To jest wynik przetargu. Zobacz także treść przetargu, którego dotyczy to ogłoszenie
Ogłoszenie z dnia 2012-03-05
Olsztyn: Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej na potrzeby otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej
Numer ogłoszenia: 51415 - 2012; data zamieszczenia: 05.03.2012
OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA - Usługi
Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe.
Ogłoszenie dotyczy: zamówienia publicznego.
Czy zamówienie było przedmiotem ogłoszenia w Biuletynie Zamówień Publicznych: tak, numer ogłoszenia w BZP: 18211 - 2012r.
Czy w Biuletynie Zamówień Publicznych zostało zamieszczone ogłoszenie o zmianie ogłoszenia: nie.
SEKCJA I: ZAMAWIAJĄCY
I. 1) NAZWA I ADRES: Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie, ul. Oczapowskiego 2, 10-719 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie, tel. 089 5233420, faks (089) 5233278.
I. 2) RODZAJ ZAMAWIAJĄCEGO: Uczelnia publiczna.
SEKCJA II: PRZEDMIOT ZAMÓWIENIA
II.1) Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego: Świadczenie kompleksowej usługi cateringowej na potrzeby otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej.
II.2) Rodzaj zamówienia: Usługi.
II.3) Określenie przedmiotu zamówienia: 1.Przedmiotem zamówienia jest świadczenie kompleksowej usługi cateringowej, tj. przygotowanie i dostarczenie poczęstunków dla uczestników otwarcia obiektu Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej w dniu 01 lutego 2012 r. wraz z serwisem kelnerskim oraz zapewnienia zastawy szklanej oraz mebli w zakresie niezbędnym do realizacji zamówienia dla planowanej liczby uczestników - 100 osób. Usługa cateringowa musi być wykonana w dniu 01.02.2012 r. W przybliżeniu od godziny 10:30 do godziny 15:00. Miejsce świadczenia usługi: Centrum Akwakultury i Inżynierii Ekologicznej, ul. Warszawska 117, 10-719 Olsztyn. 2. Poczęstunek w formie bufetu w skład którego wchodzą: ZIMNE PRZEKĄSKI rolada drobiowa z pestkami dyni 50 g.(50 porcji), terrine z łososia 40 g. (50 porcji), 2 rodzaje świeżych surówek po 150 g.(po 50 porcji), BUFET GORĄCY (w podgrzewaczach): zupa - żurek na białej kiełbasie z jajkiem i wędzonką 300 g.(50 porcji) oraz zupa, krem z pomidorów 300g.(50 porcji), polędwiczki wieprzowe w sosie podgrzybkowym 100g. (50 porcji), grillowany łosoś w sosie ze świeżej bazylii 100g.(50 porcji), ziemniaki pieczone 120g. (100 porcji), warzywa grillowane: kalafior, marchewka mini, brokuł, mini kukurydza - 150g (100 porcji), SERWIS KAWOWY- ciągły w trakcie trwania uroczystości kawa, herbata wraz z dodatkami cukier , cytryna, mleko (nie śmietanka w proszku), niegazowana woda mineralna z cytryną podawana w dzbankach (10 l.), woda gazowana w butelkach 0,5 l. (30 szt.), soki owocowe (min. 2 rodzaje: pomarańczowy, jabłkowy - po 6 l.), ciasta własnego wypieku (2 rodzaje: sernik, jabłecznik;100 g/osobę.), świeże owoce sezonowe - 100 g/osobę, wino musujące typu szampan, gronowe, białe, półsłodkie lub półwytrawne o pojemności min. 750 ml, zawartość alkoholu 10 - 12 % (13 butelek) Sposób wykonania zamówienia : 1. Godziny serwowania cateringu: 10.30-15.00. Istnieje możliwość nieznacznych przesunięć w programie spotkania, o czym Wykonawca będzie informowany na bieżąco. 2. Szacowana liczba uczestników około 100 osób. Ostateczną liczbę zaproszonych gości, Zamawiający przekaże Wykonawcy na 3 dni przed terminem wykonania usługi. 3. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany ilości poszczególnych dań, po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy, na nie mniej niż 3 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 4. Wykonawca przy przygotowaniu obiadu będzie stosował świeże produkty dostępne na rynku. 5. Świadczenie usług żywienia odbywać powinno się wg ustawy z dnia 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz. U. z 2006r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.). 6. Zamawiający zastrzega sobie prawo do zmiany terminu świadczenia usługi po wcześniejszym uprzedzeniu Wykonawcy na nie mniej niż 5 dni przed zaplanowanym terminem świadczenia usługi. 7. W zakres obowiązków Wykonawcy wchodzi kompleksowa usługa kelnerska w zakresie obsługi gości, tj. wydawanie posiłków, napojów, utrzymywanie czystości w miejscu cateringowym oraz dostarczenia 120 szt. kieliszków do wina. 8. Zamawiający w świadczeniu kompleksowej usługi cateringowej wyklucza użycia papierowej oraz plastikowej zastawy.
II.4) Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 55.32.00.00 - Usługi podawania posiłków .
SEKCJA III: PROCEDURA
III.1) TRYB UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: Przetarg nieograniczony
III.2) INFORMACJE ADMINISTRACYJNE
- Zamówienie dotyczy projektu/programu finansowanego ze środków Unii Europejskiej: nie
SEKCJA IV: UDZIELENIE ZAMÓWIENIA
IV.1) DATA UDZIELENIA ZAMÓWIENIA: 26.01.2012.
IV.2) LICZBA OTRZYMANYCH OFERT: 6.
IV.3) LICZBA ODRZUCONYCH OFERT: 0.
IV.4) NAZWA I ADRES WYKONAWCY, KTÓREMU UDZIELONO ZAMÓWIENIA:
dane rejestrowe
i kontaktowe firmy
"ART BIS" S.C. BRONISŁAWA ALEKSIEJUK, SŁAWOMIR ALEKSIEJUK
jakie przetargi wygrała firma
"ART BIS" S.C. BRONISŁAWA ALEKSIEJUK, SŁAWOMIR ALEKSIEJUK
- ART BIS s. c. Bronisława Aleksiejuk, Sławomir Aleksiejuk, ul. Prawocheńskiego 4, 10-720 Olsztyn, kraj/woj. warmińsko-mazurskie.
IV.5) Szacunkowa wartość zamówienia (bez VAT): 3252,03 PLN.
IV.6) INFORMACJA O CENIE WYBRANEJ OFERTY ORAZ O OFERTACH Z NAJNIŻSZĄ I NAJWYŻSZĄ CENĄ
Cena wybranej oferty: 3900,00
Oferta z najniższą ceną: 3900,00 / Oferta z najwyższą ceną: 9500,00
Waluta: PLN.
INNE PRZETARGI Z OLSZTYNA
- "Remont części ogrodzenia przy ul. Saperskiej 1 w Olsztynie"
- "Remont pokrycia dachowego budynku nr 10 w Lipowcu gm. Szczytno"
- Organizacja i pobyt zgrupowania szkoleniowego dla członków grupy teatralnej Kloszart Akademickiego Centrum Kultury Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
- Dostawa kompresora bezolejowego na potrzeby Wydziału Geoinżynierii Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie
- Usługa sprzątnięcia pasów drogowych administrowanych przez RDW Olecko z podziałem na 2 części
- Adaptacja pomieszczenia 219 na potrzeby utworzenia nowego Laboratorium Biotechnologii Rozrodu i Oceny Jakości Gamet Ryb" w Olsztynie
więcej: przetargi w Olsztynie »
PRZETARGI Z PODOBNEJ KATEGORII
- Przygotowanie i dystrybucja posiłków dla pacjentów
- 2025- Zapewnienie gorących posiłków osobom objętym pomocą przez Ośrodek Pomocy Społecznej na terenie miasta Gliwice
- Dostarczanie posiłków dla Mieszkańców Zamawiającego wraz z dzierżawą kuchni
- Sukcesywne usługi cateringu okolicznościowego wraz z obsługą kelnerską na potrzeby jednostek organizacyjnych Uniwersytetu Gdańskiego.
- Usługa restauracyjna oraz usługa hotelowa dla gości w związku z organizowanym seminarium "Intergenerational Pedagogies of Remembrance: Arts, Curatorship and Youth Participation" w IFA WN
- Usługa cateringowa zbiorowego żywienia w internacie IV Liceum Ogólnokształcącego w Rzeszowie
więcej: Usługi podawania posiłków »
Uwaga: podstawą prezentowanych tutaj informacji są dane publikowane przez Urząd Zamówień Publicznych w Biuletynie Zamówień Publicznych. Treść ogłoszenia widoczna na eGospodarka.pl jest zgodna z treścią tegoż ogłoszenia dostępną w BZP w dniu publikacji. Redakcja serwisu eGospodarka.pl dokłada wszelkich starań, aby zamieszczone tutaj informacje były kompletne i zgodne z prawdą. Nie może jednak zagwarantować ich poprawności i nie ponosi żadnej odpowiedzialności za jakiekolwiek szkody powstałe w wyniku korzystania z nich.