IX kg 70 Miesiąc X-XII kg 200 Kapusta kiszona Miesiąc I-III kg 90 Miesiąc IV-VI kg 80 Miesiąc VII-IX kg 20 Miesiąc X-XII kg 100 Kapusta czerwona kg 20 Kapusta biała Miesiąc I-III kg 50 Miesiąc IV-VI kg 70 Miesiąc VII-IX szt. 20 Miesiąc X-XII szt. 50 Kalafior sezon Miesiąc VIII-X szt. 20 Koper świeży Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc VII-IX szt. 30 Miesiąc X-XII szt. 15 Cytryna kg 40 Kapusta pekińska Miesiąc I-III kg 30 Miesiąc IV-VI kg 25 Miesiąc VII-IX kg 10 Miesiąc X-XII kg 30 Marchew Miesiąc I-III kg 100 Miesiąc IV-VI kg 45 Miesiąc VII-IX kg 30 Miesiąc X-XII kg 100 Mandarynki Miesiąc I-II kg 30 Miesiąc III-V kg 10 Miesiąc X-XII kg 30 Ogórek kiszony Miesiąc I-III kg 40 Miesiąc IV-VI kg 40 Miesiąc VII-IX kg 20 Miesiąc X-XII kg 60 Ogórek świeży sezon Miesiąc IV-VII kg 30 Miesiąc VIII-X kg 20 Pomidory kl. I sezon Miesiąc V-X kg 25 Pory Miesiąc I-III kg 10 Miesiąc IV-VI kg 10 Miesiąc VII-IX kg 5 Miesiąc X-XII kg 10 Pomarańcze Miesiąc XII kg 10 Pieczarki Miesiąc I-VII kg 60 Miesiąc VII-XII kg 40 Papryka czerwona kl. I Miesiąc I - VI kg 12 Miesiąc IX-X kg 10 Miesiąc XI-XII kg 12 Pietruszka korzeń Miesiąc I-III kg 8 Miesiąc IV-VI kg 4 Miesiąc VII-IX kg 4 Miesiąc X-XII kg 10 Rzodkiew biała kg 80 Rzodkiewka Miesiąc IV-VI szt. 30 Miesiąc IX-XI szt. 10 Seler korzeń Miesiąc I-III kg 20 Miesiąc IV-VI kg 5 Miesiąc VIII-IX kg 12 Miesiąc X-XII kg 30 Szczypior Miesiąc I-III szt. 20 Miesiąc IV-VI szt. 30 Miesiąc VII-IX szt. 10 Miesiąc X-XII szt. 30 Sałata zielona Miesiąc IV-VI szt. 15 Miesiąc IX-X szt. 10 Śliwy sezon Miesiąc IX kg 10 Truskawki sezon V-VII kg 10 Kiwi szt. 200 Ziemniaki Miesiąc I-III kg 1000 Miesiąc IV-VIII kg 900 Miesiąc IX-XII kg 1200.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.22.10.00-6, 03.22.23.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: wyroby piekarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Chleb zwykły (krojony 0,60 kg) szt. 1900 Bułka pszenna (0,07kg) szt. 2000 Chleb graham (krojony 0,40kg) szt. 400 Chleb razowy (krojony 0,40kg) szt. 100 Drożdżówki ( 0,10kg) szt. 100 Pączek ( 0,07kg) szt. 120 Bułka tarta kg 30.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.81.10.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 3 NAZWA: mrożone artykuły spożywcze.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Brokuł opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 10 Bukiet warzyw (marchew, kalafior, brokuł) opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 Fasolka szparagowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 90 Kalafior opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 Marchew karbowana opak. 4x 2,5kg = 10kg kg 50 Mieszanka. kompotowa 4-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 650 Mieszanka warzywna 9-składnikowa opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 80 Mieszanka chińska kg 50 Groszek zielony opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 50 Filet rybny z dorsza bez skóry, bez glazury kg 170 Włoszczyzna paski opak. 4 x 2,5kg = 10kg kg 350 Pierogi z kapustą i grzybami kg 30 Kluski śląskie kg 80 Pyzy z mięsem kg 80.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.33.11.70-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 4 NAZWA: jaja kurze świeże o gramaturze 70 -75g.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jaja kurze 70-75g szt. 3300.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 5 NAZWA: artykuły spożywcze sypkie, koncentraty, przyprawy i desery.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cukier kg 350 Mąka pszenna 1kg kg 200 Kasza jęczmienna 1kg kg 90 Kasza gryczana 1kg kg 90 Kasza manna 1kg kg 30 Ryż 1kg kg 200 Makarony /różne kształty/ kg 180 Płatki kukurydziane kg 30 Płatki śniadaniowe /różne smaki/ kg 25 Płatki owsiane kg 20 Dżem wysokosłodzony /różne smaki/ 270g szt. 60 Marmolada wieloowocowa 500g szt. 80 Powidła śliwkowe 500g szt. 20 Groszek konserwowy 400 g szt. 30 Keczup 500g szt. 50 Koncentrat pomidorowy 30% 200g szt. 110 Koncentrat pomidorowy 30% 850g szt. 30 Syrop owocowy 430ml szt. 30 Kukurydza 400g szt. 40 Majonez 700ml szt. 70 Majonez 260g szt. 60 Ogórki konserwowe0,9l szt. 35 Papryka konserwowa0,9l szt. 50 Sałatka warzywna0,9l szt. 50 Szczaw konserwowy0,9l szt. 10 Fasola konserwowa 400g szt. 20 Herbata ekspresowa 28g szt. 200 Kakao 100 % - 200 g szt. 40 Kawa Inka 150 g szt. 60 Pasztet drobiowy 160g szt. 150 Sałatka z makreli 300g szt. 100 Mąka ziemniaczana kg 30 Sól jodowana kg 110 Olej uniwersalny 1l szt 100 Frytura do smażenia kg 40 Margaryna zwykła 250g szt. 30 Sos sojowy 240g szt. 15 Chrzan tarty 270g szt. 50 Papryka mielona słodka, ostra 20g szt. 140 Pieprz naturalny mielony 20g szt. 100 Przyprawa do kurczaka kg 4 Przyprawa do ryb kg 2 Przyprawa do mięsa wieprzowego kg 4 Proszek do pieczenia 20 g szt. 15 Ziele angielskie 20g szt. 40 Kwasek cytrynowy 20g szt. 50 Rosół drobiowy w kostce 120g szt. 50 Musztarda 180g szt 25 Cukier waniliowy 20g szt 20 Cynamon 20g szt. 15 Galaretki owocowe 90g szt. 20 Czosnek granulowany 20g szt. 180 Liść laurowy 6g szt. 30 Majeranek 150g szt. 10 Kisiel bez cukru 40g szt. 30 Ciastka różne kg 10 Cukierki owocowe kg 10 Cukierki czekoladowe kg 6.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 6 NAZWA: mięso świeże, wędliny i drób.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: I Mięso świeże Szynka wieprzowa b/k kg 15 Karkówka wieprzowa b/k kg 70 Schab wieprzowy b/k kg 100 Łopatka wieprzowa b/k, b/s kg 530 Wołowina extra kg 60 Żeberka wieprzowe kg 65 Biodrówka kg 20 Wątroba wieprzowa kg 30 II Wędliny świeże Blok z indyka kg 30 Baleron z indyka kg 10 Kiełbasa piwna kg 38 Kiełbasa śląska kg 28 Kiełbasa szynkowa kg 40 Kiełbasa krakowska parzona kg 30 Kiełbasa żywiecka kg 60 Mielonka drobiowa kg 12 Parówki śląskie kg 90 Pasztetowa kg 30 Pieczeń rzymska kg 40 Polędwica z warzywami kg 60 Szynka wieprzowa prasowana kg 30 Szynka wieprzowa kg 35 Kaszanka kg 40 Polędwica drobiowa kg 22 Kiełbasa zwyczajna kg 20 Pieczeń drobiowa kg 10 Boczek parzony kg 20 Kiełbasa biała kg 10 Baton szynkowy drobiowy kg 20 III Mięso drobiowe świeże Kurczak kg 80 Filet z kurczaka surowy kg 160 Udka z kurczaka kg 120 Wątróbka drobiowa kg 10.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 7 NAZWA: mleko i produkty mleczarskie.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Jogurt owocowy 120g szt. 2100 Jogurt naturalny 370. szt. 50 Jogurt owocowy 300g szt. 150 Masło śmietankowe 82 proc. kostka 200g kg 200 Mleko 2 proc. świeże l. 1000 Mleko UHT 2 proc. l. 900 Serki topione miks krążek 140g szt. 180 Serek topiony kiełbaski 100 g szt. 100 Ser żółty gouda/edamski kg 100 Śmietana 18 proc. 400g szt. 580 Twaróg półtusty kg 70 Serek waniliowy w wiaderku kg 90.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2013.

  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.