Ogłoszenie z dnia 2014-02-13
Warszawa: Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski.
Numer ogłoszenia: 51814 - 2014; data zamieszczenia: 13.02.2014
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Dostawy
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 542384 - 2013r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Centrum Usług Logistycznych, ul. Słoneczna 37, 00-789 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 601 33 29, faks 22 601 50 11.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: Instytucja gospodarki budżetowej.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski..
II.2) Rodzaj zamówienia: Dostawy.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.1. Przedmiotem zamówienia jest: Postępowanie na dostawę artykułów spożywczych: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 1. Dostawa będzie realizowana w następujących lokalizacjach: a) Hotel Łazienkowski w Warszawie, ul. 29 Listopada 3b b) Bufet Puławska w Warszawie, Ul. Puławska 148/150 (z wyłączeniem cz. II) 2. Wykonawca gwarantuje zachowanie parametrów przedmiotu zamówienia zgodnie z wymaganiami Zamawiającego zawartymi w Formularzu specyfikacji technicznej odpowiednio do każdej części zamówienia. 3. Zastosowane w opisie przedmiotu zamówienia znaki towarowe lub pochodzenie artykułów spożywczych służą do określenia standardów, właściwości, jakości, walorów smakowych, jakimi powinny charakteryzować się produkty wchodzące w skład przedmiotu zamówienia. 4. Wykonawca składając ofertę może oferować artykuły równoważne do wskazanych za pomocą znaków towarowych i/lub pochodzenia. Artykuły równoważne muszą cechować się nie gorszymi właściwościami i parametrami niż artykuły spożywcze opisane przez Zamawiającego. Udowodnienie równoważności oferowanych artykułów spoczywa na Wykonawcy. 5. Zamawiający ustala następujące cechy wyrobów równoważnych: 1) gramatura oferowanego produktu równoważnego nie może być niższa niż wskazane w formularzu specyfikacji technicznej 2) zaoferowane produkty równoważne muszą posiadać te same walory organoleptyczne (smak, zapach, barwa, estetyka, konsystencja); 3) wyroby równoważne muszą zawierać w swoim składzie te same surowce użyte do produkcji co wyroby wskazane w wykazie. 6. Zamawiający zastrzega, że podane ilości artykułów są ilościami szacunkowymi i mogą ulec zmianie w trakcie trwania umowy. Ostateczna ilość poszczególnych artykułów będzie wynikała z faktycznych potrzeb Zamawiającego. 7. Zamawiający zastrzega sobie prawo wyboru poszczególnych artykułów według bieżących potrzeb i celowości ich zakupu. 1. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Opis poszczególnych części zamówienia zawarty jest w załączniku nr 2a, 2b, 2c i 2d do siwz. 2. Zamawiający udzieli przedmiotowego zamówienia do wyczerpania kwoty: Cz. I - Sukcesywna dostawa napojów i soków do restauracji Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa - 85 000,00 zł brutto* Cz. II - Sukcesywna dostawa napojów alkoholowych do restauracji - Hotelu Łazienkowskiego - Warszawa - 56 500,00 zł brutto* Cz. III - Dostawa ryb i przetworów rybnych - Warszawa Hotel Łazienkowski - 73 000,00 zł brutto* Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski 310 000,00 zł brutto*..
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15.98.10.00 - Wody mineralne 15.98.00.00 - Napoje bezalkoholowe 15.32.10.00 - Soki owocowe 15.91.11.08 - 15.91.11.08 15.93.00.00 - Wina 15.91.12.00 - Likiery 03.31.11.00 - Płastuga 15.22.10.00 - Ryby mrożone 15.20.00.00 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.10.00.00 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne 15.13.00.00 - Produkty mięsne 15.13.11.30 - Wędliny 15.13.11.35 - Wędliny drobiowe 15.11.00.00 - Mięso .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
Część NR: 4
Nazwa: Cz. IV - Sukcesywna dostawa mięsa, drobiu, wędlin - Warszawa Hotel Łazienkowski
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 27.01.2014.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 1.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: .
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
- Polski Koncern Mięsny DUDA S. A. Oddział w Warszawie CM, MAKTON, Ul. Kłobucka 25, 02-699 Warszawa, kraj/woj. mazowieckie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 294536,76 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 277927,88
Oferta z najniższą ceną: 277927,88 / Oferta z najwyższą ceną: 277927,88
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z WARSZAWY
- Dostawa sprzętu komputerowego dla FINA
- Dostawa monitorów na potrzeby funkcjonowania Instytutu Badawczego IDEAS (nr postępowania: 25/WNP-000014)
- Dostawa sprzętu komputerowego wraz z oprogramowaniem, oraz akcesoriów komputerowych na potrzeby Uniwersytetu Muzycznego Fryderyka Chopina w Warszawie
- Świadczenie usługi audytu bezpieczeństwa przetwarzania danych w Rządowej Chmurze Obliczeniowej (RChO)
- Wykonanie robót budowlanych związanych z remontem lokali mieszkalnych przed ponownym zasiedleniem położonych na osiedlu we Wrocławiu przy ul. Koszarowej 6-8
- Utrzymanie i konserwacja siłowni plenerowych, boisk i placów zabaw zlokalizowanych na terenie parków i skwerów Dzielnicy Ochota w Warszawie
więcej: przetargi w Warszawie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- DOSTAWA PRODUKTÓW ŻYWNOŚCIOWYCH DLA SZKOŁY PODSTAWOWEJ NR 5 W OŁAWIE
- Dostawa od dnia 01.01.2026 r. do dnia 31.12.2026 r. artykułów spożywczych - różne suche, warzyw, owoców, mięs, wędlin i drobiu, nabiału do Miejskiej Bursy Szkolnej w Zabrzu
- Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Woli Kiełpińskiej w podziale na 8 części
- "Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na części dla Domu Pomocy Społecznej "Kombatant" w Warszawie" DPS.03.2025
- Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Przedszkola Miejskiego nr 4 w Olsztynie na rok 2026.
- Dostawa mięsa i produktów mięsnych dla Szkoły Podstawowej nr 56 w Szczecinie
więcej: Płastuga »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.





