eGospodarka.pl
eGospodarka.pl poleca

eGospodarka.plPrzetargiPrzetargi Warszawa › Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 2 pakiety



Ogłoszenie z dnia 2013-12-11

Warszawa: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 2 pakiety
Numer ogłoszenia: 514694 - 2013; data zamieszczenia: 11.12.2013
OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU - usługi

Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.

Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.

SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY

I. 1) NAZWA I ADRES: Przedszkole Nr 14 , ul. Senatorska 24, 00-095 Warszawa, woj. mazowieckie, tel. 22 827 02 40, faks 22 827 02 40.

I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Inny: SAMORZĄDOWA JEDNOSTKA ORGANIZACYJNA.

SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA

II.1) OKREŚLENIE PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA

II.1.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 2 pakiety.

II.1.2) Rodzaj zamówienia: usługi.

II.1.4) Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia: Dostawa artykułów spożywczych z podziałem na 2 pakiety zgodnie Z SIWZ.

II.1.6) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.11.00.00-5, 03.21.20.00-0, 03.12.00.00-8, 03.30.00.00-2, 03.13.10.00-8, 03.30.00.00-2.

II.1.7) Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak, liczba części: 2.

II.1.8) Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie.


II.2) CZAS TRWANIA ZAMÓWIENIA LUB TERMIN WYKONANIA: Zakończenie: 31.12.2014.

SEKCJA III: INFORMACJE O CHARAKTERZE PRAWNYM, EKONOMICZNYM, FINANSOWYM I TECHNICZNYM

III.2) ZALICZKI

III.4) INFORMACJA O OŚWIADCZENIACH LUB DOKUMENTACH, JAKIE MAJĄ DOSTARCZYĆ WYKONAWCY W CELU POTWIERDZENIA SPEŁNIANIA WARUNKÓW UDZIAŁU W POSTĘPOWANIU ORAZ NIEPODLEGANIA WYKLUCZENIU NA PODSTAWIE ART. 24 UST. 1 USTAWY

III.4.1) W zakresie wykazania spełniania przez wykonawcę warunków, o których mowa w art. 22 ust. 1 ustawy, oprócz oświadczenia o spełnianiu warunków udziału w postępowaniu należy przedłożyć:

III.4.2) W zakresie potwierdzenia niepodlegania wykluczeniu na podstawie art. 24 ust. 1 ustawy, należy przedłożyć:

  • oświadczenie o braku podstaw do wykluczenia;

III.4.3) Dokumenty podmiotów zagranicznych

Jeżeli wykonawca ma siedzibę lub miejsce zamieszkania poza terytorium Rzeczypospolitej Polskiej, przedkłada:

III.4.3.1) dokument wystawiony w kraju, w którym ma siedzibę lub miejsce zamieszkania potwierdzający, że:

  • nie otwarto jego likwidacji ani nie ogłoszono upadłości - wystawiony nie wcześniej niż 6 miesięcy przed upływem terminu składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia albo składania ofert;

SEKCJA IV: PROCEDURA

IV.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA

IV.1.1) Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony.

IV.2) KRYTERIA OCENY OFERT

IV.2.1) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.

IV.4) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE

IV.4.1) Adres strony internetowej, na której jest dostępna specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.p14w-wa.wikom.pl
Specyfikację istotnych warunków zamówienia można uzyskać pod adresem: Przedszkole Nr 14 ul.Senatorska 24a 00-095 Warszawa.

IV.4.4) Termin składania wniosków o dopuszczenie do udziału w postępowaniu lub ofert: 18.12.2013 godzina 10:00, miejsce: Przedszkole Nr 14 ul.Senatorska 24a 00-095 Warszawa-pokój dyrektora.

IV.4.5) Termin związania ofertą: okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert).

IV.4.17) Czy przewiduje się unieważnienie postępowania o udzielenie zamówienia, w przypadku nieprzyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej oraz niepodlegających zwrotowi środków z pomocy udzielonej przez państwa członkowskie Europejskiego Porozumienia o Wolnym Handlu (EFTA), które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia: nie

ZAŁĄCZNIK I - INFORMACJE DOTYCZĄCE OFERT CZĘŚCIOWYCH

CZĘŚĆ Nr: 1 NAZWA: Warzywa i owoce.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Arbuz - kl.I lub II Rozporządzenie Komisji(WE)nr 1093/97 Ananas świeży kl.I Banany kl.I lub II, wg Rozporządzenia Komisji(WE)nr 2257/94 Botwina w pęczkach-świeża, sprężysta, bez śladów nadpsucia Brokuły-świeże o zwartych intensywnie zielonych różyczkach,bez pleśni i śladów nadpsucia Brzoskwinie lub morele-dojrzałe, bez sladów obicia i nadpsucia-kl.I Buraki- czerwone, okrągłe, konsumpcyjne, wielkość średnia Cebula zwyczajna -wielkość średnia, bez śladów nadpsucia Cytryny-soczyste o gładkiej skórce, bez śladów nadpsucia, kl.I Chrzan+ koper+ czosnek- zestaw do kiszenia Czosnek, duże główki o lekko fioletowym zabarwieniu, świeży bez cech nadpsucia Fasolka szparagowa długa, żółta, bez łyka, bez śladów nadpsucia Gruszka, soczysta-typu konferencja lub klapsa, bez cech nadpsucia Jabłka, soczyste, słodko winne, typu kortland, ligol, champion, delikates, rubin, jonagored- nie obite, wielkość średnia-bez cech nadpsucia Kalarepka Kalafior świeży, różyczki białe, zwarte, bez śladów nadpsucia Kapusta czerwona-główka-2-2,5kg.,zwarta,zdrowa bez śladów nadpsucia Kapusta biała główka-2-2,5kg.,zwarta,zdrowa bez śladów nadpsucia Kapusta kiszona, jasna, nie przekwaszona o delikatnym zapachu, opak. plastikowe wiaderko o poj.5 kg Kapusta pekińska- główka 1-1,5kg.zwarta, zdrowa bez śladów nadpsucia Kapusta włoska główka - ok.2kg.,zwarta,zdrowa bez śladów nadpsucia Kiwi - sztuki (na palecie -nie w koszyku)twarde, dojrzałe bez cech nadpsucia, kl.I Koperek zielony-pęczek, świeży, nie zwiędły o wadze określone sezonowo, barwie intensywnie zielonej i właściwym zapaczu, bez cech nadpsucia Maliny kl.I bez cech nadpsucia Mandarynki bezpestkowe, soczyste, skórka gładka, łatwo odchodząca; bez cech nadpsucia Młode ziemniaki, białe-zdrowe, bez cech nadpsucia Młoda włoszczyzna, bez cech nadpsucia(pęczek) Młoda marchewka-typu karotka, bez cech nadpsucia(pęczek) Młoda kapusta-sezonowo, bez cech nadpsucia Marchew, umyta, średniej wielości, bez cech nadpsucia Melon żółty kl.I, zdrowy bez cech nadpsucia Natka pietruszki, świeża-pęczek, nie zwiędła, o wadze określonej sezonowo, intensywny zielony kolor, bez cech nadpsucia Nektarynki-dojrzałe, średniej wielkości, nie obite, kl.I bez cech nadpsucia Ogórki kiszone, nie przekwaszone, twarde bez cech nadpsucia. Opak. wiaderko o poj.6kg Ogórki świeże-krótkie lub węże, szklarniowe lub gruntowe- sezonowo, twarde bez cech nadpsucia, kl.I Papryka czerwona-dojrzała, świeża, jędrna, bez cech nadpsucia kl.I Pietruszka, korzeń zdrowy, bez brązowych przebarwień wewnątrz, nie zwiędła, wielkość średnia, bez cech nadpsucia Pieczarki świeże, bez plam i cech nadpsucia Pomarańcza, typu Nowelina, gładka, jasna, cienka skórka, bez cech nadpsucia kl.I Pomidor mięsisty, świeży, czysty, czerwony-produkt polski, w opakowaniu 6kg. kl.I extra, bez cech nadpsucia Por, zdrowy, zwarty, bez cech nadpsucia Rzodkiewka- pęczek, czerwona okrągła, świeża, słodka nie piekąca, bez cech nadpsucia Sałata świeża, intensywnie zielona, bez cech nadpsucia Sałata lodowa, świeża bez cech nadpsucia Seler, biały, umyty, wielkość średnia, bez cech nadpsucia Szaron (kaki) dojrzały, bez cech nadpsucia Zioła świeże w pojemnikach Szczypiorek- pęczki, świeży, cienki, wielkość sezonowa, sprężysty bez cech nadpsucia Śliwki typu Węgierka, Stanley, w dojrzałości konsumpcyjnej, odchodzące od pestki, bez cech nadpsucia Truskawki, odmiana konsumpcyjna-polska, zdrowa, dojrzała, bez cech nadpsucia Winogrona ciemne-słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl.I Winogrona jasne-słodkie, bez pleśni i cech nadpsucia, kl.I Ziemniaki - irga konsumpcyjna, umyta, zdrowa, nie nad mrożona, skórka bez zielonych przebarwień, bez kiełkujących oczek, wielkość średnia, bez cech nadpsucia.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


CZĘŚĆ Nr: 2 NAZWA: Mięso i wędliny.

  • 1) Krótki opis ze wskazaniem wielkości lub zakresu zamówienia: Cielęcina zadnia, świeża- nie rozmrażana kawałki 1-1,5 kg Filet z indyka w przedziale wagowym 1 kg -1,5kg,świeży, bez skóry, bez kości -nie rozmrażany Łopatka wieprzowa, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeża nie rozmrażana; kawałki ok.1- 1,5 kg Łopatka wołowa z młodych sztuk, bez skóry, bez kości, bez wierzchniej warstwy tłuszczu, świeże nie rozmrażane kawałki po 1- 1,5 kg Porcje rosołowe Piersi z kurczaka, świeże nie rozmrażane, pojedyncze Skrzydła z indyka Szynka wieprzowa bez kości, bez tłuszczu, Kawałki wielkości 1- 1,5 kg, świeże, nie rozmrażane Schab środkowy bez kości, o średnicy nie większej niż 10cm, świeży, nie rozmrażany, kawałki 1,5- 2 kg Udka kurczaka świeże, nie rozmrażane Udziec z indyka, bez skóry, bez kości, świeży- nie rozmrażany 50-70 dkg Wołowe z udźca, bez kości kl.I ,świeże, nie rozmrażane, z młodych sztuk 1- 1,5 kg Słonina Smalec  Wędliny - świeże, pakowane hermetycznie o przydatności do spożycia przynajmniej 7 dni od momentu dostarczenia Filet z indyka pieczony, produkt blokowy grubo rozdrobniony, mięso z indyka 72,5% Kiełbasa krakowska parzona, grubo rozdrobniona, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 70,90% Kiełbasa biała surowa Kiełbasa żywiecka, średnio rozdrobniona, podsuszana, wędzona, 100g gotowego produktu uzyskano ze 121 g mięsa wieprzowego Kiełbasa cienka typu podwawelska, toruńska, mięso wieprzowe 84,9% Kabanosy, kiełbasa średnio rozdrobniona, wędzona, parzona, podsuszana, 100 g gotowego wyrobu uzyskano z 97 g mięsa wieprzowego i 18 g mięsa drobiowego Parówki wieprzowe odtłuszczone, mięso wieprzowe 60%, mięso drobiowe 3% Pasztet tradycyjny, domowy Polędwica sopocka, wysoko wydajna, mięso wieprzowe 74% Salami- mięso wieprzowe 64%, mięso wołowe 32% Szynka wiejska- wędzonka parzona, mięso wieprzowe 83% Szynka Prezesa, z komina, 78% mięsa wieprzowego Wyroby drobiowe /szynka, polędwica/.

  • 2) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 03.00.00.00-1.

  • 3) Czas trwania lub termin wykonania: Zakończenie: 31.12.2014.
  • 4) Kryteria oceny ofert: najniższa cena.


Podziel się

Poleć ten przetarg znajomemu poleć

Wydrukuj przetarg drukuj

Dodaj ten przetarg do obserwowanych obserwuj








Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.


Jeśli chcesz dodać ogłoszenie do serwisu, zapoznaj się z naszą ofertą:

chcę zamieszczać ogłoszenia

Dodaj swoje pytanie

Najnowsze orzeczenia

Wpisz nazwę miasta, dla którego chcesz znaleźć jednostkę ZUS.